Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)

Postuar nga Nigo datë 14 Tetor 2006 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
me ba me henger dhe me ta fut ne goje ushqimin,.

Demo ke të drejt se ne meshkujt Shqiptar jena shum të respektum,ne ju a fusim ushqimin deri në gojë .......   siç e the dhe vet.

Postuar nga SEXI datë 14 Tetor 2006 - 15:43:

Citim:
dreken kam maru pune ,hajde bejme darken tashi..se hekurosjen e lame pas darkes..

p.s sexy merr moj merr shembull ka dhe kshu meshkujsh shqiptare qe dine me la me hekuros ,me ba me henger dhe me ta fut ne goje ushqimin, jo vetem si ata qe ke njohur ti..

Ata qe thone ashtu sbejne gje jo vetem "p...."i kane sic kane te gjithe meshkujt shqiptare e i shesin me shumic,po se di qe ska kush ja blen...Haahaaahaaa

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Tetor 2006 - 19:40:

Citim:
Ata qe thone ashtu sbejne gje jo vetem "p...."i kane sic kane te gjithe meshkujt shqiptare e i shesin me shumic,po se di qe ska kush ja blen...Haahaaahaa

Mirese erdhe sexi. Une skam fare "P...." dhe pranadaj skam si te shes. Ti ke "P...." per te shitur se di ca njerez qe blejne.
Nuk tu mbushka mendja ty moj gce, me duket ti shkon e fle ne darke e harron gjithcka qe ke besiduar mbreme ose_se ke kuptuar mire se kishte_ca_shprehje ne gjuhe te huaj?

Postuar nga SEXI datë 14 Tetor 2006 - 20:15:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Mirese erdhe sexi. Une skam fare "P...." dhe pranadaj skam si te shes. Ti ke "P...." per te shitur se di ca njerez qe blejne.
Nuk tu mbushka mendja ty moj gce, me duket ti shkon e fle ne darke e harron gjithcka qe ke besiduar mbreme ose_se ke kuptuar mire se kishte_ca_shprehje ne gjuhe te huaj?

Lezhjano mire se erdhe ti lale,se une ketu kam qene.Pse nuk heq dore dhe ti robo si KOTA dhe cupka,shko dhe ti shiko ato kostumet e KOTES se jane me interesante se kjo tema ketu....BYE zemra vogel.

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Tetor 2006 - 21:42:

Citim:
Lezhjano mire se erdhe ti lale,se une ketu kam qene.Pse nuk heq dore dhe ti robo si KOTA dhe cupka,shko dhe ti shiko ato kostumet e KOTES se jane me interesante se kjo tema ketu....BYE zemra vogel.

Do ma citosh ndonje mesazh apo vetem ndonje fjale qe e kam permendur per kostumet e kotes ti...? Edhe une te premtoj se sdo te shkruaj me te kjo tema. Po nese se sjell ketu atehere ben mire te mendohesh para se tja futesh prape kot kur te diskutosh me mua. Ok Spilti vogel?

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2006 - 21:46:

Shiko tani i dashur parafoles dhe bashkefoles gjinia mashkullore,
me dhune psikologjike kerkoni tua dime vleren o djema shqiptare????
Po lereni kete bisede tani, se u trash si shume.Po me duket sikur vertet po ju japim me shume rendesi sesa e meritoni ne te vertete.

Lezhjani, po ty lol ca tu shkrep me shkru ne kete teme?

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Tetor 2006 - 21:56:

Citim:
Shiko tani i dashur parafoles dhe bashkefoles gjinia mashkullore,
me dhune psikologjike kerkoni tua dime vleren o djema shqiptare????
Po lereni kete bisede tani, se u trash si shume.Po me duket sikur vertet po ju japim me shume rendesi sesa e meritoni ne te vertete.

Lezhjani, po ty lol ca tu shkrep me shkru ne kete teme?

Mirese erdhe edhe ti Helga. Me dhune nuk zgjidhet asnje gja. Pse u trash puna une s,kam ofenduar askend deri tani, por ndihem i ofenduar ne menyre jo te drejtperdrejte nga persona qe mundohen te fusin te gjithe njerezit ne nje kallep dhe harxhojne kohen e tyre duke shkruar si e si ta mbrojne ate qe tashme e kane kuptuar qe eshte gabim. Ja pra dhe pse shkruajta une ketu. Po ti perse shkruan ketu

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2006 - 22:08:

Talking Mir se t`gjeta n` sofren tande.

Un` shkruaj per t`ju nxjerr ne pah vlerat  meshkujve shqiptare

ftohte sot eh?

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Tetor 2006 - 22:18:

Citim:
Un` shkruaj per t`ju nxjerr ne pah vlerat meshkujve shqiptare
ftohte sot eh?

Ti mund te thuash ca te duash se une e di se ti i vlereson meshkujt shqiptare. Une i vleresoj femrat shqiptare aq shume sa i kisha ndrru tre te huaja me nji shqiptare , por te vjen pak si habi kur shikon femra te tilla ketu qe per me teper pretendojne te jene sexi, te mos vleresojne cunat e vendit te vet por tua lene te huajave qe ti vleresojne.
Ftohte the...? Thuj maj superit te ndezi heat-en, apo harrova ti jeton ne privat_house.

