| Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 59 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Sharme femre ... Mashtrim apo inteligjence? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17223)
mepelqen ma shum kur flet Shpip
, sidomos veriorce.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Sa inat po me vjen sesi i paragjykoni femrat Sharmante( frengjisht)- Terheqese ne shqip; sepse aty baj pjes dhe une. Ca fajit kam o zemer se jam si magnet? S`ka te bajn as me inteligjence, as me mashtrim! Asht natyra njerezore e tille tek dikush.
Sè di arsyen por un nji buzeqeshje te dhuroj ne ambjentin ku jam, direkt ndihem Perandore. ( sa "mashtruse" apo sa "e zgjuar" asht kjo buzqeshja jeme, sè di.
Pale ma kur flas, tan myllin gojen se ja fus shqip kajher, :p Si thu ti Flori?
:p
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
1. Nese njerezit perreth asaj femre jane gati ta ndihmojne do thote qe ajo femer do bente te njejten gje per ate njeri, ose e ka bere. S'ka te beje as me te qenit dredharake por me solidaritet mes kolegesh. Se di nese ti e ke bere ndonjehere dicka te tille por une kam marre turne shoqesh dhe shokesh ngaqe ne ate moment ishin ne veshtiresi. Po ashtu dhe miqet e mi kane marre shpesh turnet e mi.
Citim:
2. Prostitutat nuk kane sharm, te pakten jo sharm mendor dhe ne Europen Perendimore s'te merr kush ne pune(nese behet fjale per vende pune SERIOZE) sepse ke nje prapanice te bukur. Tani une nuk e di se ne cfare konteksti punon ti, por te pakten tek une s'me ka rastisur akoma te shoh raste te tilla. Fakt eshte qe njerezit kerkojne shkaqe ne cdo krah per te justifikuar deshtimet e tyre.
Citim:
3. Sharmet e femrave te tjera nuk duhet te te shqetesojne ty, te pakten jo per aq kohe sa ndihesh okay me veten.
Citim:
4. Zilia/xhelozia nuk eshte inteligjence. Manipulimi i ketyre ndjenjave te vogla femerake nga dikush tjeter eshte me teper se inteligjence pasi po te kthen ty kunder vetes, po te ben te ndihesh keq me veten. E nese nje grup femrash bejne thashetheme per nje tjeter ngaqe ne nje moment veshtiresie e ndihmoi nje koleg, vallai e meritojne plotesojne te kthehen kunder vetes.
Agata se di pse keto temat e tuaja bejne buje te madhe?!
Ca shoqe terheqese qe kam o zot...vetem une qe e kam perdite ja di vlerat.:p edhe mua me mashtron ajo me ate zerin, po ju sdini gje jo...kush eshte i interesuar le te pyesi ne institucionet perkatese . 
Agata .............. do ma prishesh icik menjen mu???? Dil iher verdalle ............ ![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Agata .............. do ma prishesh icik menjen mu???? Dil iher verdalle ............![]()

Shume e keqe je ................... ene mu qe ...................... lene lene .............. .
Agata, pike se pari as qe s'mora fare "ty" si pike referimi por une flas me "ti" kur dua te them njerezit ne pergjithesi, ne frengjisht "on". Here tjeter kujdes para se te dalesh ne perfundime te tilla. Nese s'kupton, pyet.
Se dyti, nuk me pelqen zilia femerore. Nuk me pelqejne thashethemet e zyrave. Nuk me pelqen te nderhyj ne arsyet se pse filan femer shkoi me filan mashkull ose e kunderta. Pra eshte bota e tyre personale.
Pastaj vertete nuk me duket e rastit te thuash "shkoi me shefin per te zgjatur kontraten". Aman o Agata! Se njeriu s'ja di arsyet askujt; ajo ndoshta ka shkuar me te ngaqe e ka dashur, pavaresisht se ishte shefi i saje. Nga ja dini ju arsyet? Vetem ne Shqiperi mund te zgjaten kontratat me nje cope vagine, ne Perendim s'vdiq kush per nje cope femer. Femra kane boll, biles pa tabu.
Eshte gjynah te flasesh per tjetrin se heret a vone te kthehen kunder.
Se treti, Enya...
Hahahaha, kam qeshur, zemer. :p Ja, keshtu duhet te jene femrat. 
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Sa inat po me vjen sesi i paragjykoni femrat Sharmante( frengjisht)- Terheqese ne shqip; sepse aty baj pjes dhe une. Ca fajit kam o zemer se jam si magnet? S`ka te bajn as me inteligjence, as me mashtrim! Asht natyra njerezore e tille tek dikush.
Sè di arsyen por un nji buzeqeshje te dhuroj ne ambjentin ku jam, direkt ndihem Perandore. ( sa "mashtruse" apo sa "e zgjuar" asht kjo buzqeshja jeme, sè di.
Pale ma kur flas, tan myllin gojen se ja fus shqip kajher, :p Si thu ti Flori?;![]()
Sa te plaska dhe ty per ate inat moj Enya hahahhahaha
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Si thu ti Flori?
Dhe Lezhjani qenka i ngarkuari per te furnizuar provat apo si?
Ne nje vend punoni ju te dy? 
| Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 59 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.