Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Fajtori datë 19 Prill 2010 - 21:20:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Femrat jane si shampot, rrjedhin nga trute

Jo vetem nga trute... fatmiresisht.

Postuar nga al74 datë 19 Prill 2010 - 22:52:

Hey...te hiqka frymen profili yt...por...coc i mungoka dicka

mendim tjeter : ...sikur ta dinte sa me mungon?!

Postuar nga GENTI_the_KING datë 19 Prill 2010 - 23:05:

na mbiti ki shiu mo..............................cic te bejme na ?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Prill 2010 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
Hey...te hiqka frymen profili yt...por...coc i mungoka dicka :hmmm
Disa postime me shume.. ehh e di e di, por do impenjohem, promesso!

Postuar nga al74 datë 20 Prill 2010 - 00:32:

Hey...ishte per profilin ne avatar ri

Postuar nga SmoKer datë 20 Prill 2010 - 00:39:

Sikur ta kisha pushim neser do isha kenaq duke fjet.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Prill 2010 - 01:25:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
Hey...ishte per profilin ne avatar ri
uuu hic mendja e vogel.. e c'i mungoka atij ne avatar ri se na patakse?

Postuar nga al74 datë 20 Prill 2010 - 01:49:

pasqyra e shpirtit Hey pasqyra e shpirtit ..edhe pse "gjysma e bukurise" te merrka ne qafe

...booo sonte qekam njish per komplimenta...zot falna kusuret

Postuar nga kurt datë 20 Prill 2010 - 09:49:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Kurt - Duhet elementi intelektual -jo? Se ne xhep fiziken e ke, s'behem merak . Ty jo vetem qe te tremb siguria intelektuale e femres por edhe nje perkujdesie serioze e mbushur me emocione, prandaj si feministe si ajo qe te trajton si invalid nuk bejne per ty. Hajde se po bej psikologen por thjesht humor . Do what rocks your boat

U laa la laaaa (mendimi i castit ky )

wow, its scary how well you know me, not but you're right to a degree

ne marrdhenie serioze dhe te gjata gjithmone kam date goca te zgjuara, te dipllomuara me masters etj dhe jo vetem book smart. nuk e di a eshte fat apo curse kjo
por e di qe lezeti me i madh i ksaj loje ne disa raste personale, (se loje eshte at the end of the day, really) eshte te veshtrosh te dashuren kur ndjehet superiore meqe po flasim rreth elemntit intelektual
eshte ndjenje e bukur se femra ne ket rast reachies a comfort level around you, (me in this case) and some silly cute funny side of her comes to surface, wich most labaled "inetelctual" guys never get to see
but also, there's a sweet silence joy one feels, when gradualy times comes and you make these type of girls feel sooo small next to you, all in fun and games, no harm done.
then somthing happens, the fun is gone, the sillines is out of the door, its replaced with a sort of respket (intelctually if you will), and that marks the biginin of the end to an almost perfekt heathy relationship
another words i can be thee ideal guy for a "superior intelecual girl" but in most cases, its the lack of the intelect in most girls, to keep a steady long lasting balance

Postuar nga Fajtori datë 20 Prill 2010 - 10:01:

Kurti, fillon shqip e nga mesi vazhdon anglisht. Po shpik gjuhe te re: shqipglisht.

Fol shqip te shkreten.

Postuar nga Eria datë 20 Prill 2010 - 12:39:

o ci hapi pune vetes,pa e ngacmuar une fare

Postuar nga AngelDevil datë 20 Prill 2010 - 16:17:

sikur ta ndizja vetem nji

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Prill 2010 - 20:45:

uffa..

Postuar nga ~Enigme~ datë 20 Prill 2010 - 23:16:

Po behet reth vicios ky muhabet.

Perdora xhorxhin per ta hedhur poshte me humor kete muhabet se mbase eshte dhe ai varianti tjeter ku xhorxhi s'gelltit dot dobesine e tij dhe i kerkon asaj ndarjen. Mgjth me pelqen dhe versioni tend , e zgjuar eshte dhe Hillary qe e mbajti Billin pas gjithe asaj buje. E leme pra qe ju mungon potenciali intelektual per te qene ne lidhje me ty . U hap me kete dhe pikerisht perfundoi po me te njejtin koncept.