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2006 - 22:39:

Citim:

Ti mund te thuash ca te duash se une e di se ti i vlereson meshkujt shqiptare. Une i vleresoj femrat shqiptare aq shume sa i kisha ndrru tre te huaja me nji shqiptare , por te vjen pak si habi kur shikon femra te tilla ketu qe per me teper pretendojne te jene sexi, te mos vleresojne cunat e vendit te vet por tua lene te huajave qe ti vleresojne.
Ftohte the...? Thuj maj superit te ndezi heat-en, apo harrova ti jeton ne privat_house.

Me leshu hiten qe ne tetor?, apo s`asht lire oil kete periudhe,$ 2.65

si na e shpifi.

Po bani ftohte nga darka sic po ban itesh, ma don menja se mas dy javesh s`mbet pik vajit ne furrnace.

Hey grup apo vjen i dite vizite ktejna?Takohena per qejf.

ps:-sa per temen ne fjale, o Lezhjan-sinqerisht ta them qe jane disa tipa meshkujsh qe edhe po i punsove ne shpin e Bardhe,

kurre s`kan m`u eduku.

Postuar nga METAXA datë 15 Tetor 2006 - 19:02:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO

Sa me pak ironi lol Metaxa.-Tani me ke fol tamem si shqiptar.
experiencat jetesore, te kujtdo qofshin s`ka te drejte askush t`i sulmoje!
(dmth, arma e te dobtit eshte te te gjuaje me buken qe ti i ke ofruar!
=kuptohet em shkrimet qe ju kam ofruar)
Shendet, ska asgje per keqardhje tek une.Gjithsesi flm.

ps:-ka dhe me keq Metaxa.Ju jetoni ne nje ambjent te tille shqiptaresh,
dhe te siguroj qe ka keq e me keq sesa kemi shprehur ne ketu me shkrime!Misteret e kokes mashkullore shqiptare,
ska kanun qe i permbledh nen mbishkrimin "idjotesite e meshkujve shqiptare".

Pike.

Nuk ishte qellimi im qe te te sulmoja ty me eksperiencat e tua personale. Ajo keqardhja ime ishte e sinqerte sidoqofte pune per ty si e merr. Nuk mund te krahasoni gjithe meshkuj shqiptare me ato eksperienca 'te bukura' qe keni pasur ju ok?

Ajo qe thote sexi dhe qe po vazhdon te thuash ti eshte fyerje per te gjithe ne, nuk ka te beje fare me diskutimin apo mendimin tuaj dhe nuk mund te fshiheni mas gjithe atyre budallalliqeve duke thene qe 'ky eshte mendimi im'. Le pastaj kur me permen turqit qe u nxefkan kur u shiko njeri te dashuren apapapapapapaa sa nxefen ato. Sexi i vogel vetem per turqit mos me fol se di cik me shume si per meshkuj turq ashtu dhe per femrat turke kshuqe mylle kete muhabet. Nuk na afrohen as tek maja e thojit.

Nejse me kaq e mbyll se u kthy i teme lloqesh kot masi koti. Thjesht kujdes me fjalite ofenduese se sjua ka kush per borxh qe te shfryheni te meshkujt shqiptare per shkak te mashkullit qe keni perkrah dhe ju thote kurve. Boll se e tepruat.

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 19:31:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Nuk ishte qellimi im qe te te sulmoja ty me eksperiencat e tua personale. Ajo keqardhja ime ishte e sinqerte sidoqofte pune per ty si e merr. Nuk mund te krahasoni gjithe meshkuj shqiptare me ato eksperienca 'te bukura' qe keni pasur ju ok?

Ajo qe thote sexi dhe qe po vazhdon te thuash ti eshte fyerje per te gjithe ne, nuk ka te beje fare me diskutimin apo mendimin tuaj dhe nuk mund te fshiheni mas gjithe atyre budallalliqeve duke thene qe 'ky eshte mendimi im'. Le pastaj kur me permen turqit qe u nxefkan kur u shiko njeri te dashuren apapapapapapaa sa nxefen ato. Sexi i vogel vetem per turqit mos me fol se di cik me shume si per meshkuj turq ashtu dhe per femrat turke kshuqe mylle kete muhabet. Nuk na afrohen as tek maja e thojit.

Nejse me kaq e mbyll se u kthy i teme lloqesh kot masi koti. Thjesht kujdes me fjalite ofenduese se sjua ka kush per borxh qe te shfryheni te meshkujt shqiptare per shkak te mashkullit qe keni perkrah dhe ju thote kurve. Boll se e tepruat.

O lale a se kupton qe e teprove pak si shume ti me shoke e jo ne.Sa per eksperiencat 'e bukura' qe thua ti,te miat (se te GANGOOS) nuk i di me meshkujt shqiptare une i kam njohe qe ne takimin e pare dhe ja kam heqe vizen te gjitheve me rradhe...E shumta me 3 pyetje dhe e kane treguar veten kush jane,sja ka vlejt mundimi me vazhdu me tej...Dhe ato qe e heqin veten "te mire" dhe qe i duan do dali dikush ne jete qe do ti urrej si shqiptar qe jane...Sa per ofendimet mos i lexo ti lal,fundja spo i ofendojme me emra por te gjithe ne pergjithesi.....

