Forumi Horizont Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 296 297 298 299 300 301 302 303 304 [305] 306 307 308 309 310 311 312 313 314 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga sexy_guy datë 26 Qershor 2011 - 04:20:

Re: Re: eeehhh

[QUOTE]Po citoj ato që tha lule
[B]

ho i her ça kom vesh

hmmmmmmm disa gjera te tejdukshme mu erren sykat... :p

Postuar nga Deb* datë 26 Qershor 2011 - 04:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
po flas me nje forumist qe eshte larguar prej vitesh nga forumi, por shoqeria vazhdon dhe pertej forumit

Cu kushton ketyre anetareve te larguar te thone sikur nje Hi, kur rrinkan ne internet? Sa te pashpirt!

Sa interesohet lulka sikur e njeh. Edhe une rrezik se njoh qe kam 4 vjet ne forum.

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Qershor 2011 - 04:34:

mmmmm mbase mund ta mbani mend si nick por jo si tip. Deb, ti se ke idene se sa veta qe kane pas qene ne forum, rrine gjithe diten ne internet, dhe nuk hyjne as dhe 1 sek ne forum.
E di shumica e ketyre kane krijuar familje dhe kjo ka qene si sofra e femijerise. Dhe tani se si i duket kur kthehen e lexojne forumin qe dikur e shkruanin ato.

Postuar nga Deb* datë 26 Qershor 2011 - 04:36:

Citim:
mmmmm mbase mund ta mbani mend si nick por jo si tip. Deb, ti se ke idene se sa veta qe kane pas qene ne forum, rrine gjithe diten ne forum, dhe nuk hyjne as dhe 1 sek ne forum.
E di shumica e ketyre kane krijuar familje dhe kjo ka qene si sofra e femijerise. Dhe tani se si i duket kur kthehen e lexojne forumin qe dikur e shkruanin ato.

Epo une e kisha familjen te krijuar kur u regjistrova ne forum. Biles kam qene shtatezane.
I bie qe kush ka familje apo krijon familje te largohet e rrije prapa kuintave? S'me pelqen keshtu.

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Qershor 2011 - 04:38:

Epo jo te gjithe e mendojne ne kete menyre.
perpara forumi ishte pjese e adoloshencesh, por po ato adoloshente jane rritur dhe jane bere te medhej, dhe mbase i duket sikur kthehen ne bankat e shkollave.

Shumica na lexojne pas kuintave e the dhe vete. por ca te besh?
Keshtu e mendojne ata.

Postuar nga lule datë 26 Qershor 2011 - 04:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Sa interesohet lulka sikur e njeh. Edhe une rrezik se njoh qe kam 4 vjet ne forum.

po ç'do forum pak a shum njihen antart mi, pastaj thashe naj komshi, allahalla

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy

hmmmmmmm disa gjera te tejdukshme mu erren sykat... :p

Psttt or t'vona pra

Postuar nga Deb* datë 26 Qershor 2011 - 04:43:

Citim:
Epo jo te gjithe e mendojne ne kete menyre.
perpara forumi ishte pjese e adoloshencesh, por po ato adoloshente jane rritur dhe jane bere te medhej, dhe mbase i duket sikur kthehen ne bankat e shkollave.

Shumica na lexojne pas kuintave e the dhe vete. por ca te besh?
Keshtu e mendojne ata.

Se mos largohesh dhe ti kur te krijosh familje, aman, Une po pres te shtohen te martuarit keta largohen. Po pse vetem une e Biondja do perfaqesojme te martuarit ketu?..

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Qershor 2011 - 05:01:

Po ku i dihet, une ene kshu pa u martu spo hy ne forum, e jo me te martohem kushedi sa e zene mund te jem

Postuar nga Deb* datë 26 Qershor 2011 - 05:13:

Citim:
Po ku i dihet, une ene kshu pa u martu spo hy ne forum, e jo me te martohem kushedi sa e zene mund te jem

Mbase, por kur behesh nene do heqesh dore nga ca gjera. Ngelet kohe per te bere tahhhhhh ne forum.
nejse secili ka jeten e vet, e nderton si di vet.
Kush do gjen pak kohe, kush nuk do gjen arsye.:p

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Qershor 2011 - 05:51:

Sigurisht, nuk e mohoj, dhe ne fakt njerezit qe jane larguar, nuk jane larguar se skan kohe, thjesht qe nuk duan te jen me pjese e kesaj platforme.

Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 296 297 298 299 300 301 302 303 304 [305] 306 307 308 309 310 311 312 313 314 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.