| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas
Mendo sikur..........ç'eshte vetedija????

Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Mendo sikur te mos ishte vetedija

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mendo sikur - Kur e di qe gabon ,dhe vazhdon te gabosh eshte vetedije pastaj autolezion ,pertej deshires ...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Dhe kur kjo rendohet behet e rrezikshme te arrije ne autodestruksion. mendo sikur Brisi te autogabonte
(pervec faktit qe flas per veten ne vete te trete
)
Mendo sikur ............te mos ngaterronim më,vetedijen me ndergjegjen.......eh....
Citim:
Mendo sikur ............te mos ngaterronim më,vetedijen me ndergjegjen.......eh....
Mendo sikur.....Brisi te donte me te vertete te dinte ndryshimin midis dy koncepteve(qe per me shume , eshte themelor)........
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Apo te mos autogabonte?![]()
Mendo sikur Brisi te mos ishte aq fare(pervec faktit qe flas per veten ne vete te trete
)
s'e vura re
Citim:
Mendo sikur.....Brisi te donte me te vertete te dinte ndryshimin midis dy koncepteve(qe per me shume , eshte themelor)........
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
mendo sikur jari te mos i mbante te tera per vete...
Mendo sikur....kafen te ta ofroj une...... 
Citim:
Mendo sikur....kafen te ta ofroj une......![]()

Citim:
( vetedija eshte te dish qe po ben dicka me syte hapur,ose te dish qe po ben dicka,pa ditur cfare po ben,si prsh te veresh dicka,pa e patur mendjen 
)
mendo sikur njerezit te paguhen per te shpjeguar konceptet,,, sdo ndalnin kurre edhe pse asgje sdo te ishin ne gjendje me thene...
Mendo sikur paraja te ishte thjesht nje koncept,c'kuptim do te kishte?
Mendo sikur te mos ikje aq larg...do te kisha mundesi te te jepja nje puthje per here te fundit......
Mendo sikur njeriu te mos mbetej infantil kur mosha s'ta lejon!!
Mendo sikur...te mos kishe nevoje per leje........(mosha eshte tiran?)......
mendo sikur mos te egzistonin me dite si kjo e sotmja, kaq monotone...
mendo sikur kjo jete mos te ishe kaq e shpifur
ma ka hequr trurin fare
Mendo sikur...yjet te te marrin ne boten e vet dhe te te kthejne ne boten e pamundesise...
Mendo sikur te ishim ne janar...kaq shume per te shkruar e kaq pak deshire :o
Me jane ngaterruar dhe butonat e tastieres 
Mendo sikur te mos ma prishje mbremjen sonte.
Nejse ti e di kur te te bien nervat dhe te jemi sy me sy do mund te flasim ashtu si duhet.
Pike e zeze pse une duhet te jem gjithmon fajtori ?!
Mendo sikur te ishe ne vendin tim,me thuaj si do te ishe ndier?
Mendo sikur........ bota te mos kish budallenj-----zija do kish mbuluar planetin..........
Mendo sikur ........ pas pak te cfaqej Janulla ------- zija do ikte si me magji...........dhe llogjet e Kavajes do valonin si ne 7-te Puse
Mendo sikur.....te me mendoje vetem cerekun e kohes qe kaloj une duke te te menduar......s'do te kishe kohe per te menduar per asnje tjeter....
In vino veritas
:p
Mendo sikur te mos ta mendoja me ate fragment,se po mendoj qe s'ishe i te njejtit mendim me mua
(liberamente ispirato
)
sa shume qe mendohet ketu...
Mendo sikur ....mendimet e tua te mi kthjelloje vetem mua ...duke peshperitur.....me embelsi......
Mendo sikur gjithcka te mos kishte kohen e vet...s'do mjaftonte nje naten e mire.Jane lamtumirat natyrale dhe te paevitueshme!
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Mendo sikur........ bota te mos kish budallenj-----zija do kish mbuluar planetin..........
Mendo sikur ........ pas pak te cfaqej Janulla ------- zija do ikte si me magji...........dhe llogjet e Kavajes do valonin si ne 7-te Puse

...mendo sikur..........te mos mendosh!
...mendo sikur..........nuk di, edhe kur di!
...mendo sikur..........te mos hashe, dhe pse ke uri!
...mendo sikur..........Kengen e zogjve, te mos e ndigjosh!
...mendo sikur..........Eren qe te "ledhaton" fytyre, te mos e ndjeshe!
...mendo sikur..........
...ah, c'fare mendon me tej, Ti s'jeton...je i vdekur!!!
............. .................. ................
Tschüß
Une jam...!!!
Mendo sikur te shifje hallin tend dhe mos te grije sallat kot...
Jo per gje por katunaret qe shesin sallat si duroj dot...
Jo mer ti se osht prej 'Elbasani' ai ,
Mendo sikur te ishte prej Elbasoni...