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 20:15:

Citim:
O lale a se kupton qe e teprove pak si shume ti me shoke e jo ne.Sa per eksperiencat 'e bukura' qe thua ti,te miat (se te GANGOOS) nuk i di me meshkujt shqiptare une i kam njohe qe ne takimin e pare dhe ja kam heqe vizen te gjitheve me rradhe...E shumta me 3 pyetje dhe e kane treguar veten kush jane,sja ka vlejt mundimi me vazhdu me tej...Dhe ato qe e heqin veten "te mire" dhe qe i duan do dali dikush ne jete qe do ti urrej si shqiptar qe jane...Sa per ofendimet mos i lexo ti lal,fundja spo i ofendojme me emra por te gjithe ne pergjithesi.....

Ai qe do urrehet ne kete mes je vetem ti. Ti je aq e zonja sa ke fituar me force urrejtjen e atyre qe te lexojne.
Citim:
fundja spo i ofendojme me emra por te gjithe ne pergjithesi.....

Ca thote kjo mor vlla...?!

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 20:20:

Citim:

Ai qe do urrehet ne kete mes je vetem ti. Ti je aq e zonja sa ke fituar me force urrejtjen e atyre qe te lexojne.

Ca thote kjo mor vlla...?!

Ajo qe do urrehet ne kete mes jam vetem une...Hahhaahaaaaa
Une jam aq e zonja.......(te gjithe ma thone mire qe e kuptove dhe ti)
O lal e di ca them une:-Nese te djeg mos e hap me ta lexosh kete teme(ti dhe ndonje tjeter)OOOKKK?????????

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 20:28:

Citim:
Ajo qe do urrehet ne kete mes jam vetem une...Hahhaahaaaaa
Une jam aq e zonja.......(te gjithe ma thone mire qe e kuptove dhe ti)
O lal e di ca them une:-Nese te djeg mos e hap me ta lexosh kete teme(ti dhe ndonje tjeter)OOOKKK?????????

Ti qenke hajde hajde, lum si ti per zotesite qe ke.
Si gurisht qe me djeg mua ca kujtove ti se flet me jerez te nivelit tend qe vijne ketu e shajne rracen e vet. Po ketu e kane fajin moderatoret qe svine e te vejne nje ban te mire e pastaj shko shaji shqiptaret atje tek forumet turqe se ktu skam me tu heqe, kemba kembes kam me te ndjeke gjere sa te marresh ate qe meriton.

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 20:59:

Citim:

Ti qenke hajde hajde, lum si ti per zotesite qe ke.
Si gurisht qe me djeg mua ca kujtove ti se flet me jerez te nivelit tend qe vijne ketu e shajne rracen e vet. Po ketu e kane fajin moderatoret qe svine e te vejne nje ban te mire e pastaj shko shaji shqiptaret atje tek forumet turqe se ktu skam me tu heqe, kemba kembes kam me te ndjeke gjere sa te marresh ate qe meriton.

Eeeeeeee o lezhjano po ai qe eshte i dhjere vete atij i djeg lale.Sa per moderatoret skan cme bejne mua se spo ofendoj me fjale banale jashte fjalorit shqip.OK?Sa per ti shajt shq te forumet e turqve do i sha por kur te shkoj lal se jam shume larg tani.Nese ske me ca te merresh tjeter vazhdo me ndiq,nuk jam kondra.Haaahaahhhaaaaa

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 21:07:

Citim:
Eeeeeeee o lezhjano po ai qe eshte i dhjere vete atij i djeg lale.Sa per moderatoret skan cme bejne mua se spo ofendoj me fjale banale jashte fjalorit shqip.OK?Sa per ti shajt shq te forumet e turqve do i sha por kur te shkoj lal se jam shume larg tani.Nese ske me ca te merresh tjeter vazhdo me ndiq,nuk jam kondra.Haaahaahhhaaaaa

Po me mire te jesh i dhjere sesa si ti qe dhjet nga goja.
Mos u ofendo e...vetem te dhashe pergjigjen e asaj qe the.
Edhe kij kujdes kur te fillosh me ofendime me mua, por megjithate cfare te pres me shume nga ti, je shume e parashikushme, e vetmja arme qe te ka ngelur tani jane vetem ofendimet. Good Luck !

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 15 Tetor 2006 - 21:24:

Citim:

Edhe kij kujdes kur te fillosh me ofendime me mua, por megjithate cfare te pres me shume nga ti, je shume e parashikushme, e vetmja arme qe te ka ngelur tani jane vetem ofendimet. Good Luck !

lezhjani, po aman o vlla ca meresh me nivelin  ZERO se kupton qe ajo ka  myshnje ne  kafke te kokes..  se  tru ta garantoj un qe ska..

ti moj sexi po na  shave    ti ne.. ne  biemi na pesha... po ik moj  se  qeke    debile ti ,  pse thua  qe je shqiptare nje her,  se kush te  degjon e kush te  lexon... ka  admin ky  forumi ketu, apo ska?? se kam lexuar para nja tre vjetesh  kur regjistroheshe  qe nuk lejoheshin ofendimet   dhe rracizimi i ketij lloji.

Sa e cudishme  eh? ne themi qe greku eshte  rracist etc etc.. greku thot  ato  qe thot, per  arsye kufinjsh e  heronjsh.. po   shum grek qe njof  jo ore kan  respekt   per ne si popull e per karakterin tone.. po kjo qeka greke e kaluar  greke...  yshyyyyy sexi , sic te tha dhe Roke..  do  zhgenjesh shum me  ate emer kur te plakesh, mos te them je  zhgenjyer already .

