Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 168 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Puthja,droga me e embel… (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2355)

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 18:55:

si u ka ik truni njerzve moj zot ,gjithmone filloj puthja nga siper
tani kan fillu ta marrin at stilin te fillojn nga poshte paaaaaahh

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 07:11:

hej mor zot hej ncnncncnc

Postuar nga tyrryly datë 24 Gusht 2011 - 00:18:

pse ziheni i her ju boni sikur me qen njoni me i bukur se tjetri perderisa nuk ju intereso bota virtuale pse e boni kaq te gjat nje gje esht e sigurt kush shpreh ndjenja dashurie ose e prezanto veten me 2 universitete atehere sje askushi ne jeten reale i bje qe skeni thybe me i bo kto ne realitetin i boni ktu kjo gjo fle per te dyja palet e gjinis

Postuar nga dylan datë 24 Gusht 2011 - 03:35:

Citim:
Po citoj ato që tha tyrryly
pse ziheni i her ju boni sikur me qen njoni me i bukur se tjetri perderisa nuk ju intereso bota virtuale pse e boni kaq te gjat nje gje esht e sigurt kush shpreh ndjenja dashurie ose e prezanto veten me 2 universitete atehere sje askushi ne jeten reale i bje qe skeni thybe me i bo kto ne realitetin i boni ktu kjo gjo fle per te dyja palet e gjinis

ncncncn cna euli vleren ky rop moj zot pswe kshu oj i uruar

Postuar nga tyrryly datë 24 Gusht 2011 - 15:24:

o dylan so e vertet ??

Postuar nga BIONDIA datë 24 Gusht 2011 - 16:13:

Po puthja eshte droga me e embel sidomos kur buzet e Romeos nuk puthin buzet Xhulietes por zemren e saj ...

Postuar nga dylan datë 24 Gusht 2011 - 17:22:

Citim:
o dylan so e vertet ??

kush seshte vertet qe po ulen antarete forumit apo qe puthjet kan fillu ne menyre siper poshte cila

Postuar nga Deb* datë 24 Gusht 2011 - 19:15:

Citim:

Per rreshtin e pare jam dakort per 2 tjerat jo dhe aq. Po ai qe ka dy universitete duhet ti hedhi poshte ato?
Une them qe ai/ ajo qe shpreh ndjenja dashurie ketu e ben per nje arsye te caktuar. Arsyen e dine vet ata/ato.

Postuar nga dylan datë 24 Gusht 2011 - 19:22:

mua me pelqejne puthjet cte them me gjate
e per me shume pelqej puthjet nga fillimi jo nga fundi qe kan fillu te behn kto kohet e fundit te fillojne ku fillohet me nje fjale e mbarojme ku mbarohet

Postuar nga Glaukus datë 24 Gusht 2011 - 23:21:

hajde gjej vellimin e pare te " Kamasutres " tani .

Postuar nga shelgu datë 24 Gusht 2011 - 23:27:

Mos e ngatarro dulan me keto indiant se nuk di ajo nga ato, nuk e lan mami

Postuar nga Glaukus datë 24 Gusht 2011 - 23:33:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
... te behn kto kohet e fundit te fillojne ku fillohet me nje fjale e mbarojme ku mbarohet

kte spo gjej dot qe : a filloj aty ku duhet ... dhe a mbaroj aty ku duhet

Postuar nga BIONDIA datë 24 Gusht 2011 - 23:41:

keni noj gjo lidhje me temen ju te dy ?

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2011 - 00:15:

po bionde =dua te puth per teemn kjo

Postuar nga Vizioner datë 25 Gusht 2011 - 01:04:

Citim:
mua me pelqejne puthjet cte them me gjate
e per me shume pelqej puthjet nga fillimi jo nga fundi qe kan fillu te behn kto kohet e fundit te fillojne ku fillohet me nje fjale e mbarojme ku mbarohet

Afroje koken dylan, te jap nje puthje....tme heqi lodhjen

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2011 - 01:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Afroje koken dylan, te jap nje puthje....tme heqi lodhjen

puc puc

Postuar nga Vizioner datë 25 Gusht 2011 - 01:12:

Citim:

puc puc

Cer "Puc-i" do mbash o goce!? Puc puc, thote!
Lene politiken, atje bahen puc-a une du thashe Kiss

