Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashurojme vetem nje here ne jete???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=173)

Postuar nga dieFaustNeu datë 15 Korrik 2005 - 14:28:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
jo me shum se 1 her

yllo 100% e sigurt qe dashuroijm me shum se nje here ... perndryshe rinia sdo kishte kuptim te pakten per aq sa kam provu un....

Postuar nga Niqua datë 15 Korrik 2005 - 19:07:

Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu

yllo 100% e sigurt qe dashuroijm me shum se nje here ... perndryshe rinia sdo kishte kuptim te pakten per aq sa kam provu un....

ehehee me dashuri vetem 1 here me mire vdekur te ik jeta per lesh

dieFaustNeu ku je ti ke humb ste mori madhi per mu????

Postuar nga dieFaustNeu datë 15 Korrik 2005 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ehehee me dashuri vetem 1 here me mire vdekur te ik jeta per lesh

dieFaustNeu ku je ti ke humb ste mori madhi per mu????

ua ceshte ai llaf , un vdiqa per ty spo me rrihej me zemer ... spo me rrihet akoma ku je...

kjo pra nuk eshte dashuri e pare por e disata prove pra qe dashuria nuk ndodh vetem njehere po aq here sa ta ket nevoj njeriu

Postuar nga Amstel datë 17 Korrik 2005 - 15:14:

me nderime
ps. ja ca rreshta nga nje kenge qe e dua shume nga ermira babaliu dhe se i pershatet kesaj teme sidomos refreni....

Ka shumë kohë që për çdo natë
Një ëndërr shoh...
Sikur të flas, ti vetëm hesht
Pastaj të puth, të përqafoj
Ashtu si kurrë nuk munda në jetë

Ty brenda vetes të mbajta plot vite
Sepse të desha dhe të ëndërrova
Por s'të preka dot
I pari njeri që gjithë qenien time
Mbushi me zjarr me mall dhe me afshe
Plot emocion

Nuk di se ç'isha unë per ty
Por ti për mua ke qenë gjithçka
Të ndjeja, te ndjeja dhe vetëm kaq
Në rrahje zemre, heshtur, pa fjalë

Refreni
Të tjerë kanë hyrë në jetën time
Kam dashur por si ty jo kurrë
Shumë vjet me parë
E përsëri me imazhin tënd
Pyes veten pse, pse të ndodhë
Të ndodhë kështu...
------------ (2 herë)

Ndoshta tani ti je me një tjetër
Por do të doja të jem me ty
Lodhur nga vitet të gjej harrim
...harrim

Nuk di se ç'isha unë për ty
Por ti për mua ke qenë gjithçka
Të ndjeja, të ndjeja dhe vetem kaq
Në rrahje zemre, heshtur, pa fjalë [/B][/QUOte

pergjigjja eshte kenga (ishe mbret ne zemren time)
nuk e di mire por e kam degjuar me vemendje dhe mendoj se eshte pergjigjja e sakte e rreshtave te tu.....

Postuar nga Amstel datë 17 Korrik 2005 - 15:17:

eshte e vertet se nuk ka si dashuria e pare e kemi thene edhe me siper..
por secili ka mendimin e vet per mua nuk ka vetem nje here...une kam dashuruar 2 here edhe te dyja ishin te drejta per mua edhe partneren...

p.sh i tash po munohem me kap ket dreqen por qeka e veshtire dreqi sna i var
une me buke e ajo me gure por se ka fajin ajo e ka zalli kirit fajin qe e mesoi keshtu...

Postuar nga freeb datë 26 Korrik 2005 - 01:52:

Hi guys...
Mendoj se ashtu si ne, edhe dashuria, maturohet se bashku me ne...personalisht dashurine e pare e mbaj mend se ka qene pjese e jetes sime...por nuk e di a do ta vecoja...bile sinqerisht (kohet e fundit me ka munguar dashuria) por duke krahasuar flirtet e fundit, me dashurite, vleresoj me shume keto...sepse edhe une jam maturuar, dhe kam ditur t'i shijoj per veten time...
Mendoj se njeriu dashuron me te njejten force, heren e pare apo te dhjeten qofte...

Postuar nga geranium datë 26 Korrik 2005 - 12:40:

qyqa moj mami cfare thone keshtu keta cuna!

