Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- tradhetia bashkeshortore (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11234)

Postuar nga kotka datë 28 Gusht 2009 - 23:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
hahahahaha

u shkri mon sherria pse keq e kam o moni

Postuar nga Mon Cherry datë 28 Gusht 2009 - 23:28:

te betohem kotka mire e the se tgjithe na dolen te ndershem , ne veshe,

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Gusht 2009 - 00:00:

Citim:
te betohem kotka mire e the se tgjithe na dolen te ndershem , ne veshe,

Ketu jane te gjithe te ndershem sepse nuk kane choice te jene te pandershem .............

Postuar nga Mon Cherry datë 29 Gusht 2009 - 00:13:

hahahahaha

Postuar nga kotka datë 29 Gusht 2009 - 00:21:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ketu jane te gjithe te ndershem sepse nuk kane choice te jene te pandershem .............

se ndryshe do kishin bere namin po te kishin cois turllo

Postuar nga amor alucius datë 29 Gusht 2009 - 02:17:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Jo si amori qe e ka mendjen maje bilbilit.

S'te pelqeu mo kenga qe kendova? Une dhe e kendova me pathos...

Postuar nga shelgu datë 29 Gusht 2009 - 04:29:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

S'te pelqeu mo kenga qe kendova? Une dhe e kendova me pathos...

E po si t mos e pelqeja me? Vetem keto syzet se si me duken. Nuk te shkojne fare

:p

Postuar nga amor alucius datë 30 Gusht 2009 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E po si t mos e pelqeja me? Vetem keto syzet se si me duken. Nuk te shkojne fare

:p

Syzet te japin a sexy touch mo, sidomos po dite t'i mbash me shpatullat drejt. :p :p

Tani meqe jemi ne teme: na thuaj pak si e ke perjetuar tradhetine bashkeshortore ti konkretisht?

Postuar nga al74 datë 03 Shtator 2009 - 22:41:

rifolmulim modern i "tradhetise bashkeshortore" - ...tashme quhet "lidhje alternative". ndoshta qekur kane filluar ta praktikoje edhe femra ka gjasa te jete epitet justifikues.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 17:21:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ndoshta qekur kane filluar ta praktikoje edhe femra ka gjasa te jete epitet justifikues.

Femrat zene perqindjen me te madhe te atyre qe tradhetojne gjate marteses, pavaresisht se njerezit besojne te kunderten ..............

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 17:37:

Femra tradheton kur nuk e do burrin e saj, mashkulli per kenaqesite e momentit. E ka si hobi.:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 17:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
 Femra tradheton kur nuk e do burrin e saj, mashkulli per kenaqesite e momentit. E ka si hobi.:p

Deb ......... ne shumicen e rasteve tradhetohet vetem per sex. Si nga femrat edhe nga meshkujt. Mos plotesim deshirash ne nje fare menyre apo tjetre. Shume njerez e bejne per te ruajtur familjen. Dhe per sa kohe nuk merret vesh funksionon. Sepse tjetri/tjetra eshe me i/e relaxuar dhe performe me mire ne te gjitha aspektet.
Dje po lexoja qe cheating rate eshte 64% ....... dhe perqindjen me te madhe e zene femrat.

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 18:01:

Citim:

Deb ......... ne shumicen e rasteve tradhetohet vetem per sex. Si nga femrat edhe nga meshkujt. Mos plotesim deshirash ne nje fare menyre apo tjetre. Shume njerez e bejne per te ruajtur familjen. Dhe per sa kohe nuk merret vesh funksionon. Sepse tjetri/tjetra eshe me i/e relaxuar dhe performe me mire ne te gjitha aspektet.
Dje po lexoja qe cheating rate eshte 64% ....... dhe perqindjen me te madhe e zene femrat.

Nuk e mohoj qe femrat tradhetojne, por jo me shume se meshkujt. Po ja qe tradhetia e femres bie me shume ne sy. Nuk besoj se gruaja e ben thjesht per kenaqesi seksuale, sesa nevojen te ndihet e vleresuar, e dashuruar. Ka qe e bejne si hakmarrje ndaj burrave kur ata i keqtrajtojne, nuk ua varin, i dhunojne, sidomos psikologjikisht, se po i dhunoi fizikisht e le fare ajo.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 18:06:

Citim:

Nuk e mohoj qe femrat tradhetojne, por jo me shume se meshkujt.

Ja qe nuk qenka ashtu ........... dhe nuk ke pse cuditesh per kete....... .

