Forumi Horizont Gjithsej 80 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:13:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

hahahahhahahahahahhaahhahaahahhahahahahha ua sa qesha po normal qe sta hedh kush..se e ka zanot moden looooooooooooool

hahahahhahahhahahahahhahahahhahahhahhah dhe e forte kur i presin gjojas jan ato... hahhahahhahah

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 19:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

pse tallesh me gru?? e shikon qe jeni fallco

ps: Vizioner, nxirre ate me brek te verdha se dukesh me bukur

po ik mi kush te foli ty hap krahun ate bej

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 19:15:

Citim:

hahahahhahahhahahahahhahahahhahahhahhah dhe e forte kur i presin gjojas jan ato... hahhahahhahah

P.s Ka plas origjinaliteti modh niquaaaaaaaaaa

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:16:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

po ik mi kush te foli ty hap krahun ate bej

hap krah kur dua une.. spo perdor njeri banalitet sic perdore ti mram.. dhe k*va na bere..

ne zyre je aty???? ishalla ke bosin femer se ndryshe do e merrje ne qafe

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 19:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Plakes time. E mbaj mend si sot kur dola, e kishte me shell dhe me trembi

Leji plakat rehat amon ...

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:18:

Citim:

ehe mundohen te gjorat

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 19:19:

Citim:

hap krah kur dua une.. spo perdor njeri banalitet sic perdore ti mram.. dhe k*va na bere..

ne zyre je aty???? ishalla ke bosin femer se ndryshe do e merrje ne qafe

po te dogji mbaje goce ... thashe titull libri qe po lexoj te Markez nuk kam faj une qe ke njohuri te limituara .... mos e kruj me gjethe fiku he xhan se boll te durova

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:22:

Citim:

Lule, fol ti tani fol por, kur te hashe kastravecin nga Niqua ti (ne sallaten qe do te bej Niqua kur ta takosh, se mos e merr per gje tjeter ti, se kam ashtu mendimin une ), do te dalin syte dhe sdo lexosh dot ma as forumin! Prit prit, se dardha e ka bishtin mbrapa,- i thojne nje fjale te urte.

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:29:

Po iki te bej nje Kaffee tjeter. Kush do te ngreje doren

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 19:30:

Po iki te merrem me gjera te dobishme

tung vizio

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:33:

Citim:
Po iki te merrem me gjera te dobishme

tung vizio

Kujdes me Shefin ti, se e ke dhe Italian, ska bese e fe ke ato

Une po bej kafen, ti po iken

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 19:36:

Citim:

Lule, fol ti tani fol por, kur te hashe kastravecin nga Niqua ti (ne sallaten qe do te bej Niqua kur ta takosh, se mos e merr per gje tjeter ti, se kam ashtu mendimin une ), do te dalin syte dhe sdo lexosh dot ma as forumin! Prit prit, se dardha e ka bishtin mbrapa,- i thojne nje fjale te urte.

Bjeri drejt Vizioner..e para se tme japesh mend thuj Mirdita ok?

Un Niquan e njof per femer..per ca kastraveci e ke fjalen ti? se un sme ben njeri lolo deri sot..dhe dicka..kush me njef mire..ska arrit dot tme bej keq deri sot sa per dardhen..ri i qet se jam vet kumbull ( tharticke ama)

P.s Niqua je si shpirt muahhhhhhhhhhhhhh!

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:42:

Citim:

po te dogji mbaje goce ... thashe titull libri qe po lexoj te Markez nuk kam faj une qe ke njohuri te limituara .... mos e kruj me gjethe fiku he xhan se boll te durova

sme dogji fare, dhe sikur te jem ti ske arritur te me njohesh.. nese ke lexuar atehr shko hulle te tema e duhur meqe je dhe moderatore.. dhe sa per njohurite e mia pa merak, kam arritur goxha me kto njohuri qe kam...

Citim:

nuk merrem me kastraveca as me sallad une zemra.. mendim i gabuar ashtu sic e kishi dhe me pare per pushimet e mia... niquan e njohin shume persona ktu dhe pervecse respekti dhe dashuri skan marr asigje tjeter nga une... dhe pse jam femer nga burreria ja marr mashkullit me te mire..kshu jam rritur une..

