Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 135 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Sa veta ne forum e pijne kafene? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11477)
Kafe? Sot s'kam pire fare psh dhe kur e pij qofte dhe e nxehte perdor pipez se s'dua te me njollosen dhembet. Jam qe jam .... edhe juve qe ju eshte ritur barku se prisni ndonje bebi pini nje filxhan se s'ju gjen gje hic. Per me shume pyesni Dr. William Barth
Cedrus sikur je shendoshur apo me duket mua?
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Kafe? Sot s'kam pire fare psh dhe kur e pij qofte dhe e nxehte perdor pipez se s'dua te me njollosen dhembet. Jam qe jam .... edhe juve qe ju eshte ritur barku se prisni ndonje bebi pini nje filxhan se s'ju gjen gje hic. Per me shume pyesni Dr. William Barth
Cedrus sikur je shendoshur apo me duket mua?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Piva nje frape sot, pa qumesht se nuk me le laktoza demek.
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Edhe ti laktoz intolerant ??????
S'ke faj, te starbaksi nuk ta japin ate opshen .... s'ka qumesh pa laktoze .
Cedrus shoqja ime e ngushte doli laktoze intolerante me shifra te tmerrshme ...dhe se ke idene sa argetohem une..kur nuk pi dot me Latte MAchiatton e zakonshme
...
Po hap nje teme sa jane intolerante hahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po hap nje teme sa jane intolerante hahahaha
nji ne mjes , masanej i tjeter edhe i tjeter ...edhe nji mas buke ...tashi po pati noj uje te bekum ngjit me filxhanin nuk thom jo
Vetem sot i kam pire 6.
1-2 ne dite maksimumi
Charlotte 6-ta o numer i zerikshem ...te qet brinja
nje ore po nje ore jo
2-4 kafe ne dite. Mund te pij nje turke, nje Amerikane, dhe 1 express brenda nje dite.
I pi te te gjitha llojet e kafeve pak a shume, pervec ketyre me ice. Me duket sikur po pi uje te ftohte me arome kafe.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
2-4 kafe ne dite. Mund te pij nje turke, nje Amerikane, dhe 1 express brenda nje dite.
I pi te te gjitha llojet e kafeve pak a shume, pervec ketyre me ice. Me duket sikur po pi uje te ftohte me arome kafe.
vej bast me jeten ktu ne shqiperi njerzit pijn 10 kafe ne dite mesatarisht.
behesh si crack-head ktu, mezi pres te kthehem ne shpi to smoke a joint in my couch and not leave my place for a long long time...people have too much energy, everybody goes out, kafenet plot kudo, what makes these peole love life and themselves soo much, only god knows!
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Provo expres me akull ................. ke per ta pelqyer ........... .
Une as eren s'mund t'ja ndjej.
-------------Kafe e mire qe s'ka kolesterol eshte kafja me filter ---qe ka ketu ne USA , por edhe ne Gjermani ka kafe me filter. --Ne vende te tjera nuk e di nese ka apo jo----------Ndersa kafet e tjera kane kolesterol dhe kafja me e demshme eshte expresi ----sic thane ketu tek CNN ne nje studim per kafene dhe kete e dijne te gjithe ketu .-----Kafja eshte e mire per melcine thone ketu ne tv amerikane ---Megjithate mua me pelqen vetem kafja amerikane me akull --, kafet e tjera nuk i pelqej -----------Nganjehre pi kafe expres vetem, se ajo dreq me pelqen , por eshte shume e demshme , ose pi ndonje kapucino me skim milk--------------
--Mu kujtua tani- dicka :----Kur isha ne Vlore kisha nje lokal te vogel, por kafen expres e beja te shkelqyer--Ne fakt ne Vlore bejne kafe expres shume te mire gjithe lokalet
-Dhe kur erdha ketu ne USA , ne fillim fare punova ne nje barr italian gjate nates ne New Jersey-----Dha ta pinin expres dopio -----------I bera ne fillim njerit nje expres dopio te shkelqyer ------Ai e piu pakez dhe thiri ne mes ta kafeterise --Kush e ka bere ket kafe ???-------I thote ajo italiania qe punote ne barr me mua --Ky e ka bere (per mua )--------Ai klienti me thote :--E ke bere te shkelqyer --hahahahahahahahaahahhahahaha----------Italiania ngeli keq, se mendoi qe ai do ankohej per kafen..........
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-------------Kafe e mire qe s'ka kolesterol eshte kafja me filter ---qe ka ketu ne USA , por edhe ne Gjermani ka kafe me filter. --Ne vende te tjera nuk e di nese ka apo jo----------
vdes per kafe, nese kam nje varesi eshte kafeja.
Une se pi fare.. e pi ndonje here kshu kot per te shoqeruar, po sdi te dalloj nje kafe te mire nga nje jo dhe aq te mire.
p.s. e dua me sheqer shume
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Sigurisht qe edhe ketu ne Gjermani ka me filter. Tani kane dale dhe me kapsula.
Une e perdor ose e kam Automatin e Cafes i cili e bluan ne moment, e fresket si me thene.
Kafja te ben mire per cdo gje ( me te lexume e kam). Deri ne tre Tase ne dite jane te shnedetshem per disa organe te trupit.
Une pije nga 3 deri ne 5 tase ne dite.
Caj per mua.
-
Ate po bej,,,kafen dmth po pi .
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ka mer,pse kishit ndonje gja ju.
une spara e preferoj kafen,per te mos thene qe se fus ne goje.ceshtje shije!
Kafe per te gjithe
..dhe kjo, per Eria, si gjermanfolese
Citim:dy i piva dhe nje po e marr sta kthej ty
Po citoj ato që tha Vizioner
Kafe per te gjithe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..dhe kjo, per Eria, si gjermanfolese
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
dy i piva dhe nje po e marr sta kthej ty![]()
Danke Vizio
Dite te bukur edhe per ty!
te gjithe besoj pervec njerit qe pin caj hahahha
Re: Sa veta ne forum e pijne kafene?
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Po juve?
Re: Re: Sa veta ne forum e pijne kafene?
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Juve mer...
Juve vaffa...
Juve ladrona
....![]()
Re: Re: Re: Sa veta ne forum e pijne kafene?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ti s'je mire![]()
![]()
--Une e pi kafen tE mesme me pak, si shoku Xhemal qemoti ...
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 135 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.