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 27 Korrik 2005 - 00:13:

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
qyqa moj mami cfare thone keshtu keta cuna!

-Eh ca thone!
Ca tu vije ne tru momentalisht se s`ma merr mendja se dashurojne me shume se nje here ne jete!

-Keta flasin per flirte, jo per dashuri!
Pra jane jashte teme, -shkruajne ca te ju vije ne mendje me pare!

-Sot e gjithe rinia shqiptare po mundohet t`ia humbe vlerat Dashurise se Vertete,
duke gabuar cdo sekonde me keto lloj flirtesh te qelbura!

-Po Dashurove nje njeri-jepi fund Martoju dhe shijoje kete Dashuri!
Jeta nuk eshte aventure, as veture qe te con ku te dush ti!

Thjesht mendimi im, -mos mu versulni ju lutem!

Postuar nga freeb datë 27 Korrik 2005 - 00:21:

Po, nese dashuron martohu...qe ta marresh vesh se sa vlere do te kete ajo...
Nuk i ngaterron njeri flirtet me dashurite, por besoj se as njera as tjetra nuk jane te perjetshme...
Nese dikush e ka provuar, lum si ai...Une jo per vete...dhe nuk e genjej veten se do te ndodhe...

Postuar nga freeb datë 27 Korrik 2005 - 00:24:

Hej, jam dakort me ate qe thua:
Po dashurove, Martoju-JEPI FUND

Postuar nga Ruby_DR datë 27 Korrik 2005 - 07:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos

-Eh ca thone!
Ca tu vije ne tru momentalisht se s`ma merr mendja se dashurojne me shume se nje here ne jete!

-Keta flasin per flirte, jo per dashuri!
Pra jane jashte teme, -shkruajne ca te ju vije ne mendje me pare!

-Sot e gjithe rinia shqiptare po mundohet t`ia humbe vlerat Dashurise se Vertete,
duke gabuar cdo sekonde me keto lloj flirtesh te qelbura!

-Po Dashurove nje njeri-jepi fund Martoju dhe shijoje kete Dashuri!
Jeta nuk eshte aventure, as veture qe te con ku te dush ti!

Thjesht mendimi im, -mos mu versulni ju lutem!

Sykaltra plotesisht dakort me ty mendim shum i bukur qe ti japesh fund,por kur nuk lidhesh me personin tjeter si i behet halli,se vitet e para te fejeses jan fush me lule sepse gjithesili rrin ne shtepin evet................... kur fillon jetesa taman fillojn gropat e thedha qe sdin nga me dal dhe detyrimisht je i obligum te sgjedhesh nje rrug tjeter se ate me gropa se han dot....

them se sot esht shum e veshtir te dashurosh nje person per te kaluar jeten.............
sepse esht si fjala qe dy gjela mi nje kotec nuk mund te rrin

mos te ma marresh per ters eshte thjesht mendimi i eksperjences time

dhe nje gje tjeter desha me shtu qe personi qe dashuron eshte gjithmon i zen

hajt shnet

Postuar nga i/e paregjistruar datë 27 Korrik 2005 - 08:04:

C'do dashuri eshte unike, por kjo nuk pengon njeriun te dashuroje me shume se nje here. Nese je i lenduar nga nje dashuri e meparshme mundesh te dashurosh perseri nese lejon veten te perjetoje emocionet qe sjell dashuria dhe nuk krahason dashurine e pranishme me ate te kaluaren.

Njerezit ndahen, vdesin, humbin interesin etc dhe kjo nuk i ndalon partneret e tyre te shijojne rrjedhen e re te jetes ne c'do aspekt te saj perfshire qenien i/e dashuruar.

Jeta eshte teper e shkurter per ta kaluar me vajtime mbi nje dashuri te humbur. Shijo faktin qe ke nje zemer te afte per te perjetuar emocione dashurie, dhe mos e co dem duke jetuar sa per te shtyre ditet.

nejse, parimi im ky

Postuar nga Lela_Dr datë 27 Korrik 2005 - 14:56:

Tamam thote Keila, don s'don, jeta vazhdon Pak a shume me siper

Postuar nga Amstel datë 27 Korrik 2005 - 17:35:

sykaltra eshte e lenduar tani ndaj flet keshtu...

keila dhe ruby kan folur tamam te cilen une e kam thene edhe me siper....