Citim:
Nuk besoj se gruaja e ben thjesht per kenaqesi seksuale, sesa nevojen te ndihet e vleresuar, e dashuruar. Ka qe e bejne si hakmarrje ndaj burrave kur ata i keqtrajtojne, nuk ua varin, i dhunojne, sidomos psikologjikisht, se po i dhunoi fizikisht e le fare ajo.

Mahhhh ................ per te tilla arsye shkohet ne divorc ........... per te mos thene qe jane arsye abstrakte/justifikime ........... .
Kur shkohet thjeshte per sex ........ shkohet per tu zbrazur ......... dhe jeta vazhdon ....... .

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 18:17:

per ca behet fjale ketu

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 18:18:

Citim:

Ja qe nuk qenka ashtu ........... dhe nuk ke pse cuditesh per kete....... .

Mahhhh ................ per te tilla arsye shkohet ne divorc ........... per te mos thene qe jane arsye abstrakte/justifikime ........... .
Kur shkohet thjeshte per sex ........ shkohet per tu zbrazur ......... dhe jeta vazhdon ....... .

Ka femra qe nuk kane vet vlerim per veten, ose nuk jane te afta te jetojne jeten vetem, pradaj nuk divorcohen. '' Lum si ti me tha njera qe ke shkollen e nuk varesh nga burri''. Ajo vet nuk e di a e ka dhe shkollen e mesme. Burri i saj nje njeri i mbaruar. Pijanec dhe nuk ja pret per asgje, dembel. Behet i dhunshem kur pi. Nuk kalon kohe fare me familjen. Nuk besoj se ajo e do burrin, por eshte e pazonja te jetoj e perballoj jeten vetem. Thone qe e tradheton burrin. Nuk besoj se e tradheton thjesht per kenaqesi seksuale.

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 18:23:

e clidhje ka shkolla ketu ?!!

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 18:25:

Citim:

Ka femra qe nuk kane vet vlerim per veten, ose nuk jane te afta te jetojne jeten vetem, pradaj nuk divorcohen. '' Lum si ti me tha njera qe ke shkollen e nuk varesh nga burri''. Ajo vet nuk e di a e ka dhe shkollen e mesme. Burri i saj nje njeri i mbaruar. Pijanec dhe nuk ja pret per asgje, dembel. Behet i dhunshem kur pi. Nuk kalon kohe fare me familjen. Nuk besoj se ajo e do burrin, por eshte e pazonja te jetoj e perballoj jeten vetem. Thone qe e tradheton burrin. Nuk besoj se e tradheton thjesht per kenaqesi seksuale.

E para nuk po flasim per trash ketu .............. flasim per njerez normale, familje normale.
E dyta ........ shume njerez e bejne pikerisht per te ruajtur familjen, per te ruajtur femijet ...... qe te mos rriten me probleme.
Sepse ne shumicen e rasteve eshte vetem sexi ai qe u mungon njerit apo tjetrit, dhe kjo per arsye te ndryshme (ka meshkuj/femra qe nuk ngopen me aq sa u jep partneri, dhe ky i fundit nuk ka mundesi te ofroje me shume) .......... por ama cdo gje tjeter shkon per bukuri ....... Ne kete rast pse te prishe familjen thjesht per nje zbrazje ??????? Dhe tjetri/tjetra zgjedh ate rruge. Per sa kohe askush nuk merr vesh cdo gje funksionon ne perfeksion, familje e lumtur, grand performance at work, femije te shendetshem ............ .

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 18:43:

Citim:

Per sa kohe askush nuk merr vesh cdo gje funksionon ne perfeksion, familje e lumtur, grand performance at work, femije te shendetshem ............ .

Kjo nuk vlen per Shqiptaret. Shqipot nuk kane gje qe s'marrin vesh. Se tere diten kafeneve me kete pune merren. Bejne inventarin e grave te botes. Eshte e pamundur qe nje tradheti e gruas te ngelet sekret per nje kohe te gjate. Habitem kur me tregon burri, qe kur nxehen Shqiptaret me njeri-tjetrin i nxjerrin te gjitha. Ja thone troc qe gruaja po ta dredh me filanin. Kur isha cupe njehere dola me nje djale ne qytetin tim ne nje lokal ne qender te qytetit ne mbremje. Vij ne shtepi pas nje ore e kish marre vesh babai im. I kishin thene qe pame cupen tende rruges . S'me kishin pare ne lokal, por rruges ne darke kur po me sillte ne shtepi me makine. Nga me dalluan aman ne erresire? Mire qe me pane, se une nuk po fshihesha, por pse duhet ti thoshin babait tim, kur une cupe isha dhe do shoqerohesha me meshkuj. Me e bukura ishte kur e kishin uruar per fejesen time.