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 21:28:

Citim:

Vazhdo ti lal jep pergjigje se dhe mua pas me ke,forumi i lire eshte besoj dhe privat...Nuk ofendohem une por me vjen keq per ty dhe disa te tjere,po ato e lane kete teme te pakten po ty spo tu mbushka mendja(si gjithmone Shq.kokederr).Kur skam per cfare ti lavderoj normal do ti ofendoj.

Eeejjjj si eshte koha andej nga ty se ketej nga mua po ben pak ftohte....

Postuar nga Enya datë 15 Tetor 2006 - 21:40:

Papapapapapapapapa, sa u zgjat konopi

O Meshkuj Shqiptare,-kuptoni drejt!Thirrje

"Ne ju vleresojmeeeeeeeeeeeeee shumeeeeeeeeeeeeeee Juveeeeeeeee,

ndersa juveeeeeeeeeee s`na vlersoniiiiiiiiiiii aq sa duhettttttttttttttttt!"

-Kjo eshte ideja e gjtihe mesazheve qe kemi shkruar(ne pergjithesi)

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 21:40:

Citim:
Vazhdo ti lal jep pergjigje se dhe mua pas me ke,forumi i lire eshte besoj dhe privat...Nuk ofendohem une por me vjen keq per ty dhe disa te tjere,po ato e lane kete teme te pakten po ty spo tu mbushka mendja(si gjithmone Shq.kokederr).Kur skam per cfare ti lavderoj normal do ti ofendoj.

Eeejjjj si eshte koha andej nga ty se ketej nga mua po ben pak ftohte....

Kokederr do te jete ai qe ta fut ty,te cilin se besoj se eshte Shqiptar se sdo te kishte lene te flitje keshtu.

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

lezhjani, po aman o vlla ca meresh me nivelin  ZERO se kupton qe ajo ka  myshnje ne  kafke te kokes..  se  tru ta garantoj un qe ska...

O lal mesohu me shkrujt shqip njehere ti OK.myshnj(myshk nuk kam une mos me ngaterron me kete qe po i citoj fjalet)?????????????????

ti moj sexi po na  shave    ti ne.. ne  biemi na pesha... po ik moj  se  qeke    debile ti ,  pse thua  qe je shqiptare nje her,  se kush te  degjon e kush te  lexon... ka  admin ky  forumi ketu, apo ska?? se kam lexuar para nja tre vjetesh  kur regjistroheshe  qe nuk lejoheshin ofendimet   dhe rracizimi i ketij lloji.

Nuk bie nga pesha ti lal po te bie morali....Une kur jam regjistruar si kam pranuar rregullat prandaj po shkruaj keshtu(kam shkruar ndonje fjale banale deri tani???)

Sa e cudishme  eh? ne themi qe greku eshte  rracist etc etc.. greku thot  ato  qe thot, per  arsye kufinjsh e  heronjsh.. po   shum grek qe njof  jo ore kan  respekt   per ne si popull e per karakterin tone.. po kjo qeka greke e kaluar  greke...  yshyyyyy sexi , sic te tha dhe Roke..  do  zhgenjesh shum me  ate emer kur te plakesh, mos te them je  zhgenjyer already .

Sa per rracist edhe shqiperia brenda per brenda vetes saj eshte...Valle mos e do jugu-veriun apo veriu-jugun????????
Sa per kete pseudonim(se s'eshte emri im) mos u bej merak se sdo shkruaj neper forume apo chate kur te plakem dhe do zhgenjej meshkujt.
Deri tani nuk eshte zhgenjyer njeri nga pseudonimi qe kam po per kundrazi.....

Postuar nga Enya datë 15 Tetor 2006 - 21:52:

Citim:

Kokederr do te jete ai qe ta fut ty,te cilin se besoj se eshte Shqiptar se sdo te kishte lene te flitje keshtu.

Lezhjan, mbaje veten.Mos vetehyn ne ate kategorine e meshkujve

"pronar te femres"!

Besoj se s`ka asgje per te futme ketu.

Atyre qe jua fusni ju, dhe qe i paski nen komanda te vazhdueshme

dhe qe i ndaloki dhe t edrejten me fol lirshem,

atyre drejtohuni e jo SEXI-t!

Boll tash se e bane shllung tymit muhabetin.

Pra, kjo verteton ate c`ka SEXI dhe une kemi thene ne shkrimet tona.

Ua dime vleren, po Ju kurre s`keni me na lan rehat!

Tungos Amigos.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 15 Tetor 2006 - 21:53:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Sa per rracist edhe shqiperia brenda per brenda vetes saj eshte...Valle mos e do jugu-veriun apo veriu-jugun????????
Sa per kete pseudonim(se s'eshte emri im) mos u bej merak se sdo shkruaj neper forume apo chate kur te plakem dhe do zhgenjej meshkujt.
Deri tani nuk eshte zhgenjyer njeri nga pseudonimi qe kam po per kundrazi.....