Postuar nga shiba datë 09 Gusht 2005 - 13:37:

UNE MENDOJ QE JANE RASTE SHUME TE RRALLA QE NJERIU DASHURON VETEM NJE HERE NE JETE.
CDO DASHURI ESHTE E FORTE DHE E NDRYSHME NGA AJO QE KEMI PROVUAR ME PARE QOFTE AJO ME E BUKUR APO THJESHT KALIMTARE, POR GJITHMON MBETET DASHURI.
E KAM FJALEN PER LIDHJET QE ZGJASIN NJE FARE PERIUDHE. NESE NJE LIDHJE NDERPRITET ATEHERE INDIVIDI ESHTE NE KERKIM TE NJE DASHURIE TJETER MOS NJE DITE APO NE TJETREN JAM SHUME E SIGURT QE DO E GJEJ. KA NJEREZ QE DASHUROJNE AKOMA ME SHUME PAS NJE NDARJE SEPSE KERKOJNE ATE QE NUK E KANE PATUR ME PARE DHE PER TE ARRITUR ATE QE AI KERKON VE DHE GJITH PASIONIN E TIJ PER TA ARRITUR (KJO ESHTE PJESA ME E BUKUR E NJE FILLIMI).

Postuar nga Gela datë 17 Gusht 2005 - 11:38:

Femrat dashuroj me shpesh , edhe mire bejne kurse cunat ncuq Ata jane te paafte, e kane mendjen ke dashnorja e pare, ose tek ajo qe e ka cvirgjeruar

Ky seshte menimi im kete ma ka then njoni looool

Postuar nga shiba datë 17 Gusht 2005 - 12:13:

Gela ke thene dy gjera por shume te sakta, mgjth ata nuk e dine se cfare humbin.

Postuar nga belgium datë 17 Gusht 2005 - 14:04:

re

Citim:
Po citoj ato që tha Gela
Femrat dashuroj me shpesh , edhe mire bejne kurse cunat ncuq Ata jane te paafte, e kane mendjen ke dashnorja e pare, ose tek ajo qe e ka cvirgjeruar

Ky seshte menimi im kete ma ka then njoni looool

o gela kshu o kur flet me karrociera seksi si ai qe te paska thon kto broçkulla.
te ajo qe shkru ti ekziston e kunderta .
per mashkullin çdo femer esht si hera e par ndersa vajzat se harojn kurr ate qe i ka zhvirgjeruar .
dhe un flas jo se ma ka thon njoni po kam kaluar neper duar plot femra dhe ketu sflas per shqiptaret se ato hyjn ke femrat me seksualitet te turbulluar dhe me tabu seksuale qe i ndrydhin deri ne vdekje.
(heqim dreqen shkodrane ktu qe o vullkan seksual )
)))))))))))))))))))

Postuar nga geranium datë 17 Gusht 2005 - 16:04:

kaluam ne oren e sexologjise!Mbani shenime se do t'ju duhen ne jete!

Postuar nga belgium datë 18 Gusht 2005 - 13:46:

re

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
kaluam ne oren e sexologjise!Mbani shenime se do t'ju duhen ne jete!

hahhahahahah ma biche
tu vois l'aide que je donnes aus autres ?lol

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 20 Gusht 2005 - 19:14:

Pershendetje miqte e mi!

Tema eshte shtruar e tille:-Dashurojme vec nej here ne jete?!
Me kuptimin se a mund te krahasohet dashuria qe mund te keni,
me nje dashuri te kaluar, ose me sakte-sa e forte eshte ajo dashuri qe kishit-ne krahasim me kete qe keni!

Nejse:-Une Dashuroj perdite te njejtin person, pak rendesi ka nese me dashuron apo jo!

Vleresoj mendimet e Rubit-eshte reale ajo qe ke shkruar me lart!

Gjithashtu Keila eshte mjaft e sakte dhe precize ne mendimin ,
sugjerimin e saj!

Njeriu duhet te dashuroje-derisa te gjeje nje fole te perjetshme,
te qete..., te ngrohte dhe te paster!
"-Zemra ka shume dhoma ku mund te fusesh shume persona ne te,
te mirin, te ligun,te adhurueshmin!"

Le t`i japim shanse vetes per te arritur lumturine e Perjetshme!

love u!