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 19:58:

Po haj nje crem karamel ..

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:58:

Citim:

Bjeri drejt Vizioner..e para se tme japesh mend thuj Mirdita ok?

P.s Niqua je si shpirt muahhhhhhhhhhhhhh!

Sorry Lule, ke te drejte: Pershendetje!

Do e ndezim nga nje ?

hm...Une drejte i rashe. Ishte vetem nje mendim "Forumor-Shoqeror", asgje me shume, se s'me hyne gje ne xhep cfare ben ti apo tjetri!

POR, meqense ra fjala dhe, une te konsideroj Ty me llogjike, sinqerisht. Nuk po rri pa ta thene qe; Ate qe beri Niqua me Ashley-n, duke i thene goces qe sapo u feju se, i fejumi ka dashnore filanen (me emer e tha), nuk e ben asnje njeri, as hasmi mendoj se nuk e ben dhe ti, duke pas llogjike si njeri, te mos nxjerresh konkluzion se cfare njeriu eshte tjetri kur shprehet keshtu, ti qofsh! DIKUR, me siguri 99%, do jeshe dhe ti "loja" e fjalve te ketij njeriu!!!
Por, eshte jeta dhe puna jote, si e cdo njeriu, se cfare ben.
Une thjeshte kam Tipin qe flas hapur dhe jo vetem kur gjerat jane te "embelta" por dhe te idhta. T'i pelqeje apo jo njerit-apo tjetrit!

Ishja i detyruar t'i shkruaja keto rrjeshta? JO! Por, meqense muhabetet jane ketu publike, po e marr dhe une te drejten te shpreh mendimin dhe konkluzionin tim!

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 20:07:

Citim:

Do e ndezim nga nje ?

hm...Une drejte i rashe. Ishte vetem nje mendim "Forumor-Shoqeror", asgje me shume, se s'me hyne gje ne xhep cfare ben ti apo tjetri!

POR, meqense ra fjala dhe, une te konsideroj Ty me llogjike, sinqerisht. Nuk po rri pa ta thene qe; Ate qe beri Niqua me Ashley-n, duke i thene goces qe sapo u feju se, i fejumi ka dashnore filanen (me emer e tha), nuk e ben asnje njeri, as hasmi mendoj se nuk e ben dhe ti, duke pas llogjike si njeri, te mos nxjerresh konkluzion se cfare njeriu eshte tjetri kur shprehet keshtu, ti qofsh! DIKUR, me siguri 99%, do jeshe dhe ti "loja" e fjalve te ketij njeriu!!!

Une thjeshte kam Tipin qe flas hapur dhe jo vetem kur gjerat jane te "embelta" por dhe te idhta. T'i pelqeje apo jo njerit-apo tjetrit!

Ishja i detyruar t'i shkruaja keto rrjeshta? JO! Por, meqense muhabetet jane ketu publike, po e marr dhe une te drejten te shpreh mendimin dhe konkluzionin tim!

Rrofsh Vizion per kete mendim qe me dhe..po un njerzit si paragjykoj aspak!! un ne ket forum vlersoj sinqeritetin e nuk shof aspak ( cfare klonesh jan formuar e mban brenda ) se sjam per ket pune ketu!!!

Se kush eshte Niqua do e gjej si un ..ti dhe kushdo ( mbase do kemi fatin te takohemi dhe real me te) si e deshirojm..megjithate per mua ajo ngelet Unique se brenda ne shpirt eshte Kristal..dhe un si person..kete gje e vlersoj shume tek nje person..ka dicka e thot, dakort? gjithsesi kursejini pak keto *IRONIT E SARKAZMAT* e them sinqerisht Vizion!

Falemnderit per kshillen !

