| Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
polici dhe shoferi
e ndalon makinen polici the i thot shoferit
"keni pir"
i thot shoferi-"ça duhet te bej porosin"
MIzZza
ahhaha vella me gajase se qeshuri me dreq me ate ciftin qekan si puna e
ca shqipove se ata keshtu bejne pula e tjetrit duket me e majme
heeeeeee Gunit si thua apo e kam gabim
{ore G me thai ai qe kishe fol me fierin me shkuli po ti si i kihse then er dreq mbama motren mire hahahahahha -per te vrare je edhe ti dreq}
Ora e humbur
Nje here nje budallai, tek po ecte ne bulevard i humbi ora(ne mes te lulishtes, ERRESIRE)
Kaloi nja 500 metra dhe pastaj u perkul dhe po kerkonte dicka...
Nje polic, kalon aty prane dhe i thote:
-"Me falni, mund tju ndihmoj, cfare po kerkoni????"
Cuni ia kthen:
-Ja po kerkoj oren qe e humba aty..500 metra matane...
-Po meqe e humbe 500 merta matane, pse po e kerkon ketu?
-Sepse ketu ka drite, atje nuk ka!!!
hehheehheheehhe
ahhaahhaha ebukur kjo po sexy_05 ashtu ja bejn tamam te them edhe nje tjeter un
ishte njeher dy te dashuruar edhe e kishin per her te par qe do ta benin edhe vete ky i dashuri ne drug stor per te bler nje condom
edhe i thot farmacistit me jep nje condom me te miren qe ke se sot e kam per her te par e mir i jep ky edhe iken djali
po ate nat prinderit e saj e kishin ftuar te dashurin e cupes per dark
u ulen ne tavolin edhe than qe ky djali do bente pray
e mir filloi ai me koken poshte mbeti nga nje ore edhe akoma bla bla po thoshte prejen.
i thot e dashura
-opo ste dija kaq besimtar
epo i thot ai
-edhe un se dija qe babai jot qenka farmacist
hiihihihihiih kjo eshte funny gjyna qe mos te qeshesh
Dashuria
Nje djale i varfer na dashuronte nje vajze shume te pasur por prinderit e saj nuk e jejonin kete dashuri.E mbyllen vajzen ne shtepi dhe se linin te dilte nga dera qe mos ta takonte te dashurin e saj.Si perfundim na e fejojne me nje cun qe vinte nga nje familje e pasur.Vajza se donte hic kte te fejuarin po s'kish c'fare te bente se e detyroi familja.Ajo kokeforte e vendosi qe t'ia falte virgjerine te dashurit sikur c'te behej.I shkruan leter te dashurit dhe e vendosen qe te dy qe duhej bere para marteses se saj.Po nuk dinin se si sepse vajzen nuk e linin te dilte vetem.Atehere i dashuri i thote merr te fejuarin dhe te dy bashke shkoni te vendi ku takoheshim ne te dy.Ajo merr te fejuarin dhe shkon te pema ku takohej kohe me pare me te dashurin.Ulen poshte pemes dhe fillojne te flasin kur pas pak degjohet nje ze nga lart pemes.PO E BEJNE, PO E BEJNE.I fejuari i saj skuqet ne fytyre dhe i thote jo nuk po bejme gje ne vetem po flasim.Jo i thote ai nga lart duket sikur ju po beni dashuri.JO s'po bejme gje.Qe ktu lart duket sikur po e beni po s'me beson hip ktu dhe shiko.I fejuari hipen lart ne peme dhe i dashuri zbret poshte dhe filluan te benin dashuri.Atehere i fejuari nga larte pemes i thote ke te drejte nga ketu duket sikur po beni dashuri.
