Forumi Horizont Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 »
Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Fjalori romantik.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12620)

Postuar nga Katilesha datë 28 Shtator 2007 - 21:06:

E di se cili ishte gabimi im i vetem??

Qe une nuk te deshta ty si nje Njeri , por si nje Perendi.

Ti ishe per mua Hyjnorja , fati te kishte sjelle nga qielli vetem per mua.

Por ti sot nuk je , Une nuk jam, Dashuria me nuk eshte dhe vete fati jone per kete qan....

Kati

Postuar nga Katilesha datë 29 Shtator 2007 - 23:43:

Largohu.....

Largohu nga une hije e bardhe e kujtimit me te bukur.

Largohu nga une hap qe me ndjek ne cdo mendim.

Largohu nga une shpirt i perlotur.......

Largohu nga une prani e mungeses .......

Largohu !!

007

Postuar nga Zani datë 30 Shtator 2007 - 00:20:

FALEMINDERIT !

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Me romantike se kjo Caushi nuk kisha lezuar, me kujtove Eugjen Onjeginin.

Faleminderit kotka shume !!
se dij se si vendosen keto puthjet ne faqe po ja une une poo i shkruaj me fjale ....te puthe fort tek faqja !

shume miqesisht
Çaushi!

Postuar nga Katilesha datë 30 Shtator 2007 - 00:23:

Re: FALEMINDERIT !

Citim:
Po citoj ato që tha Çaushi

Faleminderit kotka shume !!
se dij se si vendosen keto puthjet ne faqe po ja une une poo i shkruaj me fjale ....te puthe fort tek faqja !

shume miqesisht
Çaushi!

..........

Me pelqen sinqeriteti jot ... te puth dhe une te faqja mik....

Postuar nga Zani datë 30 Shtator 2007 - 00:27:

Re: Re: FALEMINDERIT !

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..........

Me pelqen sinqeriteti jot ... te puth dhe une te faqja mik....

SHUME FALEMINDERIT !!!
Ty Mikja e sinqert e imja te pershendes si njeren nder miqt e veqante te jetes sime ....dhe une fort te puthe te faqja Ty Kati.....!

Postuar nga Katilesha datë 30 Shtator 2007 - 00:47:

Çudi...

Degjoj nje jehone zeri duke thirrur emrin tim me nota malli.

E di..

Eshte thirrja jote....

Sinqeritet...

Edhe ti me mungon...

...007

Postuar nga njeni datë 04 Tetor 2007 - 23:09:

E pranoj se jam fajtor qe ty zemren ta kam thy................... E pranoj se kam gabuar qe ty shpinen ta kam kthy................... E pranoj se zemra jote dhimbjet nuk i meriton.............. E pranoj se n'jeten time me mungon me mungon................ Jo s'te harroj kurre s'mundem ty t'mos dashuroj...........

Postuar nga njeni datë 05 Tetor 2007 - 19:41:

kam kerkuar ne cdo cep te botes gjerat me te bukura per te te dhuruar…….. por si gjeta dhe s`di se ne c`pik te botes mund ti gjej ……………. por kuptuvo qe asgje s`vlen si dashuria jote………….. cdo gje do jepja ne kembim te nje buzeqeshjeje……………te nje puthje nga ti ……… te nje mendimi tendin………… ateher me kerko cfar te duash…………….do te jepja gjithcka vetem per te treguar qe s`jam ne lartesin tende………….

NJENI

Postuar nga kotka datë 05 Tetor 2007 - 19:52:

Njeni, e di ti qe flet duke kenduar si personazhet e Homerit :p (vetem me kete fakt bindem une, qe historia homeriane i ka rrenjet tek Shqiperia jone) :p dhe qe ne prozen tende ka shume poezi :p

Shqipja eshte kaq e bukur ta kendosh dhe poetosh sa te vijne fjalet vete gurre-gurre si ne nje perua te vogel ku rreshkasin pa zhurme.

Mua kjo nuk me ndodh me gjuhet e tjera..ta them sinqerisht:p

Postuar nga njeni datë 06 Tetor 2007 - 18:46:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Njeni, e di ti qe flet duke kenduar si personazhet e Homerit :p (vetem me kete fakt bindem une, qe historia homeriane i ka rrenjet tek Shqiperia jone) :p dhe qe ne prozen tende ka shume poezi :p

Shqipja eshte kaq e bukur ta kendosh dhe poetosh sa te vijne fjalet vete gurre-gurre si ne nje perua te vogel ku rreshkasin pa zhurme.

Mua kjo nuk me ndodh me gjuhet e tjera..ta them sinqerisht:p

kotka kete mendim kam dhe une............ mjafton qe te fillosh nje kenge apo pezi dhe pjesa tjeter fillon e krijohet vet-vetiu.....................:p

sbesoj as une se mund ti ndodhi ndonjeriu me gjuhet e tjera kjo gje..............:p

Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 »
Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.