Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ç'mendim keni për martesën? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=900)

Postuar nga volter datë 10 Maj 2004 - 18:27:

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Brune me adavie (fije bjonde), vetulla te zeza me trashesi mesatare, syte jeshil me irisin kafe me qerpike jo shume te gjate, hunden nuk e kam kushedi cfare, vetem pak te ngritur perpjete, buzet te bukura o zot si dy qershi. Usa, edhe veshet i kam shume te bukur. Lekuren e fytyres e kam shume te lemuar. Do informacion tjeter?

Me fal qe futem si derri ne kasolle te bariut!
Po ti x qe e pershkruajte veten top fare pa asnje njolle...., a nuk e ke afer ate "fatlumin" si thote usa, se po te isha une ne vend te atij "fatlumi", do ta tregoja ... embelsiren e nates!!! Se goca e martuar nuk i flet keto ushtrimet e dites, por......
Kerkoj ndjese qe u bera nje çikez banal. Vazhdoni!
cio bum!

Postuar nga red_dragon datë 10 Maj 2004 - 19:40:

Çmenim keni për

Mendimi im esht :
Martesa esht gjeja me e Mrekullushme per jeten e njeriut,natyrisht nese te bon Zoti rrisk nje goc tamom ose nje cun tamom .
Un per vete ka mundesi ket ver do ti hudh ne ziarr rrobat e beqaris

Nese cunat do ishin me te kujdesshem edhe me te te sinqerte edhe me te dashur me gocat edhe nese nuk do te tradhetoshin do ishte mire.
Po ashtu ene gocat.Le se gocat nje cun dojne ene ate e dojne te jete tamom edhe tia bejne jeten e lumtur,o cuna nese ja bon goces jeten e lumtur nuk te tredhton jo po ashtu ene goca ! Ky o mendimi im !

Postuar nga brigid datë 23 Maj 2004 - 00:06:

Thumbs up

Martesa eshte nje nga veprimet me te rendesishme qe kryen njeriu ne jeten e tij personale.Ajo bazohet ne lidhjen shpirterore te burrit dhe gruas qe zgjedhin shokun e tyre te jetes dhe hedhin themelet e jetes se perbashket me te mirat dhe te keqijat e saj.Ajo bazohet ne barazimin e plote te te drejtave ndihmen dhe respektin e ndersjellte te bashkeshorteve.Si rregull martesa eshte nje veprim i paperseritshem ne jeten e njeriut.Une ju uroj gjitheve atyre qe tani pèr tani jane vetem te gjejne sa me shpejt njeriun e jetes. ciao

Postuar nga jimmy84 datë 23 Maj 2004 - 02:03:

Martesa eshte keqkuptim reciprok-----Oskar Uajld
Per vete akoma nuk e kam vrare mendjen per kete eveniment.

Postuar nga lova datë 24 Maj 2004 - 11:49:

Cool

jimmy84 , mire te lindesh........po te vdesesh........,prandaj vraje pak mendjen edhe per martesen..........

Postuar nga jimmy84 datë 25 Maj 2004 - 01:25:

O lova cdo kohen per cdo pune e ndaj, cdo pune ka kohen e saj (Naim Frasheri) Kur t´i vije koha edhe kesaj pune patjeter qe do mendoj.

Postuar nga Rodolf datë 25 Maj 2004 - 23:43:

Post tung

ej nese akoma nuk e keni kuptuar martesen un dot mundohem qe tu a sqaroj . martes d.m.th. bashkim i dy gjinive te kunderta te cilet kan lidhur kurore dhe normal keta te dy jane martuar sipas deshires se tyre dhe keshtu qe keta te dy vendosin ta kalojne jetene tyre bashk nese eventualisht nuk paraqitet ndonji shkak per ndarjen etyre ok tung

Postuar nga vlora123 datë 28 Maj 2004 - 02:53:

Meqense te gjithe kane opinionin e tyre rreth marteses une po hedh dy fjalet e mija qe mi ka then gjyshja ime kur behet fjala per martese.

"Do ta hani dhe ate m*t" Pak qesharak aq sa dhe e vertet.

Postuar nga u.s.a600 datë 28 Maj 2004 - 13:05:

Citim:
Po citoj ato që tha vlora123
Meqense te gjithe kane opinionin e tyre rreth marteses une po hedh dy fjalet e mija qe mi ka then gjyshja ime kur behet fjala per martese.

