| Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)
Re: .... meditim ...
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
[B po Dreqja nga ka humbur .............. ??? [/B]
thnx ........
......... ç'far te duash Ti .............
......... gezuar !!! shneti yt Dreqe ................. une po e pi me fund per
vete .......... !!!
kamariere me sill kafen e nadjes te lutem se sapo u zgjova ka njeri qe do te pije kafen me mua tani...
ca na thoni ju knej nga rozafa si ja keni kalu???
Kamarjer ma bejr i makjato te lutem. se te shijon ketu ne maje te kalas.
Dereqen ma ke pa gjekundi se ma ka i kafe borxh?! loooool
............ kamariere !!!!
........ Gangoo !!!! ............. deshira ime ......... te qeras me nje pije ..........
......... ne rast se ma len zgjidhjen mua ............. nje " Amareto di
Sarono " ......
mrama juj......si po ja kaloni....ku je moj buza.....
do ta djegesh sonte apo jo se eshte e gjitha e jotja....
kamarier....me sill nje gote vere mua se do festojme sonte...

wwwwaawwwwwwwwww po cbehet mo ketu gjithe kote pije
dhe mua nje gote te lutem kamajer
upssssssssssssssss.......ja erdha edhe une .......po sa per me ju taku e me ju uru nje mramje tbukur .......se mduhet me ik shpejt..........kena pune .....jena njerz txanun......kshtu e kena na vipat 
:p......nejse..........meqe paska edhe Buza compleanon........po e ngrejme nje dolli per lumturine e Buzes........hajde pra kamariereeeeeeeeeeee............shampanj plzzzzzzzzzzzzzzz.....Buza edhe 1000000 yll...!
buza ditelindjen njeri nuk tregon ketu
u befsh 100 buza dhe u plotesofshin te gjitha deshirat tuaja
jaaaaaaaaaaa......s'ka lezet.....lokali bosh...jaaa......po iku edhe une s'po mrrihet pa ju kalamaja...
:p....
si jeni mar trimat e burneshat e xha jahos mire?
nje dopjo uiski desha plz me pak akull
naqe vend punet per mu ska kund a????
Citim:
Po citoj ato që tha KRUMPENDORF
naqe vend punet per mu ska kund a????
hehehe Ju flitni kot une taman jam te lokali 
hajt bashi qejf :p
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Hec mor lal anej nga lokali Tirones...se me vune mua si kamarjere desha s'desha...Une skom dhe qejf me punu...jo per gjo...
Citim:
une po vij atje po mos ik ti punojme bashke
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Ok mo lale s'ta prish une ty...Si te duash...
Citim:
po pa te tham i gja vec
merr ilace me vedi se me punu 8 ore ne lokal me nje bukuroshe si ti
me bjen infrakt kry 5 minutash

hhaaahaahaa imagjino klientet qe vijne aty.....Prandaj qenka shtuar klientela andej se kom fillu pune une.....Ç'ke mo lal ti se ste lej une me te ra infakt.....
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
hhaaahaahaa imagjino klientet qe vijne aty.....Prandaj qenka shtuar klientela andej se kom fillu pune une.....Ç'ke mo lal ti se ste lej une me te ra infakt.....
Edhe knej dobët qeka po iki fare........
o nigo mos ik se po e pijme ibirre per fitoren e bajernit
E pi Birrën po qe me Bayern,biles ta paguj un......po ti vetëm porosite se ktu ke Rozafa është hera e par që po vij dhe nuk njof njeri 
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
E pi Birrën po qe me Bayern,biles ta paguj un......po ti vetëm porosite se ktu ke Rozafa është hera e par që po vij dhe nuk njof njeri![]()
Krumpendorf lene fare mos shko në Tankstelle se kom un nja dy arka në bagazh....besoj se na dalin sa me festu fitoren e Bayernit,si thu ti?
apapappa paskan merdhif ene keta ketu buzqeshje ku je mi te rente tele bingo ishalla ty...ene me thirre me ardhe me pi pasanaj.
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Krumpendorf lene fare mos shko në Tankstelle se kom un nja dy arka në bagazh....besoj se na dalin sa me festu fitoren e Bayernit,si thu ti?
mrama...si jeni..papappa ca paskeni ba tu pi....e sta bani nje ftese...kurgja puna juj....ku kane hup shefat qe nuk duken.....po hajdeni mo ktu se lokali don gjalleri......

Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
mrama...si jeni..papappa ca paskeni ba tu pi....e sta bani nje ftese...kurgja puna juj....ku kane hup shefat qe nuk duken.....po hajdeni mo ktu se lokali don gjalleri......![]()
ENE KTU KOT QEKA, KU JAN KTA DERRAT QE E PIJNE RAKIN SI UJ MORE?
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Edhe knej dobët qeka po iki fare........
o zoti i shpis .........a don miq ?
hajde byrm e mire se te pruni zoti....
o Buzqeshje hajt ulu ktu , te te qeras un sot
o kamariere a ka mundsi me na sherby i cik .................................................................................Buzqeshje cdo te marresh ti se un per vete kam porosit nji birr korona.....................
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
o Buzqeshje hajt ulu ktu , te te qeras un sot
o kamariere a ka mundsi me na sherby i cik .................................................................................Buzqeshje cdo te marresh ti se un per vete kam porosit nji birr korona.....................
e ..................po shef ajo se e di qe kam lek shum un pranaj...........pastaj edhe i cik simpatik jam..........................por mos me be me turp tani .............po hajt gezuar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,te paca
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
mos ik mos ik jo mos me ler,jo ti mos ik jo ti mos ik.....
kamarier silli nigos me pi ca ti doje e bardha zemer e ka prej meje...
pa problem nigo kur ta gjesh kohen ktu jam une...
o NGO ..ME DUKET SE TA PASKAN MBLEDH ANEJ.....................SE NUK PO PI ME ME SHOQNIN..............................
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
o NGO ..ME DUKET SE TA PASKAN MBLEDH ANEJ.....................SE NUK PO PI ME ME SHOQNIN..............................
ca bohe knej nga shkodra?
si jeni, si ja kaloni?
kamartejere ma bjer i makiato lal......nuk paska njeri ketu por po ulem e po e pi se mos vjen njeri........megjithese edhe vetem te shijon kafja ketu ne mare te kalase.....!
hajte engjell se ta qeras une kafen lol ulu ne tavolinen time se pronarja lokalit ka hik per lesh 
pronarja e lokalit ju ve ne dijeni se me rastin e festave te fundvitit lokali jon oragnizon nje mbremje festive jeni te pritur te vini te gjithe gratis cdo gje....per informacione kontaktoni me mp me pronaren e kokalit zj.buzeqeshja flm per mirkuptimin.
dhoma per rezervim keni ju ?!
ps,kot po pyes se si dihet:p
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
dhoma per rezervim keni ju ?!![]()
ps,kot po pyes se si dihet:p
bllokohet rruga qe lidh Dukagjinin me Shkodren nga rreshkitjet e dheut. forcat e ushtrise jane ne vendngjarje per te rregulluar situaten. Per voi strade alternative.
nigjova se kendon bujar qamili sonte ktu??
hej naqe kam ardhur ke lokali i shkodraneve vetem me te pershendet
bujari ketu ishte por iku se i kishin vjedhe gomat e makines me duket
hej me sillni nje jin tonic ju lutem flm
ky lokali ne qender te shkodre eshte
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
eshte lokal ky jo hotel,hoteli esht cik me tutje ....
Citim:
Po citoj ato që tha juve
bllokohet rruga qe lidh Dukagjinin me Shkodren nga rreshkitjet e dheut. forcat e ushtrise jane ne vendngjarje per te rregulluar situaten. Per voi strade alternative.
| Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.