ahhahahah shume e bukur kjo qorri
hera e pare
ishte nje djale i sapomartuar edhe e kishte per here te pare dhe nga padituria pyet te atin per mesime seksi cfar te bente me nusen naten e pare
i ati i jep nje celular dhe i thote do te besh cfar te them nga tel
ne dhomen e ciftit te sapomartuar
i ati nga cel---vazhdo ta puthesh dhe joshe
djali pas 5 min--e bera baba
babai--vazhdo ta zhveshesh
djali--- e zhvesha po tani cte bej
babai---cfar kemi te perbashket fute po me avash tek ajo gjeja e zeze mes kembeve te nuses
djali nga eksperienca qe kishte merr celularin dhe ia fut asaj ku i kishte thene i ati the peshperit---kaq qeka me se ma kishin bere gogol
milingona dhe kali
nje milingone duke u kthuer nga livadhi pas kullotjes edhe takon kalin rruges
kali pyet----kishte ndo pak bare nga livadhi moj e dashur
milingona-----sa te duash me mbulunte kemb e duar
O mizza po pse s'me the mi qe kishe hapur teme ti 
HERA E PARE
Eshte hera e pare per ty. Kur perkulesh prapa dhe shtrihesh me kurriz nisin muskujt e tu te tendosen. Ti e le ate te prese pak, duke nxjerre nje justifikim te keq, por ai nuk pranon te largohet pasi te eshte afruar nje here. Ai te pyet nese je nervozuar, dhe ti tund koken guximshem. Ai ka shume me teper pervoje, por eshte hera e pare qe gishterinjte e tij shkojne ne vendin e duhur. Ai fut veglen e tij brenda tek ty dhe trupi yt dridhet i teri: tendoset, por ai eshte i kujdesshem, si cfare te kishte premtuar se do te ishte. Ai te sheh thelle ne sy dhe te thote te kesh besim ne te, ai e ka bere kete pune shume here. Buzeqeshja e tij te ben te lirohesh, dhe ti i hap vend me teper qe ai te fuse me lehte veglen e tij tek ty. Ti nisen t'i lutesh Zotit qe ai te mbaroje pune sa me shpejt, por ai merr kohen qe i nevojitet per te te shkaktuar sa me pak dhimbje te jete e mundur. Kur ai meshon pak me fort ti ndjen nje kercitje brenda teje; nis te te dhembe perbrenda, sikur dicka te te kishte therur dhe ti ndjen gjakun i cili dalengadale nis te rrjedhe. Ai te shikon i shqetesuar dhe te pyet nese te dhemb shume. Syte e tu jane te mbushur me lote, por ti tund koken ne shenje pohimi qe ai te vazhdoje. Ai fut e nxjerr veglen e tij me mjeshteri, por ti je mpire krejt nga dhimbja dhe nuk e ndjen me ate tek leviz brenda teje. Mbas disa minutash dhimbjeje te tmerrshme ti ndjen se si dicka thyhet brenda teje dhe ai e nxjerr jashte ate. Tani ti shtrihesh lirshem, te eshte bere qejfi qe kjo pune u krye. Ai te shikon ne sy e te buzeqesh perzemersisht dhe te thote se per te ishte pervoja me e vecante dhe me e vyeshme qe ke perjetuar ndonjehere.Ti i buzeqesh dhe e falenderon dentistin. Kjo ishte pra hera e pare qe hoqe nje dhemb
e KUptuat ????!!!!
Nje cun i sapomartuar nuk dinte te bente dashuri dhe shkon te pyese te atin. I ati i thote se ku te gjeje lesh te fute veglen. Te nesermen cuni kthehet gjithe qef te i ati per ti treguar.
He-- i thote i ati-- cbere?
Yaa baba, qef qef, ja nxora shpatullen fare!!
hahah vip
vip lal pse ma vodhe ate qe do thoja une i poshter do te te ther me luge prej druri degjon apo jo 
te timen atje lart se kuptoje njeri me duket 
E BUKUR
Per momentin po me kujtoheshin disa caste......por...... hahahahahahaa te lumte
e forte fare
HAhahahahahahaha
ca ishte kjo 
po vazhdoj me poilicin eri fringo na vlora o derman. Vati ky qe thoni ju ne nje hotel ne fier dhe i ra qe te flinte ne dhome me nje oficer... Polici i krekosur i thote rojes se hoteli qe ta zgjonte ne oren 03 te nates se do te shkone ne sherbim. pasi bisedoi me oficerin se nuk eshte fare e vertet ajo qe thone njerezit per policet rane e fjeten ...Ne oren tre roja ben detyren dhe e zgjon policin Ky i fundit nga erresiar dhe ngutja vesh uniformen e oficerit dhe jo te tijen Kur del poshte ne holl shihet ne psqyre dhe thote " shih budallai
PERSHENDETJE TE GJITHVE
vendos zoti mu ule ne toke e me provu besimin e njerzve,takon te parin ishte tu hanger buke,edhe i thote ma jep pak,ai i thote ik mor se nuk kam per veti,ik zoti e thote ku nuk asht njeri im ,takon te dytin po pinte uje,zoti i thote ma jep pak ai i thote ik se nuk kam,perseri zoti thot as ku nuk asht njeri im,takon te tretin qe po merrte droge i afrohet zoti dhe perseri edhe keti i thote ma jep pak,ai i pergjigjet ik se te ban dam,i lutet prap ma jep pak mor ta provoj,po ik mor se te ban dam,pasi i lutet shume here ai ja jep.mbasi e mori zoti i thote ati ,une jam zoti kam ardhe ne toke me provu kush jane njerzit e mi ,ti je nje nga ata do te plotesoj ca deshire te dush,i kthehet drogaxhiu dhe i thote ik mor rrot k*** se te thash se te ban dam.