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2011 - 01:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Cer "Puc-i" do mbash o goce!? Puc puc, thote!
Lene politiken, atje bahen puc-a une du thashe Kiss

hahahah ok kiss pra me dy ss ne fund

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 02:11:

o deb forumi dhe chati jan thjesht me shty kohen me bo gallat je en rregull deri ktu ?? ska pse em shku ne extrem cdo gje duke fol si politikan apo duek ro mren em shkronja po se preke apo te shijosh live esht e kot apo jo ?? Si perfundim je i zoti me nejt shakas deri en fund pa e ekzagjeru nese sje mos u fut fare en valle leen ta vallzojn tjeret

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 02:45:

Citim:
o deb forumi dhe chati jan thjesht me shty kohen me bo gallat je en rregull deri ktu ?? ska pse em shku ne extrem cdo gje duke fol si politikan apo duek ro mren em shkronja po se preke apo te shijosh live esht e kot apo jo ?? Si perfundim je i zoti me nejt shakas deri en fund pa e ekzagjeru nese sje mos u fut fare en valle leen ta vallzojn tjeret

Jane vetem me shty kohen per mua qe jam e martuar(vetem forum xhanem, chat nuk hyj e as kam hyre ndonjehere). per ju qe jeni akoma te rinj e beqare mund te sherbejne dhe si mundesi njohjeje. Problemi qendron se kujt i besoni ju, pas kujt terhiqeni. Une p.sh e kam nje ne familje qe esht lidhur npm internetit. Tani jane martuar e se shpejti presin femije. I love them both.
E keqja eshte se ju u qepeni psh fmerave qe flirtojne me te gjithe. Dihet qe nese nje femer flirton me te gjithe nuk e ka me asnje. Eshte duke u tall me te gjithe dhe nuk kerkon ta coj me tej biseden se nje flirtim virtual. Ajo qe eshte e interesuar kur njeh dike qofte dhe virtualisht merr nje qendrim me serioz ne muhabet dhe te jep mundesine qe ta cosh shoqerine nga virtualja ne msn, tel. e pastaj reale. Por avash avash jo brenda 1 nate dhe brenda mundesive se mund te jeni dhe shume larg njeri-tjerit.

Me duket se je djegur nga virtualiteti ti. Te paska zhgenju ndonjera.

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 02:53:

hahahaahahahahahahhah e di si o muhabeti un rri ne itali po e them un dhe e thojn tgjith nuk vu njeri per femra un spunoj ne internet caffe me enjt 24 ore ne forum kush o i zoti i bo live por rendesi ka te rrish em kemb ne tok mos me i mor seriozisht ca thuhet dhe ca shkruhet ne forum un se hull posht qe mudn te njihesh edhe ne internet por ne shumicne e rasteve ekzagjerohet cdo gje

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 03:02:

Normal o tyrryly. Ti mos prit te te marri seriozisht nje adoloshente 15- 22) ne virtualitet. Vajzat 19- 22 nuk jane adoloshente por as nuk kane ndermend te shikojne per lidhje serioze ne kete moshe. Vetem po u ndodhi rastesisht te bien koke e kembe ne dashuri.
Po flas per persona me te pjekur ne moshe kur vjen puna te lidhjet. 25 e lart.
Adoloshentet vetem me bo gallate eshte e mjaftueshme. S'kane nevoje per me shume.

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 03:08:

gjith secili knaqet me pak ka shum cuna qe knqen me nje pythje virtuale apo nje fjale zemra shpirti ect ect..... un i them gjojnat troc nqf do me u njoft ma mir live se ktu ne forum apo fcb msn ska kuptim esht e kot me tho te njejta fjale perdit merzitesh bje en monotoni kush e bo tgjat ket muhabet dmth qe sja vle ma mir bjeri shkurt e qart si thoni ju femrat ka bota cuna plot edhe ne djemt themi ka bota goca plot.. si thu ti

Postuar nga Glaukus datë 25 Gusht 2011 - 03:10:

- nga nji puthje te embel gjith femrave qe kan shkrujt ktu

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 03:13:

Ashtu them dhe une.
S'ja vlen te harxhosh kohe pas personave qe vetem te perdorin per te shtuar numrin e admiruesve te tyre e per te ngritur moralin e tyre te rrezuar perdhe kur zhgenjehen nga jeta reale.....
Normal qe momotone te behen dhe fjalet ledhatuese kur ngelen vec fjale.

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 03:15:

tao durrsaku cohet nkom ene i jep doren deb per ket qe tha shyqyr qe doli nje femer qe em mbeshtet mendimin hallall per ket qe the e merito nje shishe prosecho

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 03:18:

thx tao durrsaku. Me vjen mire qe u kuptuam.

