Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3405)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 10 Mars 2004 - 01:35:

Talking

Une jam PeshqitDhe me duket se jam Miu ne horoskopin Kinez,cudi si e mbaj veten per mace :p

Puc-puc Ela te gjif peshqit...edhe shenjat e tjera

Postuar nga volter datë 14 Mars 2004 - 01:03:

Jam Shigjetar, dhe pa karakteristika kryesore e e!!!

Postuar nga darke datë 24 Mars 2004 - 05:26:

Talking

une jam ARIES

Postuar nga lorie datë 24 Mars 2004 - 06:23:

Une?

Ujori ---(mesa kam lexuar ,edhe pse s'besoj ne horoskope)shenja e perspektives ,e projekteve.Uji qe rrjedh eshte simboli i ujit te jetes ,i energjise se saj.Njerezit e kesaj shenje udhehiqen nga fryma e bashkepunimit,bashkesise ,vellazerise mes njerezve,solidaritetit. Nje person i ujorit vepron duke thene se pari:"NE",duke privilegjuar keshtu grupin.

Motoja e shenjes:NE dashurojme.

Planeti qeverises ----HENA

Postuar nga JamCelik datë 24 Mars 2004 - 06:59:

Une jam Scorpio

,Akrepat jane tipa shume zhbirues, nuk tregojne asgje per veten dhe duan te dine gjithcka per te tjeret, dine te tregohen shume te ftohte por jane edhe shenja me pasionante e horoskopit. Kurre mos u be armik me nje akrep sepse eshte beteje e humbur. Kurre mos ve bast me akrepin sepse jane te informuar mire ne shume fusha. Ne dashuri akrepat jane xheloze, posesive dhe nuk falin kollaj, por kane edhe fuqine me te madhe seksuale nga te gjithe shenjat e tjera dhe jane shume sensitive. Kalojne ne ekstreme po nuk paten energji pozitive. Natyra e akrepit eshte si nje liqen qe duket i qete ne siperfaqe por qe nuk dihet se sa i thelle eshte dhe se cka brenda. Ndonjehere e shohin jeten bardh e zi ku ngjyra gri nuk ka shum vend.
Akrepat shkojne mire me Gaforren, Virgjereshen, Bricjapin dhe Peshqit.
Kurse ne horoskopin kinez jam Gjeli

Postuar nga jimmy84 datë 24 Mars 2004 - 23:29:

ARIES

Elementi: Zjarri
Karakteristika kryesoret: Pasionante,te zjarrte,luftarake
Te metat: Paaak mendjemedhenj dhe harraqe te medhenje gjithashtu i harxhojne energjite shpejt se jepen me te gjitha forcat pas nje gjeje.

o jamcelik per scorpion dakort jam me ty por me pasionant dhe me i zjarrte se aries nuk jane as scorpiot as ndonje shenje tjeter.
P.s Qe te ishte roke virgjeresha nuk do e besoja kurre(te pakten shigjetari apo peshkatari po virgjeresha jo )

Postuar nga Klodel datë 25 Mars 2004 - 01:00:

una- gafore tipike lunatike e ndjeshme intuitive e kominuar me karakteristikat e dragoit te horoskopit kinez.
me pak fjale brendesia teper e brishte (gaforrja) qe ruhet nga guacka teper e forte ( dragoi) zjarr dhe uje njekohesisht

Postuar nga meri datë 25 Mars 2004 - 12:12:

Jam ujor karakteristik e imja eshte se jam shume temperamente.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 24 Korrik 2004 - 22:26:

una jam ujoriiiiiiiiii
and I think thats so sexy

Postuar nga durrsake_topolake datë 25 Korrik 2004 - 01:14:

une jam ajo shenja e turpshme
virgjiresha.
karakteristikat: person te rregullt, besnik, dhe shume te ndergjegjshem..pastaj s'e di....se une i thyej shume rregulla te shenjes.

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.