jan rracist ata/ato  si puna jote ! na   keta vuan shqiperia  jo nga rracizmi, po nga idjotizmi  qe permban kjo pjese si ti , ...kur  ben dhe ti si  merlin monroe. hahahahahahahahaahhaahhaa 

gango  huni, kush tha  qe si vlersojme ne  femrat shqiptare ? po mos  ti vlersonim, athere  si ka mundesi  qe gjithmon  shumica  ose e ka  te dashuren shqiptare, ose kerkon ka  deshire ta ket shqiptare .. po qendron ajo qe tha metaxa.. sic duket   disa nga ju keni  pas  experienca te hidhura

lezhjani lere o  vlla, se sja vlen me kete , se me kete  ka te drejt  cdo shqiptar te  sillet  ashu dhe kush paska  qen ai  qe me  dashje apo padashje  sexi e nxori vet.. qe i  thone K*r*e  , i  paskan then ne  emer

ciao

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 22:02:

Citim:

jan rracist ata/ato  si puna jote ! na   keta vuan shqiperia  jo nga rracizmi, po nga idjotizmi  qe permban kjo pjese si ti , ...kur  ben dhe ti si  merlin monroe. hahahahahahahahaahhaahhaa 

gango  huni, kush tha  qe si vlersojme ne  femrat shqiptare ? po mos  ti vlersonim, athere  si ka mundesi  qe gjithmon  shumica  ose e ka  te dashuren shqiptare, ose kerkon ka  deshire ta ket shqiptare .. po qendron ajo qe tha metaxa.. sic duket   disa nga ju keni  pas  experienca te hidhura

lezhjani lere o  vlla, se sja vlen me kete , se me kete  ka te drejt  cdo shqiptar te  sillet  ashu dhe kush paska  qen ai  qe me  dashje apo padashje  sexi e nxori vet.. qe i  thone K*r*e  , i  paskan then ne  emer

ciao

Eeeeeeee Shq. vuan nga idjotizmi i atyre qe permban aty dhe jo nga i imi.
Sa per eksperienca ska pas rastin ndonje shqiptare me i provu.Do thuash pse?Se ia veja vizen qe ne fillim,se e tregonin veten kush ishin prandaj.Sa te hapin gojen njihen si jane.Mua ska dal ndonje bir k***e deri me sot te me thote k*r*e.OK???Mbylle mo lal ket muhabet ca e vazhdon me????

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 15 Tetor 2006 - 22:12:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Eeeeeeee Shq. vuan nga idjotizmi i atyre qe permban aty dhe jo nga i imi.
Sa per eksperienca ska pas rastin ndonje shqiptare me i provu.Do thuash pse?Se ia veja vizen qe ne fillim,se e tregonin veten kush ishin prandaj.Sa te hapin gojen njihen si jane.Mua ska dal ndonje bir k***e deri me sot te me thote k*r*e.OK???Mbylle mo lal ket muhabet ca e vazhdon me????

pffffff...   epo  bijt e  ****** nuk i thone   K***e  dikujt.. se jan vet.. keshu qe ti  vete  nxore me pare ne nje postim tendin.. ndoshta  ai ska qen i tille

nejse spo shkruaj me  un per ty.. se ti   nuk mbush me sa shof.. te tera kandelet njelloj i ke.

Postuar nga Demokrate4ever datë 15 Tetor 2006 - 22:22:

O kota cja varni dhe ju kaq shume vesht ksaj, lereni te sjelli ata turqit e saj ketu ne forum dhe ti pergjigjen. Pfff .
Moj ti suksi dhe babane tend kaq shume e urren?Atehere s'paske faj qe shkruan ne kete menyre pergjithesore.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 15 Tetor 2006 - 22:26:

Citim:
O kota cja varni dhe ju kaq shume vesht ksaj, lereni te sjelli ata turqit e saj ketu ne forum dhe ti pergjigjen. Pfff .
Moj ti suksi dhe babane tend kaq shume e urren?Atehere s'paske faj qe shkruan ne kete menyre pergjithesore.

lol,  suksin e paska mare per  keq  suksi  turk, dhe flet percart..

suksi mos u ndaj na kopeja, se te perdhunon bariu ( nje  fjal e urt popullore :p)

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 22:30:

Citim:
Lezhjan, mbaje veten.Mos vetehyn ne ate kategorine e meshkujve

"pronar te femres"!

Besoj se s`ka asgje per te futme ketu.

Atyre qe jua fusni ju, dhe qe i paski nen komanda te vazhdueshme

dhe qe i ndaloki dhe t edrejten me fol lirshem,

atyre drejtohuni e jo SEXI-t!

Boll tash se e bane shllung tymit muhabetin.

Pra, kjo verteton ate c`ka SEXI dhe une kemi thene ne shkrimet tona.

Ua dime vleren, po Ju kurre s`keni me na lan rehat!

Tungos Amigos.

Ti helga mos hajde ketu me me dhane mend mu e pastaj me me thane tungos amigos. Ti kishe heqe ato dy fjalet e funit do te kishte dale postimi ma i bukur. Ne qofte se edhe ty te pelqejne mendimet e seksit Vazhdo rrugen tane, si ta kesh ma mar.

Postuar nga Enya datë 15 Tetor 2006 - 22:43:

Citim:

Ti helga mos hajde ketu me me dhane mend mu e pastaj me me thane tungos amigos. Ti kishe heqe ato dy fjalet e funit do te kishte dale postimi ma i bukur. Ne qofte se edhe ty te pelqejne mendimet e seksit Vazhdo rrugen tane, si ta kesh ma mar.

e kam shprehje personale"Tungos amigos", qe don me than shnet(sipas meje)

e jo sic mund ta kesh marr ti kuptimin.

