Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3006)
Heshtja jote me vrau me shume se fjalet e pathena.Perse duhet te vente gjithcka ne djall ashtu si shkoi, perse?Ja nje dite pa ty me duket si nje shekull,por jo smundem me duhet ta kaperdi deshiren per te te pare , per te folur me ty. Smundem me ... as nuk flas dot tani , per ty humba buzqeshjen, humba vetveten dhe tani skam asgje , as ty, as veten ,asgje.Hem lere fare Den, lere fare nuk flas dot mesa duket edhe fjalet mi paske mare.nuk mundem...
lenti
se pari te pergezoj ty qe ke patur ket guxim me hap ket tem te dhimshme por ke ber edhe nje veper te miir se njeriu pa marr parasysh ato qe ka perjetuar ,sa do qe te jen te dhimbshme duhet qe te shprehen ne ket menyr apo ne nje tjeter .
sa i perket per veten time nuk kam te them diqka shum interesant por edhe un jam nje i heshtur sikur edhe shumica e te tjerve per fajin tim tasht qaj se se kam ende afer neriun e zemres .
un kam ber gabimin me te madh dhe sja fali kurr jetes qe kam pasur rastin nje mije e nje her me ja shpre ate qe e ndjej dhe ti tregoj se sa shum e dua por kur behet von shum ta merr tjetri a? !.. kshtu qe po mundohem qe ta gjej njeriun e duhur qe ta realizoj edhe un nje lidhje intime ( serioze)
Dhe ne enderr te gjykova.Te thashe:"Pse nuk perfunduam Ne te Dy sebashku?!"
Ti me veshtroje me syte e tu te jeshilte, te medhenj-strukur mes kacurrelave te tu te kafte
me puthe embel..dhe me nje shikim qe akoma me vret ditet dhe netet,
me the:"Eshte Faji yt...jo imi!"
Ti s`e dije sesa te doja..., sepse s`ta kisha shprehur kurre me fjale..!
Ah, sa mban ky shpirt...Dhimbje te pafundme...
Tani ti e di sa te dua dhe eshte e kote te fshihem pas kontureve te nje pikture qe ne te dy duhet ta pikturojme. Nese do une jam ketu ...le te bien tamburet ,festa fillon tashme.
Une mendoj...U are Beauty Inside.
Pac fat ne jete. Shume femra jetojne mardhenie te varfra sentimentale ne sensin e afeksinit te paket verbal qe marrin. Keto te dhena m'i jep cdo dite puna qe bej.
Re: Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha
[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic
o my god,,,,,,,,ku i gjen gjith keto shprehje dhe mendime,,,,,,,paska dhe te tjere,,,,me ka bere shume pershtypje dorshkrimi juaj,,,,,dhe pse jam dhe vete qe vuaj nje tragjedi te till,,,,,,ke menduar ndonjeher (( sorry for being rude,,, but this is what i think,,,life is a load of shit,,,,,,, just have to make the most of it.. and get on with it ,,the best we can,))
Mimo me vjen mire qe te pelqejn ato qe kam shkruar , me behet qejfi qe disa arrijn te pelqejn krijimet e mia sepse arrijn te kuptojne edhe nje pjese te patrreguar te shpirtit tim. Gjithcka qe kam shkruar eshte nje pjese e inkonshit tim qe arrij ta hedh ne proze a poezi . Nese shkruan edhe ti Mimo vazhdo te shkruash gjeri sa gjerat qe ke frike ti thuash te jene pjese e jotja... Gjithe te mirat nga DIABOLIC A'S
[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic
per mu eshte ca si shum veshtir te shkruaj,,se njeriun qe kam dashur esht martuar dhe nuk futem ne jeten personale te saj se behet burri gjeloz,,me mir po i mbaj gjerat brenda vetes se nuk ja vlen ti sjell probleme asaj u be cu be me ne dy ajo ka jeten e saj dhe le zotin te gjykoj ,, faleminderit
Akoma per TY.
Megjithese ti e mesove tashme sesa te Desha.Asgje s`ka rendesi.
Ti je i lumtur dhe pa mua!
Ju perqafoj!
Nuk e dita kurre se perpara se te doja ty duhet te doja veten . Tashme erdhi koha qe ndjenjat tja trregoj vehtes dhe ta dua ate te pakten aq sa te desha ty... Nuk dua te humb veten ashtu si te humba ty , keshtu qe...
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.