the _master nuk e dije ti re qe e kisha hapur un epo mir tani e mesove sa te rrosh do mesosh thot populli
hiihihihih
edhe ajo e jotja ishte e bukur keshtu qe do te thot e kuptova
hahahaha
ok edhe una nje
milingona edhe luani
kete besoj se e dini po me gjithate po e them
ishte njeher nje grup milingonash po iknin neper pyll per marshim edhe po nuke dinin edhe kishin hipur ne kurrizin e luanit tek po flinte
u zgjya luani edhe shkundet e keni parasysh edhe te tera milingonat bien ne tok pervec njeres me nje fije floku te luanit po mbahesh te qafa e luanit shoqet e milingones nga posht po bertisnin e po i thoshnin
"mbyte mbyte" ishin tifoza me milingonen
ihihihihiihih ju pelqeu
te gjitha keto i kam dite po s'dini ndonje fringo te rre se keto i kane nja ca shekuj 
Njeri takon nje shok i cili kishte hedhur ne sup nje kofshe te madhe vici.
-Ku e con gjithe ate mish?- i thote shoku.
-Do ja coj atij qe me "ben" motren (kunatit)- i thote ky
Shoku tjeter i habitur i thote- Me jep mua vetem dy qofte te ta bej sa te doje ajo.
Njeri kishte blere nje tubo te gjate per istalimet hidraulike ne shtepi dhe per te arritur shpejt hypen te urbani i qytetit. Pas disa st fillon te therrase
-TE STACIONI I TRETE DO ZBRES!!
Te gjithe e shikojne te habitur. Kalon st i pare dhe ai theret perseri
-TE I DYTI DO ZBREEES!!
Kalon dhe nje st dhe vjen i fundit dhe ai perseri theret
-TANIII DOO ZBREEEEES!!
Nje pasagjer u inatos e i thote- Epo zbrit o se na merzite!
-Po leshoni tubon qe te zbres!!!!
(te gjithe mbaheshin te tuboja e tij)
XHemali vente dite per dite ne kishe ,,, dhe i lutej zotit ,,, po gjithmone e lutja e tij thoshte :
Perendi te lutem beje qe te fitoj llotarine ,,, perendi bej qe te fitoj llotarine ,,,,,, edhe keshtu vazhdoje miku 1 2 5 nje mauj me rradh ,,, dhe nje dite i merzitur vajti ne kishe dhe duke ju lutur i tha perendise :
Perendi pse si degjon thirrjet e mia ,,,,, pastaj degjon nje ze qe i thote
Xhemal po blie ate bileten njehere blie 
Gangsterrat
Ishin nje her 3 vellezer. Njeri e kishte emrin Zefi, nje Bazi edhe nje Beni. Shkojn keta out West edhe po benin si Cowboys. Ishin vesh si cowboys qe te tre. Beni kishte qejf te dukesh imencur. Shikon aty gjen nje pal syze per qorra. I ve.
SHkojn keta te 3 ne nje klub ku behshin qitje me baste. Shkojn ky Beni ( me syze ) edhe vo bast 2000 dollar. Shikon rreth e qark kap Zefin i vo nje moll ne kok edhe e con atje per qitje.
Bazi u frikesua edhe i thot Benit, ore kujdes se e ke Zefin atje, do e vrasesh.
I thot beni, Ku eshte ZEFI?
I thot Bazi,ore nuk shef ti?
I thot Beni, nuk shof se kam keto syzet ven.
I thot bazi, Epo hiqi.
I thot bazi, he ore shife atje tek muri, tani qe ke heq syzet duhet ta shofesh.
I thot Beni, Mire qe Zefin spo e shof, po as murin spo shof.