Tani se si lulezon dhe mer dhene nje lidhje besoj se e kemi te qarte por nje gje qe me le mua te pyes veten eshte cfare te ben ty te qenit djali ideal? (keshtu po te jap mundesine te shprehesh ...pse vetem cedrus te meret me mbleska per duble a-ne )

Dhe nje gje... perderisa ti me hape porten e te shprehurit te lire duke patur parasysh se ti nuk i mer gjerat per ters hodha hipotezen ne base te atyre qe kam kuptuar per ty ndaj shkrimeve (ku per mua japin vetem grimcen e grimces te personalitetit dhe bagazhit) prandaj s'ke pse te te frikesoje sa mire s'te njoh une.

Ke per ta paguar kete kohe qe me hengre per te t'u pergjigjur Po thashe hajde mqs more insiativen per t'u mu drejtuar... po s'me vjen keq se s'je sforcarur shume se ja ke futur anglisht

Postuar nga SmoKer datë 20 Prill 2010 - 23:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurti, fillon shqip e nga mesi vazhdon anglisht. Po shpik gjuhe te re: shqipglisht.

Fol shqip te shkreten.

Mendoj qe kurtit duhet tja falim...

Mendimi i castit ; Fotoja e profilit te Anemonias eshte hot.

Postuar nga Deb* datë 21 Prill 2010 - 00:01:

Sa u zhgenjeva! C'prisja dhe une! Nejse me mire keshtu. :

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 21 Prill 2010 - 00:41:

'Nga e thena ne te bere eshte ne mes nje det i tere' - Realitet i moçem.

Postuar nga Deb* datë 21 Prill 2010 - 00:48:

Me bejne pershtypje nja dy ne FB. Te bejne nje me dy kerkese per friendship, kur une i kam pranuar me kohe. Me heqin, bejne prape kerkese, e keshtu me radhe. Na bejne konfuz. Sa them,'' Me behet mua apo e kam pranuar kete me pare?'' Interesant jane! C'ti bej qe i kam te njohur, pa si pranoja me.

Postuar nga Piktor datë 21 Prill 2010 - 01:06:

Boo çfare spektakli. nga 0-1/ 3-1.

Postuar nga kurt datë 21 Prill 2010 - 01:23:

ok Enigma
im not gone fall into your trap, (smart ass!), and keep on talking to long about myself as if pleading for my life here in front of you
but one thing is for sure. im never afraid of a smart girl, infact, thats the only territoy in life i truly feel no fear or insecurities to show my tru colors...
from a gambling point of you, thats the only bet i make with full confidence, as if i know the deck of cards its set-up in my favor to a degree

i dont know, maybe is just a primitive instinct of mine, but it hasn't prooved wrong yet

Postuar nga ~Enigme~ datë 21 Prill 2010 - 01:42:

Me shkrive he -boll fole per veten tani se deshe s'deshe re ne gracke prape....bej shaka. Nje gje qe kuptova nga kjo (mendime casti keto he ) se duhet te kem kujdes kur hedh nje analize humori here tjeter per kedo qofte por vertet Kurti mos e mer personale pastaj jam e sigurt per keto qe thua se kot nuk te haeshe muhabeti me amorin ty

Postuar nga AngelDevil datë 21 Prill 2010 - 02:07:

urime mizerjeve Interista

Postuar nga AngelDevil datë 21 Prill 2010 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Boo çfare spektakli. nga 0-1/ 3-1.

Postuar nga al74 datë 21 Prill 2010 - 02:14:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
urime mizerjeve Interista

idem. "inat e ke , dil vrije po hakun mos ia ha"

Postuar nga AngelDevil datë 21 Prill 2010 - 02:15:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

idem. "inat e ke , dil vrije po hakun mos ia ha"

ehhh spektakel ben sot ske cju thua .... doja te vrisja ate Mesin sot po ce do sme le reja vullkanike me shku

Postuar nga Glaukus datë 21 Prill 2010 - 02:17:

Piktoro ..... me trego içik se si je ndjere ti ( edhe Aldo ) 9 minutat e fundit ???

se harrova mendimin kryesor : nga shum puthje per gjith femrat online ... ongjume dhe ..... kudo si ndedhen

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 21 Prill 2010 - 02:19:

O Glak po c'ke qe emocionohesh o burre i dheut?

