Forumi Horizont Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 306 307 308 309 310 311 312 313 314 [315] 316 317 318 319 320 321 322 323 324 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga Katilesha datë 06 Korrik 2011 - 19:35:

Si kohe zhegu qe eshte po e ve veten ne gjume duke bere thashetheme me Erian

Postuar nga lorie datë 06 Korrik 2011 - 21:23:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
my feelings are not hurt lorielol
i thank you anyway

por ka shume keqkuptime kjo puna e marjuanes nga njerzit qe nuk e kane provuar ose nga ata qe e kane provuar dhe kane patur reagim te keq, me paranoja enxiety etj etj, efekte qe maruajana kur kultivohet ne vende te ndryshme nga njerz te ndryshem ka efetk te ndryshem si e kane rritur, gjithashtu edhe personaliteti i njerze, ndryshe ndryshe rreagim kane gjithe njerzit ne marjuana.
e pij nganjehere se me relakson, dhe shijoj musiken komedine ushqimin etj
me periudha, dhe e le kur dua une. nuk jam adoleshent and its not my first rodeo

nje keqekuptim i zakonshem tipik eshte se njerzit kujotjn se marjuana eshte vetem fillimi qe te dergon ne groga me te forta.
dhe pikerisht kjo llogjike me ben te mos me plasi cfar mendon kush, se jane komplet off.
p,sh with my x girfriend in santa barabra babai i saj ishte sherif i dale ne pencion, dhe kur loznim golf, ai na dredhte ndonje joint.
drogaxhi nuk mund ta quaj nje tip si ai, trust me nejse

ok, kurti ,ti e di, por mbaj mend shume mire qe ai episodi qe pershkruajte gjate ditelindjes ishte icik me i erret se c'po e pershkruan tani kaq nonchalantly dhe pasi e mendova mire mu duk i papershtatshem qe e shkruajta publikisht , po sic duket ti s'e ke prob. cool man,you know yourself better than anyone.

u sqarove ti djaloshi gazetar?

P.S. E mire, po s'me the hic s'je kurjoz te vizitosh ndonje kishe qe mund te te rekomandoj une kurt? hihi

Postuar nga Niqua datë 06 Korrik 2011 - 22:04:

working

Postuar nga Eria datë 06 Korrik 2011 - 22:27:

I jam qepur gjuheve te huaja sot..mahh se kuptoj,pse e kane te nevojshme ca njerez te shkruajne ne nje gjuhe tjeter,plot gabime a thua se duken interesant kur nuk shkruajne shqip

Per momentin po lexoj diku dicka...ndaj dhe mendimi mesiper..

Postuar nga dylan datë 07 Korrik 2011 - 08:50:

sen spo kam gjume po sillem

Postuar nga Keni datë 07 Korrik 2011 - 17:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I jam qepur gjuheve te huaja sot..mahh se kuptoj,pse e kane te nevojshme ca njerez te shkruajne ne nje gjuhe tjeter,plot gabime a thua se duken interesant kur nuk shkruajne shqip

Per momentin po lexoj diku dicka...ndaj dhe mendimi mesiper..

Shpesh here na pelqen ose e kemi me mbare te shkruajme ne gjuhe te huaja mbasi koha e gjate qe kemi largj shqiperise na ka ber te na behete gjuha jone pak e veshtir. Kjo dojete dhe arsyea e te shkruajturit ne gjuht te huaja. Megjithate ketu duhete te shkruajme shqip. Kjo vlen shume per mos te haruar gjuhen.

Postuar nga Keni datë 07 Korrik 2011 - 17:03:

Sapo u ngrita dhe i jam futur te ngrenit me uri. Mbreme piva shume dhe sot po me gryente stomaku per te ngren

Postuar nga AngelDevil datë 07 Korrik 2011 - 19:43:

Po ha dhe une, me kap stresi me te ngrenme pune m...

Postuar nga Eria datë 07 Korrik 2011 - 19:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Shpesh here na pelqen ose e kemi me mbare te shkruajme ne gjuhe te huaja mbasi koha e gjate qe kemi largj shqiperise na ka ber te na behete gjuha jone pak e veshtir. Kjo dojete dhe arsyea e te shkruajturit ne gjuht te huaja. Megjithate ketu duhete te shkruajme shqip. Kjo vlen shume per mos te haruar gjuhen.

Jetojne ne Shqiperi Lori

MC .Ngelem tu ec me plan 3-mujor

Postuar nga dylan datë 07 Korrik 2011 - 19:55:

po ha pjeshk hahahhahaha dhe po qesh kur pos hkruj ca kujtime me ket fjale

Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 306 307 308 309 310 311 312 313 314 [315] 316 317 318 319 320 321 322 323 324 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.