Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 » Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fizikë dhe Astronomi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=10)
-- A mendoni se eksistojne qenie jashtokesore? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1662)
Po ata Aliens ekzistojne mo une i besoj shume keto...
Ne nje qytet ketu ne USA qe quhet Roswell shume kohe me perpara kane jetuar UFo edhe ai vendi atje vetem me keto museumet e ketyre jane edhe thone akoma qe ekzistojne UFO atje biles atje kane gjetur edhe turpat e disa nga keta UFOT biles eshte bere edhe nje filem po e keni pare tiullohet Roswell eshte emri i atij qytetit ku kane jetuar ata......
Nijera vizitore shkojne ne Roswell per te pare keto museumet edhe atje i gjithe vendi like dyqanet edhe cdo gje kane nje simbol te ketyre UFO-ve..
Eshte shume vendi bukur Roswell kush eshte i interesuar per keto UFO jua sugjeroj te shkoni edhe vizitojeni.....
pacim
Ekzistojne, si nuk ekzistojne. Doni t`i takoni? Pa problem fare. Futini nja 2 doza "miell te bardhe" dhe do beni nje muhabet te embel qe c`tju them.
Une nuk them qe eshte e pamundur qe te ekzistojne. Universi ka miliarda galaktika. Po ju e beni qe UFO-t vijne e ikim ne Toke cdo gjysem ore. Te shikojme se mos kane ngritur ndonje linje tramvaji apo teleferik. (Kur t`a gjeni me blini edhe mua nje abone mujore)
Kujdes, edhe ne kete moment ata po ju shohin. Ata jane gjithmone aty. Vezhgojne gjithshka. Dhe kur te vijne per ty nuk mund t`u shpetosh.
Te gjitha keto jane hipoteza dhe jo vertetime,nasa dhe shkenca po i zbulon vete koto gjer dhe me gjithe vertetimet e tyre..
Njerzimi do e kuptoj se nuk eshte me vetem ne galaktiken ton te madhe.................................................................
Une kam pare Ufo per here te pare, diten qe u zgjodh I.Meta kryeminister. Nuk e dija qe Skrapari ishte fole ufosh..
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Ekzistojne, si nuk ekzistojne. Doni t`i takoni? Pa problem fare. Futini nja 2 doza "miell te bardhe" dhe do beni nje muhabet te embel qe c`tju them.
Une nuk them qe eshte e pamundur qe te ekzistojne. Universi ka miliarda galaktika. Po ju e beni qe UFO-t vijne e ikim ne Toke cdo gjysem ore. Te shikojme se mos kane ngritur ndonje linje tramvaji apo teleferik. (Kur t`a gjeni me blini edhe mua nje abone mujore)![]()
Kujdes, edhe ne kete moment ata po ju shohin. Ata jane gjithmone aty. Vezhgojne gjithshka. Dhe kur te vijne per ty nuk mund t`u shpetosh.![]()
![]()
Kush tha qe s`ka UFO ne Toke?
Ka ore qe c`ke mete. Shkoni nje xhiro andej nga parlamenti shqiptar dhe pastaj ec dhe flasim bashke.
Plloshtani kjo eshte tema jote me duket ....
Zotrote po perse ke ndonje hidherim me veten!!!???Ups... apo ia kepute kot fare, si e ke zakon ti sunbeloved !!! ups
Pershendetje per ty...
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Zotrote po perse ke ndonje hidherim me veten!!!???
Pershendetje per ty...
Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
Plloshtani une kur te shoh ty me iken hidherimi me veten, tani do shkruash ketu, tek tema e alkolisteve anonime, apo te presim kur te hapet ndonje teme per bronozauret, si dinozaur i forumit qe te kemi ?
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 » Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.