Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 114 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Krijimet e Lozonjares (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7025)

Postuar nga volter datë 02 Nëntor 2005 - 12:31:

Wink

Lozonjare me behet qejfi qe kete leter paske mbushur me plot vargje te bukura. Poezite shfaqin akoma ate nervin me te holle qe ti ndjen ne shpirtin tend poetik. Per keto ndjenja te mprehta une te pergezoj...!

Dil moj hene
se s'me merr endrra
pa rrezen tende.
Ulu mal,
ulu mal te dale hena!
Mali ulet
per hater t'endrres.
Hena doli
nuse,
endrra doli
me siklet

Pershendetje...

Postuar nga Isra datë 02 Nëntor 2005 - 12:35:

prsh plloshtan!
ja ku te gjetem perseri ne poezite e bukura te Lozonjares!
Gezohem qe te lexoj perseri ne forum
U bere kater muaj jashte virtualitetit...

Gjithsesi uroj te jesh mire!

po citoj Plloshtanin

Dil moj hene
se s'me merr endrra
pa rrezen tende.
Ulu mal,
ulu mal te dale hena!
Mali ulet
per hater t'endrres.
Hena doli
nuse,
endrra doli
me siklet

e bukur kjo

Postuar nga Lozonjare datë 22 Nëntor 2005 - 21:45:

Pershendetje miqte e mi..

U be nje kohe e gjate qe jam shkeputur nga shkrimet...dhe nga shoqeria e Forumit,,,,Kam qene nje muaje ne spital dhe tani jam me mire.....

Ju pershendes shume...dhe se shpejti do pelcas perseri me shkrimet e mia..qe tani do jene edhe me te bukura...

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 22:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare

U be nje kohe e gjate qe jam shkeputur nga shkrimet...dhe nga shoqeria e Forumit,,,,Kam qene nje muaje ne spital dhe tani jam me mire.....

Ju pershendes shume...dhe se shpejti do pelcas perseri me shkrimet e mia..qe tani do jene edhe me te bukura...

Mireseerdhe dhe te shkuara!

Postuar nga Klodel datë 22 Nëntor 2005 - 22:51:

lozi te shkuara dhe mireseerdhe serisht

Postuar nga volter datë 22 Nëntor 2005 - 22:59:

Citim:

O shpirti im, po shpresoj te sherohesh sa me shpejte e te behesh gjalle kendej, se ngordha pa lexuar poezite tua te shkelqyera...

Te puth Lozonjare

Postuar nga Isra datë 23 Nëntor 2005 - 12:42:

Mireserdhe serish Lozka....
Besoj se nga ajo eksperience e trishtueshme qe ke kaluar ne spital, duhet te kesh akumuluar me shume frymezim per jeten...

Te shkuara

Postuar nga Indrit datë 25 Nëntor 2005 - 23:35:

Citim:

Iiiiiiiiiiiiii po te shkuara lozonjarke se nuk dinim gje neve
Te uroj shendet ne rradhe te pare se te na sjellesh poezi te bukura e ke ndermend vete ti

Postuar nga diabolic datë 26 Nëntor 2005 - 00:47:

E dashur Lozke shpresoj te jesh me mire tani, dhe te maresh sa me shume ngrohetesi nga zemrat e forumistave te cilet te duan se e meriton te te duan. Gjith te mirat e mire se erdhe perseri midis nesh duke na pasuruar shpirtin me ndonje varg a me ndonje muzik puthjesh. Per ty Diabolic a's

Postuar nga volter datë 10 Shkurt 2006 - 00:39:

lozka , meqe ke munguar shume, te kujtoj me keto vargjet e tua.. Uroj te kthehesh sa me pare ne mesin tone... Une erdha ne Frankfurt, ndersa ti kishe mbyllur celin perse?

Tymos brenda shpirtit tim
mendimin per ty
Qe erdhi tek une e u be ves
digjet si cigarja
nga frymemarrja e dites
Ne qiellin e vogel pa ty
fije mendimesh
te tjerrura
rregullisht ne menyre te cregullt
pluskojne ,
ne mjegullnajen e mugeses tende
Ndoshta nje dite kete ves" do e le
mbase dhe ti ke per te ardhe
atehere kur une nuk do jem me
Mendimi per ty , do me kete vrare....
shume keq......

Postuar nga volter datë 20 Prill 2006 - 20:49:

Nuk mundem te mendoj asgje, vecanerisht kur me del perpara episoda e saj, qe tanime ka mbaruar shume keq. .

Megjithate, te pershendes o qiell me nje trishtim nga ndjenjat e mia, dhe mbaji per kujtim..

- Kerkoj, shpirterohem, endem, vuaj, trishtohem, pres, dhe lamtumirohem me vetveten

P.s Pershendetje te mprehta, lozonjare

Postuar nga diabolic datë 20 Prill 2006 - 23:52:

O Plloshto mund te na japesh ndonje informacin per Lozken se na ka marre malli?Me ka marre malli per dliresine e shpirtit te saj ...

Postuar nga volter datë 27 Prill 2006 - 22:37:

diabolic, eshte e semure , dhe prej kthimit nga Frankfurti, s 'jemi degjuar me dot..

Uroj te jete kuruar sa me pare, dhe me shendet!

gjithe te mirat flm qe pyete shefe, te jemi mirenjohes

Postuar nga volter datë 28 Shtator 2006 - 18:31:

Diabolic, tani eshte ne gjendje te mire Lozonjare, pastaj eshte duke e marre veten dita-dites, dhe mendoj ,se shpejti ka per t'u rikthyer ne forum...
Eshte kuruar tanime.

pershendetje

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 114 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.