Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »
Trego 56 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Feja Islame (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=183)
-- Ku Qëndron Lumturia E Vërtetë (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9438)

Postuar nga erzeni_be datë 03 Tetor 2005 - 22:56:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Bashkohem me te njejtin mendim se lumturine smund t'a ngjyrosim me nuanca fetare.Kjo teme se kuptoj pse skalohet tek psikologjia.

Kurse une s'do te isha aq shume dakord me mendimin tend Amoxil.
Sepse varet nga cili aspekt shikohet lumturia.. ne aspektin personal lumturia ime s'mund te jete e jotja... keshtu qe une kam te drejten te shpreh lumturine time. Ne rastin konkret, autori i kesaj teme e sheh lumturine e tij tek Feja dhe krejt natyrshem e shikon kete çeshtje ne aspektin fetar.

Megjithate une do t'i hedh nje sy temes ne teresi dhe ndoshta ju keni te drejte...

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 03 Tetor 2005 - 22:58:

Smile

Brenda vetvetes qendron lumturia e vertete!
Mjafton te duash dhe te respektosh vetveten!

Postuar nga erzeni_be datë 03 Tetor 2005 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Brenda vetvetes qendron lumturia e vertete!
Mjafton te duash dhe te respektosh vetveten!

Sykaltra, i thone nje fjale : "kur te hyn vetja ne qejfe, te ka marre lumi"

Jam dakord me ate qe , brenda vetevetes gjendet lumturia e vertete, por mendoj se kjo varet nga caqet dhe nivelet qe seicili i cakton vetevetes.

Postuar nga amoxil datë 04 Tetor 2005 - 00:25:

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

Kurse une s'do te isha aq shume dakord me mendimin tend Amoxil.
Sepse varet nga cili aspekt shikohet lumturia.. ne aspektin personal lumturia ime s'mund te jete e jotja... keshtu qe une kam te drejten te shpreh lumturine time. Ne rastin konkret, autori i kesaj teme e sheh lumturine e tij tek Feja dhe krejt natyrshem e shikon kete çeshtje ne aspektin fetar.

Megjithate une do t'i hedh nje sy temes ne teresi dhe ndoshta ju keni te drejte...

Ne fakt cdo njeri ka te drejten e vet dhe smund te gjykojme, ju keni te drejte ketu,cdonjeri mund te jete i lumtur e i kenaqur nga shkaqe te ndryshme te jetes.Por une doja te thoja qe psikologjia eshte ajo qe e shpjegon megjithate edhe ketu tema me duket mese e qarte tani.Duhet te jemi me tolerante dhe me mendje te hapur per cdo lloj realiteti qe do gjendemi perballe.

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 04 Tetor 2005 - 01:04:

Lumturia e vertete qendron tek balanci i asaj qe ke enderruar naten dhe asaj qe do realizosh kur te zbardhi dita.

Postuar nga Demokrate4ever datë 04 Tetor 2005 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Lumturia e vertete qendron tek balanci i asaj qe ke enderruar naten dhe asaj qe do realizosh kur te zbardhi dita.

Naqe salve..

Une sapo u zgjova nga gjumi dhe pashe nje enderr te bukur aq te bukur sa nuk desha te zgjohesha nga ajo enderr ,por te jetoja aty pergjithmone. Isha vertet e lumtur. Sa zgjati?! Nje moment ne gjume dhe nje kenaqesi e shpirtit kur u zgjova dhe 0 rezultat i dites...

Lmturia qendron ne gjerat qe te rrethojne. Tek vetvetja qe duhet ta ndash me te tjeret.

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 04 Tetor 2005 - 01:38:

Jam pjeserisht dakord me ty Naqe ,por un jam i mendimit qe sekreti i lumturise qendron ne aftesine qe ka njeriu per te realizuar enderrat dhe deshirat qe ka.

Pashim Naqe

Postuar nga Demokrate4ever datë 04 Tetor 2005 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Jam pjeserisht dakord me ty Naqe pasi un jam i mendimit qe sekreti i lumturise qendron ne aftesine qe ka njeriu per te realizuar enderrat dhe deshirat qe ka.

Pashim Naqe

SHume e drejte ajo qe thua naqe , por noshta kena deshire dhe te fluturojme ,por se bejme dot . Kete veti e kane vetem shpendet. Mbase dhe NE ndonjehere me mendje.
Desha te dal qe jo c'do enderr dhe deshire mund ta realizosh. MUND TE REALIZOSH ATE QE KE MUNDESI DHE JO ATE QE DESHIRON...

La felicita e come una farfala inseguita: e sempre oltre la portata della nostra mano. Ma se ci sediamo tranquallimento ,puo posarsi so di noi...

Naqe e una fraze che me rimasta sempre nella mia mente, spero che anche tu lo capirai quello che voglio dire ..

Pashimm kur te vime per vizite ne Itali ..hahaha

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 04 Tetor 2005 - 02:20:

Talking

Hey kushe, pak me avash, te kam then mos i fol me atij, ok?????
S`e meriton as respektin tend, perderisa mua me ka ulur perdhe`...!
Ciao njerez qe nuk njihni lumturi!
Zoti, njohja me Zotin, zbatimi i ligjeve te Zotit dhe Respekti ndaj Zotit,
-ju sjell Lumturine e Vertete!

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 04 Tetor 2005 - 02:29:

Talking

Jashte teme!

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »
Trego 56 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.