"Do ta hani dhe ate m*t" Pak qesharak aq sa dhe e vertet.

Ate gjene haje vete.

Postuar nga eliz datë 01 Qershor 2004 - 08:52:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Brune me adavie (fije bjonde), vetulla te zeza me trashesi mesatare, syte jeshil me irisin kafe me qerpike jo shume te gjate, hunden nuk e kam kushedi cfare, vetem pak te ngritur perpjete, buzet te bukura o zot si dy qershi. Usa, edhe veshet i kam shume te bukur. Lekuren e fytyres e kam shume te lemuar. Do informacion tjeter?

Lova po ndonje nishan ke ti?Per floket nuk na the.Te drejta i ke apo kacurrela?Po formen e fytyres?Te rrumbullaket,trekendeshe?

Postuar nga volter datë 01 Qershor 2004 - 15:49:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

Lova po ndonje nishan ke ti?Per floket nuk na the.Te drejta i ke apo kacurrela?Po formen e fytyres?Te rrumbullaket,trekendeshe?

He pra... Eliz me duket se kjo lova na qenka goce magjike, apo mua me duket ashtu, se mua shpesh me duken gjerat keshtu te atilla...
Hajt gjithe te mirat nga plloshtani.
P.s ishalla floket nuk i ka ka♪5urrela, se hmmm!
bye bye

Postuar nga volter datë 01 Qershor 2004 - 15:51:

Wink

Do me lejoni miq te nderuar ta them nje mendim te vockel per martesen.
Ajo eshte nje kafaz i bukur, me nyje te holla, dhe me drite te erret.
Kaq kisha.
bye bye

Postuar nga ylli datë 01 Qershor 2004 - 22:34:

Mendimi im

Une mendoj se martesa eshte nje hap i madh qe njerezit normale e deshirojne kete gje.Ne fund te fundit njeriu eshte krijuar per te pasur nje martese ne jete dhe nje familje.Ju pershendes te gjitheve.

Postuar nga lova datë 07 Korrik 2004 - 17:43:

Talking

Une e kam gjetur dhe nuk kam shkuar akoma tek m..i jam ke marmallata,
Ciao, Ciao!

Postuar nga vanesajaems datë 22 Qershor 2007 - 05:45:

c'mendim keni per martesen...?????

vertet... kafaz pellumbash.......

Postuar nga korrik 05 datë 24 Qershor 2007 - 01:40:

Martesa

Martesa esht kufizimi i 2 personave qe duhen dhe mendojn me kalu jeten te vetem ../.

Postuar nga oliinter datë 24 Qershor 2007 - 01:49:

martesa eshte nje akt i rutine ne qofte se ti mendon se e ke gjetur njeriun tend te zemres ne te kundert te duket si nje kishe per nje mysliman qe nuk do shkelte kurre hahahahahahah

Postuar nga Ashley datë 01 Nëntor 2010 - 00:43:

Gjeja me e bukur qe mund ti ndodhi dy njerezve qe duhen

Postuar nga dylan datë 01 Nëntor 2010 - 00:49:

se di c ate them no koment skam frymezim ne ket moment duhet te kem frymezim per keq o mire qe te shprehem perndryshe si gjej fjalet

Postuar nga moonlight datë 12 Janar 2011 - 23:32:

Nje e keqe e domosdoshme.

Postuar nga Vizioner datë 01 Gusht 2011 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Ajo shprehje qe ti pretendon se e tthone te tjeret, une them se e thone ata njerez qe kane nje bagazh shume te ceket per jeten.
Martesa eshte nje veprim i shenjte dhe i domosdoshem per njeriun. Mbasi martohet, njeriu ndihet ndryshe dhe mendja e tij vihet ne levizje. Emocjonet e jetes si: gezimet, hallet, vuajtjet, femijet, menje fjal krijimi dhe ecuria e nje familje eshte gjeja me e bukur e jetes. Pa emocione jeta nuk ka kuptim.

Une jame vet i martuar dhe nuk ja uroj kure vetes time beqarin.

