Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Shqipe (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=122)
-- Fjale ne shqip qe urreni me shume? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5639)

Postuar nga agata datë 23 Korrik 2004 - 02:26:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po pse e urren fjalen lol.he lol (shaka)
Une urrej korcarkat kur futin ate "bre" ne fund te cdo fjalie.

me sakte Roke, nuk me pelqen...po ku edi pse?
aman nuk me pelqen fare..me duket e rendomte si fjale.

Postuar nga hirushja datë 23 Korrik 2004 - 02:41:

Sabina edhe une jam totalisht me ty qe, ajo fjale ma shpif kur shumica e perdorin. Kjo fjale eshte mare nga gjuha Angleze dhe kuptimin e ka.. "Laughing out lout" qe do te thot ne shqip,- duke qeshur me te madhe.

E urrej shume.

Postuar nga roke datë 23 Korrik 2004 - 13:31:

Blu ice!!

Kush te tha qe jam ne Boston???
Po pse ke qejf qe te marr inat???Apo eshte kureshtja....

Postuar nga amor alucius datë 23 Korrik 2004 - 14:41:

Citim:
Po citoj ato që tha mona
" Zagar" .

Dhe te mendosh e eshte nje nga fjalet e mia te preferuara ne momente nervash

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 24 Korrik 2004 - 03:13:

Red face

Hahahaa... c'heqin ata qe mund te jene afer ne ato momente...'lol' (e mos e kini kaq inat j/k) ...

Tjeter fjale ca urrej une...hm...uh po, kur thone "Lale". uuu gosh, qe ti mbys fare me vjen .

Postuar nga déjà-vu datë 24 Korrik 2004 - 14:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Talking about " Vrrome " qe tha vlonjatja , mua m'u kujtuan ca shprehje , ( qe per fat te mire kam kohe qe nuk i degjoj me ).
1. Lyrash, 2. Molar 3. Lamash .

Sa fjale te shpifura he ?? C'rrace jemi ... Ju "qe i keni shume qejf labet" mos filloni me komente ju lutem .

Po shtoj edhe ''zarbë''...

Nuk kam memorie,sa jam ngritur tani nga gjumi.

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 27 Korrik 2004 - 12:51:

uaaaaaaaa

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po pse e urren fjalen lol.he lol (shaka)
Une urrej korcarkat kur futin ate "bre" ne fund te cdo fjalie.

roke edhe mu me urren lal eeeee se une nga andej jam (BREEEEEEEEE)
ok nejse thnx edhe me ne korcaret mos u tallni shume
ok or jahoni or njisha or figura e shume e shume te tjera qe nuk me kujtohem se jam edhe pak me nerva ne keto momente

Postuar nga roke datë 27 Korrik 2004 - 12:55:

Ty te kam qejf,nuk te urrej.thuaj nje qind here breee.se une nuk i urrej vajzat e bukura .Cfaredo te thuash nuk te urrej.Yjet nuk urehen me sa di.te them edhe une naten e mire dhe i pranova te gjitha ato se ishin te bukuranaten!

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 27 Korrik 2004 - 12:57:

naten.. nuk ka rendesi ti pranosh
hec bye

Postuar nga BELA E BUKUR datë 02 Gusht 2004 - 10:14:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Sabina edhe une jam totalisht me ty qe, ajo fjale ma shpif kur shumica e perdorin. Kjo fjale eshte mare nga gjuha Angleze dhe kuptimin e ka.. "Laughing out lout" qe do te thot ne shqip,- duke qeshur me te madhe.

E urrej shume.

Hirushe e drejte eshte ajo qe thua ti ....laughing out loud ......po ne ratset e mesazheve ka kuptim tjeter mesa di une
kur i thua tjetrit ..lol eshTE Lots Of Love ( )...pastaj pse e keni inat per mua eshet fjale shume praktike ne bashkebisedime etj ..si mund ti japim ekuivalence en shqip ska!!!!!
po he se eshte e nevojshme ne raste emergjencie ..futi nje lol aty dhe ej en rregull ........lol bela (une e perdor shume jo per gje :p:p

Gjithsej 26 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.