I thot Bazi, vori syzet shpejt se Na vrave Zefin, edhe na humbe leket.
ahhahahahahha g-unit that was for hizzle my shizzle
hahaha verry funny
ishin dy shok po udhetonin me makin
edhe gjat rruges po benin muabet
edhe ketij shokut te tij po i vinte goja ere
edhe ky nuk kishte se si ti thoshte qe te vjen goja er se kushte turp se e ofendonte kete
edhe ky i thot shokut
"te tu i ke dhembet?"
shoku-"jo thot ai vetem keto te parat se te tjerat i kam me ur"
ky i thot" epo mir shiko cik posht ures se mos te ka dhjer ndonjeri"
Ishte njeri me ferrari dhe duke ecur i ndodhi nje difekt. Duke pritur ne buze te rruges i ndalon njeri me fiat uno dhe e pyet:
- Cfare te ka ndodhur?
- Ja me la makina dhe skam telefon te lajmeroj karroatrecin.
- Kam une!
- Si? Ti me fiat paske telefon une me ferrari skam?
- Jo vetem ate por kam dhe fax!
- Si? Ti me fiat paske fax une me ferrari skam
- Jo vetem ate por kam dhe minibar, televizor, frigorifer.
Ky i merzitur mbaron pune me telefonin dhe te nesermen ne mengjes shkon ne servisin e ferrarit dhe thote:
- E dua me tel, fax, televizor, frigorifer dhe me te gjitha aksesoret e mundshem.
Pasi ja montuan te gjitha merr makinen dhe del per te gjetur fiatin uno. E gjen te ndaluar ne 1 parking, i shkon te makina, i hap deren dhe i thote:
- Hajde shife nje here tani si e kam bere ferrarin.
- Mbylle mer dreq deren se po lahem!
ahhahahahahhahahhahahahhahahhhahhahah
verry funny
ishin njeher njeri me makin te re fare ferrari edhe njeri me nje makin te zakonshme
edhe ky me makinen e re mburresh edhe ne nje gas stashion i thot ky me ferrari atij tjetreit ti vinte ti shikonte motorrin e ri qe e kishte makina fringo fare
edhe i thot ky me ferrari per tu tallur me kete tjetrin "hajde do bejm nje gar kush iken me shpejt"
"e mir"-thot ky tjetri
edhe fillojn bejn nga disa miles edhe ndalojn ne gastashion te marin gas ky i ferrarit merte gas kurse ky tjetri kater gota me un ja jepte motorrit
edhe keshtu filluan prap te iknin po ky me makin te zakonshme po ja kalonte ketij ferrarir qe ishte fringo fare edhe ndalo ne gas station nga 2-3 her te tjera ferrari me gas ky me 2 gota uj
"oh" thot ky i ferrarit po ky ca ben keshtu un me makin fringo ketu fshatari ta me kaloj
eh mir thao ky i ferrarit pa dale te shikoj un ate motorrin tend se u merzit ky ky me te ri nuk po ja kalonte kur ven e i hap koken e makines brenda ishin 4 malok thoshnin"uj, uj , uj ,uj " uj (water)
HAHAHAHAHAH shiko kete tjetren :
Ishte njehere nje bos edhe bleu ferrarrin e ri dhe vajti te bente ca xhiro ne autostrade e duke ecur me gaz ne maksimum po i kalonte nje e nga nje qe te gjitha makinat kur si rrufe e kalon nje motorr ,, ketij i iku truri vete e blen nje ferrarri tjeter me dopjo motorr . Diten tjeter ecen miku me makinen e re edhe i kalon te gjitha makinat kur prape ai me motor si rrufe piuuu e kalon
TA morri dreqi prape ky , edhe njehere tjeter vete e modifikon majinen e ben me maksimumin e mundshem me tre motora dhe del ne autostrade kur motori prape e kalon edhe zhduket ne autostrade e po tani ca do i beje une thote , diten tjeter e shikon te zotin e motorit duke i futur shkelma motorit dhe ky i thote : le ore ca i ben motorit se e ke shume te shpejt
e ai i pergjigjet : ca te shpejte ore ka 5 dite s'po me merr marshin e dyte 
hahahahhahahahah shume e bukur kjo
ishte njeher nje fshatar edhe po kerkonte per gomarrin ne stacionin e trenit
aty afer ishin dy te dashuruar edhe ky i dashuri po i thoshte kesaj vajzes good bye
edhe i thot "e dashur un ne syt e tu shikoj gjoth boten"
i afrohet fshatari edhe i thot
"po gomarin tim e ke pa gje"
Ishte nje bjonde dhe beri karambol me makine dhe shkoj ke mekaniku dhe i thote shpejt ma rregullo makinen se po e pa burri do me bej te zez ne dru
-dhe i thote mekaniku smundem eshte shume i madh demi qe ke bo ne makine ,shko nga mbrapa dhe fryji
dhe shkoj bjondia dhe filloj ti frynte makines qe te drejtoheshin llamarinat dhe ne ate moment po kalonte nje bjonde tjeter dhe e pyet
-ca po ben me?
