Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Jeni xhelozè ne dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=894)
Tani qe thoni ju nuk ka dashuri pa xhelozi.Nqs eshte nje dashuri shume e forte xhelozia eshte akoma me e madhe dhe ka raste qe kjo dashuri arin dhe shuhet.Po e them me keqardhje qe kjo me ka ndodhur dhe mua.Xhelozie tepert shte me te vertet shume e keqe nejse po e mbyll me kaq.
Ne fakt ky eshte nje problem i madh.
Qe te shpetosh nga xhelozia duhet ta kesh partneren ose partnerin me pak te bukur se vetja. Keshtu se vret trurin fare pastaj.
lidhje pa cik xhelozi nuk ka,kshq mund te them 1 xhelozi te vockle te arsyeshme/normale e pranueshme e kam,por ama vetes nuk mund ti vej emrin xheloze e keqe....
xhelozia................
mendoj qe dashuria eshte e perbere nga shume gjera, dhe xhelozia eshte e nevojshme per ta kompletuar, ngredient, qe po te behej fjala per ndonje recete embelsire do doja ta percaktoja me limtozin, i tharte po jep shije po te dish ta hedhesh ne dozen e duhur se perndryshe na thartohet embelsira!!!!
Per mendimin tim nuk ka dashuri pa xhelozi, por ama deri ne nji fare kufiri. Kur nji person behet xheloz per patnerit tregon qe e do ate edhe esht i/e gatshme per ta mbajtur per vete. Mirepo ka shum fanatik qe e cojne xhelozin ne ekstreme, si psh....mos dil me asnji shok/shoqe, duhet te jesh gjithkohen me mua, per cdo gje kerkohet llogari, e ke shum te shkurter fundin u can tu pa te tjeret...etj etj atehere kjo nuk esht xhelozi po futet ne nji kategori tjeter qe quhet fiksim edhe fanatizem. Kjo esht teper e tepruar edhe ska te bej fare me dashurin ndaj atij personi. Por kur xhelozia esht normale edhe brenda kufije atehere esht domosdoshme ne dashuri.
dashuri ka edhe xhelozi,por xhelozia pertej kufijeve te caktuar mund te shkaktoj krisjen ose shkaterrimin e dashuris.
ATY KU KA DASHURI KA EDHE XHELOZI
Absolutisht qe nuk jam xheloz! (kuptohet ne shprehjen e lire, dhe gjithcka mbi vetedijen e lire, vetedije per te vepruar)_
Besoj se c'do njeri e ndjen xhelozin....... Kush me shume e ksuh me pak....
Une jam shume xheloze..... Por ndaj partnerit nuk e shpreh xhelozine e forte... por aq sa duhet.....per te mbajtur nje lidhje armonike....
Jam plotesisht dakort me te gjithe juve, nese dashuria eshte e vertete ahere edhe xhelozia eshte.
Por ama xhelozia e shumte e shkataron ate dashuri.
Personalisht nuk jam edhe aq xheloze tani xhelozia eshte por jo edhe aq.
Hmmmm !!
ja tju them une nje poezi qe e kam ber vet
Shpresoj mos te me keq kuptojn disa
Mizor terbimi njeriut, dhe zemerimi pa dyshim.
Po xhelozia e nje zemre, nuk mund te ket krahasim!!
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.