Mjer ata qe e ngrysin jeten beqar, jane te privuar nga gjysma e jetes, nuk arijne dot ti shijojne bukurit dhe emocjonet qe te jep familja.
Me respekt keni.

Rastesisht hyra tek kjo tema dhe po lexoja. Nder te tjera me ra ne sy ky koment i Keni-t, ku kam vecuar me ngjyre ato shprehje.

Hm...Sa ndryshime ndodhin ne jeten e nje njeriu ne nje periudhe 8 vjecare, 2003 deri ne 2011 !!!

Tete vjet, ne fakt nuk jane pak kur mendoj qe na iken kaq shpejt (duken tani sikur kane fluturar)21 vjet, qysh nga viti 1990

Eeehhh, keshtu eshte kjo jete

p.s. Keni, po te citoj pa mendim te keq.

Postuar nga Iyua datë 04 Gusht 2011 - 08:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Rastesisht hyra tek kjo tema dhe po lexoja. Nder te tjera me ra ne sy ky koment i Keni-t, ku kam vecuar me ngjyre ato shprehje.

Hm...Sa ndryshime ndodhin ne jeten e nje njeriu ne nje periudhe 8 vjecare, 2003 deri ne 2011 !!!

Tete vjet, ne fakt nuk jane pak kur mendoj qe na iken kaq shpejt (duken tani sikur kane fluturar)21 vjet, qysh nga viti 1990

Eeehhh, keshtu eshte kjo jete

p.s. Keni, po te citoj pa mendim te keq.

E di qe me pelqen mendimi i kenit? Ka disa njerez qe nuk e shikojne kurre veten e tyre te martuar dhe me familje. Disa te tjere jan te dhene mbas familjes dhe duan te behen prinder.
Po ti vizo te kush kategori futesh? te ato qe duan apo sduan?

Postuar nga Vizioner datë 04 Gusht 2011 - 11:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Iyua

E di qe me pelqen mendimi i kenit? Ka disa njerez qe nuk e shikojne kurre veten e tyre te martuar dhe me familje. Disa te tjere jan te dhene mbas familjes dhe duan te behen prinder.
Po ti vizo te kush kategori futesh? te ato qe duan apo sduan?

Pershendetje Iyua, si po ja kalon?

Iyua, citova keto shprehjet e Keni-t jo pa qellim, qellim te cilin mbase vete Keni e kupton. Qellimi? Kam lexu diku ketu te shkruar nga Keni para disa muajsh se ishte i merzitur, i zhgenjyer nga nje ish-lidhje=prishje te saj dhe, mendova mbase eshte pikerisht kjo lidhje e kesaj fazes qe ka shkruajtur ate koment te vitit 2003.
Tani, po te jete ashtu, nenkuptimin jepja vete ti tani

Hm...ne c'kategori hyje une? Une hyje ne ate qe, leri gjerat te rrjedhin, te hecin vete pa pasur DATYRIMIN te veprosh, te veprosh sepse ashtu duan "te tjeret", sepse ashtu duan "rregullat".
Me qarte: jam per fazat "Bashkejetese" dhe pastaj kismet n.q.se une dhe ajo e shohim te deshirueshme mund dhe te vejme DIKUR firmen.
Mbase, nje dite para vdekjes time qe te perfitoje "ajo" te pakten ate cike pension timin

Postuar nga dylan datë 04 Gusht 2011 - 17:21:

disa vdesin te martohen disa vdesin te ndahen hahaha
isha ne nje vend javen qe kaloi dhe nje cift te fejuar kshu jetojn bashke prej 5 vitesh
kjo fenmra vdes te martohet e te ket femi me at
ai mashkulli e pelqen ket femren sipas tij e do po ska qef te flitett per marts
masje kan shku deri aty te lajmerojn njerzit per martes e pas ca ditesh te ndrrojn mendje hahaha

kshu qe deshira deshira njerzit

Postuar nga BIONDIA datë 04 Gusht 2011 - 18:30:

Ma mire spo e them mendimin se po bej noj belegji po ai qe shpiku shkofte ne rrethin e fundit te ferrit se na shkoi jeta duke u rrotulluar rreth Orfeut.
Si thote Sinani(kengetari i preferuar i Fajes)
po ctu desh nusja ore qyqar
po sa mire ishe beqar...ja mendimin e thashe me ne fund se plasa

