Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »
Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Fjalori romantik.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12620)

Postuar nga njeni datë 21 Janar 2007 - 02:42:

Kam ndjenjen se nuk te dua, kam shpres qe edhe ti po ashtu nuk me do por prap se prap syri im vetem per ty loton

Postuar nga zemer_mbyllura datë 21 Janar 2007 - 20:24:

Nuk ka gje me te veshtire sesa te rrish prane personit qe do, dhe te mund t'i thuash vetem : Mirupafshim.

Postuar nga Katilesha datë 22 Janar 2007 - 01:06:

te thoja shpesh sa te bukur i ke syte...........ti buzeqeshje lehte duke me veshtruar me embelsi.............tani qe je larg ta them sinqerisht...........me ka marre malli per TY.....vecanerisht per ata sy........

Postuar nga Glaukus datë 22 Janar 2007 - 01:23:

......... sa shume te desha ..........

ishe Ti ......... Ajo qe kisha enderruar dhe e prisja prej kohesh ................... Ajo ....... qe me la shume net pa gjume ...... Ajo .... qe mbushje jeten time me lumturi dhe gezim ........... Ajo qe me dehu me dashurine qe me fali .................. dhe une ......... vazhdoj te jem i dehur akoma ........... nga Ty ............

....... sa do doja te isha aty tani .............

Postuar nga medea datë 22 Janar 2007 - 01:29:

Smile

sono belle le parole dette col cuore,.......ma e bellissimo il cuore che dicce queste parole

Postuar nga zemer_mbyllura datë 22 Janar 2007 - 01:49:

Thone qe ne fund te çdo ylberi gjendet nje thesar. Une e kam peshkuar ylberin tim dhe ne fund te tij kam gjetur diçka qe per mua ka me vlere se thesari: Ty.

Postuar nga Glaukus datë 27 Janar 2007 - 02:39:

........ dikush ka thene : Dielli te ngroh .. Hena te jep frymezim ......... nese e sheh diellin pa mbuluar syte verbohesh ......... ndersa kur shikon henen ......... behesh per momentin poet ..........dhe rrjedhin vargje....... provova te shikoja
 henen ......... me shembelleu me Ty ......... por rrodhen vetem ........ lot .... dhimbje ... trishtim ..........

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 00:51:

.......nje nate i kerkova henes se heshtur te me dhuronte nje enderr....,por dita me rrembeu idene dhe ....pa gjeje pak............me beri dhurate Ty....!!!

Postuar nga njeni datë 02 Shkurt 2007 - 01:05:

Ne vetmi po rri........ne mendime jam.........athua e dashur sonte ku te kam..........a mendon per mua aje ne vetmi...........at djeg malli per mua............si mua per TY

Postuar nga Exellence datë 02 Shkurt 2007 - 01:24:

ta hongsha zomren,je si yll!

Postuar nga Exellence datë 02 Shkurt 2007 - 01:26:

trupin si sorkalle,
mendjen ma more fare!

Postuar nga njeni datë 04 Shkurt 2007 - 15:28:

ti edi qe te dua shum........... nuk edi sa do vuaj une.......... te lutem mos me kerko.............. te lutem mos me torturo............. edi qe te une do vish...........e dome duash serish......

Postuar nga Exellence datë 05 Shkurt 2007 - 23:26:

nice!kjo, njeni.

Postuar nga zemer_mbyllura datë 06 Shkurt 2007 - 13:23:

Tragjedia me e madhe nuk eshte qe njerezit vdesin, por qe pushojne se dashuruari.

Postuar nga bucimakja datë 06 Shkurt 2007 - 13:52:

falemiderit qe me do kaq shume edhe pse une ndoshta nuk e  meritoj dashurine tende te purpurte.....

Postuar nga njeni datë 06 Shkurt 2007 - 16:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Exellence
nice!kjo, njeni.

se mbaj mend se kush e ka shkruar........................

Postuar nga bucimakja datë 06 Shkurt 2007 - 22:29:

Me ty ne mendje dhe dita lumturohet....shpirti kenaqet....buza vetevetiu buzeqesh...syri ndricon....gjithcka merr nje kuptim....ti patjeter per zemren time duhet te jesh nje aulin.....

Postuar nga Niqua datë 06 Shkurt 2007 - 22:53:

sa bukur shkruan ti bucimake njesoj si katilesha,stilin e keni,talent.

Postuar nga bucimakja datë 06 Shkurt 2007 - 22:57:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
sa bukur shkruan ti bucimake njesoj si katilesha,stilin e keni,talent.

eshte frymezim i realitetit...qe me ndodh ajo qe une shkruaj...persh nga une....