Une rrugs teme jam, me duket si kam dal kujt para n`rrug e po i bi n`qaf.

Mua me bani pershtypje fjala jote(drejtu sexit jo mua)

dhe po aty kembengul une qe "Meshkujt shqipar s`te hapin rrug as ne muhabet, thjeshte, dojn me dal ma te mencem se ne femnat(edhe en rastet kur s`jane)!

ps:-mu sme interreson sesi jan bota(ca asht pas oborrit shpis teme),

por ama tema asht pergjithsuese dhe sigurisht pergjigjet do jen me objekt pergjtihsus!

Ne snjifena sot qe me than "vazhdo rrugen tande",ma don menja se e kam lan aq vend

sa me bisedu em nejrz,pse jo dhe mu keshillu prej njerzve!!!

Ju vlersojm aq sa te na vlersoni ju!

Pike.

ska me te futme ktu,as me perjashtime-por pergjithsisht ket mentalitet kena pas

e kena me pas te trashegum brez mas brezit!

Pse s`flitni ca asht, por anderroni te ndryshoni dhe pikpamjet femnore????!!!

Kush po ju fyen, ne juve apo juve ne????

Hajt pra,-diskutim te qete.

ps:-dikush ka permend se "Mos kena ne pervoja eprsonale me meshkuj te tille"

-Mos na qani hall, po hapni syt e vesht e perballuni me rrealitetin shqiptar-kudo qe jeni!

Nje ne 10 shqiptar e ofendon grun e tij ne sy te shokve(me dal trim)!

Nje ne 10 shqiptar e man myll motren shpi,me i mbajt nderin familjes me zor!

Nje ne 10 shqiptar e perdor te dashuren e vet si mjet defrimi!

Nje ne 10 shqiptar s`i flet femnes se tij me goj, ne prani te prinderve te tij!

etj etj....statistika rreale e jo shpifje o njerez me shkolle!!!!

--------------------

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 23:28:

Citim:

O lale sill ti me shoke e shoqe ata SHQ te flasin ne forum jo per gje po flasin "bukur" ata si perhere,se une turqit a ndonje shtet tjeter i sjell te flasin po kam hall mos jua fusin si kali peles pastaj....Jam shume larg turqie tani e ska ku i gjej....

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 23:33:

Citim:

lol,  suksin e paska mare per  keq  suksi  turk, dhe flet percart..

suksi mos u ndaj na kopeja, se te perdhunon bariu ( nje  fjal e urt popullore :p)

O lal e di ca me ka mar per ters mua,kur isha ne shq dhe njoha ata"meshkujt" shq.qe vec meshkuj sjane.Sa per ate fjalen e urte e ke nga eksperienca ti? se une e di se nuk eshte ashtu.Nejse......BYE

Postuar nga atiola datë 15 Tetor 2006 - 23:36:

Shume gjate paska shkuar kjo tema e djemve shqiptare

o njerez normal qe ua dime vleren si jo do ishim ne ketu duke shkruar mi e sexi cfare thua sikur te mos na pelqenin nuk do ishim ketu

atehere eshte gje tjeter si vertet e meritojne qe tjua varim

po te mire jane cfare tu themi
ne nuk kemi jete pa ta por ama dhe ata pa neve

jemi nje lol

hahahah shpresoj te mos me shani shume

puthje te gjitheve

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 23:41:

Po pra se i duam shume prandaj po shkrujme dhe ne kaq shume,qe ti degjojme ne pergjigjet e tyre dhe ti njohim me mire se kush jane "meshkujt SHQ"...PO del egoizmi tyre dhe ketu ne forum qe flasin pak me rezerva se te te kene perballe....o zot me ca gjuhe te flasin(gjithe edukat)hhaahaaaahaaaahaaah...Pa "meshkujt"shqiptare ne nuk ecim dot perpara....(6)(6)(6)

Postuar nga atiola datë 15 Tetor 2006 - 23:45:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Po pra se i duam shume prandaj po shkrujme dhe ne kaq shume,qe ti degjojme ne pergjigjet e tyre dhe ti njohim me mire se kush jane "meshkujt SHQ"...PO del egoizmi tyre dhe ketu ne forum qe flasin pak me rezerva se te te kene perballe....o zot me ca gjuhe te flasin(gjithe edukat)hhaahaaaahaaaahaaah...Pa "meshkujt"shqiptare ne nuk ecim dot perpara....(6)(6)(6)

ja pra ate te thashe dhe une

djeemte shqiptare jane 1

pse cfare gjuhe perdorin sikur te ishim para tyre (mos me thuaj qe me keq se kjo ketu zot atehere ) duhet te mbrohemi hahhahah

Postuar nga Zhylien Sorel datë 15 Tetor 2006 - 23:59:

Une mendoj se ne pergjithesi Femrat shqiptare jane me lart se meshkujt.Kemi nje histori te tere qe meshkujt Sundojne Boten...Siomos ne shqiperi...Qe Mashkulli ka qen vete zot vete shkop......
Po shikoj rrezultatin qe te kenaq..........
Mendoj se Bota do ishte shume me lart se eshte nese do dominonin femrat.........

Po flas ne pergjithesi.Se ka cuna si shpirt ...si puna e ...eeee cave
si ka edhe goca qe .....Jane si meshkuj Te keqinj.......

