| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- pushime në Shqiperi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7549)
re
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
hahaha....sa kam qesh...me vertet kush eshte bruxell????loool
ohhhh...cfare skenari i bukur filmi po me del perpara syve tani...
ja dhe nje cift tjeter u krijua.
Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
hahahhhha ksenia preknasnaja moja ja te beja lubju serce moja :-) se pe qe i thash mos me kerko martes ?? lol thash kshu frendly ne menyr miqsore :-)se dreqen ska burr qe mund e mban esht shum e nxeht te shkrin krejt lol
Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahahahah sykalter ecccc aty naqe nuk gricet kush me shkodrane jo se i qesim faret,, kisss ty
Belgum gati jam edhe une mos kish merak......
M'duket ket vere po i kaloj pushimet me Belgum [/QU
dreqe vetem martes mos me kerko shpirt se do me duhet me nderu shtet prej teje se per pushime for ever ready jam per ty o zot me te pas afer breg detit ne palma de majorka un muskuloz ti breastin si derr kan me plas robt nga inati do na kerkojn autograf :-)
Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahhaha o zotttt lere gjoksin qe e kam me nam por me mi pa edhe tjerat nga mbrapa si i kam met marre ne qafe...Hey ai Island ne Morako nudo ashte se kshu i perferoj une.....
Re: Re: re
Citim:
Belgum koje serce t'vojo bre mene????? pollako pollako ljubavi ja igrajm kod tebe ne ocem muz volim ..........
Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
hahahhahhahahahahahahahah dreqe hahahahahah sa kam qesh
paske fillu me i bo publike fruits of pasion e ??
hahahhahahahahaa un te them te drejten pelqej ishujt me shkembinj ku fshihesh pas ndonji shkembi dhe i jepesh detit ajrit plot jod dhe renkimeve magjike ......
se kshu ne publik me dal me ty nudo kam frik se po me hapin ndoi bir nga pas kshu pa dashje se te nisen ty e ma mbledhin mu aksidentalisht naqe
:-)
dreqe per njat zot oj loçka jeme me ty nuk esht wacanz por entering in the real way of love se je nji shumllojshmeri procesesh erotike te pafundme :-) hhahahha kisss ju ke breasti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
mduket paske pas experienca te kqija te paska hy frika.... po mire ateher po te ra sapuni ne toke mos u ule me e marre se sta fut kush nga mbrapa joo....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
hahhahhahhaahha naqe edhe ti qenke ne dijeni te teoris se sapunit e ? meqe ra fjala cilen mark kap me shpejt ti ?? lol
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
une ne fact perdori milvo,, por edhe sikur mem ra sapuni nuk kam frike se femra nuk kuritet edhe po i hyri mbrapa.....
ala skam ba mendin ku ti kaloj pushimet..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...
Citim:
hahhhhahahhaha naqe ti me eksito vetem me aksentin tend shum seksi .
per pushimet mos e vrit mendjen chill out se po si kalum ne ket bot ne boten tjeter jam mese i sigurt qe do jena ne nji plazh idilik duke ber dashuri si te etur ......:-)
| Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.