Postuar nga dylan datë 05 Gusht 2011 - 01:38:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ma mire spo e them mendimin se po bej noj belegji po ai qe shpiku shkofte ne rrethin e fundit te ferrit se na shkoi jeta duke u rrotulluar rreth Orfeut.
Si thote Sinani(kengetari i preferuar i Fajes)
po ctu desh nusja ore qyqar
po sa mire ishe beqar...ja mendimin e thashe me ne fund se plasa

smund ta besoj qe biode qe e mendoja gjithe si familjare te regullt te ket ket mendim hahahb

une e them kshu bionde tani ta shof tamma tamam e mendoj kshu
te kesh nje familje te regullt te merren vesh burr gru me njeri tjetrin te mos ken konflikte dhe martesa familja ehste shume e bukur
po problemi ehste qe ehste shume veshtire dy mendje ti behs te njejta ose te bien dakort me njera tjetren cafre e bejne dhe martesen te bezdisshme sepse kur e hsikon larg dhe beqaria gjithe sben cod gje ka kohen dhe bukurine e vet po problemet konfliktet u merzitet martesa njerzve dhe nje dy e mendojn at te jesh vetem ehste me mir
se kur merr mendimin e atyre qe jan vetem flasin krejt kundert si asgje te bukur madje teper te merzitshme

kshu qe ver mendjen si i thohet nje shprehje kshu e mos bej ze

Postuar nga Piktor datë 05 Gusht 2011 - 01:46:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

smund ta besoj qe biode qe e mendoja gjithe si familjare te regullt te ket ket mendim hahahb

une e them kshu bionde tani ta shof tamma tamam e mendoj kshu
te kesh nje familje te regullt te merren vesh burr gru me njeri tjetrin te mos ken konflikte dhe martesa familja ehste shume e bukur
po problemi ehste qe ehste shume veshtire dy mendje ti behs te njejta ose te bien dakort me njera tjetren cafre e bejne dhe martesen te bezdisshme sepse kur e hsikon larg dhe beqaria gjithe sben cod gje ka kohen dhe bukurine e vet po problemet konfliktet u merzitet martesa njerzve dhe nje dy e mendojn at te jesh vetem ehste me mir
se kur merr mendimin e atyre qe jan vetem flasin krejt kundert si asgje te bukur madje teper te merzitshme

kshu qe ver mendjen si i thohet nje shprehje kshu e mos bej ze

Kurajo dylan......

Postuar nga dylan datë 05 Gusht 2011 - 01:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kurajo dylan......

yep im doing great

Postuar nga dylan datë 05 Gusht 2011 - 02:09:

pomlexoja te top-channel ne ket moemnt e shof ankesa per martesen veshtir nje veshtir e nje tjeter e po them me mendje plot e ka njeiru ne tru dhe kur i lexon kto te merzitet acoma me keq

Postuar nga Piktor datë 05 Gusht 2011 - 02:19:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
pomlexoja te top-channel ne ket moemnt e shof ankesa per martesen veshtir nje veshtir e nje tjeter e po them me mendje plot e ka njeiru ne tru dhe kur i lexon kto te merzitet acoma me keq
Hahahha vai alla grande dylan se kjo jete eshte e shkurter e domani un altro giorno. masnej chi se ne frega nga idiotet.

Postuar nga dylan datë 05 Gusht 2011 - 02:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Hahahha vai alla grande dylan se kjo jete eshte e shkurter e domani un altro giorno. masnej chi se ne frega nga idiotet.

hahhahahahahhaha per zotin kena lujt mensh spoe lam trunin rehat

Postuar nga Ana1 datë 05 Gusht 2011 - 06:36:

mendim perfundimtar? akoma jo! kam gjithe jeten para te vetezgjedh "vetvrasjen e perjetshme!"
psh, prinderit e mi jane martuar kot fare, nje dasem per qejfin e botes, 2 femije per qejfin e tyre, dhe tani vetem si "qente" ( pa asnjerin femije prane!) Cfare shembulli te marr une ( si vajze e tyre) nga nje martese e tille?!