Mos flasim pastaj per grate e martuara.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 20:16:

Citim:

Kjo nuk vlen per Shqiptaret. Shqipot nuk kane gje qe s'marrin vesh. Se tere diten kafeneve me kete pune merren. Bejne inventarin e grave te botes. Eshte e pamundur qe nje tradheti e gruas te ngelet sekret per nje kohe te gjate. Habitem kur me tregon burri, qe kur nxehen Shqiptaret me njeri-tjetrin i nxjerrin te gjitha. Ja thone troc qe gruaja po ta dredh me filanin. Kur isha cupe njehere dola me nje djale ne qytetin tim ne nje lokal ne qender te qytetit ne mbremje. Vij ne shtepi pas nje ore e kish marre vesh babai im. I kishin thene qe pame cupen tende rruges . S'me kishin pare ne lokal, por rruges ne darke kur po me sillte ne shtepi me makine. Nga me dalluan aman ne erresire? Mire qe me pane, se une nuk po fshihesha, por pse duhet ti thoshin babait tim, kur une cupe isha dhe do shoqerohesha me meshkuj. Me e bukura ishte kur e kishin uruar per fejesen time.

Mos flasim pastaj per grate e martuara.

Po e perseris ......... nuk po flasim per nivelin trash ketu ................ . Une nuk i njoh ata lloj shqiptaresh sepse nuk behem me ta.
E dyta .......... burri/gruaja eshte gjithmone ai qe e merr vesh i fundit.
E treta ....... ne shqiperi mos te rente per pjese se do te ta nxjerrin ndonje gje.
E katerta ...... sondazhet qe fola me siper jane bere ne Ameriken e Veriut ......... dhe ketu po flasim realisht per ambientin ku jetojme ..... keshtu qe unless shejtonja hyn ne muhabet .... shqiperia nuk llogaritet.

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 20:30:

Citim:

Po e perseris ......... nuk po flasim per nivelin trash ketu ................ . Une nuk i njoh ata lloj shqiptaresh sepse nuk behem me ta.
E treta ....... ne shqiperi mos te rente per pjese se do te ta nxjerrin ndonje gje.
E katerta ...... sondazhet qe fola me siper jane bere ne Ameriken e Veriut ......... dhe ketu po flasim realisht per ambientin ku jetojme ..... keshtu qe unless shejtonja hyn ne muhabet .... shqiperia nuk llogaritet.

Vetem nese nuk ke Shqiptar afer ke te drejte, por dhe ketu te ne eshte mbush pellembe me Shqiptar lol. Nuk eshte puna se ne zgjedhim te rrime me trash, por jane ata qe  nderhyjne ne jeten tone.

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 20:33:

Citim:

shume dakort me ty turll deri te pika 3

hajd diskutojme nashti se 15 minuta kohe kam duhet te iki diku

Postuar nga Katilesha datë 29 Tetor 2009 - 20:33:

o Shejtone do te diskutosh per 15 minuta nje tematike qe ose degradon jete njerezish..Sa e pashpirt je moj?

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 20:37:

pa ca te thote shejtonia e shkret per keto debate mjafto 1 fjali nuk ka nevoje me e zgjat shume

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 20:41:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
pa ca te thote shejtonia e shkret per keto debate mjafto 1 fjali nuk ka nevoje me e zgjat shume

Ke qene e martuar ti shejtone? :p

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 20:47:

shif nashti une e mendoj keshtu qe arsyeja kryesore qe lindin tradhtite eshte vetem femra. Pra eshte ajo qe afron e largon partnerin e luan 1 rol te rendesishem ne 1 lidhje.

Per ta ilustruar me 1 shkrim jo shume te arrire artistikisht po ju them me lexu ket shkrimin me poshte e lexova diku dhe me then te drejten kur e lexova thashe morali ja vlen duhet me i ven gishtin kokes

-------------------------

Një grua shkoi te një dijetarë duke menduar se ai është magjistar dhe kërkoi nga ai që ta bëjë një magji, me të cilën pastaj burri i saj do ta dojë atë më shumë se çdokush në botë që e don gruan e tij.
Por, ai duke qene dijetarë dhe edukatorë i tha asaj: Ti po kërkon një gjë që nuk është e lehtë, po kërkon një gjë që është shumë e madhe. A do të jeshë e gatshme të bartësh çdogjë me te cilen do të ngarkoj?