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 20:08:

Tani po tall culon

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 20:09:

Citim:

Do e ndezim nga nje ?

po pra cdo gje qe shkruhet ktu ne forum jan te verteta, qofshin kto te miat apo te ashlyt... them se ashly e njeh shume mire te dashurin/fejuarin e saj dhe ska pse ti marr fjalet e mia apo te tjerve per baze... une e pyta nese eshte ai apo tjeter.. dhe i mbahem fjales time, kshu me than ato qe e njohin.. mbase kjo goca mund te jet dhe ashly se une emerin e ashlyt sja di...

dukesh qe je i rrahur me jeten vezioner.. nese paske ket openion ndaj meje ateher se kuptoj pse me ke shkruajtur ktu dhe private... une kisha respekt per ty dhe prap nuk te gjykoj per nje postim qe ben apo ke bere.. kam mbi 6000 postime dhe kam mbi 7 vite ne forum dhe asiher sjam marre ma thashatheme apo dashnort e tjerve...

Postuar nga RIP Gibbs datë 10 Janar 2011 - 20:11:

Citim:
Tani po tall culon
merre shtruar komshie...
Une po iki te marre ndonje lule bakllava borxh

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 20:12:

Citim:

Rrofsh Vizion per kete mendim qe me dhe..po un njerzit si paragjykoj aspak!! un ne ket forum vlersoj sinqeritetin e nuk shof aspak ( cfare klonesh jan formuar e mban brenda ) se sjam per ket pune ketu!!!

Se kush eshte Niqua do e gjej si un ..ti dhe kushdo ( mbase do kemi fatin te takohemi dhe real me te) si e deshirojm..megjithate per mua ajo ngelet Unique se brenda ne shpirt eshte Kristal..dhe un si person..kete gje e vlersoj shume tek nje person..ka dicka e thot, dakort? gjithsesi kursejini pak keto *IRONIT E SARKAZMAT* e them sinqerisht Vizion!

feelings are mutual zemra... kto jan msu me lajka dhe kur ua thot nje njeri troc u be pershtypje... une me ashlyn nuk kisha sigje as qe me intereson.. i dashuri i ashlyt eshte 10 vjet me i vigel se une.. thjesht e pyta nese eshte ai apo tjeter se per ate qe thoshte ajo e njeh nje qe njoh une.. kaq.. nese kto jan thashatheme ateher ska pse ti ngel hatri njeriut... nejse aman se futem ashlyn kot ktu ne ket muhabet....

une tani po kruaj gjoksin.. sdi pse po me han

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 20:14:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
merre shtruar komshie...

me shtruar se kaq ska ku te veje mo ... ciao klm

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 20:20:

Citim:

nuk merrem me kastraveca as me sallad une zemra.. mendim i gabuar ashtu sic e kishi dhe me pare per pushimet e mia... niquan e njohin shume persona ktu dhe pervecse respekti dhe dashuri skan marr asigje tjeter nga une... dhe pse jam femer nga burreria ja marr mashkullit me te mire..kshu jam rritur une..

Niqua, dhe une skam gje me ty. Ti i more seriozisht ato fotot qe futa, kurse une thjeshte shaka po beja dhe jo pa qellim vura fig. e te qeshurit poshte DHE nuk vura fig. te talluri!!!

Persa i perketet asajt qe thua se ti ketu gezon vetem respekt dhe dashuri, nuk e vej ne dyshim, sidomos e gezon nga ato njerez qe vec fjaleve te bukura e te embelta, ste thojne fjale te tjera PERSA KOHE nuk i cenon ne jeten e tyre. Pse duhet te prishin gojen??!!! NUk jane te gjithe Direkt ne te shprehur (nje mangesi qe kam une ).

Dhe, me sa po kuptoj une, ti je njeri qe kush te thote vetem fjale te bukra, eshte ai qe te do apo respekton dhe kush te kritikon apo te thote dicka qe ste pelqen hidhesh perpjete!!!!!
Mos kujton ti se je ma e zgjuara dhe ma e bukura ketu apo kudo?! Po jo o goce, mos e ver ne dyshim ate gje, sepse ka dhe nga ato qe "heshtin" dhe nuk shprehen si ty dhe mund te jene shume here me te mencura e te bukura njekohesisht!
Nuk je aq e "thjeshte" sa mendon ti, sepse leshon brockulla ketu sikur me qene e moshes adoloshente. Cfare brockulle?! ja nje pershembull qe the kur nxorre fotot: Ke ky Hotel qe ishja une, s'kane te gjithe B... te shkojne?! Cfare do tregoje me kete qe vetem ti ke B... te shkosh atje apo diku tjeter?! A nuk eshte ca arrogante kjo shprehje?!

