| Forumi Horizont | Gjithsej 177 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
--at`here, nese doni vetem zbavitje hormonesh(ne mungese te ndjenjave-qe te huajajve su mungojne ndjenjat e terbimit sexual-i ke te gatshme per i shishe birre -vijn bashkejetojn me ty-e mos me thuaj qe jo)!
-- me mire shkoni me prostituta me para,tek e fundit paguani sexin tuaj, qejfin tuaj
se skan ngel femrat shqiptare ne dere e mbeten me ju zene deren e shpis juve!
Turp me ca flet Kota.
O beni qejf ju meshkujt shqiptar ne emigrim, o ska mashkull i nje kombi te huaj qe *** aq femra ne bote aq sa **** ju shqiptart e boll me fjale te thata!!!Femrave shqiptare u vini anes te gjtihe, sepse s`jua japin,kur sju dashurojne, e more vesh me ne fund persene???Sepse femra shqiptare s`eshte si e huaja qe per i cigar(droge) eshte e gatshme te te lepije dhe thonjte e kembes o dreq i kuq!Po veri kufinjte vetes, se s`eshte gjithcka sexi i perdale!Ruajeni trupin tuaj, krenarine tuaj, imazhin tuaj o meshkuj shqiptare, qe s`late femer te huaj pa i hyp siper,
e nese nej femer shqiptare epr ju s`eshte e virgjer-patjeter qe duhet te jete kurve e madhe!Eh pika juve sa ju din bytha-lart me floke!
Ciao se me bere te shkruaj gjate!
ps:-edhe dicka se mos me mbet peng qe s`e thashe:"E nese perfundoni me femra t ehuaja,-ta dini qe ska ngel rrac mashkulli ne glob qe sjua ka perdor ate femer-para se ju ta fusnit ne krevat"
E nese nje feme te huaj ju s`e trajtoni si njeri duke filluar nga dhuratat me diamante e perla-qe po lini lesht e kokes pas i cope p***)-ajo femer e huaj s`jeton dy sekonda me ju ne castin qe ju t`i braktisni dhuratat! STOP.
e dyta ne spo ofendojme njeri personalisht ketu, keshu qe te keshilloj shoqerisht as ti mos te ofendosh
e 3ta po flas per veten time ketu... un me te huaja nja 2-3 her kam shkuar dhe te tjerat kan qen shqiptare.. mos do te thuash kan qen prostituta ato??? se ka dhe ketu ne forum femer qe kam shkuar e di vet ajo
.. smendoj se kan qen prosti apo ku di un... n e spo themi qe femrat jan prosti nq se nuk shkokan me ne sa per qef hormonesh
.. mua personalisht sme terheqin femrat qe vijne per nje shishe birre( qe un ne fakt spi asnje lloj alkoli, po e zeme) apo per nje cigare ashashi.. ti thua skan ngel femrat shqiptare tju ngelen ne dere?? rast konkret.. kur leviza ketu ku jetoj tani.. njofa nji korcare pas 1 muaji donte fejes.. me erdhi dhe ke dere shpis tu me ngul kembet
qe eshte cmenduri.. ti thua o bejm qef ne meshkujt shqiptar ne emigrin o sbejne te tjer.. eshte e vertet qe bejme.. sepse ja vlejme sbesoj se dhe ti je kondra me kete gje
.. pse mos te bejme ca na mungon?? ti thua qe femrat shqiptare sna i japin??? un sjam dakort me kete sepse un me femra shqiptare kam shkuar, dhe ata qe njof un te gjith te dashurat shqiptare i kan
ti na ben thirrje te ruajm trupin??? un personalisht jam top fare nga shendeti dhe nga trupi, po dhe shqiptare te tjer qe kam par vallaj na dy metra jane
edhe pse shumica punojne ne ndertim
, per mua kjo eshte e pavertet.. te pakten personalisht skam quajtur ndonje te tille
spo flas per shumicen per kete.. se secili kalon nje histori dhe sdo te thot se femra qeka k*rve se ka pas mardhnje me dike qe ka dash, dhe gjerat skan ec dhe jan ndare
prap po flas per veten.. sme ka shkuar mendja te fus ne shpi ndonje femer te huaj ti ve unaze apo ku di une
) pra qe mos te keqkuptoheni ju ne spo shajme femrat shqiptare ketu pasi tema eshte a ja dini vleren cunave shqiptar
... un kam shkruar dhe ne tema te tjera un si kam shar e as do i shaj ndonje her gocat shqiotare.. po si cdo njeri dhe ato kan ca te meta trashaluqe, po qe fundja fundit hahen
keshu qe uli nervat se se kuptoj pse te dogji shkrimi im me lart..
apo ecim me termin " e vertat djeg"
| Gjithsej 177 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.