Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 34 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Personazh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17399)

Postuar nga cecilia datë 26 Nëntor 2009 - 01:45:

Jo vetem sot...do krahasohesha me Cinderella...tek ky personazh gjej thjeshtesine,dashamirsine (ne te gjitha situatat) bukurine natyrale e plot te tjera...

Postuar nga Tulipani datë 26 Nëntor 2009 - 18:55:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Jo vetem sot...do krahasohesha me Cinderella...tek ky personazh gjej thjeshtesine,dashamirsine (ne te gjitha situatat) bukurine natyrale e plot te tjera...

Rrofte modestia cecilia

Postuar nga cecilia datë 26 Nëntor 2009 - 20:14:

Grazie tulipani.

Ah se harrova endrrimatrine time te famshme,jam ne pritje te princit pse jo edhe te ndonje princeshe...

Postuar nga BIONDIA datë 26 Nëntor 2009 - 20:26:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Grazie tulipani.

Ah se harrova endrrimatrine time te famshme,jam ne pritje te princit pse jo edhe te ndonje princeshe...

princin prite kot ti moj cupe ai ka nderru preference o bo Gay...
ndihem si Pushbardhi (po luaj me zjarrin do me percellohen ne keto fije floku qe me kan ngel )

Postuar nga cecilia datë 26 Nëntor 2009 - 21:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

princin prite kot ti moj cupe ai ka nderru preference o bo Gay...
ndihem si Pushbardhi (po luaj me zjarrin do me percellohen ne keto fije floku qe me kan ngel )

E di biondia ime e di imen, po prandaj edhe une po nderroj mos te vdesim injorante

Postuar nga lubi datë 08 Dhjetor 2009 - 02:35:

u be kohe tani me qe ndjehem si Nene Panda tek filmi i hershem serial Taotao--arsyeja,jam shendoshur ne permasat e nje *arushe* me time Bije qe me hipen gjithe diten ne shpine si nje *arushke* e tim Bir qe nuk ngopet asnjehere me vemendjen qe i kushtoj.

Postuar nga Katilesha datë 09 Dhjetor 2009 - 04:16:

Une u be dite qe ndihem si ai lepurushi veshegjate qe vetem rremujera di te beje dhe gjithnje del i fituar.

Bagi Bans me duket se e ka emrin se nuk ia mbaj mend tamam.

Postuar nga Katilesha datë 09 Dhjetor 2009 - 04:54:

Me too Tulpe dhe thnx qe me ndihmove ta kujtoj.

Ja kjo foto eshte tipike "UNE"

Postuar nga Tulipani datë 09 Dhjetor 2009 - 04:55:

Bugs Bunny !!!

Personazhi im i preferuar ne absolut e s'do te thoja qe ai vetem rremuja ben, thjesht nuk ka rivale e ne kohen e lire argetohet ta shikoje e ta rrotulloje boten si do vete.

Eh tani qe po me bie ne mend kam pike te dobet per lepurushet ne pergjithesi

Postuar nga Deb* datë 09 Dhjetor 2009 - 06:29:

Sot me eshte dukur vetja si ''Liza ne boten e Cudirave''. Si e perhumbur. Perpiqem te kuptoj por sa me shume mundohem, aq me keq ngaterrohem me mendimet e mia. Ufaaaaa!

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 34 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.