Postuar nga artidr datë 28 Gusht 2005 - 00:54:

Dashuria eshte jet, pa dashuri ska jet
keshtu'qe jeta ime je ti e dashur.
Je shum e shtrenjte per mua shpirt
ah ta dije sa te dua o ylli ime...............................

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 11 Shtator 2005 - 01:51:

hey hey...
e bukur kjo teme ... nuk mendoj se njeriu dashuron vetem njehere ne jete por dashuria e pare eshte ajo qe nuk harrohet!
pastaj duke takuar te tjere persona jeta behet me interesante dhe kupton se ke rene prape ne dashuri...
sepse ka gjithmone dhe shpresoj qe te kete gjithmone persona qe te japin emocione te cilat te bejne te ndihesh mire dhe te ndjesh emocione te reja...
nejse nuk mbarohet kurre se foluri per dashurine por le te themi qe nuk dashuron vetem nje here,dhe dashuroni sa me shume o njerez sepse eshte benzine per trupin,mendjen dhe ...

peace

Postuar nga Cindi datë 12 Shtator 2005 - 18:42:

Thumbs down Dashurojme vetem nje here

Jo, nuk dashurojme vetem nje here.
Ka dashuri te madhe dhe dashuricka te vogla. Ne qofte se dashuria e madhe triumfon dashurickat e vogla harohen dhe zhduken me pluhurin e jetes. Eshte mire te kete edhe dasuri te vogla sepse e kupton cdo te thote dashuri e madhe

Postuar nga diabolic datë 20 Shtator 2005 - 20:11:

Per zotin sa here qe ndeshem me kete teme me futen te drridhurat dhe mendoj se sa vuajn ata te lodhurit qe thone se njeriu dashuron vetem nje here ne jete . Nejse si thote Ymeri i varfer ktheni kupa dhe puthni cupa... hajd pra tung nga Diabolic as

Postuar nga Ruby_DR datë 21 Shtator 2005 - 23:26:

hahahaha diabolic ke shum te drejte.....

pershendetje se ke hum fare

Postuar nga freeb datë 21 Shtator 2005 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Per zotin sa here qe ndeshem me kete teme me futen te drridhurat dhe mendoj se sa vuajn ata te lodhurit qe thone se njeriu dashuron vetem nje here ne jete . Nejse si thote Ymeri i varfer ktheni kupa dhe puthni cupa... hajd pra tung nga Diabolic as

Me bukur se e ke thene s'ka ku te veje... Besoj se puna eshte se sa shans i jep vetes per te dashuruar serish...shanset jane...po i the vetes, se do ate dhe asnje tjeter...

Postuar nga diabolic datë 22 Shtator 2005 - 13:57:

Wink

Pershendetje kalamaja me behet qejfi qe qenkeni me te njejtin mendim me mua dhe doja te shtoja se te gjitha ndjenjat qe ne njohim ne jete qofshin dashuri apo dicka tjeter gjithmon na japin dicka, gjithmon na pasurojn shpirterisht. Nese ne nuk ia lejojme vetes qe ne te behemi njerez me te mire atehere eshte pune tjeter , gjithmon dhe gjithsesi respektoj zgjedhjet dhe mendimet e te tjereve , nese dikush mendon dhe keshtu konseguencat do ti pesoj ai vete. Ruby pershendetje edhe ty vlla dhe kesaj rradhe humba ne labirintet e se panjohures (qe thua ti per pak sa nuk rash ne dashuri ,nejse mos ja thuaj njeriu)por ja tashme jam kthyer me ritem te plote.Gjith te mirat nga Diabolic a*s

Postuar nga Animal datë 24 Shtator 2005 - 19:43:

Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

Citim:
Po citoj ato që tha Natyra
Thone qe jeta ka vetem nje dashuri te madhe dhe te forte.

Si mendoni ju??????
Jeta na prezanton dhe dashuri te tjera,a dashurojme vertet???

dashuria qe ndjejme per persona te ndryshem eshte e ndryshme poashtu shkalla e dashurise qe ndjejme per to..........................

Postuar nga Ruby_DR datë 24 Shtator 2005 - 19:52:

Diabolic

mire se erdhe shpresoj te mos jesh lenduar se me rene ne dashuri ka kohe sa te duash (gjith jeten)... nuk ka moshe per dashurine eshte eterne......

te pershendes lal mire u shkruafshim

Postuar nga Amstel datë 25 Shtator 2005 - 17:54:

ata qe thone dashurojme vetem nje here ja fusin kot,por do vi dita do ta kuptojne....pershendetje.

