| Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Eria luj venit..i paske fut i drite te zbehte ka fundi..kapet , kapet.
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kam disa dite qe i them vetes, luaj er dreq vendit, se ma shpife me keto gjojnat gri.
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Pse o Glak t'u mbarua vera e kuqe?
Nxire ate qe ke fshehur dhe jepi charlotes nje gote.
Apo te vi une
P
Citim:
Po citoj ato që tha al74
perdor thuper thane po nuk tu bind![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
ishte orari i kafes
tani bujrum po deshe ..... raki dhe tallava ( menuja darkes )
Ky i ftohte do duroje shume gjate me duket.
..pisheze gazmore 
Sot lexova nje liber komplet. Rralle me ndodh te lexoj libra brenda dites. Madje kur s'me terheq nje liber e le menjane.
Sapo shfletova faqet e para qesha me shpirt. Cudi, sepse si mund te qeshesh kur flitet per vdekjen?!
Nuk e di perse disa fraza te tijat ngelen kulte ne koken time. Hajde t'i heqesh sa i kujtoj qesh me te madhe...
Ja disa nga keto:
"Sylvie,vdiq me dt 12 nentor.Shume merzitje. Kete vit nuk do shkojme te bejme uljet e cmimeve bashke."
"Kete vit dimri ka filluar shpejt, me 12 nentor.Mendoj se do zgjasi shume gjate.Sylvi me la por jo per nje tjeter.
Ajo nuk e pelqente te flisja per te dhe akoma me shume nqs thoja gjera te mira mbi te. Tani qe me la them te perfitoj..."
"Kete vit pak persona me uruan vitin e ri apo krishtlindjet. E cuditshme,njerzit nuk guxojne te flasin per lumturine tek personi qe vjen te kete nje fatkeqesi te madhe.Nuk e kuptoj. Pikerisht kur kemi nje fatkeqesi e kemi te nevojshme te na urojne,ata qe jane tashme te lumtur se kane te nevojshme.
E keni ven re se kur jemi fatzinj sikur edhe shoqeria uron qe te rrime fatzinj,perfundimisht."
Kam qeshur & qare ne te njejten kohe. Di te kthej me delikatese tragjedine ne komedi.
Akoma qesh!
sa po me lodh ky korrigjim kur shkruaj, pasi automatikisht me korrigjohet cdo fjale shqip ne anglisht!( dhe duhet te fshij e shkruaj disa here nje fjale)
Mua sot me erdhi prej Shqipnije Libri "Kurban" i Edi Rames ....
Pash mbylljen e librit dhe vura re qe Edi e ka mbyllur librin me nje thenie te gjyshes se tij e cila i thote :
__ Ji gjithmone vetvetja edhe sikur te gabosh ,edhe sikur te tjereve te mos ju pelqejne gjerat dhe fjalet e tua , por te keqen nona mos ji kurre i merziteshem"
Pastaj Edi e mbyll :....Shpresoj te mos kem qene .Gjithe te mirat .
Shume pune, shume pak kohe 
Cfare lodhje....por nxorra dicka ne drite...
...nje dite tjeter neser...
Kur do ikin keto festat? 
Qeshni o milet pse merziteni. Gezoni Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.

Citim:
![]()

Po une ca dreqin dua akoma zgjuar, sa puneeeeeeeeeee qe kam pas ca oresh 
..sikur po i afrohet fundi edhe ketij viti...ditet qene te pafund...po iken shpejt...
Citim:
![]()

Gjithmone e njejta histori.. ne fillim me duket sikur s'kam c'ti bej kohes se tepert, ndersa tani nuk di ku te kerkoj pakez kohe borxh..
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Gjithmone e njejta histori.. ne fillim me duket sikur s'kam c'ti bej kohes se tepert, ndersa tani nuk di ku te kerkoj pakez kohe borxh..
__Menim Casti taze , pas stervitjes :
.....Po kjo Amorja ku ka humbur.......... ?
Prap nje mendim Casti .Taze dosmdo se pa taze s'kemi ku vemi lol
:.......Sa forum gjymash ky "Horizonti" ...!!!!--Duket si Horzont pa horizont lol
A pikaaaaaaaaaa hajde merri vesh po deshe!
Youpiiiiiii *___*
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Youpiiiiiii *___*

Te besh embelsire kur e di shume mire qe nuk mund ta hash eshte sfide sfidash!
Po nuk ka shanse te me provokoje. Jam indiferente!
John Lennon - Happy Christmas War Is Over
Mendimi im i momentit eshte t'ju uroj te gjitheve Gezuar Krishtlindjet & Vitin e Ri 2012!
Gezuar kudo qe te ndodheni...
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Te besh embelsire kur e di shume mire qe nuk mund ta hash eshte sfide sfidash!
Po nuk ka shanse te me provokoje. Jam indiferente!