dhe ja bo kjo po i fryj makines te rregullohet
dhe ja bo kjo tjetra '''helloooooooo sa budalle qe je nuk e shef mi se i ke dritaret hapur''
ahahahhahahhahaahhahahahhahahahhahahhahahhahahahha
hahahhahahahahhaha funnyyyyyyyyy
ishte nje vajz e vogel edhe vete e i thot mamit jeton zoti po i thot mami jeton
oh mami me voj vjen prap ajo ca eshte zoti amerikan apo african-america
te dyja thot mami eh mir iken ajo me von vjen prap cupa oh mami ca eshte zoti black or white
te dyja i thot mami
iken e cuditur cupa pas 5 min ktheket prap e i thot mami mos eshte gje zoti michal Jackson?
majkell eshet zot hahha shiko kete :
Ishte nje bjonde nje brune dhe nje flok geshtenje dhe po bisedon se tek cili planet do i pelqente te shkonin seciles
thote brunia-mua do me pelqente ne mars
thote flok geshtenja- mua do me pelqente ke merkuri
thote bjondja- mua do me pelqente ne diell
po pse mi ja bejne kto te dyja po shkove ne diell do digjesh
dhe ja bo bjondia- pse mi per budalle me kaloni e? une do shkoj kur te erresohet
-pse?
-se eshte erresir
haahhah cute
NA edhe kete se po fillova une nuk mbaroje me :
Nje dite Bobi doli te loz ne bacen e shpis se tij dhe kalon ai qe mblidhte plehnat dhe i thote cunit ""keni plehna"" dhe i thote Bobi prit ta pys mamin dhe thot ky o ma kena plehna?-po ja bon e ema e tij dhe del Bobi jashte dhe thote''' kena kena plehna nuk duam''
ahahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahahhahahha
shume funny kjo ahhahahahah oh god
U lodhe em kaq ti thashe une po fillova s'ka njeri qe te me ndaloi :
Nje burre dhe nje grua te lodhur pas shume viteve martese, vendosin te bejne dicka ndryshe. Ata mendojne qe te rikujtojne edhe nje here kohet e kaluara kur jane njohur.
- Shiko e dashur, ti do rrish ne qoshe te trotuarit si atehere kur u njojtem, kurse une do vi me makine do te marr dhe pastaj do ikim te dy.
- ok - i thote ajo
Ne mbremje ashtu si e kishin lene gruaja priste ne fund te rruges. Burri vjen me makine e shikon dhe i hap deren. Ajo gjoja me naze hyn. Cdo gje si ne te kaluaren.
Ajo i thote se nqs duhet ta benin atehere duhet te shkonin tek nje pylle aty afer.
Fut ne pyll, zhvishen kur befas afrohet nje roje.
- Ndal, cfaree beni, nuke dini qe kjo eshte zone e rezervuar. gjobe per te dy.
Fillon te vere gjoben, burrit 50 euro gruas 10.
Burri inatoset dhe i thote :
- Po pse mo vlla ceshte ky diferencim?
- Ti mor shok e ke per here te pare ketu, kurse kjo ka ardhur nja shtate here.
lol....shi shi c'reputacion kan femrat..cncnc
ok..here is one.
Nje djale ne kate te trete te nje pallati po rruhej. Padashje i bie brisku nga dritarja deri ne kate te dyte. Atje ishte nje mashkull tjeter qe po urinonte ne banjo. Pra, kalon brisku posht me fuqi dhe i pret k**in, i cili bie drejt e tek xhepi i nje prifti qe po kalonte ne rruge.
Shkon prifti ne kishe ...dhe duke u fol besimtareve, futi doren ne xhep per te nxjer kryqin e thot : Besoni tek KY ( me k** ne dore)
hahahahah ai eshte per tu besuar ,,,, po te te beje nje pyetje une po me ate qe ju pre ca u be ?? 
hehe
Nuk degjova me te reja nga ai...rezik ka vrar veten, se pasi cfare i ndodhi..jeta nuk ka kuptim pa veglen i guess :p
Mbase ka vajte te prifti per tja kerkuar mbrapa 
Mesuesja.