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2011 - 06:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
mendim perfundimtar? akoma jo! kam gjithe jeten para te vetezgjedh "vetvrasjen e perjetshme!"
psh, prinderit e mi jane martuar kot fare, nje dasem per qejfin e botes, 2 femije per qejfin e tyre, dhe tani vetem si "qente" ( pa asnjerin femije prane!) Cfare shembulli te marr une ( si vajze e tyre) nga nje martese e tille?!

O Ana, martese nuk do. A po vje n'cete?

Postuar nga Ana1 datë 05 Gusht 2011 - 06:45:

haha

vetem nese me paguani, se "time is money for me" (Koha eshte flori per mua)

Postuar nga Iyua datë 05 Gusht 2011 - 07:32:

Citim:

Pershendetje Iyua, si po ja kalon?
Hm...ne c'kategori hyje une? Une hyje ne ate qe, leri gjerat te rrjedhin, te hecin vete pa pasur DATYRIMIN te veprosh, te veprosh sepse ashtu duan "te tjeret", sepse ashtu duan "rregullat".
Me qarte: jam per fazat "Bashkejetese" dhe pastaj kismet n.q.se une dhe ajo e shohim te deshirueshme mund dhe te vejme DIKUR firmen.
Mbase, nje dite para vdekjes time qe te perfitoje "ajo" te pakten ate cike pension timin

Hi vizo Si me mir po ja kaloj
Te kapisha. Thnx per interpretimin.
Qenke ne faza te mira ti pse s'thua sevap ben ti lesh njecik pension kur te vije vakti i kaputjes

Postuar nga dylan datë 05 Gusht 2011 - 07:47:

hej bani si te doni po kur te martoheni zotin mos harroni te na ftoni ne darsem se na ka shku mendja me kcy

Postuar nga Vizioner datë 15 Prill 2012 - 11:14:

Ç'mendim keni për martesën?

...Kafshate qe s'kaperdihet.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2012 - 15:02:

Re: Ç'mendim keni për martesën?

Citim:
...Kafshate qe s'kaperdihet.

eshte martesa e mjeruar jo martesa e lumtur

Postuar nga Vizioner datë 15 Prill 2012 - 15:08:

Re: Re: Ç'mendim keni për martesën?

Citim:
AngelDevil tha

eshte martesa e mjeruar jo martesa e lumtur

Une skam has ndonje te jete i lumtur...deri me sot.
Mbase ne "oret" e para se me vone, vec lumturi=te lumtur nuk kam pare, thjeshte te pershtatur me situaten, nje fare "hec ma, kjo eshte jeta=shtyje".

Ne te kunderten, skam pare - has ndonje qe eshte i pamartuar dhe jo i lumtur

Postuar nga al74 datë 15 Prill 2012 - 15:17:

Re: Re: Re: Ç'mendim keni për martesën?

Citim:

Une skam has ndonje te jete i lumtur...deri me sot.
Mbase ne "oret" e para se me vone, vec lumturi=te lumtur nuk kam pare, thjeshte te pershtatur me situaten, nje fare "hec ma, kjo eshte jeta=shtyje".

Ne te kunderten, skam pare - has ndonje qe eshte i pamartuar dhe jo i lumtur

prinderit tuj a jane te lumtur Vizio?

Postuar nga cecilia datë 15 Prill 2012 - 16:43:

Amon ore sa e komplikoni situaten. Dihet qe njeriut si gjindet karari. Lufton ter kohes per te gjetur njeriun e duhur dhe kur e gjen e martohet fillon e i merzitet ceshtja kupton se,asnjehere s'duhet te jesh ne kerkim te dashurise ideale por ne kerkimin e nje jete te kompletuar,me te mirat e te keqijat e saja. Kupton se,lumturine e krijon vete dhe nuk e gjen gjetke. Kupton se,martesa duhet pare si filozofi dhe jo si ndeshkim. Nuk ka lumturi jashte shtepise tende,ka vetem aventure kalimtare,te perkoheshme. Mgjth,jam e mendimit se cdo gje duhet provuar per te nxjerr ne fund konkluzionet e dobishme per veten,ku secili te bej zgjedhjen qe e con drejte lumturise se tij.

Al,ti si shume pytje po bon

Postuar nga Vizioner datë 15 Prill 2012 - 16:48:

Re: Re: Re: Re: Ç'mendim keni për martesën?