Postuar nga Niqua datë 02 Tetor 2005 - 08:26:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
ata qe thone dashurojme vetem nje here ja fusin kot,por do vi dita do ta kuptojne....pershendetje.

NIK mire e ke ti
ti hangsha trut sa i zgjut je

Postuar nga Amstel datë 02 Tetor 2005 - 15:01:

[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
[B]

NIK mire e ke ti
ti hangsha trut sa i zgjut je

mire qe te kam ene ty mi dreqe qe me kupto ahhahahahah
rrush kisssss....
eshte mese e vertet

Postuar nga darma datë 07 Tetor 2005 - 20:50:

Mendoj se nej dashuri vdes dhe nje tjeter lind.....ka shume dashuri ne jeten tone por ndoshta vetem nje eshte me e madhja qe le impaktin me te madh ne jeten tone

Postuar nga Amstel datë 08 Tetor 2005 - 01:36:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Mendoj se nej dashuri vdes dhe nje tjeter lind.....ka shume dashuri ne jeten tone por ndoshta vetem nje eshte me e madhja qe le impaktin me te madh ne jeten tone

e ke thene tamam lal

Postuar nga caio datë 14 Tetor 2005 - 18:15:

Citim:
Po citoj ato që tha darma

Po prap, perse ka dashuri te medha dhe, le ti quajme, "dashuri te vogla". Qe ta vleresojme dashurine duhet patjeter qe ajo te mbaroje?

Postuar nga darma datë 15 Tetor 2005 - 07:11:

Nuk nuk permenda gje per matjet e dashurive por meqe erdhe ketu...ne fakt do te thoja se po ka dashuri te medha ka dhe dashuri te vogla...
Nuk mund te jene te tera njesoj....jo doemos duhet te perfundoje nje lidhje qe te kuptojme se sa e duam nje person megjithese eshte vertetuar qe ne shume raste atehere kur e kemi humbur e kuptojme se c'fare kemi humbur .....apo ate qe na mungon....
Mendoj se ka vlera te vecanta dashuria kur dime ta vlersojme edhe pse kurre nuk ja kemi ndjere mungesen....sepse atehere jemi te bindur se dashurojme....sepse jemi te bindur qe nuk eshte dicka qe na mungon ne jete por dicka qe kerkojme ...
Njeriu dashuron shume here ne jete sepse c'do kush di te fale dashuri ne nje menyre te vecante por kurre te njejte me dike tjeter ....Por ka vetem nje dashuri te madhe nje dashuri qe kurre nuk hiqet nga rrenjet e ndjenjave ...ka zene nje fron dhe ben sehir....eshte vetem nej dashuri qe na ben te ndryshojme qe na ben te ndjehemi tjeter....qe na ndez kujtimet....
Dikur babai im me ka thene "Nese ne mengjes ngrihesh dhe mendimi i pare te shkon vetem tek Ai atehere me vjen keq te te them se je e dashuruar"

Dashurite vijne e ikin por te medhate mbesin ne zemer.......

Postuar nga amoxil datë 15 Tetor 2005 - 07:21:

Ajde fjalim i thell ajde
I bashkohem parafolëses.....

Postuar nga darma datë 15 Tetor 2005 - 07:49:

Lene se u lodha....kaq e kame une 10 rreshta dhe me boshatiset kaplloqja

Postuar nga Amstel datë 15 Tetor 2005 - 17:56:

amoxilo i kena te mencme femnat tona mer se dije ti ka fol tamam cupa

Postuar nga diabolic datë 29 Nëntor 2005 - 21:58:

Ej e dini pse dashuroni vetem 1here ju , sepse rrini gjithe diten ne forum dhe skeni kohe te njihni njerez te tjere. hahaahaahaahahaaaha nejse sishte per te qesh e di. Dashuroni o njerez se lat nam , nje here dy, tre, gjersa te gjeni shpirtin tuaj binjak .Nese e gjetet , ateher jetoni me kenaqsiet e dashurise se perjetshme.

