Forumi Horizont Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)

Postuar nga hirushja datë 29 Nëntor 2003 - 05:49:

kam nje mendim..

Plumbi kur futet ne brime te celesit eshte 5 mm, nderkohe kur e ka qelluar ne koke Plumbi ka mare madhesine e 10 mm. Ky eshte mendimi im.

He shenjtori e gjeta apo jo?

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 05:57:

Ore ju e merrni vesh apo jo.

As une nuk e di pergjigjen. as policia.

CESHTJA ESHTE AKOMA NEN HETIM.

Postuar nga hirushja datë 29 Nëntor 2003 - 06:01:

Po cfare e ke dhene pergjigjen? se une nuk e pashe!

Te pershendes.

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 06:26:

O hirushe po me ben me vra veten tani. E kam then 3 here pergjigjen po ti prap nuk po e kap. Je tu prit akoma autobuzin.

Pergjigja eshte :CESHTJA ESHTA AKOMA NEN HETIM

E para romi ne mes te kembeve kemi : jane 2 versione: 1 Gjunjte 2 hapsire
ndersa per te dyten nuk po me kujtohet po siguro qe e di.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 29 Nëntor 2003 - 07:07:

me nje fjale pra shenjtori

as policet s'qenkerkan te zotet te zgjidhin se kush e ka vrare ate te shkretin.si gjithmone kjo ceshtje do te mbetet nje dosje e hapur dhe pa zgjidhje,eeeeeeeehhhhhhhh.....mjer ai qe iken thuaj po sa ka te tille....shenjtori jam shkrire kur e lexova kete gje e gjezen tende dhe kur e lidha me shpjegimin qe "ceshtja eshte ende ne hetim" kam qesh me lot....e veten lere per ta vrare ndonje here tjeter....dhe kur ta vrasesh mos harro te shkruash edhe amanetin se ku i dihet..........po pati edhe nonji gjo per mu ti nuk do e besh kaq misterioze vdekjen tende ok. ke ndonje fun stuf tjeter se i zgjate jeten njeriut me alele xx qe e bere te qeshe......

Postuar nga romii tironc kapil datë 29 Nëntor 2003 - 10:08:

Talking ..........................

ej po pergjigjen e asaj e tha ai..(akoma nuk esht z buluar se si e kan

vra te burgosmin...me i fjal (ceshtja osht akoma nen hetim ...)))apo jo

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 13:43:

Njeriu XX

Jo jo po vdiqa, mos u bej hic merak se do te te njoftoj. Do jesh e para qe do e marresh vesh. Sa per amanetin keq me vjen po nuk kam shume gjera.
Mund te zgjedhes nje nga keto.
1. Breke ushtaresh
2. Damixhan rakie
3.Corape leshi
4. Kanatjere leshi.
5. Syze dielli (skeleti vetem)
6. Antene TV-je
7. Llogari bankare prej 8-9 mije $

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 13:54:

Wink o shenjtori

shi shi dreqi qenka i pasur dhe une i dal sponsor ketij e po pik e zez keshtu re ti.....

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 14:09:

Ci pasur moj aman.
Me breke ushtaresh dhe me corape leshi thu ti i pasur.??

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 29 Nëntor 2003 - 23:24:

ua shenjtor

po une lakuriq te te le pastaj? jo more jo se me vjen keq per ty se pastaj kur te vdesesh me ngjisin fajin mua ....c'pom duhet....ore po si s'merdhif ne ato kushte ti?tani e kuptova une ,se jeni me breçka ushtaresh,prandaj s'e paskerkeni aq me zor qe te nderroheni.......hajt cao dhe kujdesuni per veten,me bere per te ardhur keq,prandaj s'po te kerkoj gje.....

Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.