Citim:
Po citoj ato që tha al74

prinderit tuj a jane te lumtur Vizio?

hm...kalove direkt=n'privat!
Ok. nejse...

Pergjigjia: As me pak e as me shume se sa shumica e shqiptarve = me mentalitetin shqiptar te te nje martese.

Postuar nga F_xhunior datë 15 Prill 2012 - 17:01:

Martesa eshte nje lloj bari qetesues kunder renies shpirterore (depresionit). Nuk ka gje me te bukur se martesa. Megjithate, sikurse mund te ndodhe per cdo gje tjeter, nganjehere ndeshemi me dite te veshtira, porse zakonisht dhe pothuaj gjithnje, do te ndjeheni te lumtur.

Martohu!

Postuar nga al74 datë 15 Prill 2012 - 17:06:

Re: Re: Re: Re: Re: Ç'mendim keni për martesën?

Citim:

hm...kalove direkt=n'privat!
Ok. nejse...

Pergjigjia: As me pak e as me shume se sa shumica e shqiptarve = me mentalitetin shqiptar te te nje martese.

mos e merr private Vizio sepse nuk ishte e tille por ashtu sic i heq vize muhabetit ti me duket se e barazon martesen me nje lidhje kontrate ekonomike .
te gjykosh per martesen duhet te kesh parasysh edhe faktore te jashtem te shoqerise , ekonomise etj. etj , por me e rendesishme eshte sepse duhet te ta beje zemra tak kur ta ndash mendjen .
jo pa qellim ta bera pyetjen qe ti devijon ti pergjigjesh sepse ke bindjen e patundur ne koke qe nje femer do lidhet me ty vetem pse do kesh para.
e ke gabim or zotni , leshoje veten packa zhgenjimit .
mentaliteti shqiptar te nje martese ?! e cili na qenka ky mentalitet ?

Postuar nga cecilia datë 15 Prill 2012 - 17:10:

Po behet interesante tema,po me pelqeka

Une per vete do martohesha vetem po te jete boss

Postuar nga al74 datë 15 Prill 2012 - 17:16:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po behet interesante tema,po me pelqeka

Une per vete do martohesha vetem po te jete boss

po de : une boss ti boss , lopa te ngordhi thu tina .

kisha pershtipje tjeter per ty goce :

Postuar nga cecilia datë 15 Prill 2012 - 17:24:

Nuk i ndahem qellimit tim kryesor une...ce do njeriun mer al kur ska xixa ne xhep

Sa romantik qe je mer dreq na cmene

Postuar nga al74 datë 15 Prill 2012 - 17:30:

o ti na rrufsh per vere! po ti e ke ate dreq intuite femne me e pa a ka brum me u bo boss tjetri apo jo. o kollaj me e mor kshtu te gatshem po roli i femnes kalon ne ate te kuklles masanej .
ene une kur u martova e kisha grun e pasur po masanej u zhvlersu leku e u rrit dollari

Postuar nga cecilia datë 15 Prill 2012 - 17:39:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
o ti na rrufsh per vere! po ti e ke ate dreq intuite femne me e pa a ka brum me u bo boss tjetri apo jo. o kollaj me e mor kshtu te gatshem po roli i femnes kalon ne ate te kuklles masanej .
ene une kur u martova e kisha grun e pasur po masanej u zhvlersu leku e u rrit dollari

Po,une i jap dashnine e mjaftushme,i jap frymezimin qe ai te bohet boss..se gjo tjeter skam me i dhon jo po prandaj si besoj dashnise mer dreq se fukarai te fukarai perplaset dhe leku te leku shkon...pse ca kujtove ti se jeta eshte si te filmi hirushja e,qe princi kerkonte te thjeshten? Ah,mer al. Une i besoj vetem vetes time. As bossit e as njeriut.

Postuar nga al74 datë 15 Prill 2012 - 17:43:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Po,une i jap dashnine e mjaftushme,i jap frymezimin qe ai te bohet boss..se gjo tjeter skam me i dhon jo po prandaj si besoj dashnise mer dreq se fukarai te fukarai perplaset dhe leku te leku shkon...pse ca kujtove ti se jeta eshte si te filmi hirushja e,qe princi kerkonte te thjeshten? Ah,mer al. Une i besoj vetem vetes time. As bossit e as njeriut.

tepke!

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.