Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A do pranonit homoseksualet ne shoqeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18240)

Postuar nga BIONDIA datë 17 Janar 2011 - 21:48:

E kam thene ne nje teme tjeter dhe po e perseris kam ne shoqerine time gay dhe jam shume e lumtur punoj me nje njeri te tille nga 15 vjet dhe eshte me burre se ato qe hiqen sikur jane ..jemi ne 2011 dhe akoma me keto mendime...

Postuar nga lost_soul datë 17 Janar 2011 - 21:51:

Boh, po biem ne gracken e barazise. Te gjithe njerezit duhet te mendokan dhe ndjene njelloj.

Njeri mund te veshe breke alumini, nje tjeter s'e ka problem.
Une per vete e kam te veshtire. Pse qenka kaq e papranueshme?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 17 Janar 2011 - 21:54:

Lost.. Une per te miren tende e kam... Ja po s'besove me pyet mua.

Postuar nga lost_soul datë 17 Janar 2011 - 21:57:

Epo ti si femer e ndjeshme qe je, ke perceptim dhe ndjeshmeri tjeter nga nje mashkull ndaj homoseksualitet.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 17 Janar 2011 - 22:02:

Femrat ne pergjithesi kane perceptim tjeter.. E jo vetem ndaj homoseksualitetit.
Po ceshtje rehati eshte...

Postuar nga BIONDIA datë 17 Janar 2011 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Boh, po biem ne gracken e barazise. Te gjithe njerezit duhet te mendokan dhe ndjene njelloj.

Njeri mund te veshe breke alumini, nje tjeter s'e ka problem.
Une per vete e kam te veshtire. Pse qenka kaq e papranueshme?

Lost nese ti ne shoqeri do kishe nje te tille dhe sdo ta dije do ishte problem per ty ?

Postuar nga lost_soul datë 17 Janar 2011 - 22:14:

Perderisa nuk di gje, natyrisht qe s'kam se cfare problemi te kem.

Nqs e mesoj me vone do ta kisha problem.
Kjo nuk do te thote nuk do te pranoja me te ishte shoku im. Ndoshta nuk do t'i shprehja asnje lloj mospelqimi, por qe do ta kisha problem do ta kisha. Kaq po them une.

Postuar nga lost_soul datë 17 Janar 2011 - 22:21:

Nje shoku im dikur me ka permendur termin "diskriminim pozitiv". Kjo po ndodh me homoseksualet. Po te kesh ndonje mos pelqim ndaj tyre, etiketohesh si i padenje.

Fjala liri qe permendet lart e poshte, duket kuptuar mire ndonjehere. Ka te beje edhe me lirine qe duhet te kete cdo njeri per te pasur ndjesi te cfaredo lloji.

Postuar nga BIONDIA datë 17 Janar 2011 - 22:24:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Nqs e mesoj me vone do ta kisha problem.
Kjo nuk do te thote nuk do te pranoja me te ishte shoku im. Ndoshta nuk do t'i shprehja asnje lloj mospelqimi, por qe do ta kisha problem do ta kisha. Kaq po them une.

une kam pasur te njejtat mendime me keto qe thua ti ndoshta dhe i kam urryer vite me pare dhe ishte e veshtire ta pranoja ndoshta nga edukata familjare maskiliste do thoshte dikush dhe kjo e vertet sepse e rritur vetem mes meshkujsh per mua ishte mese e natyrshme qe cift do ishte nje mashkull dhe nje femer dhe jashte kesaj ishte herezi ... me kalimin e viteve nderrova mendje i pranoj per ate qe jane ne shpirt jo cfare gustos seksuale kane por nese ti e shikon kshu skam pse te mos respektoj dhe ate qe ti provon ...

Postuar nga lost_soul datë 17 Janar 2011 - 22:28:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

une kam pasur te njejtat mendime me keto qe thua ti ndoshta dhe i kam urryer vite me pare dhe ishte e veshtire ta pranoja ndoshta nga edukata familjare maskiliste do thoshte dikush dhe kjo e vertet sepse e rritur vetem mes meshkujsh per mua ishte mese e natyrshme qe cift do ishte nje mashkull dhe nje femer dhe jashte kesaj ishte herezi ... me kalimin e viteve nderrova mendje i pranoj per ate qe jane ne shpirt jo cfare gustos seksuale kane por nese ti e shikon kshu skam pse te mos respektoj dhe ate qe ti provon ...

Aftesia per te nderruar mendje, eshte cilesi e mire. Sinqerisht.

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.