Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
kur te bie prape ne dashni Kati ha ha
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
kur te bie prape ne dashni Kati ha ha
Dhe ti hyn ne kete kategori?
e ka mire Pirro Caka na mbytem oraret i , buka me orar ,larja me orar hekurosja me orar , hedhja e plehrave me orar shyqyr qe na ka nel dashnia pa orar se vajhalli pastaj .,...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
e ka mire Pirro Caka na mbytem oraret i , buka me orar ,larja me orar hekurosja me orar , hedhja e plehrave me orar shyqyr qe na ka nel dashnia pa orar se vajhalli pastaj .,...
sot me keni shkri te gjithe ha ha jo per gjo, po ka qen edhe dit me shi dhe e kisha nevoje pak te qeshme.
rrofshi e qofshi kushdo kush qofshi miq e armiq, simpatizante dhe antisimpatizante, femra e meshkuj, te rinj edhe pleq...
forumi eshte vetem me qesh dhe asgje me teper
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ka nje forme dashurie qe quhet "perpetua". ka njerez qe bejne pjese ne kete kategori. Nuk eshte keq ne fakt. Hot all the time, fire...
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
![]()
Sa e organizume qe je mer zot
Tashti dashnine se organizo dot vete fareAjo varet nga xhemoli
![]()
![]()
Citim:
me qafsh hallin e organizoj e cke me te ...skam nevoje per xhemolin fare
Citim:
O te ngordh une per ty![]()
po xhemolit si ja bo ti kshu
![]()
![]()
Citim:
shume gjojna don me dit ti goce ...me leje car thote horoskopi im kete muaj ka noj rritje rroge apo hic
Citim:
: Surpriza te befasueshme. Duhet te jesh vigjilente se te vjen andej nga se pret![]()
Do mo![]()
Citim:
po te kishe shtuar dhe disa rrjeshta sdo ishte keq...vigjilente duhet me nejt pa gjume me prit apo vjen vete![]()
Citim:
Jo mi jo![]()
Vigjilente dmth mos e hash sapunin per djath![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
une njoh vetem greqishten te lashte te platonit, jo latinisht ma perkthe te lutem![]()
Bjonde i bane petllat me?
Nje dicka me ben pershtypje: pse te gjithe i drejtoheni njeri tjeterit me MC?
Apo eshte shkurtimisht mendim casti?
Me pret nje dite e bukur ne plazh
Skisha pa ne jet teme kaq shum dasma sa ket vere....
kur ke provuar ajken, qumshti ( skim milk) s'po me vjen ne mend si i themi, te duket si uje.
Citim:
Me pret nje dite e bukur ne plazh![]()
E kshu, kshu.
Mja se po imagjinoja nje plazh ku kam qene njehere...vere e nxehte-shi i imet-deti jeshin e i paster.
Cme kapi kjo gripa!!!!!
Ishallah me kane pelqyer!
Ishallah me kane pelqyer!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ishallah me kane pelqyer!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Interviste pune ti sot?
Citim:
Amor, do nje tutor ti motra?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ne çfare do me tutor-oje ti motra? Jo per gje por latinisht dhe greqishten e lashte(bashke me shkencat egzakte) i kam pasur ne profil studimesh qe ne te mesmen.![]()
Citim:
Po une di dhe tavell me motra.
![]()
Citim:
Me mire se une thua?![]()
Ku eshte biondia tjeterrrrr???????
Vdes per i çike biondllek kjo.
Citim:
Vdes per i çike biondllek kjo.![]()
Citim:
E vertet. Ashtu siç u shkelqejne floket, u shkelqen edhe shpirti![]()
Citim:
Ku eshte biondia tjeterrrrr???????
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
dmth ne qe i kena te zeza i bie te na nxije shpirti ... hajde Cec hajde ene ket e the... ik se me ngeli hatri![]()
Citim:
Ti je bionde ne shpirt.Je nis per bionde ke dale brune gabimisht
![]()
![]()
Citim:
erdha Ceci erdha ...nje mendim casti i shume viteve te shkuar qe sot lexova padashur ...
Mc ...mos luaj me shpirtin tim te vrare kjo jete e ka lenduar sa me ska...
Citim:
ceci kane dal rryla moter me ly ka ik moda e furcave ...shejtonja ka te drejte qe merzitet![]()
Citim:
Amon mi kush o ky qe lu me shpirtin tan te vrare??? Ma jep emrin,mbiemrin e numrin e shpise ti boj içik politike![]()
![]()
Citim:
...e du dreqen...me mu ka qene rob zoti perhere...![]()
![]()
Po mi du Asigjo s'kapisha
Citim:
skam vdek ala mi .... kam qene e do jem thujhahahaaaa
Citim:
Amon o ceci se dikur vite me pare me kane dhuruar nje liber te AMC qe titullohet "mesazhe zemre" dhe eshte plot me mesazhe qe degjuesit ate kohe dergonin ne Radio club dhe nje dite nje shoqe i jep mamit kete liber mami ma sjell e cte lexoj mesazhe dashurie nga me te ndryshmet sot po rregulloja disa libra dhe e gjeta ...do me per belulin
Citim:
cna merzite me keto mesazhet e dashurise ti .... dashuria eshte per te dobetit ja kshu![]()
![]()
Citim:
shejtone ka opsione injorimi o shoqe o kollaj fare ,ske pse merzitesh jo ti po asnji ...
Citim:
ca po me keshillo me te fut ty ne liste injorimi?!! apo e kuptova gabim
Citim:
e pra kete te thashe se nuk dua te merzis me mesazhe dashurie dhe pse kohet e fundit kam shkruar shume pak ...
Citim:
aha ok.... meqe e paske kuptuar mbrapsh ate qe shkrova une kerkoj falje gabimi im
Gjithsej 218 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.