Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)

Postuar nga ylli pa han datë 21 Shkurt 2007 - 19:02:

te lumte goja................po pse nuk pergjigjesh kur pys un per kamarierin

apo ke pas shum pune sot e nuk e kishe mendjen

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Shkurt 2007 - 19:12:

Buza hajde e pime nje kafe bashke ketu, para se te ikesh me gjujt peshq

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shkurt 2007 - 19:17:

nje kafe shefes dhe nje dopio wisky jemi te nderua per presencen tende ne lokalin tone...

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Shkurt 2007 - 19:20:

Uaaa flm yllo. Por kam ardhe dhe nje dite tjeter.

Na ftuan puntori me katilen. Edhe pse kisha deshire qe te ishe dhe padronja lokalit.

hajt na befte mire kafja dhe Whisky

Postuar nga Katilesha datë 21 Shkurt 2007 - 19:43:

Buza............uh maj naqe ke hup rastin me njoft shokun tem te ngusht (dhoma666).........lene mas e pyt une nejta tane kohen tu i fol per ty dhe ai tha du me adh me taku Buzen e du me i propozu per martese :p..............hajt pra ma bani edhe mu nje kafe se pa e pi me ju se tash  mas dreken me shijon shume...........nqs doni edhe po jua qyri........apo s'doni ????

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shkurt 2007 - 19:46:

ah maj kat si mete vec tu ba shkusina e tu kqur filxhana...po mir pa tja shohim pak biografin ktij dhomes i her pastaj te shohim e te bejm...

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Shkurt 2007 - 19:54:

hahahahh buza pergjigje klasike te vajze me shkolle

Kati hajde ktheje filxhanin dhe na e shif pak te ardhmen ne beqareshave

Postuar nga Katilesha datë 21 Shkurt 2007 - 19:55:

hahahahaaaaaaaaa... naqe sa kam qeshe.............dhomen e kam me alamet biografiet............ka hapsire boll....3 sallone dhe nje kuzhine me vende te posacme per mos shqetesim gjate oreve kritike :p....

uhhhhhhhhh  Buza maj a e sheh ca te thote filxhani??...qe sot ke me  kap nje alamet peshkaqenit ne hyrje te nje kthese tu shku te nje lokal me emrin "M'ka shku menja me u feju eeeeeeee"...:p.........pa filxhanin tem maj naqe apo din me me pa  kush se une s'ja shoh vedit ???

.........

Lela.........aaaaaa   tii paske da probleme me qeverine....ke nje armik qe den me ta merr postin ktu te forumi....po ti e ke fut nen vedi e se len me ba cap....nje lajm po e merrke ....dhe shoh nje  propozim per bashkjetese......

Postuar nga ylli pa han datë 21 Shkurt 2007 - 19:58:

ta shof ta shof uuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

jo per gja po kam kry edhe "kurs" per at pune
kur ta pi shife ti temen

Postuar nga Katilesha datë 21 Shkurt 2007 - 20:03:

Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
ta shof ta shof uuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

jo per gja po kam kry edhe "kurs" per at pune
kur ta pi shife ti temen

............

uaaaaaaaaaaa....ke kry kurs per ate pune e nuk me thu gja mu....hajt hajt  ta mash mend.....:p:p

tesh Ylli...t'baft mire...ktheje....se du me ta kqyr tamam sot se jam edhe ne xhornat...:p:p:p.......aman ta pa me lemeriten vesht nga ajo qe kam me lexu :p:p

Lela ...a te dita gja ty maj naqe....???

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.