Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Amstel datë 26 Nëntor 2005 - 18:09:

valle pse jemi kaq menduar ne shume raste me vjen te mendohem se pse njeriu duhet te mendohet kaq shume dhe te vuaj per shume gjera qe nuk i takojne te jetoj me to...

Postuar nga aura datë 27 Nëntor 2005 - 23:47:

cudi si ndryshojne disa gjera. dikur isha une qe nuk e pelqeja ate sepse mendoja dike tjeter. ndersa tani....tani nuk di.....rashe pre e veshtrimeve dhe veprimeve te tij....por..nuk di si te veproj

Postuar nga NS-6 datë 28 Nëntor 2005 - 01:00:

me pelqen hobi qe kam...koleksionist...jo koleksionist pullash,as makinash,as gjethesh a cfare mund te jene...me dukeshin gjera qe jane shume te ngjashme me njera tjetren,gjera qe nuk ndryshojne...koleksionoj mendime...

Postuar nga volter datë 28 Nëntor 2005 - 21:06:

Figura te qeta dhe te paluara me vijne ne mendjen time, dhe shkoqur ma rrahin trurin me melodine e nje deti te rrapellueshem... Kjo me ben disi me te permbajtur dhe me te pjekur ne detyrimet e mia... Ja sa bukur e ndjej sot kete mendjen dhe trurin time qe preket me kete melodine e nje deti te rrapellueshem.. Sa mahnitese eshte melodia e fjaleve nen ritmin e detit te rrapellueshem...

Postuar nga Amstel datë 05 Dhjetor 2005 - 00:06:

me pelqen shume vetja tani neper keto mendime qe me kalojn ne mendje keto momente dhe dalin shume gjera nga goja ime qe as nuk mund ti imagjinoj ne kohe tjeter

Postuar nga NS-6 datë 05 Dhjetor 2005 - 04:45:

...shume here mendoja qe gjeja me e keqe qe mund te me ndodhte ishte te zhgenjeja dike...nje dite dikush me tha "kujdes mos zhgenjen vetveten...kjo do ishte edhe me e keqe"...mbeta pa fjale perpara asaj thenieje...

Postuar nga ingmetalboy datë 05 Dhjetor 2005 - 05:12:

te mund te isha duke ecur lart dhe me lart ne kete grumbull rresh qe jane ngjeshur ne koken time ne keto momente, ndoshta do te dilja diku ne nje qoshe te lire per te pare diellin e dashurise qe duhet te jete diku atje lart.

Postuar nga volter datë 07 Dhjetor 2005 - 00:35:

Jete e magjishme me shume se nje magji, bote e madhe, me shume se nje transcandente, filozofi jete, me shume se nje filozofi, poezi me muzike te motivuar, me shume se nje nje poezi...

Postuar nga Amstel datë 07 Dhjetor 2005 - 01:42:

sa i madhengjyer jam qe ty prane ste kam me vjen ti fus nje shkelm ketit pc qe me la tre ore ketu...vetem shkruj e shkruj e shkruj

Postuar nga aura datë 08 Dhjetor 2005 - 01:59:

ndonjehere ndodh qe edhe pse flas shqip me dike...nuk kuptohemi

Gjithsej 337 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.