Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- gocat_sHqIpTaRE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18456)

Postuar nga al74 datë 20 Shtator 2011 - 00:08:

dylan hap teme tjeter per meshkujt .

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 00:19:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
kush hjeku dicka qe postova un

cfar yllo se skam par gje?

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie

mendova qe kisha postu dicka po ndoshta jo

Postuar nga shelgu datë 20 Shtator 2011 - 16:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie

Ti amelie je mendjemadhe, se flet dhe na kthen kurrizin.
Kthehu o goce mbare.

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 17:30:

gjithmone meshkujt shqipatre ,kur femrat sjua kan llen , i kan qyajtur kurva ,kur jua kan llen dhe me kurva ,ndersa ne kohen qe ata kan tentuar per tjua marr ato ishin vajza te mira

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 20:30:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Opsioni nr-1 apo nr-2 Vizioner??

lule, njeshi (1) ploteson dyshin (2) dhe anasjelltas

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
gjithmone meshkujt shqipatre ,kur femrat sjua kan llen , i kan qyajtur kurva ,kur jua kan llen dhe me kurva ,ndersa ne kohen qe ata kan tentuar per tjua marr ato ishin vajza te mira

dylan, sinqerisht qe, kush ma ka dhene, i kam thene dhe i them(me mendje tani) Faleminderit, dhe kush s'ma ka dhene po Faleminderit i kam thene, nuk ishte kismeti.

Prandaj, mos i fut te gjithe Shqiptaret ne nje thes

Tani, nje gje s'kuptoj (megjithse duhesh bere ke Tema e pyetjeve) qe, pse thua-thoni "Kur jua jep"!? Pse, vetem Ju=Femrat jepni? Po mashkulli nuk jep ne ate rast!?
Dhenia eshte reciproke. Te dy i japin njeri-tjetrit dicka dhe, te dy kane kenaqesine ose moskenaqesine ne fund!

Apo jo?

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 21:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

dylan, sinqerisht qe, kush ma ka dhene, i kam thene dhe i them(me mendje tani) Faleminderit, dhe kush s'ma ka dhene po Faleminderit i kam thene, nuk ishte kismeti.

Prandaj, mos i fut te gjithe Shqiptaret ne nje thes

Tani, nje gje s'kuptoj (megjithse duhesh bere ke Tema e pyetjeve) qe, pse thua-thoni "Kur jua jep"!? Pse, vetem Ju=Femrat jepni? Po mashkulli nuk jep ne ate rast!?
Dhenia eshte reciproke. Te dy i japin njeri-tjetrit dicka dhe, te dy kane kenaqesine ose moskenaqesine ne fund!

Apo jo?

e vertet po nje femer kur tja jap nje mahskull ska histori diku te thoj qe ai ehste kurvar
ndersa ne rastin mashukk sdo them 100% meqenese ti je nje nga ato qe famenderoke po them 99% qe ato sikur shkrova me siper jane komentet per femra ,dicka qe e kam nigjuar mijera her jo qe me jan then mu e ti kem nigju ( qe mund te ken then dhe per mu jam me se e sigurt ) behet fjale per jet life ktu int , po thoja sa kan nigju dhe per mijera femra tjera spo e coj nga dicka me lareg po dhe njerzit e mij mehskujt ktu behet fjale per femra
kshu qe me se evertet ajo qe shkrova zeemer se kto jan komentet e meshkujve gjithmone ne cdo rast

Postuar nga lule datë 20 Shtator 2011 - 21:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

lule, njeshi (1) ploteson dyshin (2) dhe anasjelltas

hiç gjo s'kuptova prap, po s'ka gjo Vizio , duket pak a shum se ça mendon per femrat shqiptare.

Ne teme- Personalisht , si njoh aq , se s'jam rrit atje , me ç'kam pa eh gjynah t'qahen meshkujt sot...
Po shum mir , mund t'flas per * femren shqiptare rrit jasht* si vetja.

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

hiç gjo s'kuptova prap, po s'ka gjo Vizio , duket pak a shum se ça mendon per femrat shqiptare.

Ne teme- Personalisht , si njoh aq , se s'jam rrit atje , me ç'kam pa eh gjynah t'qahen meshkujt sot...
Po shum mir , mund t'flas per * femren shqiptare rrit jasht* si vetja.

sen skuptova as nga ti lule hahaha perkthe pak

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.