Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Shenjtori: Ai majtas ne foto
Bledumi: Ai djathtas ne foto
Ore se s'dua puthje une, se sikur e ndryshuat cmimin se Hirushes ashtu i thate me puthje. Une dua TV ore TV tu befsha... se mos ngaterroni kekun me byrekun, dmth hirushen me i_lire.
E GJETAAAAA!!! URRA URRA URRA PER i_lire! :p
I_lire,pergjigjen nuk e japim dot tani per tani....Kompjuteri do perzgjedhi nga te gjithe fituesit 3 vete..3 me fat...
nqs do me bo ndonje ndryshim ne pergjigje beje tani tani ose "tacia per sempre"......
P.S ..Jo mer lal jo,s'ka puthje per ty,per ty vetem dhurata ka(po te perzgjodhi kompjuteri,kuptohet)
Blediumi eshte ai pa shume lesh ne koke
Shenjtori eshte ai me golf te bardhe qe e ka blere te Tregu fshatar ..oops te Tregu i madh doja te thoja
Shaka ejjj,se mos merziteni ....ty bledi ta kam ca inatin une
He e gjeta ???
iiiiiiiiiiiiiii.....Me verte eeeeeeeeeeeee..Mire ,mire..
Nuk e di e ke gjetur apo jo.....Pergjigjen e jep kompjuteri....
Nuk e prisja nga ty qe te me kishe inat..une te kam qejf se...
Ti me shave mua ...se ca me the andej ne nje teme tjeter ... eeee , pse shahen njerezit kur i ke qejf ?
He mos bej si i merzitur tani se ti e di qe dhe une te kam qejf
E di une qe e kam gjetur se ajo fytyra e pare atje sduket shume per shenjtor, semos duket e dyta xhanem, po ec mo se ti je te e para e di une
Bledi me golf te bardhe.
Shenjtori me floke te shkurtra.
O i_lire mos u merzit mor burre se nuk ka te puthura per ty.
Po nuk te perzgjodhi kompjuteri do mendohemi mire ca te te japim, por jo puthje. Ti mund te fitosh me shume se nje puthje.
Gjithesesi po nuk fitove do kesh nje bilete falas per tirane pasi vendosem qe te futemi mik une me Bledumin per te te rregulluar dokumentat.
Moj sycke!!!!!!
Pse mi se te tregut fshatar te duken rrobat tona??? Ato jane blere tek tezgat e botique Gabi-t. Eshte firma me me emer ne Shqiperi ajo.
Pastaj pse nuk duket si shenjtor ai me "pa shume lesh ne koke"? Nuk ka fytyre me engjellore se ai?
Gjithesesi nuk mund te ta japim pergjigjen tani.
P.S: Ai nuk ka shume lesh ne koke pasi e tierr per triko, per ta shitur tek tezgat.
Citim:
Po citoj ato që tha sy_jeshilja
Ti me shave mua ...se ca me the andej ne nje teme tjeter ... eeee , pse shahen njerezit kur i ke qejf ?
He mos bej si i merzitur tani se ti e di qe dhe une te kam qejf
E di une qe e kam gjetur se ajo fytyra e pare atje sduket shume per shenjtor, semos duket e dyta xhanem, po ec mo se ti je te e para e di une
O eliz po te jesh ajo vajza ne foto, mos e vrit shume mendien se e ke te fituar automatikisht pamvaresisht se kush jemi ne te vertet.
Hajt tek zyrat te maresh te 3-ja cmimet fituese. (bejme shaka,mos e mer per keq)
Gjithsej 60 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.