Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Per ty e dashur Ajsi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18291)
Vajza sonte erdhi ne shtepine time dhe eshte ne dijeni dhe falenderon lulen dhe ato qe kane shprehur dashamiresi ajo e pranon kte semundje por urren ato qe kane perdor ironine.lule je me e miraaaaaaa ne boteeeeeee thote ajsi
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Vajza sonte erdhi ne shtepine time dhe eshte ne dijeni dhe falenderon lulen dhe ato qe kane shprehur dashamiresi ajo e pranon kte semundje por urren ato qe kane perdor ironine.lule je me e miraaaaaaa ne boteeeeeee thote ajsi![]()
Po lule po dal une tani qe te futet ajo dhe te japi deklarate per shtyp per te gjitha ato qe bejne rolin e filozofespuccc
sherim sa me te shpejte Ajris
Mirmbrema miqte e mi te dashur!
Ne radhe te pare falenderoj shum po shume Lulen qe ka hapur kete teme kaq domethenese per muaLule je shume e shtrenjte per mua me ke perlotur me fjalimet e tua aq te bukura me ke dhene shume zemer.te kam moter,shoqe,je njeriu me i mire
Flm flm nga zemra ime
Ne radhe te dyte falenderoj Ashleyn dhe familjen e saj per mbeshtetjen qe me kane dhene jane bere familja ime e dyte
Falenderoj te gjithe anetaret qe me kane dhene bekimin e tyre qe udhetimi dhe operacioni im te shkoj shume miredhe kjo fale ashleyt dhe te fejuarit te saj
Te dashura forumiste une e pranoj semundjen qe kam dhe jam e vetedijshme thjesht lus zotin qe cdo gje te dali me sukses por ska te drejte askush me degjoni mire askush te gjykoje fjalet e Lules sepse ka qene ajo qe me ka dhene perkrahje ajo dhe ashley mos flisni kur nuk i dini gjerat!!Kalofshi mire
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Vajza sonte erdhi ne shtepine time dhe eshte ne dijeni dhe falenderon lulen dhe ato qe kane shprehur dashamiresi ajo e pranon kte semundje por urren ato qe kane perdor ironine.lule je me e miraaaaaaa ne boteeeeeee thote ajsi![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po na tromakset o cupa na futet trefazorin ajo me tumor ne koke ne nje gjendje kaq te keqe sa thate nuk qenka shtuar ne spital po shetiska neper shoqe ..... ?Moj e keni idene se cdo te thote te kesh TUMOR NE KOKE ose ne ndonje pjese tjeter te trupit ?
Citim:
Po citoj ato që tha Ajris
Mirmbrema miqte e mi te dashur!
Ne radhe te pare falenderoj shum po shume Lulen qe ka hapur kete teme kaq domethenese per muaLule je shume e shtrenjte per mua me ke perlotur me fjalimet e tua aq te bukura me ke dhene shume zemer.te kam moter,shoqe,je njeriu me i mire
Flm flm nga zemra ime
Ne radhe te dyte falenderoj Ashleyn dhe familjen e saj per mbeshtetjen qe me kane dhene jane bere familja ime e dyte
Falenderoj te gjithe anetaret qe me kane dhene bekimin e tyre qe udhetimi dhe operacioni im te shkoj shume miredhe kjo fale ashleyt dhe te fejuarit te saj
Te dashura forumiste une e pranoj semundjen qe kam dhe jam e vetedijshme thjesht lus zotin qe cdo gje te dali me sukses por ska te drejte askush me degjoni mire askush te gjykoje fjalet e Lules sepse ka qene ajo qe me ka dhene perkrahje ajo dhe ashley mos flisni kur nuk i dini gjerat!!Kalofshi mire![]()
Citim:Bionde mirmbrema do te doja dicka nga ty gjerat nuk i di shume mire keshtu qe te lutem nese respkton dhimbjen time hesht.
po na tromakset o cupa na futet trefazorin ajo me tumor ne koke ne nje gjendje kaq te keqe sa thate nuk qenka shtuar ne spital po shetiska neper shoqe ..... ?Moj e keni idene se cdo te thote te kesh TUMOR NE KOKE ose ne ndonje pjese tjeter te trupit ?
Citim:Ne Amerike e dashur.
Ajris mund te me thuash ku do udhetosh ndoshta mund te vij te takoj .
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.