Postuar nga al74 datë 21 Prill 2010 - 02:20:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ehhh spektakel ben sot ske cju thua .... doja te vrisja ate Mesin sot po ce do sme le reja vullkanike me shku

ahahaha...ne internet tifozet interiste ju benin thirrje te gjithe pikave te karburanteve te autostrades qe nese shihnin nje shkurtabiq me bluzen e Barca ta mbanin me dhune...pak besim , pak besim

Postuar nga Glaukus datë 21 Prill 2010 - 02:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
O Glak po c'ke qe emocionohesh o burre i dheut?

........... kam qëllu tip i ktillë ... ( plot me emocione )

p.s.- o laaaaaaaaaaali mir qe nxorrem lekt dhe dolem içik plus ( 85 min. tu bo tifo per Barcen dhe 5 min. ( + 4 min.shtese ) : o zot ishalla ska gol

Postuar nga kurt datë 21 Prill 2010 - 13:10:

kjo PLO-pot limit omaha, eshte nje loje shume terheqese, shume evropian e lozin kohet e fundit, new action game of poker... so much variance

Postuar nga eliz datë 21 Prill 2010 - 16:32:

Sikur te kisha nje vella...sa keq qe s`kam nje vella

Postuar nga Eria datë 21 Prill 2010 - 16:49:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sikur te kisha nje vella...sa keq qe s`kam nje vella

Ska si vellai,une se di cdo me thene te kesh nje moter..po kam nje vella qe e dua mbi gjithcka ne kete bote..me shume se gjithcka...dhe eshte i vetmi person qe nuk i them dot kurre jo...qe zihem sa nje Zot e di,qe shkojme si macja me miun...po qe eshte me i shtrenjti per mua..dhe ai e di kete dhe nuk perton ti kerkoj motres ndonje nder...dhe motra sia prish ...

Mendim casti : Sa kurioze mor aman,sa kurioze qe jane keta njerez...

Postuar nga eliz datë 21 Prill 2010 - 17:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ska si vellai,une se di cdo me thene te kesh nje moter..po kam nje vella qe e dua mbi gjithcka ne kete bote..me shume se gjithcka...dhe eshte i vetmi person qe nuk i them dot kurre jo...qe zihem sa nje Zot e di,qe shkojme si macja me miun...po qe eshte me i shtrenjti per mua..dhe ai e di kete dhe nuk perton ti kerkoj motres ndonje nder...dhe motra sia prish ...

Edhe mire ben qe s`ia prish.Kushedi te vjen radha dhe ty ti kerkosh ndonje nder ndonje dite...e atehere do mendosh sesa mire eshte te kesh vella... Lum si ti...

Edhe motra eshte shume e mire

Postuar nga Eria datë 21 Prill 2010 - 17:41:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

Edhe mire ben qe s`ia prish.Kushedi te vjen radha dhe ty ti kerkosh ndonje nder ndonje dite...e atehere do mendosh sesa mire eshte te kesh vella... Lum si ti...

Edhe motra eshte shume e mire

Prinderit me thone e perkedhel shume.......dhe e perkedhel shume vertete,nuk ia prish per asgje,cado te kerkoje ia gjej dhe ia nis...Po dhe ai ama,kur betohet per mua ka vdeke ai muhabet,mos e ngacmo me,se nuk nderron mendje ...Meqe me kujtove,cme ka marre malli per qenin )))

Mendim casti: Puuuuuuuuuuu me kurioze se une,mire une qe nuk rri dot,po ajo mer amani cka

Postuar nga Fajtori datë 21 Prill 2010 - 21:21:

Mendim çasti:

Sa pervers eshte njeriu fundi fundit. Sidomos femra. Koken gjithmone kerkon ta mbaje te familja, ndersa seksin e kerkon te shembelltyra e familjes jashte. Eshte e pamundur mos gjehet ngjashmeria e nje mashkulli te familjes tek burrat dhe dashnoret e mevonshem. Qofte ne gjatesi, ngjyre sysh, karakter, etj etj.

Postuar nga AngelDevil datë 21 Prill 2010 - 22:18:

Citim:
Mendim çasti:

Sa pervers eshte njeriu fundi fundit. Sidomos femra. Koken gjithmone kerkon ta mbaje te familja, ndersa seksin e kerkon te shembelltyra e familjes jashte. Eshte e pamundur mos gjehet ngjashmeria e nje mashkulli te familjes tek burrat dhe dashnoret e mevonshem. Qofte ne gjatesi, ngjyre sysh, karakter, etj etj.

e ca ka per perversitet ketu ... me duket dicka normale.... perversitet do quaja ne rastin kur do kerkonte seksin aty ku mbante koken...

