| Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)
joooo admiral un s'jam ne shitje per te tjeret jam monopol, kam blere vetveten hahahahah
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha mona
Nqs Admirali blen Analisten, i bie qe Azurro tu kete te dyve...
Do ta kaperdish dot kete ti admiral...?
. 
E shikon Mona qe Admirali me ne fund filloj te punoj??
Mbetet vetem qe Analistja te kete nje vlere mbi 1070.5 euro keshtu fitimi eshte 500 euro.
Jepi Admiral ta lumsha,nuk isha gabuar qe kembengula per ty!!!!
C'jane keto allishverishe midis Azurros dhe Admiralit ( besoj jashte dyerve te ankandit)? I di kryesia keto???
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha azurro
E shikon Mona qe Admirali me ne fund filloj te punoj??
Mbetet vetem qe Analistja te kete nje vlere mbi 1070.5 euro keshtu fitimi eshte 500 euro.
Jepi Admiral ta lumsha,nuk isha gabuar qe kembengula per ty!!!!
O edhe ti Mona si ben!
Ne fund te fundit nje anije te vjeter vuri ne shitje Admirali dhe ti menjehere te kryesia.
Mire o Admiral e shikoj se nuk ben dot pa Monen, si thua te bejme edhe nje ofert per Te?
Por po te paralajmeroj se do na kushtoje shume (nuk do na mjaftoj gjith flota jote) keshtu qe do punosh dit e nate per te kompesuar humbjet...
Re: Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
SHITEN MODERATORE !!!!
analistja-----cmim fillestar 1500.00 euro
ZGJIDH MODERATORIN QE DESHIRON DHE BEJ OFERTEN TENDE
oferten, prandaj s'e kam problem te çoj me shume... gjithesesi e kam te fituar, po bej librat gati une ketej, se do i futemi letersise rençem. 
great buying
?
Re: Re: Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
Oferta ime per analisten - 3bilion euro, edhe po e filloj nga fillestarja fareoferten, prandaj s'e kam problem te çoj me shume... gjithesesi e kam te fituar, po bej librat gati une ketej, se do i futemi letersise rençem.
Numro deri ne 3 shenjtor, po s'pat oferta fitoj une...![]()

Bobobo ka sa paska vajt cmimi ketej
I di qeveria keto moj cupe? (pyes une) I di mo Jimmy si nuk i di (thote analistja)Po keshtu eshte kur mberrin vone ne ankand,kane vajtur cmimet ne jonosfere.(Atehere dua,s`dua une do pyes per ndonje moderator qe ka ngelur stok
)Po pati mire po nuk pati u pa puna po shkojme njehere nga tregu fshatar pastaj ose do blejme me cmime te shtrenjta u pa puna.
Kerkese per oferte:
Kush ka ndonje moderator teper ose eshte penduar per blerjen qe ka bere eshte i lutur te beje oferten e tij ne zyren time ne Manhatan ose ne filialet e saj ne Los Anxhelos dhe ne Majami (nqs jam me pushime) 
Faleminderit per mirekuptimin
Me respekt Jimmy&Co u me falni sesha te them Jimmy sh.p.k (Shperndarja e Pikave te Karburantit)
P.S me Manhatan kam parasysh Lapraken
Los Anxhelos kam parasysh Babrrune
Miami kam parasysh Saukun 
Si behet pagesa? ME leke ne dore, te mira ne natyre apo me karte krediti?
kshu ne distance e? Ju blej te gjitheve une 
po ju jap sunin ne kembim te mbylljes se forumit 
O shenjtoro,behet ulje cmimi po te bej blerje me shumice?Psh nja 3 a 4 si Bucks,darke,adelaida,tonia ose ndonje tjeter?Pranohet blerja me keste?(une i blej edhe me te thata ne dore (ose nen dore,korrupsion dmth)po do preferoja me kredi?Une jam i gatshem per cfare do lloj tratative,mjafton te jete fitimprurese
Mesazh per te gjithe moderatoret e sipermendur:
NOTHING PERSONAL. IT`S JUST BUSINESS. 
Pres pergjgje nga moderatoret per te cilet jam i interesuar :p
tonia kerkesa jote refuzohet jo per gje por suni eshte ketu
sa per forumin eshte si shpirt ska per tu mbyll asnjehere ndonje ide tjeter ?
Shenjto ! Pse e ke lene drejtimin e ankandit? A e sheh c'fare po behet???
Shenjtor do numerosh ti apo si e ke hallin? 

