Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Per ty e dashur Ajsi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18291)

Postuar nga Ashley datë 12 Shkurt 2011 - 01:00:

Vajza sonte erdhi ne shtepine time dhe eshte ne dijeni dhe falenderon lulen dhe ato qe kane shprehur dashamiresi ajo e pranon kte semundje por urren ato qe kane perdor ironine.lule je me e miraaaaaaa ne boteeeeeee thote ajsi

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 01:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Vajza sonte erdhi ne shtepine time dhe eshte ne dijeni dhe falenderon lulen dhe ato qe kane shprehur dashamiresi ajo e pranon kte semundje por urren ato qe kane perdor ironine.lule je me e miraaaaaaa ne boteeeeeee thote ajsi

per ty dhe per ate shpresoj qe tket mundesin tvij tani e te shkruaj me doren e saj se s'isha ketu zemer isha matan .

Postuar nga Ashley datë 12 Shkurt 2011 - 01:10:

Po lule po dal une tani qe te futet ajo dhe te japi deklarate per shtyp per te gjitha ato qe bejne rolin e filozofespuccc

Postuar nga Glaukus datë 12 Shkurt 2011 - 01:12:

sherim sa me te shpejte Ajris

Postuar nga Ajris datë 12 Shkurt 2011 - 01:18:

Mirmbrema miqte e mi te dashur!
Ne radhe te pare falenderoj shum po shume Lulen qe ka hapur kete teme kaq domethenese per muaLule je shume e shtrenjte per mua me ke perlotur me fjalimet e tua aq te bukura me ke dhene shume zemer.te kam moter,shoqe,je njeriu me i mireFlm flm nga zemra imeNe radhe te dyte falenderoj Ashleyn dhe familjen e saj per mbeshtetjen qe me kane dhene jane bere familja ime e dyte
Falenderoj te gjithe anetaret qe me kane dhene bekimin e tyre qe udhetimi dhe operacioni im te shkoj shume miredhe kjo fale ashleyt dhe te fejuarit te saj
Te dashura forumiste une e pranoj semundjen qe kam dhe jam e vetedijshme thjesht lus zotin qe cdo gje te dali me sukses por ska te drejte askush me degjoni mire askush te gjykoje fjalet e Lules sepse ka qene ajo qe me ka dhene perkrahje ajo dhe ashley mos flisni kur nuk i dini gjerat!!Kalofshi mire

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 01:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley

po na tromakset o cupa na futet trefazorin ajo me tumor ne koke ne nje gjendje kaq te keqe sa thate nuk qenka shtuar ne spital po shetiska neper shoqe ..... ?Moj e keni idene se cdo te thote te kesh TUMOR NE KOKE ose ne ndonje pjese tjeter te trupit ?

Postuar nga Eria datë 12 Shkurt 2011 - 01:20:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

po na tromakset o cupa na futet trefazorin ajo me tumor ne koke ne nje gjendje kaq te keqe sa thate nuk qenka shtuar ne spital po shetiska neper shoqe ..... ?Moj e keni idene se cdo te thote te kesh TUMOR NE KOKE ose ne ndonje pjese tjeter te trupit ?

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 01:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Ajris
Mirmbrema miqte e mi te dashur!
Ne radhe te pare falenderoj shum po shume Lulen qe ka hapur kete teme kaq domethenese per muaLule je shume e shtrenjte per mua me ke perlotur me fjalimet e tua aq te bukura me ke dhene shume zemer.te kam moter,shoqe,je njeriu me i mireFlm flm nga zemra imeNe radhe te dyte falenderoj Ashleyn dhe familjen e saj per mbeshtetjen qe me kane dhene jane bere familja ime e dyte
Falenderoj te gjithe anetaret qe me kane dhene bekimin e tyre qe udhetimi dhe operacioni im te shkoj shume miredhe kjo fale ashleyt dhe te fejuarit te saj
Te dashura forumiste une e pranoj semundjen qe kam dhe jam e vetedijshme thjesht lus zotin qe cdo gje te dali me sukses por ska te drejte askush me degjoni mire askush te gjykoje fjalet e Lules sepse ka qene ajo qe me ka dhene perkrahje ajo dhe ashley mos flisni kur nuk i dini gjerat!!Kalofshi mire

Ajris mund te me thuash ku do udhetosh ndoshta mund te vij te takoj .

Postuar nga Ajris datë 12 Shkurt 2011 - 01:22:

Citim:

Bionde mirmbrema do te doja dicka nga ty gjerat nuk i di shume mire keshtu qe te lutem nese respkton dhimbjen time hesht.

Postuar nga Ajris datë 12 Shkurt 2011 - 01:24:

Citim:

Ajris mund te me thuash ku do udhetosh ndoshta mund te vij te takoj .

Ne Amerike e dashur.

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.