| Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- ka 3 dite ne krevat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16390)
Tani jo se mund te imagjinoj se çfar ka ndermend ajo femer te beje me ate te shkretin, por nqs e ka ndermend te martohet , mos te beje shume lajka.
E dyte situata pak a shume eshte e qarte, zysha e ka studiuar mire ate tipin (mendoj une) nga larg dhe afer dhe ndoshta ate nate i eshte mbushur mendja qe nuk do te ishte tipi i saj.
E fundit ai nuk duhet te demoralizohet por ka shume te drejte te takohet edhe nje here me zyshen dhe te flasi hapur pa ndrojtje se çfare mendon ai per te dhe se çfare mendon ajo.
mendimi jot me pelqen piktor...
por ti do ti beje ndonje mesazh te tille mbas asaj darke te kendeshme???
ti si do veproje????
Jo Ari, kurre nuk do ti çoja mesazhe me sms .
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Jo Ari, kurre nuk do ti çoja mesazhe me sms .

Aty afer ska rendesi pellumb a pellumbeshe ?
Nje katalizator.
Re: ka 3 dite ne krevat
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
Ne jeten time ka pas shume pak momente,
caste gezimi,ose per te mos thene; aspak fare.
Po ndiej nje nje vullkan ne shpirtin tim qe eshte gati te shperthej
kete moment e kam pas ndjek e kam pas enderruar ,kerkuar,pershkuar
ashtu si pershkon flaka olimpike cep me cep te botes ,deri kur arrin ne vendin e duhur e Cila fillon te shperthej..
prandaj nuk dua te te humbas kurre
keto jane fjalet e njerit qe po VUAN per dashurine tende
te fala jarani
) per ta lexuar me celular duhet 3 min e 47 sec (koh e humbur kot). Perfundimi Ky mesazh del pa vlere ridergoje tek 1519 edhe ata ta japin zgjidhjen.
1) o ari po je i sigurt qe ja ke derguar asaj mor cun mos na ke nderruar person i ka shkuar kamarieres ne vend qe ti shkoje zyshes ????
2) po mire ai/ti gjate darkes gjate ketyre daleve ti je sjelle kavalier nuk e ke trembur zyshen qe ne vend te X i ke thene Y ne ajo e tromaksur u zhduk
3) ajo po mendohet per pergjigjen sepse do i duhet shume shume uje te shuaje kete flaken tende olimpike harrove ti qe lojtar u bene ne KINE do pune puna
4) prit kur te dergoje ajo sms ku te thote qe je ti qa ka pritur gjithe keto kohe por ka pasur frike tja thoshte vetes ......
e shumta neser ne mengjes
Citim:Do shtosha qe pershkrimi qe i ka ber vetes me dy rreshtat e pare te mesazhit do ta kene trembur jo pak.
Po citoj ato që tha BIONDIA
1) o ari po je i sigurt qe ja ke derguar asaj mor cun mos na ke nderruar person i ka shkuar kamarieres ne vend qe ti shkoje zyshes ????![]()
![]()
![]()
2) po mire ai/ti gjate darkes gjate ketyre daleve ti je sjelle kavalier nuk e ke trembur zyshen qe ne vend te X i ke thene Y ne ajo e tromaksur u zhduk![]()
![]()
3) ajo po mendohet per pergjigjen sepse do i duhet shume shume uje te shuaje kete flaken tende olimpike harrove ti qe lojtar u bene ne KINE do pune puna![]()
![]()
4) prit kur te dergoje ajo sms ku te thote qe je ti qa ka pritur gjithe keto kohe por ka pasur frike tja thoshte vetes ......e shumta neser ne mengjes
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adesso 
Sa per mendimet ckisha ti thashe. Por nese te hyn ne pune edhe nje keshille, une te them, Mos shpenzo shume kohe me te kalumen se ma keq se vetes si ben kujt.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adesso
Sa per mendimet ckisha ti thashe. Por nese te hyn ne pune edhe nje keshille, une te them, Mos shpenzo shume kohe me te kalumen se ma keq se vetes si ben kujt.
| Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.