| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12857)
Ca d.m.th." friends with benefits" ?
qe ndajne mendimet bashke qofte dhe nga me imtimet 
vetem mendimet? apo edhe veprat do te thuash?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
vetem mendimet? apo edhe veprat do te thuash?

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
dhe veprat normal si uen e vizio psh a na shikon![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Yes dylan, Kiss.
Dhe, mos hudh gje ke koshi, se do i kiss te gjitha![]()

Citim:
dhe veprat normal si uen e vizio psh a na shikon![]()

hahahhaha
nga ke humb moj eliz
Une jam me Vizion.
Edhe po te me vije lakuriq ne krevat, do mendohem mire pastaj shohim e bejme.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Une jam me Vizion.

Citim:
Une jam me Vizion.

Citim:
Une jam me Vizion.

A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas
Shoqeria ne Dashuri kthehet dhe shume normalisht ndodh ky fenomen....te kalosh Dashurine ne Shoqeri duhet patur goxha stomak te kaperdish ndjenjat qe ke ushqyer per personin ne fjale....me duket se propabiliteti Dashuri - Shoqeri eshte 0%
Citim:
Une jam me Vizion.

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Vizioni me Shelgun dashkan me i zon venin Papes me duket![]()

u kthy a jo ca u ba knej
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nga ke humb moj eliz![]()
Pershendetje kurti
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Une po mendoja se fola shume per kete vitPershendetje kurti
![]()

Citim:Haha po nese ti je ndjere se ke folur shume une duhet te vras veten pastaj
Po citoj ato që tha eliz
Une po mendoja se fola shume per kete vitPershendetje kurti
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Me mire nje rruge te mesme "friends with benefits"![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Nuk po them *love iden* , se e tha dylan-i![]()
por po them qe eshte e vetmja rrug qe pin uj sot .
me pak fjale Like![]()
Citim:
ca tahshe e ca te pelqeu per temen
mund te them qe dashurija kthehet ne nje urrejtje qe je gati me e pre me dur tua at person
fundja ku ka dahsuri soot krejt genejshtra nga dy palet
dahsuri mi thua ti asaj qe e urren me gjithe forcen at person
dashuri mi thua asaj q e ofendon ku smund gjesh menyr me te fort per ta ba
apo dahsuri mi thua saj qe po munde ja ban jeten zi
apo asaj qe ta poshterosh me gjithe mudnesit qe ke
ku ehste dahuria ma tregoni ju
ah po neper filma romane e novela ndoll po ne jeten reale fallso ska dahsuri kurr ,si them dashuri asaj qe zgjaten me jav e me muaj cdo gje vetem fallco
nje femer per ta cuar ne shtrat dhe nje mashkull sa mos te thot bota mbeti si rrugace gjithe jetn kaq

Citim:
Je gabim dylan. Cudi ti je si un, jemi te virgjer ne nuk ekemi provu.
![]()
A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas
M.C. 
Une per vete, i ndaj-qartesoj gjerat qysh ne fillim.
Ate qe e klasifikoj per dashuri=lidhje, ja them dhe, o te rrije o te iki.
Kush nuk do, shkeputet me lezet dhe une e kuptoj 
Ate qe kam klasifikuar per shoqe qysh ne fillim, ja them dhe e mbaj shoqe-shoqni (gjithmone, kur duan te dy palet shoqni).
Duhet ndare "shapi nga sheqeri" qysh ne fillim 
Re: A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Ate qe kam klasifikuar per shoqe qysh ne fillim, ja them dhe e mbaj shoqe-shoqni (gjithmone, kur duan te dy palet shoqni).
Duhet ndare "shapi nga sheqeri" qysh ne fillim![]()

Re: Re: A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ehe.. po kur ta ben kerrtap ndonjehere

Re: Re: A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ehe.. po kur ta ben kerrtap ndonjehere qe nuk sheh me nga syte..
(me te degjuar e kam)
hahahahahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Haha po nese ti je ndjere se ke folur shume une duhet te vras veten pastaj![]()

