Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 182 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Sondazh - Votoni per gjinine e cedrus (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17215)

Postuar nga cecilia datë 05 Gusht 2009 - 22:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Mashkull, i martuar, dhe me femije biles.

Mendoj si DEBORA, vetem nje detaje cedrusi i dashuruar eshte BESNIK.Nqs kapim rastin e pare i martuar + i dashuruar, jo amori te jete po perendia te zbresi cedrusi se tradheton atdheun...

Per mua eshte mashkull dhe shume i respektuar. firmos cecilia.:p

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2009 - 22:06:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

S'ka c'i jep shtytje as ngjeshje nje eunuk.

JO! Oh, pse me dole e pabese amor.

Le qe fajin e kam vete qe ta kam treguar.

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
pa gili vili

Fare fare? :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Gusht 2009 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Turll, mbete pa martuar, per zotin. Do heq dore qe te te gjej nnuse me prove. Oj. Gjeje vete tani.

Mos e bej si lopa bajgen ........... se deri tani po te nxirrnin si te zgjuar ketu ............ po kur nuk di te lexosh as nje fjali ............. ....... Me vjen keq qe do zhgenjehen Cecilia e Deborah ............... .

Postuar nga lezhjani-82 datë 05 Gusht 2009 - 22:15:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Mos e bej si lopa bajgen ........... se deri tani po te nxirrnin si te zgjuar ketu ............ po kur nuk di te lexosh as nje fjali ............. ....... Me vjen keq qe do zhgenjehen Cecilia e Deborah ............... .

Turll, une mendoja se eshte i zgjuar Cedrus, nese ke gje kondra me hidh ne gjyq....

Faja se ka fort qejf, po ca ti bejm, po ta pelqenim te gjith do e kishim ber moderator.:p

Postuar nga cecilia datë 05 Gusht 2009 - 22:16:

Jo vertet u zhgenjeva, se deri tani thoshte qe amori e ngacmon (gjoja) por ai po vdes per amorin...po thuaje troc mos i hajde rreth e rrotull se na lodhe edhe ne te tjerve. :p

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2009 - 22:16:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Amor un pa e pa me syt e mij nuk besoj asgje, biles me ca po shof kyt cedrus e paskam komshij.:p

Ne kete rast do te te thoja: ruaj prapanicen se duket deviant Cedrus/Cedrina.

Turllo, ku te kam yllo?

Citim:
po ta pelqenim te gjith do e kishim ber moderator.:p

Hahahahahaha! Mossssssss se na e ktheve ciftin ne "Q"ift-Model; plas per i cike karriere Cedrus/Cedrina.

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2009 - 22:18:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Jo vertet u zhgenjeva, se deri tani thoshte qe amori e ngacmon (gjoja) por ai po vdes per amorin...po thuaje troc mos i hajde rreth e rrotull se na lodhe edhe ne te tjerve. :p

Postuar nga lezhjani-82 datë 05 Gusht 2009 - 22:21:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ne kete rast do te te thoja: ruaj prapanicen se duket deviant Cedrus/Cedrina.

Turllo, ku te kam yllo?

Amor, ne kete rast re me kembet e tuja, ca ti ruaj prapanices nese cedrus esht femer? Te ruaj ndoj gje tjeter se mos me laget :p....nejse, kush e di e di, cedrus do e kishte tregu veten po te ishte femer....dmth ne nje far pike do e kishte fillu me qajt :p

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2009 - 22:23:

Citim:
Amor, ne kete rast re me kembet e tuja, ca ti ruaj prapanices nese cedrus esht femer? Te ruaj ndoj gje tjeter se mos me laget :p....nejse, kush e di e di, cedrus do e kishte tregu veten po te ishte femer....dmth ne nje far pike do e kishte fillu me qajt :p

Sa pak fantazi qe ke o Lezha. Zot na ruaj...Ke ndonje sexshop afer? Jane pikerisht impotentet/eunuket/femrat e keqtrajtuara qe kane nevoja te forta per te poshteruar ne seks... ndaj RUAJU! Mos na u anko pastaj qe s'te lajmeruam.

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Gusht 2009 - 22:25:

Citim:

Turll, une mendoja se eshte i zgjuar Cedrus, nese ke gje kondra me hidh ne gjyq....

Faja se ka fort qejf, po ca ti bejm, po ta pelqenim te gjith do e kishim ber moderator.:p

Mahhh ........ une jam per lirine e individid ....... prandaj edhe kerkova ate opsion ....... pasi nuk me duhet se cfare eshte, it's not my bussines ........... .
Po qe te jem i sinqerte nuk me pelqen te diskutoj me nje person qe ndryshon cdo pese minuta. Nuk e ve doren ne zjarr qe ta zeme Agata apo Evisa jane meshkuj, (per Erian jam i sigurte qe eshte femer) pasi nuk i kam pare asnjehere por te pakten ketu ruajne dhe mbrojne nje profil ate te femres. Dhe di si te flas/sillem me to.
Ndersa Cedrus ca eshte tani nuk eshte pastaj. Tjetra eshte qe behet kompetent edhe per gjera qe nuk ia ka haberin fare ........ i fut hundet gjithandej. Keto jane gjera qe mua personalisht me bezdisin ............ Por nga ana tjeter, personi ka zgjedhur kete profil dhe eshte zgjidhja e tij/saj ........ keshtu qe me duhet t'a respektoj. Nuk besoj se e kam ofenduar ndonjehere seriozisht ........... .
Apo jo Cedrus ???????

Gjithsej 19 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 182 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.