Glak rrofsh, por kujdes se do drogohesh fare po i puthe te tera.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 25 Gusht 2011 - 03:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- nga nji puthje te embel gjith femrave qe kan shkrujt ktu

C'me detyrove te shkruaj.......

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 03:22:

o deb ktu du me dal me qen realist me i tho gjojnat sic jan ndjehesh ma mir se kur rre zdi ca me shkrujt bje mren

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 03:24:

Ja shpetove tyrryly. E nxore jashte ate qe te mundonte brenda.

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 03:33:

tu rrit nera mi goc se kisha muj tu hanger asojshe kot po ja skuptojn i bin fyllit si ti ngrefet ene un kom zo men qe do i bi kitares si tme vi

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2011 - 03:34:

Glakus prit ne radhe se isha tu puth orfeun qe ta zinte gjumi imen qe hyna une ti paske ik ja te puth ne une virtualisht .

Deb te jap nje puthje ke kjo teme apo ke tjera

Postuar nga tyrryly datë 25 Gusht 2011 - 03:37:

bjondja ti mos pyt po ta ndjeu jipja tak fak

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 03:39:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Glakus prit ne radhe se isha tu puth orfeun qe ta zinte gjumi imen qe hyna une ti paske ik ja te puth ne une virtualisht .

Deb te jap nje puthje ke kjo teme apo ke tjera

Ku te duash mi. Se kam hic problem kur behet fjala per puthje.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2011 - 03:40:

Citim:
bjondja ti mos pyt po ta ndjeu jipja tak fak

jo po nuk tema e duhur e na akuzojne se po bejme chite -chate Ok Debora merre nje puthje ne faqe moj shoqe sa vite kemi qe njifemi dhe hera e pare qe te puth si ka mundesi ? Thua kaloj shume kohe tu puth orfeun akilin ne menelaun hahahah

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2011 - 03:45:

Nese droga jep kete efekt qe jep puthja kur buzet e tua puthin njeriun qe do dua te ngelem e drogur gjithe jeten sdua sherim

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2011 - 03:47:

Bionde s'me ngelet qejfi. Rendesi ka ta kesh mire me orfeun.
Edhe une keshtu si ti cik e kursyer jam ne puthje virtuale.
Ku ka humb ceci se kam kohe pa e pare?

Nje kiss per ty.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2011 - 03:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionde s'me ngelet qejfi. Rendesi ka ta kesh mire me orfeun.
Edhe une keshtu si ti cik e kursyer jane ne puthje virtuale.
Ku ka humb ceci se kam kohe pa e pare?
Nje kiss per ty.

Ceci se di me pushime them se duhet te jete skam folur kete kohe Ofeu ec mo si macja me miun hahahahha

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2011 - 19:15:

hahahahahahaha sa qesh kur u lexoj o zot

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2011 - 20:50:

Puthja droga me e embel?

Boh!

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2011 - 22:06:

kush u puth ket rall

Postuar nga tyrryly datë 26 Gusht 2011 - 23:08:

un puth bjonden nqf do

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2011 - 23:24:

Citim:
un puth bjonden nqf do

flm dua vetem mos e besh rruge e me puth cdo dite jo per gjo po me xhelozohet shelgu pastaj

Postuar nga tyrryly datë 26 Gusht 2011 - 23:25:

po tputh vec per festa e pra per barom dhe vit ri

Postuar nga tyrryly datë 26 Gusht 2011 - 23:27:

po ti dylan prano me tputh se bjondja qeka e xanme

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2011 - 23:28:

Citim:
po tputh vec per festa e pra per barom dhe vit ri

shume mire po fut ne ca festa te tjera se sme ngel qefi jo ate te gruas, mames,shen thomane me shoke

Postuar nga tyrryly datë 26 Gusht 2011 - 23:29:

jo jo se po e boj un rrug masanej

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2011 - 23:33:

Citim:
jo jo se po e boj un rrug masanej

si te duash te dola borxhit une spo puth njeri se i kam harxhuar per kete muaj te pres shtatorin ime te karikohem

Postuar nga Piktor datë 26 Gusht 2011 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

si te duash te dola borxhit une spo puth njeri se i kam harxhuar per kete muaj te pres shtatorin ime te karikohem

Epo ne shtator fillojn punen dynjaja sa te karikohesh ti u shkarkuan dynjaja.

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2011 - 23:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Epo ne shtator fillojn punen dynjaja sa te karikohesh ti u shkarkuan dynjaja.

hahaha tani kush do te puthet pret nuk fillon pune ...ti ke noj puthje borxh me ma dhon ta kthej me interes

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 168 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.