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Pike e zeze pse une duhet te jem gjithmon fajtori ?!

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kam qeshur me lot. Ca ke bo kesaj here?![]()
Mendo sikur te isha ne Toronto tani, me shpirtin tim![]()

Citim:
Ktu ene per te vajt ne banjo duhet te marresh leje.
Cjane prish kta njerez moj aman.
Jo vetem qe s'ka nevoje per leje kur shkon ne banjo, por as ne Toronto cdo muaj . Papapapa, u pa puna, do ia shtrengoj cike vidat :pCitim:
Mendo sikur te ishe me shpirtin tend Amor ,sdo ishe duke shkrujt ketu. :p
Pershendetje dhe nje puthje por me kusht qe te mos ta dij askush![]()
Provoje dhe hajde e me thuaj rezultatet.
Citim:
Pse s'thua ti qe i paskam dhene cike si teper liri levizjet atij timit?![]()
Jo vetem qe s'ka nevoje per leje kur shkon ne banjo, por as ne Toronto cdo muaj . Papapapa, u pa puna, do ia shtrengoj cike vidat :p
Shpirtit mundohem te mos ia marr shpirtin, ai dhe une kemi cdo muaj nevoje per ca dite te lira![]()
![]()
Te puthi dhe une ne faqe edhe tregohu i cike burre si Kapedani . Femrat bejne sikur s'e pelqejne ate dominancen e embel por ne te vertete vdesin per nje mashkull te tilleProvoje dhe hajde e me thuaj rezultatet.

Citim:
Moj tja mbledhesh cunit mos te iki varavingo lart e poshte se la nam.:p
Ka lejen nga une ne xhep. Te shkoje ku te doje, te beje qejf sa te doje, te talle prapanicen me ke te doje... eshte ai qe s'pranon pa mua, une timen e kam bere ama, lejen ia kam dhene
gati 4 vjete bashke, diabolic, ne e kemi gjetur elizirin e dashurise
Citim:
E qe thua ti nga halli po bej si njeri i mire se kshu thelle thelle jam nje qelbesire une :p :p![]()

Citim:
Ai i ka merituar varavingotKa lejen nga une ne xhep. Te shkoje ku te doje, te beje qejf sa te doje, te talle prapanicen me ke te doje... eshte ai qe s'pranon pa mua, une timen e kam bere ama, lejen ia kam dhene
gati 4 vjete bashke, diabolic, ne e kemi gjetur elizirin e dashurise
![]()
Dukesh![]()
![]()

... Mendo sikur, diabolic te mos ishje elbasanlli, dhe komshiu im, pa le!!! :-)))
pershendetje te gjitheve!
Tschüß
Citim:
Aaaaaaa...tashi qe e hape thesin na e trego edhe ne 'bandillave' ket elizirin se pasha Zotin deri m'Toronto jom tuj ardhr mr diabolic-un.........![]()
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
... Mendo sikur, diabolic te mos ishje elbasanlli, dhe komshiu im, pa le!!! :-)))
pershendetje te gjitheve!
Tschüß
Citim:
Jari vallai e marrim ne kembe qe tani qe ta kemi rrugen perpara... :p
Mendo sikur ta kishim gjetur elizirin e dashurise ndoshta nuk do te bridhnim sa ne nje zemer ne nje tjeter...
Citim:
Mendo sikur te ishim bashke dhe tja fusnim me raki te shoqeruar me tave dheu dhe turshi...
Pastaj te kendonim kengen-
O e kam shtepine te pusi qe lahet vete
Nana moj me ka rritun hajde moj me kimete
Zanatine kam hajde more briskaxhie
Aman une i mjeri kam ran ne dashunie...
Mendo sikur ... te mund te kapnim hijen tone.
mendo sikur te kishim lindur ne nje qytet
dhe jetuar gjithashtu
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...pershendetje komshi.
dhe ti ke "Bardhul Popa" e ke bere shkollen?:-))
...e pastaj te vazhdojme me;
Nje dite dile, nje dite zamani,
mblodha shoket me ba aheng
C'jane dy vaaaaajza n'hije te Manit....etj. etj.
:-)))
Ke porta, ke porta, ke porta e kalas
aty rri perhera skam ci baj sevdas
Jo miku ik une e kam ba shkollen ke Naim frashri se ne kokat e mdhaja aty na conin 
Eh mos na kujtoni kanget popullore se vallai prekem,jo per gja por nga data 12 jam ne shqiperi...
Ps:Jari si bilbil qenke nga zeri por na jep nje cinare ta dredhim se na ka vajt ne maj te hundes...
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.