Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »
Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- A eshte krim........? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=540)

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 08 Shtator 2003 - 18:30:

Angry car plere paska qene ai..

O zot car s'mban kjo toke...lloj-lloj plerash.......Po te isha une ne vend te saj, do ndahesha ne menyre urgjente.

Postuar nga bruni datë 12 Shtator 2003 - 16:45:

zhurme

MBRAPA BUZEQESHJES MUND TE FSHIHET TRISHTIMI .KUR MBARON GEZIMI MBETET DHIMBJA.
A E KA PROVUAR NDONJERI KETE .A DO TE ISHTE KY NJE KRIM I PERDITSHEM ,I CILI DO TE SILLTE GJITHMON STRES E VUAJTJE NE FAMILJE,SHOQERI ,APO AKOMA EDHE ME SHUME NE NJE LIDHJE?
nese ky fakt do te ishte nje reagim momental,si do ta perkufizonit veprimin?
bye bruni

Postuar nga atdheuyne datë 04 Tetor 2003 - 21:52:

juliana...

ajo vajza eshte e pa gezuar tani ne kete moment...ai i martuari e perdori ate, e genjeu, dhe e la. po c'far mund te bej familja e asaj ne kete vend...
Ta vrasin ate ????? djalin se e beri kete...une besoj se jo ...ai lozi me ndjenjat e asaj vajze dhe e drejta eshte qe i vrau zemren po ajo akoma jeton dhe do vij dita qe do gjej dike tjeter qe te dashuroj. kurse ai djali do ta gjej perfundimin e vet tjetersoj...do vij dita qe dhe atij ti thyhet zemra,,ne se sja ben gruaja, do tja bej vajza, motra, etc.
ky eshte mendimi im ...po ju anetar te tjer si thoni.,????

Postuar nga atdheuyne datë 04 Tetor 2003 - 21:56:

joela...

jam shum dakort me mendimin tend ajo si vajze sic e kam shkruar edhe larte nuk mund te bej dot gje per te kaluaren,
PO MUND TE BEJ DICKA PER TE ARDHMEN....TE GJEJ NJERIUN TJETER TE DASHUROJ....se sa me shpejt do ta gjej aq me shpejt do haroj.
si thoni ju anetaret e tjer....

Postuar nga eliz datë 23 Tetor 2003 - 09:22:

Juliana ,ajo vajze per mendimin tim duhet te largohet sa me shpejte nga ai njeri.dhe ne asnje menyre nuk duhet te shpresoje se duke i thene prinderve do te arrije dicka.Le te supozojme se i tha prinderve dhe ata arrijne ta ndajne.(po arriten)Cdo beje do martohet me nje njeri qe la gruan per nje tjeter.Kjo mund te ndodhe me te pasi te jete martuar me ate djalin .Ta Harroje nje ore e me pare.Jam e sigurte qe do gjeje nje djale qe e meriton.

Postuar nga majtari datë 14 Nëntor 2003 - 11:16:

Aspak nuk eshte krim te duash dike Juliana...Por vetem duhet te jesh e kujdeshme me dike qe do
Ai sic u nda me ty fare mire mund te ndahet edhe me ate tjetren ,kshu qe sia vlen te shqetesohesh per te...okaayyyyy!!!!!

Postuar nga elbasanlliu_2003 datë 30 Nëntor 2003 - 02:47:

e dashur juliana
nuk eshte krim te dashurosh nje djale, po kur ke beqare sa te dush rrugeve cdreqin do ajo qe ngec te ai i martuari ? Nuk me bien mua keto lloj femrash dreqin. Per te vetmen gje qe nuk i genjej femrat eshte kur i them qe jam beqar, ato te martuarit ato kane eksperienca per te mashtruar femrat ashtu sic mashtrojne grate e tyre qe i lajne te mbathurat dhe i pergatisin dreken pas pune ...................... tani duhet te di fatin e asaj goces kur e kuptoi se ishte i martuar . Cfare beri ajo kur e mori vesh? krim do ishte nqs do e kishte gjetur ndonje gje ate vajzen po une mendoj se ajo ka gjetur ashtu sic e ka patur tipin. konviktore eshte ajo vajza ?

Postuar nga LOVERBOY-28 datë 21 Dhjetor 2003 - 07:09:

hI........
eshte dicka shume interesante por aspak e cuditshme.gjthashtu dhe e lezetcme.thote nje kenge:::::::::::::::jeta e ..,,,,,eshte me embel.nuk ka asnje lloj sqarimi.per mua nuk eshte krim.eshte dicka shume e bukur.ketu ka vetem dy shpjegime.1---ai djale ose burre duket se eshte tip shume i zgjuar perderisa ajo nuk dinte gje ose 2 ajo shoqja juaj nuk ishta aq sa duhet e sakte per veprimet e saj.per te mos thene se ishte viktime e thjeshte dhe e lehte por kurre viktime.le te kujdesej pak.nuk eshte e domosdosshme qe naten e pare qe njohim dike na thote 5 fjale te embla dhe na shet romance te perfundojme ne krevat.neve meshkujve sigurisht qe na pelqen kjo.what the next about you?persa i perket familjes se tij per mendimin tim eshte i vetmi faktor qe nuk duhet te cenohet aspak.atehere do ishte krim nese i shkaktonte probleme ne familje per arsye hakmarrje.keshtu qe eshte me mire te korrigjojme gabimet tona.kujdes per here te tjera.iku ai.the next.ka dhe te pamartuar.
sa keq qe e kemi kete ndjenjen e hakmarrjes ne albanezet!!!!!!!!!!!!!
DON'T WORRY.BE HAPPY.

H ZWH SYNEXIZETAI.

KISSES.

Postuar nga unforgiven datë 21 Dhjetor 2003 - 07:52:

hej Loverboy-28!
Kam idene qe do te jesh nga keta te martuarit e stazhionuar!
Be careful, take care

Postuar nga ThE_MaStEr datë 26 Dhjetor 2003 - 12:44:

Unhappy Krim

Njeriut i eshte dhene e drejta te dashuroj ama eshte e drejte e kufizuar ,,, dashuria eshte fillimi i jetes , i plages ; i vuajtjeve ;i gezimit i gjithckaje edhe i marrezirrave . Te shperdorosh dashurine tende per mua eshte nje krim sepse dashuro ate qe te dashuron dhe jo ate qe te shfrytezon (ku ta dinte ajo ) . Shfrytezimi eshte gjithcka qe ndodh por naiviteti denohet edhe shume rende sepse ndonese ishte i martuar ai mostra i martuar po te ishte i dashuruar me shoqen tende juliana do te ndahej po se ben se eshte kriminel ne shoqeri . Por kriminele eshte edhe ajo qe e ka nenvleresuar dashurine .

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »
Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.