- Ajo tha: Po.
- I tha: Dëshira yte nuk mund të plotësohet, përveç nëse me bjen një qime nga qafa e luanit.
- Tha: Luanit?!
- Tha dijetari: Po.
- Tha ajo: Si mund ta bëjë këtë pasiqë luani është egërsirë dhëmbëshkyese dhe mund të me mbytë, a nuk ka ndonjë zgjidhje më të lehtë dhe më të sigurtë?
- I tha asaj: Nuk mund të plotësohet dëshira yte, që të të dojë burri aq shumë, përveç nëse e bën këtë. Por, ti mendo mirë se mund të gjeshë zgjidhje të përshtatshme që t'ia arrijsh këtij qëllimi.
U kthy gruaja, dhe filloi të mendojëe si ta arrijë këtë, por vështire t'i gjente vetës zgjidhje. Atëherë u takua me disa gra, të cilave u besonte dhe nga të cilat dilte dituri dhe urtesi. Njëra prej tyre i tha, se luani mund të të kafshojë vetëm kur është i uritur, andaj ti ushqeje mirë dhe ngope me mish, që pastaj të jeshe e sigurtë prej demit te tij.
E mori gruaja këtë këshille, mbushi qeset me mish, dhe u nis rrugës për të realizuar dëshiren. Filloi nga larg t'ia hedh mishin luanit, derisa dita ditës duke iu afruar pak nga pak, arriti që të qëndroj përballe luanit, duke mos pasur dem nga ai, pasiqë ai nuk dyshonte në dashurine dhe mirësine e saj, dërisa filloi t'ia perkdhele koken, dhe arriti që të marrë një qime prej qafës se tij.
Pasi e mori ate, filloi më të shpejtë dhe përplot gëzim, të kthehet të dijetari për të cilin mendonte që është magjistar, që t'ia jep qimen dhe ta realizon ëndrren e saj, e ta perfitojë zemrën e burrit të saj njëherë e përgjithmonë.
Kur e pa dijetari qimen qe ia kishte sjelle ajo, e pyeti:
- Çka bërë... si arrite deri te kjo qime?
- Ajo iu përgjigj: Së pari kam përdorë metode të logjikshme dhe shumë te përshtatshme, derisa ia zbuta zemrën luanit, e pastaj gradualisht, me durim të shumtë, dhe me mund maksimal.
Kur i dëgjoi dijetari fjalët e saj, tha:
- Oj robëreshe e zotit, burri yt nuk është asnjëherë me i ashper dhe me i egër se luani, andaj përdore ndaj burrit tend metoden që ke perdorë ndaj luanit ,zbutja dhe përfitoja zemrën atij ,ashtu siç ia fitove luanit, e pastaj jep mund dhe duro, do të fitosh atë që ke kërkuar

--------------------------------

pra morali femra mos boni shume tongerllik po beni burrat/dashnoret per vete qe mos ju tradhtojne

ika une nashti se kam pune.

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 20:48:

Citim:

Ke qene e martuar ti shejtone? :p

shume kerkon me dit sta them hic plas nga kurioziteti :p

pyt erious ta thote ai po te jete ne qejf sigurisht lool

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 20:53:

Me nje fjale mi Angel femra duhet te jete sherbetore e mashkullit, te jetoje, vetem per te dhe jo per veten e saj? Po mashkulli cfare duhet te bej, vetem te sherbehet, dhe po su sherbye si do, atij i takon ta plotesoj sherbimin diku tjeter? Sa gjynaf meshkujt.

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 20:55:

Citim:

shume kerkon me dit sta them hic plas nga kurioziteti :p

pyt erious ta thote ai po te jete ne qejf sigurisht lool

Eshte thjesht nje pyetje Angel.

Pse mos duhet besuar me shume erious se ti?

Postuar nga AngelDevil datë 29 Tetor 2009 - 20:56:

Citim:
Me nje fjale mi Angel femra duhet te jete sherbetore e mashkullit, te jetoje, vetem per te dhe jo per veten e saj? Po mashkulli cfare duhet te bej, vetem te sherbehet, dhe po su sherbye si do, atij i takon ta plotesoj sherbimin diku tjeter? Sa gjynaf meshkujt.

nuk qe fjala per sherbetore

ika Deb se jam vone ta sqaroj ne darke, nderkohe ti lexoje e ihere se mbase e kupto me mire

ciao

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 20:59:

Citim:

nuk qe fjala per sherbetore

ika Deb se jam vone ta sqaroj ne darke, nderkohe ti lexoje e ihere se mbase e kupto me mire

ciao

E kuptova shume mire. Pse duhet te luftoj femra per t'ja fituar zemren e jo mashkulli, ose te dy bashke? Kjo perralle eshte shkruar nga dora e nji mashkulli mi Angel.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 21:06:

Citim:

Vetem nese nuk ke Shqiptar afer ke te drejte, por dhe ketu te ne eshte mbush pellembe me Shqiptar lol. Nuk eshte puna se ne zgjedhim te rrime me trash, por jane ata qe  nderhyjne ne jeten tone.

