Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- ~*Dhurata me e bukur e marteses!~* (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8126)
Re: Pershendetje miqesore!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Hey shoke dhe shoqe!Asnjerit nga ju s`iu pelqejne dhuratat e marteses?!
Sa keq....
Po te them te drejten ti nuk ke vene shume alternativa per te zgjedhur po mendoj se lap-top do ishte gabim i madh nga qefi kompjuterit te ri do rrija dite e nat ne forum me ju
Carcafe pfff sa te merrja propozimin e fejeses carcafet do ishin gati keshtuqe nuk do me benin ndonje pune te madhe...
Po ashtu edhe kemishat e nates apo biankerinat me dyzina sa a do ti dilte nje jete te mi shikonte te gjitha veshur
Po varse djamanti mmm jo se jam materjaliste dhe ne fakt nuk jam shume e dhene pas bizhuteriva te renda por kushedi ndodhemi ndonjehere pa buke dhe marrim e shesim
Mua personalisht me pelqejne orat jame shume e dhene pas orave keshtuqe do te me pelqente te me dhuronte nje ore apo ti dhuroja nje ore sa here te ishim larg njeri tjetrit te numeronim minutat kur do te ishim persei prane
Mos u habisni keshtu mendon nje e sapomartuar ja sa te kaloje muaji mjaltit duhet ta hapim perseri kete teme
Une votova per Varsen. se te tjerat i kam
Re: ~*Dhurata me e bukur e marteses!~*
Citim:
Pershendetje te sinqerta!
Si femer qe jam, enderroj shpesh martesen time!
Pse jo dhe Dhuraten qe do me pelqente te merrja nga Dhenderri!
Te dashur miq te mendimit te lire!
"Nese keni kohe dhe deshire,mund te jepni ndonje ide tuajen
mbi dhuraten me te bukur te marteses?!"
Mirepres shkrimet tuaja!
respekte Sykaltra.
Engjellushe po unazen do te ta japi kur te fejohesh (megjithese po u martove ne shqiperi nuk i dihet se ata si kan zakon unazat e djamantit )
Pastaj udhetimin po e po se e ke per muaj mjalti gjasme po kam frike se nuk do kete dhoma me dy krevate teke per ato qe shkojne me muaj mjalti
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Moj sykaltra mos je gje e martuar ti apo ndoshta ke deshire qe i dashuri jot me ane te ketyre temave te te propozoj per martese???
Se nuk ka mundesi, cdo teme qe hap jane vetem per martesa.
Re: ~*Dhurata me e bukur e marteses!~*
Citim:
Pershendetje te sinqerta!
Si femer qe jam, enderroj shpesh martesen time!
Pse jo dhe Dhuraten qe do me pelqente te merrja nga Dhenderri!
Te dashur miq te mendimit te lire!
"Nese keni kohe dhe deshire,mund te jepni ndonje ide tuajen
mbi dhuraten me te bukur te marteses?!"
Mirepres shkrimet tuaja!
respekte Sykaltra.
Ua cfare fjale me mend ke then more Myzo(nuk ta pelqej shme kete emrin qe ke ven).
Te njejten gje do te thoja edhe une.
Football se ka qen ne moshe te vogel enderra jone nuk do te thot qe te kemi te njejtat mendime edhe kur te rritemi. Ka kohe deri sa te vendosim per martese.
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Ua cfare fjale me mend ke then more Myzo(nuk ta pelqej shme kete emrin qe ke ven).
Te njejten gje do te thoja edhe une.
Football se ka qen ne moshe te vogel enderra jone nuk do te thot qe te kemi te njejtat mendime edhe kur te rritemi. Ka kohe deri sa te vendosim per martese.
Re: hahahahahaha...
Citim:
Po citoj ato që tha vikingu
do ti beja dhurate nje lopate per te punuar aren dhe nje kusi per te mjele lopen hahahahahaha...
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.