mendoj se ne ditet e sotme asgje nuk na habit me.....
pra edhe kalime te tilla neper statuse te tille nuk bejne me cudi,...
eh
Re: A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas
Citim:DY NJEREZ ,? DY GJINITE E KUNDERTA LIDHIN SHOQERI TE PASTER NE FILLIM E NORMALE ME KALIMIN E KOHES JETA KA KERKESAT E VEHTA DHE NEVOJAT TONA INTIME KU NDODH QE EDHE NUK KE PSE TE KERKOSH NGA QE NGA KJO LIDHJE SHOQERIE KAQ E NGUSHTE NUK ARRIN TE ZGJEDHESH JETEN E LIRE CIVILE.ME KA NDOLLUR MUA PERGJATE 5 VITEVE NE BELGJIKE KU KISHA NJE SHOQE NGA FIERI E RESPEKTONINM NJERI TJETRIN E NE FUND NUK KUPTONINM SE DUHESHIM ME SHUME SE SHOKE KJO U DALLUA KUR SHKONIM NE FUNDJAVE NE DISKO E AJO ME BLLOKONTE KREJTESISHT DUKE QENE I LIDHUR ME TE KUDO...CDO ORE TELEFONONIM NJERI TJETRIN E ME SHOKUESJA PER TE ISHTE KUR UNE I PREZANTOVA NJE FEMER BELGE E AJO TREGOI GJELOZI DHE PANIK.KEMI VUAJTUR SHUME MES NJERI TJETRIT POR MREKULLISHT ASGJE NUK VAJTI AKSIDENTALISHT....U FTOHEM PAK DHE SOT JEMI PRAP SHOKE POR JO SI ME PARE .SHOQERI ME NJE FEME ESHTE AQ E BUKUR POR EDHE SHUME E RREZIKSHME ME NJI FJALE DUHET NJE KARAKTER TEPER I FORTE TE PERBALLOSH KETE LIDHJE AQ SIMPATIKE KU GJITHMONE KAM THENE SI KE NJE SHOQE SKE NJE SHOK ...NJE SHOK TE TRADHETON E NJE SHOQE KURRE,POR GJINITE E NDRYESHME KANE PROBLEME NE HORMONE DHE CTI BEJME HORMONEVE KUR ATO GABOJNE NGANJEHER E JO TRURI.
Po citoj ato që tha Billi
A NDODH QE DY NJEREZ PER NJE KOHE TE GJATE TE QENDROJNE BASHKE SI SHOKE(dalin per kafe, shkojne ne kinema,diskutojne problemet e tyre pertsonale dhe ato jo personale etj. etj) DHE PASTAJ TE DASHUROHEN?
Po mire , po Amorja c'mendim ka per kete problem njehere ?
Pa dale ta degjojme si profesoreshe qe eshte ne kete fushe delikate dhe plot te papritura ,tip allau na ruajt .....lol
Lool, jam kurjoz nese amorja i lexon te gjitha kto sa here ja permend emrin?!
Lol
Citim:
Po citoj ato që tha Misha
te kalosh Dashurine ne Shoqeri duhet patur goxha stomak te kaperdish ndjenjat qe ke ushqyer per personin ne fjale....me duket se propabiliteti Dashuri - Shoqeri eshte 0%
Citim:
Po citoj ato që tha lule
.
shelgu me thuj diçka , ekziston thjesht miqesi mes nje femre dhe nje mashkulli ?
p.sh ne nje bised me dike , un i thoja ekziston , por x kundershtonte .
ti si mendon??
Citim:
Po citoj ato që tha lule
shelgu me thuj diçka , ekziston thjesht miqesi mes nje femre dhe nje mashkulli ?
p.sh ne nje bised me dike , un i thoja ekziston , por x kundershtonte .
ti si mendon??
Citim:
Po lule sigurisht qe ekziston. Njeriu ka nevoje per shoqeri, sic ka nevoje edhe per ca gjera te tjera.
...disa njerez sja din kuptimin , edhe fatkeqesisht un po humb nje mik shum te mire , pikerisht nga ky pretekst ( nese mund te quhet pretekst).
Citim:
Po citoj ato që tha lule
...disa njerez sja din kuptimin , edhe fatkeqesisht un po humb nje mik shum te mire , pikerisht nga ky pretekst ( nese mund te quhet pretekst).
Nuk po flas per te veçantin ...po dyshimet ...
S'flas dot me gjate se kaq , se nuk e kam te drejten e autorit 
mund te them vetem kaq , 1 njeri eshte e do ngelet *i veçanti* e kjo s'ndryshon .
irrestibile?? ndoshta.....por Nje njeri qe te njeh mire , duhet ta kuptoj qe ky term nuk ekziston , *per kohen qe do jet prezent* .
nese ndodh e kunderta ateher ah...
Lule kam pat nje shoqe qe kur djali se terhiqte si paraqitje priste qe ta shikonte vetem si shoqe, por kur e pelqente e shikonte me teper se shok.
. Me nje fjale nese ka terheqje seksuale eshte e pamundur te ngelesh thjesht shok. Nese nuk ka pret nga tjetri te njejten gje, vetem shoqeri. Keshtu dhe puna e shoqes sime dhe e shokut tat, apo ne te tjereve. Ndjenjat nuk komandohen lol. Kur ndjen, ndjen. Nuk ka faj i shkreti qe ndjen per ty, por as ti qe nuk e shikon me teper se shok.
Deb si kam qef privatet mi dreq , ta hap tani ??
Lexo mire .Un i kam ndjenjat e qarta , ate qe e quaj shok se bej dot te dashur, ate qe e kam te veçante se zevendesoj dot me asnje .
Ndaj per mua shoku ngel shok /, miku/ mik , *i veçanti i veçante*. Pastaj se ça ndjejn te tjeret per mua ,( derisa un jam e sigurte ne ate qe bej e si kaloj limitet ) nuk me hyn ne pune sepse e kam ndergjegjen e paster. 
Po sikur djali qe ti do,te te thote, sorry por une e kam ndare mendjen. Nga ty pres vetem miqesi dhe asgje me shume. Do e quaje egoist, njeri pa ndjenja apo do e vleresoje me shume si shok?
PO
Citim:Ã_
Po citoj ato që tha lule
Deb si kam qef privatet mi dreq , ta hap tani ??![]()
Lexo mire .Un i kam ndjenjat e qarta , ate qe e quaj shok se bej dot te dashur, ate qe e kam te veçante se zevendesoj dot me asnje .
Ndaj per mua shoku ngel shok /, miku/ mik , *i veçanti i veçante*. Pastaj se ça ndjejn te tjeret per mua ,( derisa un jam e sigurte ne ate qe bej e si kaloj limitet ) nuk me hyn ne pune sepse e kam ndergjegjen e paster.![]()
| Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.