Nejse Niqua, une do te respektoj si antare ketu dhe do te shkruaj apo replikoj me ty....NEQOFTE SE DHE TI DESHIRON dhe, s'kam asgje me ty, persa kohe, cdo gje ngel ne caqet e bisedave te forumit!

Do nje Kafe tani nga une, se shpare s'mu pergjigje kur ta afrova?!

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 20:29:

Citim:

me shtruar se kaq ska ku te veje mo ... ciao klm

Te ka ngel ndonje pjese Kadaif ty, se su kujtove hic?! Ha vete ti dhe hic per ne beqaret qe sdime te bejme!

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 20:31:

Citim:

feelings are mutual zemra... kto jan msu me lajka dhe kur ua thot nje njeri troc u be pershtypje... une me ashlyn nuk kisha sigje as qe me intereson.. i dashuri i ashlyt eshte 10 vjet me i vigel se une.. thjesht e pyta nese eshte ai apo tjeter se per ate qe thoshte ajo e njeh nje qe njoh une.. kaq.. nese kto jan thashatheme ateher ska pse ti ngel hatri njeriut... nejse aman se futem ashlyn kot ktu ne ket muhabet....

une tani po kruaj gjoksin.. sdi pse po me han

Moj sdu ta dij se ca ka ndodh..un sjam ketu per gjygje po per gallat ej pik e zez , pse ri me intrigat forumore do merem un ? skam pun tjeter?

ika , ika se do blej nje buk posht shpise muahhhhhhhhhh a+

Postuar nga amor alucius datë 10 Janar 2011 - 20:33:

Po ha pjesen e fundit te nje torte. Qe dje mbasdite kam mbaruar nje torte kremi 12 veteshe.

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 20:34:

Citim:

, pse ri me intrigat forumore do merem un ? skam pun tjeter?

po intrigat ti po i ben ... ti po flet neper telefone e po ankohesh per 1.63 centimertat qe te thashe une TY dje duke qeshur ... erdhe na bere te indinjuaren ... te thashe qe po beja gallate po ti do te na besh martiren ... normal do te terheqesh vemendjen ketu se sta var njeri ne jeten reale ... leje rehat Niquan mos perdor intriga

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 21:05:

Citim:

... gjithsesi kursejini pak keto *IRONIT E SARKAZMAT* e them sinqerisht Vizion!

Se paskem lexu kete

Po tani o Lule, mendova se me Ironi do e kuptoje me mire, se mendon qe te ka hyp zgjuarsia mbi koke!
Cuditem si nuk e kuptojne veten njerizit?! Ti, sje gje tjeter vec nje thashathemaxhije, fluturon me presh e kastravec dhe se ke gjet na nji ketu qe te vjen ca mbas avazit e tall lesht me ty dhe kujton se te gjithe jane ashtu!!!!

Eeeehhh, bela me kete kalama! E di ti qe, te jep pershtypjen se ne ral sta fershkellen asnjeri?

Megjithate, e ke pasuru forumin. I ke dhene nje shije tjeter edhe pse me shume nga ana sexualle (sepse, kur zgjohesh ne mjes ti mendon: Jam e vetmja qe bej cmendurina. Ato injorantet e forumit s'marrin vesht nga jeta hahahahahaaha dhe me keto mendime kenaq-gjenjen veten), por gjithsesi e ke bere forumin me jete, kjo ka rendesi!

Postuar nga amor alucius datë 10 Janar 2011 - 21:18:

Vizioner, nje çaj te lutem ashtu siç di ta pregatitesh ti. Kam çike torte ketu qe me ka tepruar, hajde bujrum, ti me kafe e une e me çaj.

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 21:30:

Amore, me kenqesi

Ja dhe ca fruta per shoqerim

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vizioner, nje çaj te lutem ashtu siç di ta pregatitesh ti. Kam çike torte ketu qe me ka tepruar, hajde bujrum, ti me kafe e une e me çaj.