Postuar nga Fajtori datë 21 Prill 2010 - 22:26:

S'te duket perversitet ty po te hash kastravec kur te hahet banane?

Postuar nga AngelDevil datë 21 Prill 2010 - 22:28:

Citim:
S'te duket perversitet ty po te hash kastravec kur te hahet banane?

e joooo do me dukej e tille kur ne vend te kastravecit te haja pjeshke pershembull

Postuar nga SmoKer datë 21 Prill 2010 - 22:39:

Sot gjeta 5 albume te System Of A Down.

Postuar nga cecilia datë 21 Prill 2010 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Sot gjeta 5 albume te System Of A Down.

Po nonji MP gjete?

MC.1 Shyqyr qe ekzistojne njerez qe me bejne te shof boten me ngjyra te tjera ...

Postuar nga Eria datë 21 Prill 2010 - 22:53:

31.12.2010....na u martoka shtriga Katerine dhe mua jo vetem qe sme ka ftuar,po as me ka thene...u dashka me e marre vesh nga burime dytesore...Mire,mire Kati,mbaje mend..

Postuar nga kurt datë 21 Prill 2010 - 22:55:

fuck it!!!

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Prill 2010 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
31.12.2010....na u martoka shtriga Katerine dhe mua jo vetem qe sme ka ftuar,po as me ka thene...u dashka me e marre vesh nga burime dytesore...Mire,mire Kati,mbaje mend..

Welcome to the Club Kat ..................

Postuar nga Morfine datë 21 Prill 2010 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Dhe ti i beson ketyre thashethemeve?

mç: Njerzit qellojne fort e ne menyre te pameshirshme, gjithmone aty ku e dine qe do dhembi...

Postuar nga Eria datë 21 Prill 2010 - 23:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Morfine

Dhe ti i beson ketyre thashethemeve?
.

Nuk ma mohoi as KAti,dhe burimi ish i sigurt....nuk e besoj eshte thashethem...kur se mohoi ajo...

Postuar nga SmoKer datë 21 Prill 2010 - 23:26:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
fuck it!!!

what happened this time ?

Postuar nga al74 datë 22 Prill 2010 - 00:19:

....sa here kam imagjinuar te me prese aty, pas deres pasi kthehem nga puna?!...sa here...

Postuar nga Deb* datë 22 Prill 2010 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Nuk ma mohoi as KAti,dhe burimi ish i sigurt....nuk e besoj eshte thashethem...kur se mohoi ajo...

Nuk e di sa te aferta jeni si shoqe, por sidoqofte eria do e kete nje arsye.
Me kujtohet nje shoqja jone e shkolles se mesme u martua, dhe nga 5 shoqe qe beheshim shume ftoi vetem njeren. Ate qe behesh pak me shume. Arsyeja? Vetem 1 kishte te drejte te ftonte nga ne sipas prinderve te saj.. Plus qe ajo s'ishte nga qyteti yne, por nje qytet tjeter. Kishte bere shkolle te mesme dhe atje. Normal qe ato do i kishte me te aferta, se ishte rritur me to. Gjendja ekonomike jo e mire. Nuk e morem inat, perkundrazi. Me kete shoqen qe ishte ftuar i cuam nje peshqesh te vogel. Akoma mbaj kontakte me te.
Gjerat nuk jane aq bardhe e zi sa duken. Do kete arsyet e saja dhe ajo. Dasma eshte goxha shpenzim, stres.
Me behet qejfi kat. Dua nje llokum virtual.

Postuar nga cecilia datë 22 Prill 2010 - 00:46:

Eria, meqe po bie llafi se nuk para merrem me kto lloqe...

Po nje gje me ben çudi mua, ajo se tha vete arsyen perse u largua per disa kohe,kurse ti pa t'a thene vete e zonja e nxorre ne forum...mos ndoshta s'ka dashur te merret vesh...mgjth fjala doli.

Ps: Shpresoj te mos me keqkuptoni. I uroj fat te lumtur.

Postuar nga kurt datë 22 Prill 2010 - 00:52:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

what happened this time ?

hahah, mbane me qesh me ket pyetjen smoker, "what happened this time", sikur i complain too much all the time about everything ej?!

i lost a big hand in pot limit omaha and it hurts a little but its all good

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.