"Today in class", said Mrs. Johnson the kindergarten teacher. "Were going to play a guessing game".
"Ok here we go, its a fruit, its yellow, and tastes good". Little Susie raised her hand. "its a lemon!" "No I'm sorry its a banana but I'm glad to se your thinking"
"Next one, its red, a fruit, grows on trees ". Little Fred says "Its a ball, "No its a apple but I'm glad to see your thinking".
Little Johnny stands up and says "I got one, ok it long and hard, has a pink tip and is in my pocket." "JOHNNY!" "That's inappropriate."
"It's a pencil but I'm glad to see your thinking."
Love you MIZAAAAAAAAAAAA.
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hajdutet.
Ne nje lulishte ne mes te qytetit ishte nje argjendari. Nga qe argjendaria kishte shum material, i zoti kishte futur ne pune nje roje.
Nje nat vin 2 hajduta edhe vjedhin. Ngrihet roja i ndjek si kap dot.
nje nat dy net, nje soj. vin hajdutet edhe ikin me flori.
Naten e katert duke i ndjek ky Roja i thot po ndalo mor bir Kur\/e se na lodhe kot.
Op, ndalon nje hajdut. I thot tjetrit. Ik ti se mua me njofi ai.
ahhahahahahhaha verry funny G-unit
hahahaa
Nje matrapaz kishte varur prapa ne mur, karshi peshores, nje pasqyre te madhe. Nje shok i tij e pyeti:
- Habitem me ty; pse e ke varur ate pasqyre te madhe prapa?
- Nuk e kupton? Qe kur te vijne njerezit te blejne, te shifen ne pasqyre, ndersa une peshoj.
Nji pasanik i madh asht kah mbytet ne det, por, per baft, e pshton nji trim.
Pasaniku, per shperblim, nxjerr e i nep nji gjyse leku. Te gjithe cuditen e zemerohen, por trimi qi e kishte pshtue nuk nxehet aspak e... thote:
- Paj, zotnia e din se nuk vlen ma teper.
Qerositakoi njehere ne rruge me nje aga. Ky agai donte ta tallte Qerosin dhe i tha:
- Mu krimb kripa o Qeros, si t'ja bej?
- Hidhi pak qumesht mushke - i tha Qerosi.
- Po a ka qumesht mushka, ore?
- Po kripa, o aga, a ze krimba?
miss ya sweet!!!!!
u nxef xhaja
Ishin disa cuna edhe po gacmonin nje xhaje.
edhe i thoshin o xhaje ca eshte ajo atje?
edhe xhaja u thoshte sendin,,,,,,edhe keta i thoshin
edhe nje here ,dy here, tre here, spo i durohej xhajes,
edhe u tha ketyre ,o cuna , ca eshte ai atje??? Pallat xhaje i than ata!
< e mbafshi> u tha xhaja! o xhaje i than ata po nuk futet se eshte i madh!?
ska gje se ua fut xhaja tulla tulla.
Hahahahah tulla tulla 
xhaja prap
Ishin nja dy djem edhe pyeten nje xhaje?
o xhaje sa vjec je??
65 tha xhaja pa ndonje gje te keq,
ua sa gomari im tha njeri qe me ngordhi vjet!!
edhe qeshen keta!!
Tha xhaja ore u paska lene samarin ne kra or i Q***a te zonjen kush e mbante
mizaa
ee. e paske mrie ti. u qepka ky kota.
:-P
gjynaf. give him a chance.
I LOVE YOU.
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
MIzzza se dija qe qenke kaq e kerkuar ti ,,,, shiko si po vine propozimet 
Re: doni me per Belulin?
Citim:
Po citoj ato që tha Losa
Lindi nje malesore dhe vajti vjehri poshte dritares ne maternitet.-Si je oj Mrik?- Vuajta shume or tat.- i thote Mrika.Linda me operim dhe me kan ca barkun nga kerthiza deri tek vendi i Zefit.( emri i burrit). I shqetesuar plaku e pyet: Po vendin e Zefit ta kan lujt? Jo or tat vetem ma kan rrujt. Ani pra ska gja u kenaq plaku.
Me tehne te drejten nuk e kuptova kete se ka shume dialektizma 
Re: mizaa
Citim:
Po citoj ato që tha G-[UniT]
ee. e paske mrie ti. u qepka ky kota.
:-P
gjynaf. give him a chance.
I LOVE YOU.
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
| Gjithsej 26 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.