Forumi Horizont Gjithsej 75 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 09 Prill 2011 - 01:08:

Eshte tragjikisht ironike se si ndonjehere boshlleku qe te shkakton mungesa e nje personi ndikohet vecanerisht nga mashtrimi qe ndergjegja jone ushtron mbi vetveten. Ne thelb te ketij mashtrimi eshte bindja e forte dhe e rrenjosur mire qe, ky person, eshte i vetmi person i afte te na kuptoje. Dhe kjo gje e ben kete person ne menyre te menjehershme dhe absolute krejt te pazevendesueshem. Dhe ndodh te na duket (kush e di pse) qe pikerisht ky person, jo vetem eshte ne gjendje te na kuptoje, po sa me shume behet i paarritshem aq me shume do tentoje te behet njeriu i vetem ne bote qe mund te na kuptoje. Iluzion i rrezikshem, shpresoj te kaloje..

Postuar nga AngelDevil datë 09 Prill 2011 - 01:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Eshte tragjikisht ironike se si ndonjehere boshlleku qe te shkakton mungesa e nje personi ndikohet vecanerisht nga mashtrimi qe ndergjegja jone ushtron mbi vetveten. Ne thelb te ketij mashtrimi eshte bindja e forte dhe e rrenjosur mire qe, ky person, eshte i vetmi person i afte te na kuptoje. Dhe kjo gje e ben kete person ne menyre te menjehershme dhe absolute krejt te pazevendesueshem. Dhe ndodh te na duket (kush e di pse) qe pikerisht ky person, jo vetem eshte ne gjendje te na kuptoje, po sa me shume behet i paarritshem aq me shume do tentoje te behet njeriu i vetem ne bote qe mund te na kuptoje. Iluzion i rrezikshem, shpresoj te kaloje..

Postuar nga BIONDIA datë 09 Prill 2011 - 01:21:

M.C po kam frike me mendu tani se kushedi se cfare do them noj mendim bombe kshu si shoqet parafolese qe ti dala flaka forumirt ...

Postuar nga AngelDevil datë 09 Prill 2011 - 01:24:

Me pret nje fundjave e bukur por dhe e lodheshme

Fundjave te bukur forumi!

Postuar nga Eria datë 09 Prill 2011 - 04:22:

Postuar nga RAIMONDI datë 09 Prill 2011 - 08:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ca tregon ajo ikon aty ?--- Qe ti neser do pish sa te behesh tape -topi ?

Postuar nga BIONDIA datë 09 Prill 2011 - 13:03:

M.C Oh me ne fund dallendyshet qekan kthyer dhe po fillojne te bejne folene e tyre, tani po qe ky ballkon do jete dhe me i bukur sepse fillon te gjallerohet dhe te degjosh cicerimet e tyre kete mengjes eshte nje kenaqesi qe ska cmin .Mirseerdhet !

Postuar nga RIP Gibbs datë 09 Prill 2011 - 14:25:

Te luash futboll dhe te demtohesh drejt e ne penis...

Postuar nga RIP Gibbs datë 09 Prill 2011 - 14:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Mendim çasti nervor: sa me acarojne disa zhgarravina me veprimet e tyre te ulta...me e keqja eshte se duken kilometra larg qe jane karnaval i gjalle...qe t'ju çjerresh masken kushedi se çfare zhuli ju del ne fytyre...!
cece sa te shkojne nervat!!! se si me erdhi nje si afsh i ngrohte a epsh kur e lexova kete...

Postuar nga BIONDIA datë 09 Prill 2011 - 15:12:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
se si me erdhi nje si afsh i ngrohte a epsh kur e lexova kete...

dhe andej keto probleme paskeni afshe te ngrohta dhe ketej kshu jemi ngrit ...

Postuar nga RIP Gibbs datë 10 Prill 2011 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

dhe andej keto probleme paskeni afshe te ngrohta dhe ketej kshu jemi ngrit ...

ka ardhur pranvera

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 08:43:

----- Kam nje mendim casti, por ama allau te ruajt mendim casti , por s'po me kujtohet ......

------ Amoreeeee ma kujto njecike --- looooooool

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 10 Prill 2011 - 11:50:

Qumeshti dhe kosi kane te njejten ngjyre, po jo te njejten shije. Por po e perzjeve qumeshtin me kos (qe i bie te jete qumesht i thartuar e i stazhonuar) merr shijen dhe formen e kosit brenda pak kohesh. Provo te besh kek me kos te thartuar, c'mrekulli qe del.. ka rendesine e vet dhe kosi. Po sinqerisht, une preferoj embelsine dhe freskine e qumeshtit.

Ja kshu.

Postuar nga Fajtori datë 10 Prill 2011 - 11:58:

Po dhalla si behet?

P.s. Pa shaka tani, me gjen dot njeri si behet boza se lashe leket neper dyqane turqish.

