| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
o flori e kam kete byrazerin
o lali bledi edhe ti lali shenjtori thnx ju ka motra me te miret ju ka, hajde mo ska gje mos u zini per byrazerken ne forum mo amani.....
hej bledumi urime vella... 
byrazerke
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
hej bledumi urime vella...

Bledumi
Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI
he moj moter,si te kam sot...
hej,pse me the urime mi zemera e lalit tat..????//![]()
O shenjtoro..he mer si te vene punet ty...A kan ec ndonjecik zgjedhjet andej nga zonat e tua...ketej nga mua Myzybet..
...ore po ca jan keta njerez mer...e Zot i madh..keq me te mira,keq me te keqija...
mgjth sa te kemi byazerken ne,i mbulojme qe te gjithe me TV..
hej OSBE-ja eshte duk ketej mo,apo jo...do e heq nga puna ate Bucs..
..me gjith ate rroge dhe ben dengla ai..
..hajd hajd se do e bisedojme edhe kete muhabet....
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Une gje nuk kuptoj ketu tek ty? Sa zemera duhet te kesh ti lal. une pervete e di qe vetem nje duhet te jet. Apo e kam gabim?
..e di ti...
Nuk ka motra sot Bledumi. Si ore i thua zemer kur akoma nuk e njeh?Arsona nuk kam gje une me ty, por dua te shikoj reagimet e ketij djali qe na ben sikur eshte i pafajshem.
haha
hej po ku ju ka motra ju zemerushkat e motres hahahahaa
o hirushe ckemi moj goc mire je? po bledumi nje zemer ka moj nje laj thaj ate ka po tek ajo zemer ka nje cop vend per ty si shoqe a ku ta di une si per per persona te tjere, per vellain, prinderit, edhe aty ka mbetyr e nje cop vend per motren ok e more vesh...?
Moj cupke po ty c'ka qe te djeg miza mi xhan??
Pse behesh xheloze ti se kujt i thote zemer apo shpirt ky.Arsonen e kemi moter keshtu qe nuk ke pse te kritikosh.
Dihet mo se ke ka zemer ky. Nuk ka nevoje me per llafe.
hahahahaahah
eshte e ndaluar sot ti thuash gocave zemra apo shpirti keshtu ee.?????
edhe ty te kam thene shume here Yll,kjo sdo te thote qe ste njof,apo qe kam ndonje lidhje me ty..apo jo..????...keshtu qe me ler te bej nje bashkebisedim me motren,se erdhi me duket....MOTRAAAA ARSONAAAAA..
P.S..me duket se ketu une asnjeri nuk njof..???si thu ti/...as e kam pare asnjehere,asnje foto,per ate qe thua ti......vetem e kam degjuar dhe i kam pare shkrimet..
...nuk mund ta imagjinoj dot sesi eshte...
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
hej po ku ju ka motra ju zemerushkat e motres hahahahaa
o hirushe ckemi moj goc mire je? po bledumi nje zemer ka moj nje laj thaj ate ka po tek ajo zemer ka nje cop vend per ty si shoqe a ku ta di une si per per persona te tjere, per vellain, prinderit, edhe aty ka mbetyr e nje cop vend per motren ok e more vesh...?
....
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.