Deb ...... nuk e di ne cfare katuni jeton ti qe nuk i shmangke dot ......... .
Edhe ketu tek une eshte plot nga te gjitha llojet, por jam une ai qe e bej perzgjedhjen e llojit ............. .
Per ilustrim ..... do organizoj nje party kete weekend ........ E di sa shqiptare do jene aty??????????? 1 ...... madje e shoqeruar me te huaj.
Nuk jam kundra shqipetareve aspak. Po ne ate lloj party nuk dua t'i kem aty sepse ua di veset e huqet.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 21:09:

Citim:

shume dakort me ty turll deri te pika 3

hajd diskutojme nashti se 15 minuta kohe kam duhet te iki diku

Po ti bjeri cerres ............................ dhe fiton te pakten 5 minuta ........ (time efficiency??? effectiviness?????? )

Postuar nga Katilesha datë 29 Tetor 2009 - 21:16:

Citim:

Edhe ketu tek une eshte plot nga te gjitha llojet, por jam une ai qe e bej perzgjedhjen e llojit ............. .
Per ilustrim ..... do organizoj nje party kete weekend ........ E di sa shqiptare do jene aty??????????? 1 ...... madje e shoqeruar me te huaj.
Nuk jam kundra shqipetareve aspak. Po ne ate lloj party nuk dua t'i kem aty sepse ua di veset e huqet.

Hmmmm  ke ndonje rast qe do besh party? Jo e kam llafin , duhet te te urojme per ndonje gje ne vecanti, qe te mos koritemi....    

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 21:39:

Citim:

Me nje fjale s'ke per te na ftu ndonjehere ne party neve qe jemi lidhe me Shqiptar ?

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 23:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Hmmmm  ke ndonje rast qe do besh party? Jo e kam llafin , duhet te te urojme per ndonje gje ne vecanti, qe te mos koritemi....    

Nuk jam nga ata qe vene re .........

Postuar nga Katilesha datë 29 Tetor 2009 - 23:21:

Citim:

Nuk jam nga ata qe vene re .........

....

Ore po te vi e shoqeruar me ndonje te  huaj do kem nderin te marr ndonje ftese nga ty more?

Postuar nga Mon Cherry datë 29 Tetor 2009 - 23:28:

happy halloween

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Tetor 2009 - 00:48:

Citim:
happy halloween

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Ore po te vi e shoqeruar me ndonje te  huaj do kem nderin te marr ndonje ftese nga ty more?

po te sillesh mire :aha :aha :aha

Postuar nga AngelDevil datë 30 Tetor 2009 - 01:11:

turll erdha une

je per noj muhabet serioz rreth kesaj teme

Postuar nga Mon Cherry datë 30 Tetor 2009 - 02:10:

Citim:

ska lidhje me festen qe ke ti. po me temen, tematusit

Postuar nga Agent Provocateur datë 03 Nëntor 2009 - 16:35:

Kjo tema me kujton kete filmin

Postuar nga AngelDevil datë 08 Nëntor 2009 - 02:11:

kurse mua kj oteme Agent me kujtoj kete:

A perfect murder

Postuar nga dylan datë 08 Nëntor 2009 - 03:42:

cilin e ben me tralltar ne ket film ate femren apo burrin e saj

Postuar nga AngelDevil datë 08 Nëntor 2009 - 03:44:

tradhtare qe femra kurse burri qe vrases e poshtersi e gjalle si dhe dashnori kokrra e pleres

Postuar nga dylan datë 08 Nëntor 2009 - 03:56:

per mu me tralltar burri i saj te pakten ajo kur e mori vesh fundit skishte pse ti mbeste merak qe e kishte tralltu

e i dashuri normale po ku ta te dashur sot o angel

Postuar nga Enya datë 08 Nëntor 2009 - 05:41:

Re: HI !!

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
.............ç ' fare teme ?? une do ta falja ne menyre all-shqiptarçe !!.......

.....dy grushta - barkut .......
.....kater ne surrat .........
.....dhe ne fund nje t ' qethme qerose ....................qe mos ta harronte ate tradhti per ca kohe .................................      

Ja merrni shembull nga Glaku i, ,ca me sillni skena filmash ketu,

ps: Jam per faljen, por jo per tradhetine. S`di sesi ta shpreh.

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.