HEj hej hej............ ca dreqin behet ketu ????????????!!!!!!!!!!

QE nga ky moment e deri ne nje moment te dyte (qe do ju njoftoj vete) mbyllet cdo kerkese apo oferte. Mbyllet cdo shit-blerje ne ankand dhe nuk lejohen postime deri ne ate moment......
Prit o avash, ca po beni.... 2 dite mungova une dhe e keni bere pazar.....:p:p:p
Edhe te gabi ka me pak konfuzion se ketu.........
:p
Hajt pra naten se nuk jam ne terezi... kam kaq dite qe sa vej ne goje ndonejgje per te ngrene, me vjen per te vjelle... e di qe jane shenja shtatezanie por ju siguroj qe nuk jam shtatezan..........

Incinto

sa muajsh shenjo?
sa per babane e femijes mos ki problem se ke bledin aty qe eshte "disposto" ti bej baba

djale apo vajze?
Shenjo, s'ndalon njeri ankandin ketu se hyn ne gjak me mua... 
Po pres 3-shin, se deri ke 2-sh ke arritur... 
(PS - Te shkuara byrazer, mbaj veten se s'bejne burrat me barre keshtu:p)
ke pret ti i_lire :p :p :p
ishalla se ke me mu 
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
ke pret ti i_lire :p :p :p
ishalla se ke me mu
une kam nji anderr...qe nji dite ky komb do te ngrihet ne kame...kjo asht shpresa jone.... ku asht besimi yne....(Martin Luther King)

babababab ca paskeni qene mer zot... mos thote rrobi i llaf se dirket lajm per faqe te pare e beni.......bahhhhh....:p:p Nuk thoni as te shkuara por direkte kapeni pas i fjale..........bahhh sa te poshter qe jeni (po edhe une qe perhap polemika 

)....:p
Nejse njoftoj qe ankandi hapet neser, keshtu qe I-lire behu gati per analisten........
:p
P.S:Macke, e kam thene une qe ti duhesh mjelur qe te vish ne terezi..

Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
...
Nejse njoftoj qe ankandi hapet neser, keshtu qe I-lire behu gati per analisten........:p
...
po adminet jane ne shitje?
sa e ka cmimin fajtori?
Normale qe edhe adminet jane ne shitje
..... te gjithe... vetem shenjtori dhe elbasanlliu_2003 nuk shiten se keto jane agjente.
Ti shenjtori je si Zvicra ne luften e dyte boterore , ti nuk pushtohesh, perndryshe me ke do bej tregti une pastaj?
Sa qeka rritur cmimi per analisten, e prisja, besoj se kjo moderatore do e kaloje konceptin e vleres materiale

mire fare sa eshte cmimi fillestar per adminin kryesor qe te dime sa te ofrojm? meqe mesa shof keni esht bler nga ervisa.
hahahahahahahahah
Ju nuk jeni per tu shitur.
Atehere le ti rrikthehemi ankandit pas disa diteve pushim.......
Deri ne keto momente jane shitur Admirali dhe Keni te blere respektivisht nga Azurro dhe Ervisa.....
Ndersa ne ankand momentalisht kemi keto oferta:
1. Black_eagle_001 dhe jane ofruar 2000 Euro te ofruara nga hirushja.
2. hirushja dhe jane ofruar 1500 Euro nga Azurro
3. Analistja dhe fillon me cmimin 1500 Euro te ofruara nga i-Lire..
Per secilin nga keta, kush ofron me shume????
a blihen adminet me 3000 euro secili? pjesen tjeter kur te hapin safin e thesarit te shtetit. me duhen ca hackera me qera ju ofroj 20 % te fitimit.
hmmm....nuk e njoh ende cilesine e mallit...po mbase do rikthehem
Ok, Shenjtor oferta ime per Black kalon ne 2200 euro
o shenjo avash ti se per mua u afruan disa bilione euro ose me sakte miliarde euro
shtoji nja 6 zero asaj ofertes
Ok Te nderuar/a
Black_eagle_001 kalon ne 2200 Euro te ofruara nga mona...... Kush ofron me shume......????
Avash o ana avash se te jete per bilionat qe te ofron i-Lire une jap tere boten per ate pune per ty :p:p pa ce te bej qe nuk i kemi. Prandaj dhe vura me cmim fillestar....pa vlerat e tua i dime qe te gjithe, pervec ndonje DERRI....

