| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 114 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Krijimet e Lozonjares (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7025)
Lozonjare me behet qejfi qe kete leter paske mbushur me plot vargje te bukura. Poezite shfaqin akoma ate nervin me te holle qe ti ndjen ne shpirtin tend poetik. Per keto ndjenja te mprehta une te pergezoj...!
Dil moj hene
se s'me merr endrra
pa rrezen tende.
Ulu mal,
ulu mal te dale hena!
Mali ulet
per hater t'endrres.
Hena doli
nuse,
endrra doli
me siklet
Pershendetje...
prsh plloshtan!
ja ku te gjetem perseri ne poezite e bukura te Lozonjares!
Gezohem qe te lexoj perseri ne forum
U bere kater muaj jashte virtualitetit...
Gjithsesi uroj te jesh mire!
po citoj Plloshtanin
Dil moj hene
se s'me merr endrra
pa rrezen tende.
Ulu mal,
ulu mal te dale hena!
Mali ulet
per hater t'endrres.
Hena doli
nuse,
endrra doli
me siklet
e bukur kjo
Pershendetje miqte e mi..
U be nje kohe e gjate qe jam shkeputur nga shkrimet...dhe nga shoqeria e Forumit,,,,Kam qene nje muaje ne spital dhe tani jam me mire.....
Ju pershendes shume...dhe se shpejti do pelcas perseri me shkrimet e mia..qe tani do jene edhe me te bukura...
Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare
U be nje kohe e gjate qe jam shkeputur nga shkrimet...dhe nga shoqeria e Forumit,,,,Kam qene nje muaje ne spital dhe tani jam me mire.....
Ju pershendes shume...dhe se shpejti do pelcas perseri me shkrimet e mia..qe tani do jene edhe me te bukura...
lozi te shkuara dhe mireseerdhe serisht
Citim:
Mireserdhe serish Lozka....
Besoj se nga ajo eksperience e trishtueshme qe ke kaluar ne spital, duhet te kesh akumuluar me shume frymezim per jeten...
Te shkuara
Citim:

E dashur Lozke shpresoj te jesh me mire tani, dhe te maresh sa me shume ngrohetesi nga zemrat e forumistave te cilet te duan se e meriton te te duan. Gjith te mirat e mire se erdhe perseri midis nesh duke na pasuruar shpirtin me ndonje varg a me ndonje muzik puthjesh. Per ty Diabolic a's
lozka , meqe ke munguar shume, te kujtoj me keto vargjet e tua.. Uroj te kthehesh sa me pare ne mesin tone... Une erdha ne Frankfurt, ndersa ti kishe mbyllur celin perse?
Tymos brenda shpirtit tim
mendimin per ty
Qe erdhi tek une e u be ves
digjet si cigarja
nga frymemarrja e dites
Ne qiellin e vogel pa ty
fije mendimesh
te tjerrura
rregullisht ne menyre te cregullt
pluskojne ,
ne mjegullnajen e mugeses tende
Ndoshta nje dite kete ves" do e le
mbase dhe ti ke per te ardhe
atehere kur une nuk do jem me
Mendimi per ty , do me kete vrare....
shume keq......
Nuk mundem te mendoj asgje, vecanerisht kur me del perpara episoda e saj, qe tanime ka mbaruar shume keq. .
Megjithate, te pershendes o qiell me nje trishtim nga ndjenjat e mia, dhe mbaji per kujtim..
- Kerkoj, shpirterohem, endem, vuaj, trishtohem, pres, dhe lamtumirohem me vetveten
P.s Pershendetje te mprehta, lozonjare
O Plloshto mund te na japesh ndonje informacin per Lozken se na ka marre malli?Me ka marre malli per dliresine e shpirtit te saj ...
diabolic, eshte e semure , dhe prej kthimit nga Frankfurti, s 'jemi degjuar me dot..
Uroj te jete kuruar sa me pare, dhe me shendet!
gjithe te mirat
flm qe pyete shefe, te jemi mirenjohes
Diabolic, tani eshte ne gjendje te mire Lozonjare, pastaj eshte duke e marre veten dita-dites, dhe mendoj ,se shpejti ka per t'u rikthyer ne forum...
Eshte kuruar tanime.
pershendetje
| Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 114 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.