Postuar nga sabrina datë 04 Dhjetor 2005 - 21:19:

HI

PSE JU SA HERE JENI DASHURUAR .1, 2 ,3 , .SI MUND TE PERSHKRUHET KJO DASHURONI SHUME SE MENDOJ SE KURR NUK DASHURON NE TE VERTETE

Postuar nga Shtojzovalle datë 12 Dhjetor 2005 - 02:37:

sipas psikologjise dashurine e pare mund ta gjejme me vonese , e nese e gjejme eshte i martuar, me femije e bla bla bla, keshtu qe nuk sjell asgje.......pha sa e mire je moj e mira, e kendshmja jete...!!!1

Postuar nga PARIS datë 09 Janar 2006 - 23:38:

Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

Citim:
Po citoj ato që tha Natyra
Thone qe jeta ka vetem nje dashuri te madhe dhe te forte.
Si mendoni ju??????
Jeta na prezanton dhe dashuri te tjera,a dashurojme vertet???

Sigurisht qe dashurojme me me force sesa heren e pare.

Postuar nga diabolic datë 10 Janar 2006 - 01:58:

Dashurojme... cfar do te ishim pa dashuri ? Thjesht trupa qe konsumojm ajrin kot...

Postuar nga Amstel datë 11 Janar 2006 - 01:09:

Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

[QUOTE]Po citoj ato që tha PARIS
[B]
Sigurisht qe dashurojme me me force sesa heren e pare.

vertet por me frike se mos humbet prape apo jo helga?

Postuar nga cupka datë 12 Janar 2006 - 22:56:

na ka coroditur fare diskutimi i dashurise, opo lam ment e kokes duke grire sallate e nje verr ne uje bejme
Nejse, per mendimin tim ose te pakten nga pervoja ime, mund te them qe ajo piccolo grande amore na qellon nje here ne jete.
Flas per dashurine e vertete ate te lakuriqten fare qe te tmerron qe mua mu desh te hiqja syzet (e, mbaj syze meqe ra llafi lol) te zbrapsesha per ta shikuar me qarte dhe ju them me zuri tartakuti sepse kuptova qe deri tani kisha jetuar nje genjeshter, qe nuk kisha dashuruar kurre. Dhe me e tmerrshmja e ketij kaosi ishte qe arrin te kuptosh qe zemra eshte teper e vogel per te dashur shume. Dmth ajo piccolo grande amore e veramente cosi, un' piccolo grande amore.

Postuar nga Klodel datë 12 Janar 2006 - 23:12:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
na ka coroditur fare diskutimi i dashurise, opo lam ment e kokes duke grire sallate e nje verr ne uje bejme
Nejse, per mendimin tim ose te pakten nga pervoja ime, mund te them qe ajo piccolo grande amore na qellon nje here ne jete.
Flas per dashurine e vertete ate te lakuriqten fare qe te tmerron qe mua mu desh te hiqja syzet (e, mbaj syze meqe ra llafi lol) te zbrapsesha per ta shikuar me qarte dhe ju them me zuri tartakuti sepse kuptova qe deri tani kisha jetuar nje genjeshter, qe nuk kisha dashuruar kurre. Dhe me e tmerrshmja e ketij kaosi ishte qe arrin te kuptosh qe zemra eshte teper e vogel per te dashur shume. Dmth ajo piccolo grande amore e veramente cosi, un' piccolo grande amore.

mos eshte teper e vogel per nje dashuri teper te madhe brenda vetes?

Mendoj qe dashurohet ne menyra te ndryshme cdo njeri meqe s'ka dy njerez njelloj s'ka dhe dy ndjenja njelloj. Por nje eshte ajo qe ta jep ding ne maje te kokes. pastaj hiq jo syzet po cfare te duash, merre shpirtin shkule, s'ka sherim.

Postuar nga Mimo datë 14 Janar 2006 - 01:33:

akoma dashurija diskutohet aty

nejse beni mire gjithkushi ka frymzimet e tij te flasi per dashurin,,ku eshte gje e mire,,,,,,,une jam i interesuar tek ato njerez qe vertet flasin bukur,,,,,dhe me fjalet e bukura per dashurim,,,,me ben te endrroj me sy hapur,,,,,,hahaha shaka bej

Postuar nga Mimo datë 14 Janar 2006 - 01:39:

dashurija,,,,,

ky emer i shtrejt qe vazhdimisht thuhet,,hahahahah

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.