Postuar nga Glaukus datë 07 Shkurt 2007 - 00:36:

"" ............ dhe une ..........qe mbeta i mahnitur ........... nga buzeqeshja jote ............ veshtrimi yt .............. zeri yt ............ nga Ty ............ joooooooo  ( thashe me vete ) ......... pse thone se Engjejt jetojne ne qiell ........... ja ku e kam .......... ketu para meje ........ ketu prane meje ........ Te Dua Shume ..... ""

Postuar nga Katilesha datë 09 Shkurt 2007 - 20:50:

" ...cdo nate zhytem ne gjumin e harreses,me padurimin per te takuar ne enderr......."

Postuar nga GENTI_the_KING datë 09 Shkurt 2007 - 23:31:

jam vetem, ne diell, shi , shtrengate , furtun , jam vetem ne gjithcka por gjithcka ja je ti dhe un jam me ty

Postuar nga Katilesha datë 12 Shkurt 2007 - 01:54:

"E di c’ndjeva kur te takova sot.......nje perkedhelje  te kendshme…e brishte si nje perlotje…….."

Postuar nga zemer_mbyllura datë 12 Shkurt 2007 - 10:49:

Gjeja qe urrej me shume eshte se je aq i mire sa une nuk mund te bej ndryshe veçse te te dua, ty..ose imazhin tend...

Postuar nga Zhylien Sorel datë 12 Shkurt 2007 - 17:29:

sa kontradiktore jane keto femrat mor zot....

Postuar nga Katilesha datë 12 Shkurt 2007 - 17:32:

" Tashme strehe kam nje shtepi prej Loti ,qe syte e mi aq shume derdhen nga magjia e prekjes tende te lehte te telave te shpirtit tim."

Postuar nga Goku datë 12 Shkurt 2007 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
" Tashme strehe kam nje shtepi prej Loti ,qe syte e mi aq shume derdhen nga magjia e prekjes tende te lehte te telave te shpirtit tim."

sa e dhimbshme.  se mbase kalon pak

Postuar nga Katilesha datë 13 Shkurt 2007 - 14:22:

“ Ketu do te pres….e fshehur ne ndjenjen e perjeteshme…..do ndjej mungesen tende….aromen e kendshme te fjaleve tuaja……ketu do te pres Dore e ngrohte e shpirtit tim…puthje embel e timit veshtrim …yll qe ndrcion timen vetmi….ketu do te pres ne perjetesi………”

Ps; Tigerblue….dhimbja zbehet ,por mbetet

Postuar nga Zhylien Sorel datë 13 Shkurt 2007 - 14:27:

Citim:
....magjia e prekjes tende te lehte te telave te shpirtit tim."

E bukur kjo.Komplimenta.

Postuar nga zemer_mbyllura datë 13 Shkurt 2007 - 22:48:

Po te mund te pikturoja me penelin e deshirave imazhin tend, do te krijoja nje pikture aq te bukur sa edhe endrra me e bukur do ta kishte zili...

Postuar nga Katilesha datë 14 Shkurt 2007 - 13:51:

"Me fjalet e tua dehem...ne pellgun e tyre te thelle mbytem.....Ngrohtesi e syve tuaj me magjepsin dhe me mbysin cdo cast ne enderrime......."

Postuar nga Katilesha datë 14 Shkurt 2007 - 15:50:

ora e dores......

"Nen ritmin tend...........Kam kurdisur zemren time qe rreh vetem per Ty....!!!"

Postuar nga Stud3nt datë 14 Shkurt 2007 - 16:22:

shume bukur shkruan ti katilesha Komplimenta

Postuar nga Katilesha datë 14 Shkurt 2007 - 16:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Stud3nt
shume bukur shkruan ti katilesha Komplimenta

...............

Jane ndjenjat ato qe te bejne te shkruash bukur..........

Postuar nga bucimakja datë 14 Shkurt 2007 - 18:22:

eshte mese e vertete ajo qe the....

jane ndjenjat ato qe te bejne te shkruash bukur...jane ndjenjat ato qe te bejne te ndihesh e lumtur.....jane ndjenjat ato qe ta bejne buzeqeshjen te pavdekshme......jane ndjenjat ato qe te japin dhe puthjen e lezetshme....gjithashtu dhe  dashurine bejne te perjetshme......

Postuar nga Katilesha datë 14 Shkurt 2007 - 21:57:

Ti je pjesa ime e pavdekshme.......

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Shkurt 2007 - 14:34:

Citim:
"Dashuria qe kam per ty e cfaredo lloji te jete ajo...eshte me e forte se cdo dyshim...pasiguri...mosbesim ...ato minimzohen ....gjunjezohen fare para kesaj......ndaj edhe une i kam hapur portat e zemres time dhe me deshiren time kam lejuar qe ti te hysh brenda meje.....dhe te prekesh telat e shpritit tim .....te thuresh melodi qe neve na pelqejne.......kur ti shkruan per mua...ty...ne te dy....me duket sikur ti me njeh mua ne gjithcka.....sikur di gjithcka per mua....ndihem si "lakuriq" perballe teje.......dhe nuk e di se si duhet te ndihem per kete......."

ps:...vetem une po shkruaj sonte..........pah

paske ra mren me duket kat...me gjthe kto mendime qe paske sot...