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 21:35:

Citim:

Niqua, dhe une skam gje me ty. Ti i more seriozisht ato fotot qe futa, kurse une thjeshte shaka po beja dhe jo pa qellim vura fig. e te qeshurit poshte DHE nuk vura fig. te talluri!!!

Persa i perketet asajt qe thua se ti ketu gezon vetem respekt dhe dashuri, nuk e vej ne dyshim, sidomos e gezon nga ato njerez qe vec fjaleve te bukura e te embelta, ste thojne fjale te tjera PERSA KOHE nuk i cenon ne jeten e tyre. Pse duhet te prishin gojen??!!! NUk jane te gjithe Direkt ne te shprehur (nje mangesi qe kam une ).

Dhe, me sa po kuptoj une, ti je njeri qe kush te thote vetem fjale te bukra, eshte ai qe te do apo respekton dhe kush te kritikon apo te thote dicka qe ste pelqen hidhesh perpjete!!!!!
Mos kujton ti se je ma e zgjuara dhe ma e bukura ketu apo kudo?! Po jo o goce, mos e ver ne dyshim ate gje, sepse ka dhe nga ato qe "heshtin" dhe nuk shprehen si ty dhe mund te jene shume here me te mencura e te bukura njekohesisht!
Nuk je aq e "thjeshte" sa mendon ti, sepse leshon brockulla ketu sikur me qene e moshes adoloshente. Cfare brockulle?! ja nje pershembull qe the kur nxorre fotot: Ke ky Hotel qe ishja une, s'kane te gjithe B... te shkojne?! Cfare do tregoje me kete qe vetem ti ke B... te shkosh atje apo diku tjeter?! A nuk eshte ca arrogante kjo shprehje?!

Nejse Niqua, une do te respektoj si antare ketu dhe do te shkruaj apo replikoj me ty....NEQOFTE SE DHE TI DESHIRON dhe, s'kam asgje me ty, persa kohe, cdo gje ngel ne caqet e bisedave te forumit!

Do nje Kafe tani nga une, se shpare s'mu pergjigje kur ta afrova?!

as qe e ve ne dyshim qe s'jam me e bukura apo me e zgjuara apo qe kam me bythe se tjeret.. ti mos lexo vetem postimet e mia por lexo dhe ato qe jan siper meje.. jam me e pakta qe hapem por kur mundohen te me ofendoj ateher pergjigjia ime sdo jete aq e embel.. dhe komentin tend se kuptova pse e bere???? nuk ishte shaka aty, me the sme beso por nuk pe surratin tim... nejse.. sic duket ktu lejohet vetem ato qe hapen me fjale por ne qe vejme foto nuk lejohet.. se dija qe fotot tregojne mendemadhesi e fjalet jo...

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 22:06:

Citim:

..nuk ishte shaka aty, me the sme beso por nuk pe surratin tim... nejse.. sic duket ktu lejohet vetem ato qe hapen me fjale por ne qe vejme foto nuk lejohet.. se dija qe fotot tregojne mendemadhesi e fjalet jo...

Aaahhh Niqua , Niqua, je aq e mire ne komunikim etj. dhe ke qene me sa te njoh ketu por, e drajta, me sa lexoj, sa ke "rene" ne dashni me Lulen, ke humb kontrollin .
Nganjehere, vete njeriu, nuk e kupton cfare thote-shprehet (si dhe une ndonjehere, sepse njeri jam si ty e te tjeret me gabime), dhe une duke te lexuar prej kohesh ty ketu, verej ndryshim dhe sigurisht jo pozitiv ne qendrim me shume antare ketu, te cilet i ke pas (dhe i ke) "miq-forumi" prej kohesh. Kur, me pare nje shaka mbi ty PA SENS TE KEQ, koment te ndonje fotoje tenden si nga une...mbase por edhe nga antere te tjere, ti nuk e merrje per keq dhe vetvetiu kthehesh ne shaka por, sapo ka filluar mbi ty ndikimi i Lules, ti kundervihesh EDHE KUR ndonjeri ketu ben thjeshte shaka sic mund te kete bere perpara me ty dhe ti me ate!
Pra, duke pare dy qendrime, ne kohe te ndryshme nga ty si rrjedhoje del konkluzioni i ndikimit te Lules mbi ty. Ti, per t'i treguar Lules qe je ne krah te saj, te duket sulmuese cdo koment ketu qe eshte pa te keq!!!
Une nuk te lexoj ty sot, si dhe ti mua por kemi tashme vite qe lexojme njeri-tjetrin dhe prandaj arrij te shikoj DY qendrime tek ty, ne kohe te ndryshme karshi disa antarve.