Edhe ty Cecilia Gezuar Krishtlindjet dhe vitin e Ri !
--Qofte nje vit i mbare , plot Shendet e Lumturi per ty, ky vit i ri dhe gjithe vitet qe vijne pas tij .....
http://www.icq.com/img/friendship/s...ard_7944_rs.swf
Gezuar Krishtlindjet. 
Sa shume paskam menduar une keto dite 
Qofte vertete feste e faljeve dhe e pajtimeve!
se shpejti do udhtoj
p.s Eria pse i ke i lodh mendimet me trunin ? 
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
p.s Eria pse i ke i lodh mendimet me trunin ?![]()

sa nevoje kisha per kete kafen tani, gezuar festat njerez te mire!
hej 1 minute, mendim casti...
Keta te Amerikes me duket gjithmone sikur i kane lene trute ne Evrope... se ne Amerike nuk duhen tru...
Duhen vetem njerez qe shtrojne kurrizin, bejne stervitje, nxjerrin bicepshin, dhe hopa tha lopa, e beri vertikalen.
Ne Amerike lopa e ben vertikalen pa poblem, sepse askush nuk e paragjykon si lope. Te gjithe bejne vertikalen... dhe lopa pershtatet...
Lopa amerikane eshte gjithmone e lumtur... Sepse i japin mundesine te dale jashte natyres se lopes.
Citim:
BIONDIA
Vizi po une kujtova se mos ndoshta u martove dhe te vuni nusja ultimatum mos me hy ma ne forumthashe ne kjo na duhej imen nusja e vizos
.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Gezuar, atyre qe Festojne krishtlindjet.
Ja pse urrej festat ne familje lodhet robi tu hong car rrace paskemi qen mos te lesh gje ne pjate se ofendohet guzhinieri (ne kete rast mami) qe dhe mbas 3 pjatash i duket sikur ske hong gje.Gezuar dhe per nja 1 muaj vetem supe do haj ne barishte .
Gezur Krishtlindjet o Bjonde ! Pac shendet dhe jete te lumtur ,edhe befshi qejf bashke me Orfeon dhe femijet -----se keta ketu ne tv amerikan po bejne qejf duke kenduar e festuar tere ngazellim hahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Gezur Krishtlindjet o Bjonde ! Pac shendet dhe jete te lumtur ,edhe befshi qejf bashke me Orfeon dhe femijet -----se keta ketu ne tv amerikan po bejne qejf duke kenduar e festuar tere ngazellim hahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Faleminderit Rajmond per urimin eshte nje Krishtlindje e vecante per mua dhe jam shume shume e lumtur .Orfeu ka hong aq shume o Rajmond sa i duhet nje vinc me e ngrit nga divani hahahaha
Mendim casti ,taze gjithmone :
........... Ky Papa duket shume gomar
sidomos kur qesh e pershendet duket komplet trap,shume fallco
..pozitive qe dita po i vjedh kohe nates
pse erlle te une sa mir isha pa ty ,ne trunin tim po mendoja
oj nona jeme si jan do persona smundet njeri me fol nje fjale s eta marrin ters zot na ruj 
Sa te mire e paskam bo bakllavane 
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Sa te mire e paskam bo bakllavane![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
hej 1 minute, mendim casti...
Keta te Amerikes me duket gjithmone sikur i kane lene trute ne Evrope... se ne Amerike nuk duhen tru...
Duhen vetem njerez qe shtrojne kurrizin, bejne stervitje, nxjerrin bicepshin, dhe hopa tha lopa, e beri vertikalen.
Ne Amerike lopa e ben vertikalen pa poblem, sepse askush nuk e paragjykon si lope. Te gjithe bejne vertikalen... dhe lopa pershtatet...
Lopa amerikane eshte gjithmone e lumtur... Sepse i japin mundesine te dale jashte natyres se lopes.
O Ana mos ja vi re .....
Me moshe eshte moj Ana me moshe. Jo te gjithe bejne vertikale. Por mosha mendore ndonjehere genjen dhe i meshon akrobacive sikur te ishte ne trup te ri. Ja psh Raimondi eshte ingranuar me mendimin tim te castit. Me te drejte te keshillon mos e vesh re, sepse ata qe duhet nuk e bejne. Pse ta besh ti qe nuk je as lope dhe as vertikale 
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Sa pershtypje te keqe qe paske krijuar per ne te Amerikes!
Me fal qe te bera " quote", por ne shqipetaret sikur nuk kemi qene kurre Europe, por vetem Ballkan. Dhe vertete qe jetta ketu eshte shume aktive, nuk e ndien sesi te iken dita, muaji, apo dhe vitii, AMA jetohet si Njeri, Jo si kafshe dembele dhe e papune ( sic ishimm mesuar atje ne Ballkan). Njeriun e papune me mire vrite, sesa te jetoje si zvarranik!
Sa per ate vertikalen, gjithcka me moshe!
| Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.