Shejtan, si te ka ecur bicineci?
Ecen puna?
Shiko mer se mos japesh mall tjeter per tjeter, se do na ngaterrosh njerezit
.
Ti dhe ai tjetri me thane qe nuk jepeni me pare, kaq poshte ka rene vlera , filluat me gjera ne natyre, si ne epoken e miserishtes
.
Bye lal, pershendetje nga Be :p
Mire ecen gjysho mire, deri tani i kemi kap nja 17 550 Euro...:p:p
Sa per ne te dy, nuk kemi cmim pasi per ne NUK KA CMIM.....:p:p:p
Sa per ate porosine qe me ke dhene (kushtin qe duhet te plotesoj bleresi yt) nuk e kam harruar jo..

Shenjush
cili eshte kushti per bleresin e black? Black

Sa ofron ti macka per Black_eagle_001.....????
Shenjtor ku jemi me shitjet ?
Elbasanlliu 2003 agjenti im i suksesshem i ka hequr nja 2 moderatore, por lire fare, per nje cope buke . Eshte shtrenguar keq tregetia , nuk ka me mileti leke, vetem qeveritaret.
Sun, sa te me kesh mua, mos e rruj fare per elbasanlliun...:p:p
Deri tani, me 2 shitje te bera, kemi fituar 17 550.5 Euro......
Fillimi i mbare, gjysma punes 
Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Sa ofron ti macka per Black_eagle_001.....????
une nuk thashe qe do ta blej..nje here dua te di kushtin
se mos na del ndonje surprize pastaj
Citim:
Po citoj ato që tha macekeqe
nje here dua te di kushtinse mos na del ndonje surprize pastaj
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha macekeqe
une nuk thashe qe do ta blej..nje here dua te di kushtin
se mos na del ndonje surprize pastaj
![]()
po me beni çorb
vete thate qe ka nje kusht per bleresin e blackut:p
sa eshte oferta per blackun? mund te behet nje ndrim moderatori? 

Ore SHenjo, ti me mua je apo me arushat?
Shite ate ankandin qe ofrova se me plase mer vlla.
Meqe do ankand te ri, ofroj 3000 Euro per analisten, s'lodhem une!!!
Atehere, Analistja shkon ne 3000 Euro te ofruara nga I-Lire. Kush ofron me shume..???
Mace do e mbyllesh gojen ti apo jo... Hajt futja vrapit se nuk eshte per minoren ankandi......

Ore Shenjtor c`behet me oferten time per Hirushen?
E shikoj qe nuk dilet keshtu, u pa puna po bej nje ofert edhe per "Mikun"(600 euro) mbase qellon i forte...!!!
Azurro, interesi im eshte qe ta shes shume me shume se 2000 Euro per dy arsye:
1. Kam leverdi te rritet cmimi i hirushes dhe po pres te ofroj dikush me shume
2. Vlera e vertete e hirushes eshte shume me shume se 2000 Euro(te siguroj per kete) 
Mqs je bleres i rregullt, po te jap *miku* per 600 Euro.
600 e 1....600 e 2.... 600 e 3....
Azurro, qe nga ky moment *miku* behet i yti per 600 Euro.....:p
| Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.