Une s'kam asgje me ty...sinqerisht, pervec asajt qe lexova mbi Ashley gje e cila, ta them troc, nuk mu duk normale! Jo per te mbrojt Ashlyn, sepse ajo ska nevoje mbrojtjen time, eshte e zonja vete por, une pashe se deri ku mund te arrish ti, duke marre si "perfitim" edhe mbase prishjen e lidhjes se nje Antari-Njeriu, lidhje per te cilen ai njeri ka investuar!
A eshte e ndershme kjo? Edhe sikur te dije dicka, edhe sikur te te pyeste ajo, prap nuk i thohet ajo gje! As ndermjet motrave e vellezerve nuk thohet ajo gje. Secili i di vete dhe i zgjidh vete gjerat!

Keshtu mendoj une. Qofsha gabim!

Keshtu Niqua. Edhe tani qe po zgjatem...duke mos qene i detyruar, te te jap pergjigje, tregon se te respektoj si ANTARE dhe si Niqua qe te kam lexuar gjithmon, sidomos para hyrjes se Lules ne "loje" =Forum.

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 22:31:

ojj se harrova une.. pse e besdisin kete fotot e mia????? cpune ka kjo me fotot e mia??? une fotot e tjerve i shoh me plot kenaqesi..

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 22:51:

Po mendoj cte bej per t'hang darke!

E njejta gje cdo dite. Vjen ora per te ngrene dhe fillon "inspektimin" e frigoriferit me mendje deri sa te vendosesh!!!

Postuar nga cecilia datë 11 Janar 2011 - 01:11:

E çuditshme po rishikoj filmin 'Taken'. Po e jep nje kanal francez. Do me thartojne trute francezet neser ne pune, do me thone ça race e rrezikshme qekeni ju Albanezet

Postuar nga Ashley datë 11 Janar 2011 - 02:07:

Sapo u ktheva ne shpi dhe po lexoj nje shkrim per te fejumin tim e thashe dhe po e perseris qe sme interesohet ca thuhet rendesi ka qe ndjehem mire un dhe jam e lumtur me ate ne krahe ata qe flasin tvin tna i thone gjerat ne sy me niquan jam sqaruar per kte muhabet dhe e kemi lene lules i kam kerku falje sma mori ne konsiderat fare gjithsesi flm

Postuar nga lost_soul datë 11 Janar 2011 - 02:19:

As vete s'e di.

Postuar nga AngelDevil datë 11 Janar 2011 - 02:29:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
As vete s'e di.

cne ti i hallakatur

Postuar nga BIONDIA datë 11 Janar 2011 - 02:34:

Citim:

cne ti i hallakatur

po shikoj kete fustanin e shejtones e po mendoj se kam nje te njejte po ngjyre blu ma ka dhuruar Farruku ...po kesaj kush ja ka dhuruar

Postuar nga AngelDevil datë 11 Janar 2011 - 02:36:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

po shikoj kete fustanin e shejtones e po mendoj se kam nje te njejte po ngjyre blu ma ka dhuruar Farruku ...po kesaj kush ja ka dhuruar

e kom sekret loool

Postuar nga BIONDIA datë 11 Janar 2011 - 02:39:

Moj po kjo dita e hena vetem ters e sherre sjell dhe ne zyre sot qe tu mu rraf Sandri me gruan e kolegut ..qe ta marresh vesh ti angel Sandri o gay e shkon me kolegun e zyres e sot vjen gruaja e pas sherri amon qe tu me pushuar zemra po ne ai dreq si gru e keqe bente se qepte gojen ...

