Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 300 301 302 303 304 305 306 307 308 [309] 310 311 312 313 314 315 316 317 318 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:23:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

T'paska hyre frika qe me rafte e mira mu nuk egersohem kollaj une jo

Epo, frika per te gjallet eshte fundja.

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 22:21:

Ka mundesi te jete njeriu kaq budalla??????????
Me cudit ajo goce,me ben te hap syte me injorancen e saj...Njeri me servil nuk ben nena....cilindo e adhuron duke i thene shpirti zemra,vetem interesi i saj te shkoje sic duhet...nje moment i prishet qejfi,ku te kam pare.....Si mund te jesh kaq i pacipe njehere,mire kete po ne cdo njeri qe njoh dhe une behet menjehere kurioze te dije se kush jam....mire te pyesi...fundja njerezit qe me njohin mua,dhe qe njeh ajo...me kane njohur ne periudhen e lulezimit ... E di qe kerkon nje hap fals nga une te me sulmosh,po sdo e gjesh...Une skam pika te dobta...asnje....Ah po jam shoqe me kushuririn e saj..ate qe deri para ca muajsh e adhuroje(ne dukje te pakten,ne larje-lyerje komplimentash),por tani sta mban ti flasesh..Epo une nuk jam si ti,nuk jam servile,e askujt...nuk e ul hunden para askujt,per me teper,te mbush me komplimenta njerez qe si njoh fare,vetem se jane gjak me mua(kodra pas bregut)..Une i zgjidh vete grricjet,fundja sguxon kush te grricet me mua,por po deshe ...po deshe,ka dhe te trete ne mes....per me teper,qe e ke aq afer tani kushon tende,po sta mban te vesh ta takosh,se e di qe e ke dh...muhabetin...Gjej e grrisu me ndonje tjeter,ne cdo ane ta kthesh,me mua nuk ke shans....

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 22:27:

Na trembi Eria me iken mendimi qe kisha imen po shkruaj kete ...Eria po shqetesohet njeriu per keto gjera moj cupe ej bela me vjen keq kur merzitem me te afer njeres familjare por me femra/meshkuj te tille sja vlen as ti shkruash nje rrjesht jo me nje mendim ...gjeja me e mire INJORIM TOTAL,jeta eshte shume e gjate e mostra te tilla do shikosh cdo dite .

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 22:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ka mundesi te jete njeriu kaq budalla??????????
Me cudit ajo goce,me ben te hap syte me injorancen e saj...Njeri me servil nuk ben nena....cilindo e adhuron duke i thene shpirti zemra,vetem interesi i saj te shkoje sic duhet...nje moment i prishet qejfi,ku te kam pare.....Si mund te jesh kaq i pacipe njehere,mire kete po ne cdo njeri qe njoh dhe une behet menjehere kurioze te dije se kush jam....mire te pyesi...fundja njerezit qe me njohin mua,dhe qe njeh ajo...me kane njohur ne periudhen e lulezimit ... E di qe kerkon nje hap fals nga une te me sulmosh,po sdo e gjesh...Une skam pika te dobta...asnje....Ah po jam shoqe me kushuririn e saj..ate qe deri para ca muajsh e adhuroje(ne dukje te pakten,ne larje-lyerje komplimentash),por tani sta mban ti flasesh..Epo une nuk jam si ti,nuk jam servile,e askujt...nuk e ul hunden para askujt,per me teper,te mbush me komplimenta njerez qe si njoh fare,vetem se jane gjak me mua(kodra pas bregut)..Une i zgjidh vete grricjet,fundja sguxon kush te grricet me mua,por po deshe ...po deshe,ka dhe te trete ne mes....per me teper,qe e ke aq afer tani kushon tende,po sta mban te vesh ta takosh,se e di qe e ke dh...muhabetin...Gjej e grrisu me ndonje tjeter,ne cdo ane ta kthesh,me mua nuk ke shans....

Mir ja bere. Oj.

kush e shan Erian eshte i share nga nena.

Postuar nga cecilia datë 05 Gusht 2010 - 22:35:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Mir ja bere. Oj.

kush e shan Erian eshte i share nga nena.

O Eria aman ku te bien ty kto lloj robsh...sikur i terheq prej hundesh edhe ti .

M.C. Kurjoziteti i madh thone qe zhgenjen. Distanca eshte menyra me e mire per te mbajtur nje shoqeri te shendosh...

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 22:41:

Po se kam shoqe oj jo,as e njoh fare....po ajo deshiron te merzisi dike tjeter,duke e ditur prej sa vitesh njihem une me ate....dhe duke u marre me mua,do te merzisi ate ...po se di me ke merret

Po jo me Bjonde,se se vras mendjen,por tani pashe dicka dhe u acarova per momentin dhe doja ta shkruaja .....po gjerave te tilla,kur thote Ceci distance tipave te tille,injorim total...pfffffffffffff......

Cedrus,pika ty me komentet e tua

Mc...uhhhhhhh ci hape pune vetes hahahha

Postuar nga Vizioner datë 05 Gusht 2010 - 22:53:

Njeriu, gelltit, dikur-diku nje luge Corbe te prishur, dhe e vjell.........mbse.......tere jeten!

Postuar nga Enya datë 06 Gusht 2010 - 00:30:

180 x 180? Mu shpif surrati duke zvoglu foton, -hahahahaha- )))

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 00:34:

Enya yll je

Je ma e mire se çte kisha imagjinuar...!

Postuar nga shelgu datë 06 Gusht 2010 - 00:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Enya yll je

Je ma e mire se çte kisha imagjinuar...!

Po moj yll. Apo s'i ka floket mendafsh arabistani.

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 300 301 302 303 304 305 306 307 308 [309] 310 311 312 313 314 315 316 317 318 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.