Postuar nga Katilesha datë 15 Shkurt 2007 - 16:18:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

paske ra mren me duket kat...me gjthe kto mendime qe paske sot...

..........

naqe.... ca jane kta mendime perparimtare ...:p:p...une nuk bi mren kaq kollaj  ... Ktilet dojne kohe me ra mren....:p:p:p....keto jane thjesht mendime ...hajt ashtu ....sa per reklame .....:p.tallem...

Postuar nga Boksieri datë 15 Shkurt 2007 - 17:22:

Talking

krijime te bukura por thjesht hajt ashtu,e pabesueshme

Postuar nga njeni datë 15 Shkurt 2007 - 22:33:

Me ka mare malli te shoh me sy........... me ka mare malli te rri me ty.......... me ka mare malli buzen ta shijoj............. jo se e kam puthur ndonjehere............ por dua ta provoj............... Per zemren time..............qe e di vetem ajo qe ja kam dedikuar.............

Postuar nga Katilesha datë 16 Shkurt 2007 - 02:21:

Lotet kane marre rruget dhe po puthin cdo vend qe hapi i shpirtit tend magjik aq embel perkedheli..........lotet pushtuan faqet dhe po puthin gjrumet e perkedheljes tende gdhendur ne lekure.......syte nuk po pushojne se lotuari per ty sonte ........

Postuar nga Niqua datë 16 Shkurt 2007 - 02:36:

Citim:
Lotet kane marre rruget dhe po puthin cdo vend qe hapi i shpirtit tend magjik aq embel perkedheli..........lotet pushtuan faqet dhe po puthin gjrumet e perkedheljes tende gdhendur ne lekure.......syte nuk po pushojne se lotuari per ty sonte ........

me ken lezbike do te kisha propozu

Postuar nga Katilesha datë 16 Shkurt 2007 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

me ken lezbike do te kisha propozu

...................

hahahaha Dreqe  kujdes se po te xhelozohet Konti :p:p

ps:......puthja jote e nates sapo me erdhi nga nje yll shume i bukur.........faleminderit qe me kujtove edhe sonte dashuri...do rri deri ne mengjes te te thur vargjet qe aq shume te pelqen t'i degjosh neteve kur je e vetmuar ...................

Postuar nga Niqua datë 16 Shkurt 2007 - 02:43:

[QUOTE]Po citoj ato që tha katilesha007

...................

[B]hahahaha Dreqe  kujdes se po te xhelozohet Konti :p:p

hahahahaah jo jo vetem per femra nuk bahet xheloz
katilesh ti si me ken nana e romances per kryt tem

Postuar nga Glaukus datë 16 Shkurt 2007 - 04:25:

... lotet e Tu kane marre rruget  drejt shpirtit tim ............ shikoja syte e Tu ......... qe shikonin ................ thelle brenda meje ............ o Zot sa e bukur je ............. je  dashuria ime me e madhe ........... endrra ime me e bukur .............. je nje Engjell qe ka humbur rrugen e kthimit per ne shtepine e saj ........... atje lart ......... ne qiej .............................. sa te dua o Engjelli im .............. do jesh perjete e imja ...........

Postuar nga arsona datë 16 Shkurt 2007 - 11:37:

Nuk dua te jesh vetem e gezuar por dua te jesh e Lumtur perjet me mua.

Ti je oksigjeni im, qe pa ty une nuk mund te marr frym e te jetoj.

Postuar nga Katilesha datë 16 Shkurt 2007 - 21:01:

Ne xhepat e botes strukeshim duke luajtur me valet e detit dhe cdo  gje ishte kaq e thjeshte sa na dukej se ngjyrat e sfides po zbeheshin dita-dite
s.

Postuar nga Katilesha datë 16 Shkurt 2007 - 21:01:

Ku je shpirt ....trupi ka dale ne kerkimin tend....dhe ankand i zemres ne shitje te kujtimve qe e mundojne eshte mbyllur............ku je shpirt pse nuk vjen ne kllefin tend....me kot e kerkon dashurine ......ajo eshte shume larg teje...........

Postuar nga bucimakja datë 21 Shkurt 2007 - 01:54:

te ta burgos  trishtimin dua...te ta vras dhe  vuajtjen qe krenare ne shpirtin tend rri.....te sjell lumturine e botes mbare.....vec ti me thuaj .........fuqine ku ta marr....

.kushtuar shoqes time me te mire......"krumelit"

Postuar nga njeni datë 22 Shkurt 2007 - 18:24:

mbaroj drama pa kuptim............. mbaroj loja pa fillim............. mbaroj endra pa fjetur............... me mori vdekja pa vdekur............. mori fund gjithcka per mua! kur nuk mund tet them se sa te dua!!!

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »
Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.