| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Mendo sikur football te mos ngaterronte menstruazionet me ovulacionin, i cili ndodh andej nga dita e 14 :p
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mendo sikur football te mos ngaterronte menstruazionet me ovulacionin, i cili ndodh andej nga dita e 14 :p

:
Mendo sikur Footboll dhe fajtori te plakeshin me problemet e femrave ..atehere interesat e tyte paskan qene shume rreth i ngushte....

Citim:
Po citoj ato që tha elissa
Mendo sikur Footboll dhe fajtori te plakeshin me problemet e femrave ..atehere interesat e tyte paskan qene shume rreth i ngushte....
![]()
![]()

..........

Mendo sikur njerezit te mos mendonin,si do ishte valle bota.........me e mire apo me e keqe????
Po citoj ato që tha football
What do you mean Elissa

..........
Sikur Elissa te shkruhej me nje "s"

Mendo sikur te mos ekzistonin pseudonimet ateher ky nuk do te ishte emri im ...
mendo sikur mund te lexonim mendimet e njeri-tjetri...do te ishte vertet nje kaos
Mendo sikur te mos me merrte malli per ty , nuk do te rrija gjithe diten msn-ve...
Po citoj ato që tha diabolic [/i]
[B]Mendo sikur te mos me merrte malli per ty , nuk do te rrija gjithe diten msn-ve...
Ahhhahahahahha.. Diabolic....(ke te drejte)
Mendo sikur per nie moment ta beneim jeten sic duam....Ca kuptimi do kishte
Mendo sikur te merje fryme sa do ta cmoje kete bote!!!!!!!
mendo sikur te te merrte malli me te vertet per mua ..........ateher do ta kuptoje se dhe mua me merr malli per ty................
Mendo sikur ti te dije qe une jetoj nga fryma jote, do te preferoje te mos merrje fryme vetem qe une te mos jetoja...
mendo sikur kete te dy lart, actually would get a room? Po mendoj, por ju nuk duhet te mendoni duhet dhe te veproni sepse ne te tjereve na annoy-oni.

Mendo sikur te behej praktike me virtualen do dashuroheshim pas kompjuterave...
Mendo sikur imagjinata te kishte kufi???
Medo sikur moderator te caktuar mos te me fshin mesazhet qe atyre si pelqejn sa mire do te ishte ky forum...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Medo sikur moderator te caktuar mos te me fshin mesazhet qe atyre si pelqejn sa mire do te ishte ky forum...

memdo sikur kta 2 cunat lart mos te mburreshin kaq shum me milanin .....a do te fitonte valle ndonje ndeshje milani.........
Mendoni sikur Milan te fitonte kampionatin??? Sa enderr e bukur..... 
Mendo sikur te gjithe te ishin si Roke sa njerez te zgjuar do kishte ky forum

Te na rroje Milani...
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
memdo sikur kta 2 cunat lart mos te mburreshin kaq shum me milanin .....a do te fitonte valle ndonje ndeshje milani.........
Mendo sikur cdo moment te isha ashtu si jam tani ndoshta do te isha me i lumtur, do te isha me shume vetvetja...
mendo silur ti te mos kishe dhimbje koke sonte......dhe asnjeher ......por te ishe gjithmon mire buzeqeshja ime do te shtohej me shume
Mendo sikur te kishte atmosfere ne hene sa bukur do dukej nje lulishte!!!!
mendo sikur njeriu te mos ishte hajdut.. s'do t'ia kishte vjedhur zjarrin natyres.. dhe do te ishim akoma neper shpella...
mendo sikur Eva te mos hante mollen e ndaluar do ishim lakuriq akoma..
Mendo sikur meshkujt te mos i binin me dore,sa shume do rritej kafsha brenda tyre.
Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Mendo sikur meshkujt te mos i binin me dore,sa shume do rritej kafsha brenda tyre.
mendo sikur dita mos ekzistonte sa erresire do ishte!!!
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
mendo sikur dita mos ekzistonte sa erresire do ishte!!!

Mendo sikur te mos mendonit shume per naten e per diten por te benit thjesht dashuri sa shume gjera do te ishin ne rregull tani...
Mendo sikur Leonardo da Vinci te kishte pare buzeqeshjen tende , ke do te zgjidhte ai midis teje dhe Monalizes ?
Vec ty...
Mendo sikur njeriu te mos jetonte me te kaluaren??? sa te qete do ishim...
Citim:mendo sikur kjo qe the ti te ishte e vertet ado isha une sot kjo qe jam...
Mendo sikur Leonardo da Vinci te kishte pare buzeqeshjen tende , ke do te zgjidhte ai midis teje dhe Monalizes ?
Vec ty...
Mendo sikur une te isha me ty tani do te puthja aq shume sa do te te vidhja frymemarrjen...
:
Citim:
Mendo sikur une te isha me ty tani do te puthja aq shume sa do te te vidhja frymemarrjen...:
Citim:
mendo sikur kjo te ndodhte me te vertet dhe un te vdisja ne krahet e tua cili do ishte reagimi yt valle.....
Citim:
Mendo sikur ti te vdisje ne krahet e mia , une do te te jepja fryme nga fryma ime, jete nga jeta ime dhe nese as kjo nuk do te te mjaftonte do te nisesha neper rruget qe te cojn ne parajs , atje ku do te jesh ti...
Citim:
Mendo sikur e gjithe kjo te ishte realitet a nuk do ishte nje perseritje e historise se "Romeo dhe Zhulietes".....
Mendo sikur te krijonim nje telekomedi me anetaret qe atktivizohen ketu sa sukses do kishte !!!!! 

Citim:
Mendo sikur te krijonim nje telekomedi me anetaret qe atktivizohen ketu sa sukses do kishte !!!!!![]()

AHAHAHAHHAAh
Mendo sikur une ta shkruaja skenarin cfare katastrofe do ishte fantazine e kontes dhe mjeshteriine e tonit te tij ironik s'do ta arije kurre
AHHAHAHAHAHA
Re: AHAHAHAHHAAh
Citim:
Mendo sikur une ta shkruaja skenarin cfare katastrofe do ishte fantazine e kontes dhe mjeshteriine e tonit te tij ironik s'do ta arije kurreAHHAHAHAHAHA

AHHAHAHAH
Po po tani e gjete do ti pispillosja te tere 

Sikur football te ishte regjizore do te ishte nje kryeveper si pallati 176 
qe do qeshnim sa here ta shikonim....
-Mendoni sikur ta dini sa me mungon prania e Kontes ne kete forum.
-Mendoni sikur ta dini qe as emrin s`ja di Kontes.
-3-Mendoni sikur te gjithe anetaret e "stallaret" te mos preknin eshtrat
e te "vdekurve" shenjter.
Mendoni sikur konti te kthehet nje dite?
Mendo sikur helga te ishte ne humor do pranonte te ishte pjese e telekomedise 
Te puth dhe une, 
---------------------------------------
Mendoni sikur te ishim vetvetja qe te gjithe, qofte dhe per 30 minuta,
sa larmi ngjyrash jete do kishte forumi,
do ja kalonte dhe Horizontit te vertete.
Mendo sikur bota mos qeshte kurre.
Citim:
Po citoj ato që tha football
Mendo sikur sikur bota mos qeshte kurre.
| Gjithsej 41 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.