Forumi Horizont | Gjithsej 28 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 279 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit(pak nga te gjitha, histori, politike, genetike, sport dhe magji). (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18472)
Citim:pikerisht per kete handikap kam folur edhe here te tjera.
Po citoj ato që tha shelgu
Mondi ka te drejte te jete i majte, sic ka dikush tjeter te jete i djathte.
Lost me ty e kam.
I majte nuk do te thote enverist e as socialnacionalist. Le qe ti i di keto e i ngaterron se ke qejf.
Por sipas mendjes sime 90% e Shqiptareve duhet te jene te majte, sepse te djathte praktikisht nuk ka. Teorikisht i majte ose qender e majte jane ate qe nuk kane, ose qe kane fare pak. Te djathte duhet te jene industrialistet e milioneret e pronaret e medhenj.
Por ne Shqiperi, milioneret jane hajdutet, pra keta nuk duhet te pranohen ne ndonje pjese te aksit se p[raktikisht duhet te jene ne burg.
B]Pronaret e medhenj i klane tokat te falura nga pushtuesi otoman. Nuk duhet harruar qe vetem Shqiperia nga vendet e pushtuara te perandorise otomane, njeh pronat dhe tapite e Turqise, pushtuesit pra. [/B]
Shelgu, po beja loje fjalesh me Raimondin per punen e Hitlerit. Natyrisht qe ai dhe cdo njeri ka te drejte te jete me kedo.
ne rast se do thoja : koha sonte ne durres eshte e perkryer ............... tavolina akoma dhe ma e perkryme
p.s. - sa harrova .. lajm i fundit : jom gia tape
Me fto dhe mu mer.. Per 5 minuta jam aty.
bujrum
edhe blu tufi edhe e-maili osht i hapun ( une ta kom fajin qe zgjodhe me ik aq larg ti ?! )
Si perfundim a ka ndonje lajme te fundit??!!
Citim:s'osht e larget dita kur te kthehem per fare jo.
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
bujrum
edhe blu tufi edhe e-maili osht i hapun ( une ta kom fajin qe zgjodhe me ik aq larg ti ?! )
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Si perfundim a ka ndonje lajme te fundit??!!
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
lajmi fundit eshte al dhe glak, paskan menie te keqe sonte, me raki dhe berxolla
Glak o lanet qe me bere te dehem sot.
Torbestrafulla.
Kisha rani mani, kot thone qe te dhemb koka.
Apo s'pi edhe kojshija.
Lajm i fundit.
Nje amerikan del ne pension 62 vjecar. Le te themi se do puoje deri 65.
Zakonisht ky brez jeton deri 85 dhe edhe deri 90 sipas statistikave.
Pra i duhen edhe 25 deri 30 vjet qe te haje pensionin.
Nga social security, pra asistenca sociale qe i thone ne France, mund te marre deri 1000$ ne muaj. Kjo shume eshte e mjaftueshme vetem per te paguar qirane e shtepise. modeste.
Pra per te jetuar sipas llogarive i duhen edhe rreth 2000$ te tjera ne muaj. Prape behet fjale per jete modeste, pa udhetime, pa plazhe, pa restorante.
Sipas nje llogarie te thjeshte 25 vjet x 12 muaj=300 x 2000$=600000$
Pra kur del ne pension duhet te kete 600000$ ne banke.
Po te futet edhe inflacioni kjo shume duhet te jete akoma me e madhe.
Ne kete llogari nuk jane marre parasysh shpenzimet shendetore.
Gjithsej 28 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 279 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.