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 12:19:

Boza

3 kg uje
1 gote miell misri i situr
1 gote sheqer
1 gote boze

Ziejme ujin me sheqerin.Ftohim pak ujin me sheqerin dhe tresim miellin e misrit
dhe e hedhim duke trazuar ne enen ku valon uji me sheqerin.E leme qe te lidhet
me miellin e misrit pas 15 min e heqim nga zjarri e leme te ftohet deri sa te vaket,
pastaj e leme te shartohet aq sa duhet.Pastaj e fusim ne frigorifer.

Faje ja ku e ke receten. Pervish monget ene boje!

Postuar nga Fajtori datë 10 Prill 2011 - 12:22:

Ky shartimi aq sa duhet, sa i bie?

P.s. Mos e fshije njeri ket temen se iu bera gropen Sa te bej bozen e pare te pakten.

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 12:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ky shartimi aq sa duhet, sa i bie?

P.s. Mos e fshije njeri ket temen se iu bera gropen Sa te bej bozen e pare te pakten.

Do sy kuzhunjeri aty mendoj se duhet te shikosh lidhjen e saj! Se kam idene ekzakt faje se se kam bere asnjehere por them ta provoj.

PS: Gatimi kerkon imagjinate & fantazi. Asnjehere nuk duhet te gatuash me pika e presje!

Postuar nga Fajtori datë 10 Prill 2011 - 12:28:

Heyday, ke cik fare boze?

U pa puna, ne restorant s'na lane te shkojme. Te pakten ulemi pime nje gote boze ne S. Marco.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 10 Prill 2011 - 12:30:

Citim:
Heyday, ke cik fare boze?

U pa puna, ne restorant s'na lane te shkojme. Te pakten ulemi pime nje gote boze ne S. Marco.

Po c'na gjeti.. Deri te dhalla kam arritur une Fajtor...

Postuar nga Fajtori datë 10 Prill 2011 - 12:31:

Kto jane produktet qe shiten ne publik. Dhalla, boza, topat e sheqerit. S'kemi ci bejme.

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 12:34:

Citim:
Kto jane produktet qe shiten ne publik. Dhalla, boza, topat e sheqerit. S'kemi ci bejme.

Ca deshe me thon ti qe ktu n'forum dhalle e boze jemi te gjithe pse e pite ti hey ca eshte (ajo tha qe eshte qumesht)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 10 Prill 2011 - 12:35:

Citim:

Kohe krize.. Do pershtatemi...

Postuar nga Fajtori datë 10 Prill 2011 - 12:42:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ca deshe me thon ti qe ktu n'forum dhalle e boze jemi te gjithe pse e pite ti hey ca eshte (ajo tha qe eshte qumesht)

M'vje keq. Ajo tha qe preferon qumeshtin. Tjeter pune se do me na fut ne sherr ti me receta boze.

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 12:43:

Citim:

M'vje keq. Ajo tha qe preferon qumeshtin. Tjeter pune se do me na fut ne sherr ti me receta boze.

She she sa i vemendshem ne detajet

Jo boza ishte recete origjinale

Postuar nga Fajtori datë 10 Prill 2011 - 12:48:

Heyday, receten e bozes e mora, polenten e kemi. I provojme bashke njehere? Miell misri per miell misri, duhet te shkojne shijet.

Nejse, para se te vije Ceci po dal iher se duhet me pastru hyrjen e pallatit.

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 12:50:

Citim:
Heyday, receten e bozes e mora, polenten e kemi. I provojme bashke njehere? Miell misri per miell misri, duhet te shkojne shijet.

A te vdes une per ty si me pret me shkalle t'pastrume

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 10 Prill 2011 - 12:50:

Citim:

Mire, mbaro shkallet se une po te pres shtrire ne S. Marco..

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 12:53:

Citim:

Mire, mbaro shkallet se une po te pres shtrire ne S. Marco..

Ca pozicioni? (rri ne pozicion te rehatshem se une e faja kemi ca mhb serioze te apartamenti)

Postuar nga BIONDIA datë 10 Prill 2011 - 15:47:

M.c Sot sdi pse me pelqeu mendimi qe me the "e dashur ai person ngjan me Alesandrin e Maqedonise qe donte te pushtonte gjithe boten dhe gati gati e beri por pa ditur se cdo gje qe pushtonte, merrte ,shkatarronte sdo i mjaftonte kurre sepse ishte shume bosh ne shpirt dhe kete boshllek se mbushte dot asgje per kete kishte gjithmon uri per fame dhe toka te deserta " ...

Postuar nga Eria datë 10 Prill 2011 - 16:18:

Sa kohe e bukur sot

Postuar nga Admirali datë 10 Prill 2011 - 17:09:

Cool Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sa kohe e bukur sot

Do vish për një kafe, se dhe këtu e bukur është

Postuar nga amor alucius datë 10 Prill 2011 - 17:16:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
----- Kam nje mendim casti, por ama allau te ruajt mendim casti , por s'po me kujtohet ......

------ Amoreeeee ma kujto njecike --- looooooool

Ok...1-2-3...Te kujtova! 3sec ne total!