Nejse vazhodjme ediconin me nje lajm nga Bota e Artit........

ps,mendimi im Ky.

Postuar nga atiola datë 16 Tetor 2006 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Une mendoj se ne pergjithesi Femrat shqiptare jane me lart se meshkujt.Kemi nje histori te tere qe meshkujt Sundojne Boten...Siomos ne shqiperi...Qe Mashkulli ka qen vete zot vete shkop......
Po shikoj rrezultatin qe te kenaq..........
Mendoj se Bota do ishte shume me lart se eshte nese do dominonin femrat.........

Po flas ne pergjithesi.Se ka cuna si shpirt ...si puna e ...eeee cave
si ka edhe goca qe .....Jane si meshkuj Te keqinj.......

Nejse vazhodjme ediconin me nje lajm nga Bota e Artit........

ps,mendimi im Ky.

une nuk jam e mendimit me ty qe te dominonin femrat te kene te drejta te barabarta po
urrej ate mendimin e meshkujve qe duan te jene gjithnje me siper se femrat
pse cfare keni me shume sse ne ?

Postuar nga Zhylien Sorel datë 16 Tetor 2006 - 00:08:

Skan se si te kuptojne meshkujt kuptimine Barazise nese nuk provojne dominimin e tyre.....

Dhe une per barazi jam.Po ce do qe ska.....

Postuar nga atiola datë 16 Tetor 2006 - 00:12:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Eric Darven
Skan se si te kuptojne meshkujt kuptimine Barazise nese nuk provojne dominimin e tyre.....

Dhe une per barazi jam.Po ce do qe ska.....
[/QUOT

tani per tani jo dhe eshte per te ardhur keq

po mendoj qe nje dite do te kete te pakten shpresoj

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 16 Tetor 2006 - 11:03:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

une nuk jam e mendimit me ty qe te dominonin femrat te kene te drejta te barabarta po
urrej ate mendimin e meshkujve qe duan te jene gjithnje me siper se femrat
pse cfare keni me shume sse ne ?

ahhhhh ta dish ti ca  kemi neeeeeeee :p   dmt ti e  di po     e  zeme gjoja  se di

Postuar nga comja datë 16 Tetor 2006 - 14:17:

posi mo nuk ja dim vleren kur me ta perballemi disaher jan ata qe te marin nr. e tel se te dalin perball kan frik dhe fillojne e te kercenoj po nuk i prano ve ti takosh dhe kur e shofin qe femrat sja vene veshin shum, bejne sikur ska ndodhur gje jo per gje po kane frike. dhe per keta qe flas jane ata meshkujt e jugut e te veriut qe dikush ketu i beri te mire atje munde te jene te mire po sa erdhen ne shqiperin e mesme e treguan veten si jane."pa ofendime"

Postuar nga METAXA datë 17 Tetor 2006 - 15:36:

Citim:
Po citoj ato që tha comja
posi mo nuk ja dim vleren kur me ta perballemi disaher jan ata qe te marin nr. e tel se te dalin perball kan frik dhe fillojne e te kercenoj po nuk i prano ve ti takosh dhe kur e shofin qe femrat sja vene veshin shum, bejne sikur ska ndodhur gje jo per gje po kane frike. dhe per keta qe flas jane ata meshkujt e jugut e te veriut qe dikush ketu i beri te mire atje munde te jene te mire po sa erdhen ne shqiperin e mesme e treguan veten si jane."pa ofendime"

hahahahahahahahahahaha epo re.. Si the ti come, te marrin nr e telefonit se kane frike me te dale perballe??????!!!!!!!! Dhe pastaj te kercenojne qe ti takosh???????!!!!!!!! Dhe kur femrat sia vene veshin bejme sikur ska nodhur gje?????!!!!! Se kemi frike??????!!!!! hahahahahahahahahahahah

Me kaq e mbyll me kete teme. Meshkuj te pacipe paskemi qene dhe une se paskam dite.

Postuar nga comja datë 17 Tetor 2006 - 15:40:

Citim:

hahahahahahahahahahaha epo re.. Si the ti come, te marrin nr e telefonit se kane frike me te dale perballe??????!!!!!!!! Dhe pastaj te kercenojne qe ti takosh???????!!!!!!!! Dhe kur femrat sia vene veshin bejme sikur ska nodhur gje?????!!!!! Se kemi frike??????!!!!! hahahahahahahahahahahah

Me kaq e mbyll me kete teme. Meshkuj te pacipe paskemi qene dhe une se paskam dite.

Epo shyqyr qe e kuptove me ne funde.
se nga ato qe lexova te gjitha e kane thene dhe ti se ke pranuar.

Postuar nga amor alucius datë 17 Tetor 2006 - 15:41:

Citim:
Meshkuj te pacipe paskemi qene dhe une se paskam dite.

Oj,te pacipe Specie e poshter qe paskeni qene ju meshkujt,o Meto :p Po ju si te pacipe qe jeni nga i gjeni nr.e celularit?Apo mosvalle i japin njehere uje mullirit keto gocat tona dhe pastaja... ???