Postuar nga AngelDevil datë 11 Janar 2011 - 02:40:

Gay eshte Tom Cruise Bionde kurse Sandri eshte BQ lulishtesh ene ti loool

Postuar nga BIONDIA datë 11 Janar 2011 - 02:44:

Citim:
Gay eshte Tom Cruise Bionde kurse Sandri eshte BQ lulishtesh ene ti loool

qyqa kur doli gay Tom moj ti e se paskam dit une ...po ai ka dhe alamet nusje u prish dynjaja mos ma shaj Sandrin se e kam pike te dobet ato la perlat me ate i blej... cfare po ben Berisha me ligjin e martesa se do vi te martohet ne shqiperi ai hahahah im ate thote "mos ma bjer ne shtepi ate tartakut rrace e nyt "

Postuar nga Piktor datë 11 Janar 2011 - 02:46:

Citim:
Moj po kjo dita e hena vetem ters e sherre sjell dhe ne zyre sot qe tu mu rraf Sandri me gruan e kolegut ..qe ta marresh vesh ti angel Sandri o gay e shkon me kolegun e zyres e sot vjen gruaja e pas sherri amon qe tu me pushuar zemra po ne ai dreq si gru e keqe bente se qepte gojen ...
Po e sheh Gf 11 bionde. ka plas gallata andej.

Postuar nga AngelDevil datë 11 Janar 2011 - 02:46:

eshte barcalete mi ... une po ha ca mandarina po pastroj e forumin se na mbyti pislliku ... pastaj do iki te mbaroj librin.... titullin se them se ma keqinterpretojne

Postuar nga lost_soul datë 11 Janar 2011 - 02:48:

Citim:

cne ti i hallakatur

E gjeta ca do boj. Do shkoj te blej nai disk te zz top.

Postuar nga BIONDIA datë 11 Janar 2011 - 02:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Po e sheh Gf 11 bionde. ka plas gallata andej.

se kam pare asnjeher as kete italian as kete shqiptar me duket gjeja me pa vlere vetem nje dite nja 10 minuta se isha kurioze te shikoja kete antarin tone Air pashe nje pjese ku po ziheshin nje cun dhe nje goce per nje gisht ..kaq

Postuar nga Piktor datë 11 Janar 2011 - 02:53:

Citim:
eshte barcalete mi ... une po ha ca mandarina po pastroj e forumin se na mbyti pislliku ... pastaj do iki te mbaroj librin.... titullin se them se ma keqinterpretojne
Mandarina po ha dhe une. Moj po i mora me çmim te lire 50 cent kg, hajde ogm hajde.
Ogm biles edhe DOC edhe DOP.
Ogm= organizem i modifikuar gjenetikisht.
Doc= Emeruar me origjine te kontrolluar
Dop= Emerohet me origjine te mbrojtur

Postuar nga Piktor datë 11 Janar 2011 - 02:55:

Citim:

se kam pare asnjeher as kete italian as kete shqiptar me duket gjeja me pa vlere vetem nje dite nja 10 minuta se isha kurioze te shikoja kete antarin tone Air pashe nje pjese ku po ziheshin nje cun dhe nje goce per nje gisht ..kaq

Shpetoi Air se ishte ne eleminim, i sollen nje striptease aty dhe nje shishe shampanje. ja kishin qendis ballin me buze te kuqe vajzat.

Postuar nga AngelDevil datë 11 Janar 2011 - 02:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Mandarina po ha dhe une. Moj po i mora me çmim te lire 50 cent kg, hajde ogm hajde.
Ogm biles edhe DOC edhe DOP.
Ogm= organizem i modifikuar gjenetikisht.
Doc= Emeruar me origjine te kontrolluar
Dop= Emerohet me origjine te mbrojtur

qenkan lire andej cmimet ... ketu eshte 1 euro kg pak a shume dhe NJZDC

NJZDC=nje zot e di cjane

Postuar nga Piktor datë 11 Janar 2011 - 03:04:

Citim:

qenkan lire andej cmimet ... ketu eshte 1 euro kg pak a shume dhe NJZDC

NJZDC=nje zot e di cjane

Po qene te vendit i bleni lire. Po qene te importuar ua shitkan shtrejt ogm juve.

Gjithsej 80 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.