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 18:57:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ok...1-2-3...Te kujtova! 3sec ne total!

Po pse mendim aritmetik ishte ?

ok, Alucuuuuuus hahahahahahaha-- Me kujto ndonje mendim tjeter -
--- Te zgjasi njecike me shume ,Ok ? se nuk u beme si kinezet -loooooooooooooooooooooooooool

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 19:03:

Amore si eshte koha aty tek ty sw ema kujtoi Admirali ? Se ketu tek une duket kohe e vrenjtur dhe e ftohte ----po une jam akoma ne krevat
dhe kam nje mendim casti ---- O Zot sa Mendim i poshter casti
,........qe te cohem per nje dush te forte , por dushi nuk behet vetem, se dua ta ndaje lageshtiren me ndonje tjeter ......Je Available o Amore ?
se e eshte mendim casati jo per gje ...... tak -fak -hahahahahahaaha

Jam tuj shkru shtrire

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 19:07:

Nje mendim tjeter casti, me teper eshte Shikim casti :

ne CNN po flet James Becker ----------shiko sa bukur thote :

--------Ne nje shtet demokratik si i joni (USA) fjalen e fundit per politiken e jashtme e ka POPULLI ..-----...............ndersa tek ne e ka ...Sala looool

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 19:15:

........... Basha po ben fushate shume te bukur per kreun e bashkise ne Tirane

Postuar nga amor alucius datë 10 Prill 2011 - 19:55:

Me ne fund nje makine te re: Audi, here I come!

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 20:09:

Citim:
Me ne fund nje makine te re: Audi, here I come!

Me termend ?----Hajde se po te pres dalim pime nje kafe bashke --Ja sa te vishem une ti ...ke ardhur , ok ?

Po te pres........................ Amoreeeeeeee --Jam komplet naked tani sa dola nga dushi dhe shof Amoren qe paska ble Audi ... U prish dynjaja

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 20:11:

Kam nje zakon --Robat underwaer qe i xhvesh i hedh ne shesh.............

Postuar nga amor alucius datë 10 Prill 2011 - 20:12:

O Raimond, ne ca narkotikesh je ti?

Edhe mos ma ndot mendimin e makines te re me vizione brekesh te hedhura lart-e-poshte.

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 20:16:

Citim:

Hjade urgjent se jam veshur great -Ashtu sic te pelqen ty -----dhe jam ne nje forme kaq te madhe sportive sa nje zot e din s'cka mujt me ba

Hajde se nuk do zhgenjehesh --I swear to God

Amoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee--- Vieni qua bella stronza hahahahaahahahahahaah

by the way -- Audi jot ca audi eshte ? A4 ?-Tani jam tuj lidh Gravaten

Me pelqen kur te kap femra prej gravate dhe ta fut me dacke ne mjeker papandehur lol

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 20:21:

Citim:

Edhe mos ma ndot mendimin e makines te re me vizione brekesh te hedhura lart-e-poshte.

Amore tu c'pofshin gomat e Audit

Po mire hajde e festojme blerjen e Audit .....

Postuar nga amor alucius datë 10 Prill 2011 - 20:23:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Hajde se nuk do zhgenjehesh --I swear to God

Qenke dhe me garanci konsumatori ti!

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 20:35:

--Kam garanci per koke tende -------

Amore ika --
-Te thash hajde dalim bashke ---se une nuk kerkoj shume vetem nje puthje .................Nuk jam tamaqar -- hahahahaaha

Amoreeeeeeeeeeeeeee --love u --- Po iki me zemer te thyer .,..

Postuar nga lost_soul datë 10 Prill 2011 - 20:53:

Dita e djele eshte dita e diellit.
Cfare ironie!

Postuar nga al74 datë 11 Prill 2011 - 00:39:

arriverÃ_.

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Prill 2011 - 02:38:

Erdha une ....................Me ka kerkue njeri mue ?

Postuar nga BIONDIA datë 11 Prill 2011 - 18:21:

m.c Hera e pare qe dita e hene spo me duket kaq e tmerrshme sa heret e tjera qe jam gjithe nerva ndoshta efekti i kesaj kohe te bukur me diell .

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 12 Prill 2011 - 01:09:

Opo c'po kendonin moj gjjjashte bilbilaaaa tre teee kuq eeee tre jeeeeshilaaaa...

Po une nje molle doja mesuse.. Kurse ky i shkundi te tera, te bera e te pabera... La gjithe fshatin pa molle mesuseee..

Postuar nga Piktor datë 12 Prill 2011 - 23:11:

Citim:
Opo c'po kendonin moj gjjjashte bilbilaaaa tre teee kuq eeee tre jeeeeshilaaaa...

Po une nje molle doja mesuse.. Kurse ky i shkundi te tera, te bera e te pabera... La gjithe fshatin pa molle mesuseee..

Po ku ka molle tani Marigo? Ato jane ne lule tani...

ps. e vjeter kjo do te kete ndodhur e shumta ne vjeshte.

Gjithsej 75 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.