Postuar nga comja datë 17 Tetor 2006 - 15:43:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Po ju si te pacipe qe ju nga i gjeni nr.e celularit?Apo mosvalle i japin njehere uje mullirit keto gocat tona dhe pastaja... ???

me fal te pyes por kete shprehjen se kuptova munde te ma shpjegosh

Postuar nga METAXA datë 17 Tetor 2006 - 15:45:

Citim:

Epo shyqyr qe e kuptove me ne funde.
se nga ato qe lexova te gjitha e kane thene dhe ti se ke pranuar.

Tamom shyqyr. Po e di pse come? Se ti ishe me e qarta nga te gjitha parafolset. Ti i the tamam gjerat ashtu sic jane hahahahahahahahah.

Si ishte ajo fjalia? Te kercenojne pastaj? hahahahahahahahahahahah. Ah medet thuj.

P.S. Amorke po jo mi goc se se ke kuptu tamam ti, ne u dalim perpara u fusim i dru i her si fillim, dhe pastaj u marrim nr e telefonit me zor dmth. Pastaj fillojme kercenimet qe te takohemi hahahahahah. Kur takohemi prape dru. Ja kto jemi ne.

Postuar nga METAXA datë 17 Tetor 2006 - 15:47:

Citim:

me fal te pyes por kete shprehjen se kuptova munde te ma shpjegosh

Ce do qe ta kuptosh mi yllo? Ti i paske kuptu meshkujt shqiptare, i paske zgjidh fare. Mos kerko me shume nga jeta se te rendohet truri me shume pastaj.

Postuar nga amor alucius datë 17 Tetor 2006 - 15:51:

Citim:
  Te kercenojne pastaj?

Kjo e kercenimit eshte veti e shqipove ne pergjithesi,pa saktesuar gjinine Dhe une e ve ne praktike"po s'erdhe sot ne X-vend,ne darke do hash me sherbysen e shpise tate".Apapapapa,sa funksionojne

Citim:
 P.S. Amorke po jo mi goc se se ke kuptu tamam ti, ne u dalim perpara u fusim i dru i her si fillim, dhe pastaj u marrim nr e telefonit me zor dmth. Pastaj fillojme kercenimet qe te takohemi hahahahahah. Kur takohemi prape dru. Ja kto jemi ne.

Dru lisi, ahu...? :p

Postuar nga comja datë 17 Tetor 2006 - 16:08:

O metaxa ti ske pse ofendohesh nese nuk je nga ata cuna pasataj sa per dajak nuk ta lejon njeri.
Un solla vetem nje shembull te meshkujve shqipetar dhe me sakte te atyre nga veriu qe mesa lexova diku ishin me te mire pasatj nuk eshte forte e zorshme te gjehet nje nr. tel te gjithe e dine dhe nuk eshte e nevojshme qe atuj mudhirit ti jepet uje dhe pastaj te bezdiset nje femer ne tel.
Un u shpreha ashtu sepse dikujt qe un njoh i ndodhi me sakte po ju tregoj historin.
Ai djali nga veri i ardhur ne durres e ngacmonte dhe duke pare se kjo nuk i pranonte.Po normale qe nje femer me fakultet nuk mund lidhej me nje burgaxhi pa shkolle aq me teper kur nuk e do nje mashkull me zor nuk mund ti thush te dua.Pasi e gjeti nr. e tel. i con sms dhe hiqet sikur kishte ngataruar nr. dhe i thote se donte te njihej vajza nuk pranoj dhe koka veriut doli te bente kercenime ne tel. pasi vajza e njofti dhe e denoncoi ne polici ishte ky qe nuk djali i veriut nuk pranonte.

Postuar nga METAXA datë 17 Tetor 2006 - 16:15:

Citim:
O metaxa ti ske pse ofendohesh nese nuk je nga ata cuna pasataj sa per dajak nuk ta lejon njeri.
Un solla vetem nje shembull te meshkujve shqipetar dhe me sakte te atyre nga veriu qe mesa lexova diku ishin me te mire pasatj nuk eshte forte e zorshme te gjehet nje nr. tel te gjithe e dine dhe nuk eshte e nevojshme qe atuj mudhirit ti jepet uje dhe pastaj te bezdiset nje femer ne tel.
Un u shpreha ashtu sepse dikujt qe un njoh i ndodhi me sakte po ju tregoj historin.
Ai djali nga veri i ardhur ne durres e ngacmonte dhe duke pare se kjo nuk i pranonte.Po normale qe nje femer me fakultet nuk mund lidhej me nje burgaxhi pa shkolle aq me teper kur nuk e do nje mashkull me zor nuk mund ti thush te dua.Pasi e gjeti nr. e tel. i con sms dhe hiqet sikur kishte ngataruar nr. dhe i thote se donte te njihej vajza nuk pranoj dhe koka veriut doli te bente kercenime ne tel. pasi vajza e njofti dhe e denoncoi ne polici ishte ky qe nuk djali i veriut nuk pranonte.

Ajo vajza nga jugu, u martua me deshiren e vet. I ka te gjitha te mirat dhe burrin e ka king fare se ja njof personalisht. Kane nje femije te mrekullueshem. Po ja qe ajo vajza nga jugu shkon e shker...het me nje shofer furgoni te lagjia ime qe lahet njeher ne dy jave.

Te eci dhe une me rregullen e treshit tani?

Mjaft me keto budallalliqe. Raste te tilla ka sa te duash. Nuk mund te dali surrati jot tani te ofendoje gjithe meshkujt nga veriu nder te cilet jam dhe une. Boll se e tepruat.

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.