Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Eshte nje urgjence e diteve te "sotme" se si te edukojme FEMIJET tane? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17190)
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Ka Einxhell, ka. Ta siguroj une.
Te rrisesh dhe edukosh femijen te detyron qe deri diku ta lesh pas dore jeten tende. Deri ku, je ti qe e vendos ne baze te organizimit qe i ben jetes.
E nuk besoj se te mendohesh dy here me shume te ben te kuptosh me mire se c'do te thote te jesh prind. Ca gjera duhet t'i kalosh mbi supe.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Gjithcka varet nga prioritet qe ke ne jete tesoro dhe kur vjen femija ne jete.... jam me shprehjen qe ne rast se deshiron te besh dicka gjithmone gjendet mundesia per ta bere mjafton deshira
Citim:
... te rrisesh edukosh femijen dhe njekohesisht paralel me te mos lesh mbas dore jeten tende por ta jetosh nuk perben asnje problem perkundrazi besoj se keta lloj prinderish ndjehen te realizuar dhe te kompletuar
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Qe femijet do behen si une po une s'do behem me si femijet![]()
![]()
turll ka thene dicka shume kohe me pare qe me ka bere pershtypje. me eshte dukur wise, per aq sa mendoj se prind nuk jam dhe sja kam haberrin ktyre punve
kur thoshte per femijet e tij qe spo pret te behen doktora presidenta dhe nuk do i vej thojt ne fyt femijeve te behen dicka te medhenj etj etj
per mendimin tim ky rrota e ka kapur thelbin, sepse ne perendim dhe kudo sot edhe ne shqiperi prinderit brezat e rinj po i turturojn femijet duke i shtyre ne maksimum qe te behen dicka, pra presin shume nga femijet dhe kjo nuk i con kund tjeter pervec zhgenjimit, ne shumicen e rasteve.
te shkojn ne shkolle te jene normal, por jo si ato tiger asian mothers qe ua nxijn jeten femijeve, nejse kshtu mendoj une
turll e ka kapur bukur, ti leje feijet te jene femij, se superman nuk jane
Turll gjithmone bukur e kap.. po c'ti besh qe as ai s'e kap veten shume seriozisht.. e kalon ashtu si pa u ndjere e pa rene ne sy
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ti leje femijet te jene femij, se superman nuk jane![]()
Duhet te jesh e bindur, qe ke si ta edukosh ate krijes, pastaj mer vendimin qe duhet.dhe kur duhet !
Per te pjell, pjell dhe breshka, edukaten a e jep ne maksimum..???!!! pa bla bla bla bejn t'gjithe.
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Duhet te jesh e bindur, qe ke si ta edukosh ate krijes, pastaj mer vendimin qe duhet.dhe kur duhet !
Per te pjell, pjell dhe breshka, edukaten a e jep ne maksimum..???!!! pa bla bla bla bejn t'gjithe.
Citim:
c'ti duhet edukata breshkes lule![]()
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.