Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 31 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Feja krishtere (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=184)
-- Super-kontradikta?!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17745)
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Maria ishte e virgjer dhe nuk ka bere asjnjehere sex me Jozefin.
Ajo ngel shtatzene nga fryma e shenjte duke qene e virgjrer.
Me pas lind krishti, Ti mund te thuash a mund te quhet Jozefi babai i krishtit?
Sa pak flitet per Jozefin ne bibel dhe sa tregon kjo se me te vertete Krishti eshte biri i zotit....apo zoti ?!
Citim:
Po citoj ato që tha Ignatius
Feleminderit,
Do ta rishikoje se nuk me del krejt si thoni juve..., edhe te tjeret e thone ndryshe...
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Psh: si shkoi "Fryma" dhe la shtatzene nje femer, te virgjer? Per sa kohe ti pranon qe ka Fryme te Shenjteruar, si mund te besh edhe pyetje naive te tilla?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Hahahaa bukur e ke kapur
Ja e nje super - kontradikte tjeter .... ne bibel thuhet qe Shen Maria lindi dhe vdiq si virgjereshe ... por me ben pershtypje fakti qe ne momentin kur sjell ne jete nje femije (lindja e Jezusit biri i Davidit) nuk quhesh me virgjereshe pra cahet cipa e himenit
Citim:e ke gabim cedrus, thjesht si per sport po komentoja, se sme plas as per njeren as per tjetren fe. gjithe shoket e ngusht te femirise i kam katolik, jam rrit mes katoliksh, edhe atyre nuk i plas per kto gjera.
Po citoj ato që tha cedrus
Kurt, po mban anen e njeres fe me duket.
Fete jane njesoj, as mos e dysho. Njerzit jane te ndryshem, por kur vjen puna tek seksi edhe ata nje mendje kane.
Citim:Ne po bejme interpretimin e bibles dhe nuk po trajtojme çeshtjen e besimit.
Mund ta citosh kete qe shkrojte?
Po Jozefi kur e mori vesh se Zoti i kish punuar livadhin?
Citim:
Ndryshe....
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
e ke gabim cedrus, thjesht si per sport po komentoja, se sme plas as per njeren as per tjetren fe. gjithe shoket e ngusht te femirise i kam katolik, jam rrit mes katoliksh, edhe atyre nuk i plas per kto gjera.
thjesht ktu ne amerike e kam fjalen meqe ka me shume kristian, i ka ikur popullariteti fese katolike, kur edhe humoristat bejn shume jokes mbi vatikanin, kaq
personalisht akoma nuk kam takur arab qe me kane pelqyer si njerz, me aq sa kam njohur
tani si ide, pra ne si selfish meshkuj jane ato gjera them une. feja mylimane perkrah me shume drejtat e meshkujve![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
pse ndryshe??
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne po bejme interpretimin e bibles dhe nuk po trajtojme çeshtjen e besimit.
Maria ishte bije e deres se Davidit ndersa Jozefi jo.
Gjithashtu flitet se Jozefi ishte dhe i vjeter ne moshe.
Sipas interpretuesve te hershem te Bibles kjo ishte parashikuar edhe ne Beslidhjen e Vjeter.
Njelloj sikurse Marise i shkoi engjelli ti deftonte mrekulline e saj te ngeljes me barre edhe Jozefi kur deshi ta leshonte pau nje enderr ku nje engjell i thote te mos e bente kete sepse Maria nuk kishte ngelur me barre sepse kishte njohur burre tjeter por per akt te Frymes se Shejte.
Tjeter gje pastaj kur flitet per Fryme te Shejte qe nuk le shteg per kontradita sepse hyjme tek çeshtja e besimit qe ka te beje me fete.
Po pranove Frymen e Shejte, pranon dhe lindjen e mrekullueshme te Jezusit.
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 31 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.