Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 310 311 312 313 314 315 316 317 318 [319] 320 321 322 323 324 325 326 327 328 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga AndreaPirelli datë 06 Gusht 2010 - 18:49:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Avash ti me avash

Dukesh qe di shume per mua

Pastaj nga e di ti numrin e tel tim?

Ca sigurie njoni...ke qene me grun mer merhum dreqi...sta kellcet petlla me ardh vetem ne France pa grun

Po me ke genjyer te genjej ............. Me ke thene qe je ne France ........... me ke thene dhe qytetin ................. apo jo ......... .
Pastaj ca ndryshimi ka se isha me gruan apo vetem??????????????????????????????
Numri telefonit kerkohet me msn ............... apo jo????????????

Postuar nga AndreaPirelli datë 06 Gusht 2010 - 18:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Jo per mua jo,per Cecin

E mora vesh ate pune ........... po me qe ra fjala .......... se isha edhe ne Wiesbaden apo si dreqin shkruhet (dhe per cudi atje isha vetem se gruja ndenji ne keln .......... )
p.s. shume provokuese ajo foto e re qe ke vene ................ po e lezetshme ........... .

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 20:05:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Po me ke genjyer te genjej ............. Me ke thene qe je ne France ........... me ke thene dhe qytetin ................. apo jo ......... .
Pastaj ca ndryshimi ka se isha me gruan apo vetem??????????????????????????????
Numri telefonit kerkohet me msn ............... apo jo????????????

Ngatarron personin

Kete te fundit se kapa! Nr i tel kerkohet ne msn???

Nejse turll, V.T.

Ps: Po kerkon medoemos te hakmerresh, se per cfare vetem ti e di. Nqs s'do te flasesh më me mua, mos fol me kunja...ne ke mundesi mos me fol fare. Flm !

Postuar nga Eria datë 06 Gusht 2010 - 20:05:

Eh cme gjeti me kete mua .... Si kontrollor kualiteti i fotove te mia ti aman ...Flm

MC...Kam per tu bere nje shefe e poshter une nje dite,nese nje dite me duhet te drejtoje dicka....4 djemte me te bezdisur ke puna ima,dhe ke cojne ti mbaje suste....mua domosdo...Shko ti thote shefja dhe merrua shpirtin .... ME kenaqesi them une.... iu them cduhet te bejne ata,une pjesen time... njeri ishte mesuar e te tjerat,iken pa me njoftuar se ku... une kerko ate...kur kthehet i kam bertitur aq,sa u zverdh ne fytyre... e quajta dhe hileqar,po me mua ska lojra ti bej me ndonje tjeter...Ata ta tjeret zgerdhiheshin se i hengri ky bertitjet,u kthehem gjithe inat atyre,dhe u them mbaruat pune,epo luejeni prapanicen se na zuri nata ketu .... I tmerrova sot,tani e di pse me derguan mua atje...koleget e tjera u meken se qeshuri,si i vura te 4 ne pune ....dhe su ndjene me...vetem kur me pyesnin ku te vazhdojme tani....Ne fund me thane,mos o zot te punosh me ty..ti te tmerron...koleget e mia u meken se qeshuri...edhe me thane nje jave bene ci donte qejfi...te punojne me mua dhe nje jave tjeter u thashe une dhe kane per ta pare cdo ju punoje ...e te mendosh qe jam fare e urte

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 20:27:

Mendim çasti expres.

Njerzit inaçinj gjithmon i kam urryer.
Imagjino s'ju ke folur asnjehere, si ke rene ne qafe per asgje, si ke treguar asgje per jeten tende private dhe ça bejne, (si ato spiunat 70 leksh) presin rastin (gjoja) per te te ulur...

Me e forta eshte se nuk shikojne halen e vet por u duhet haleja e tjetrit!

M.C.2: Ka kohe qe frekuentoj nje site: INJORIM.COM

Postuar nga Glaukus datë 06 Gusht 2010 - 20:35:

- per gjith femrat online

Postuar nga amor alucius datë 06 Gusht 2010 - 20:41:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ti ke kerkesa tunduese amor. Une jam i virgjer.
Kshu qe duhet te kaloj etapat nje nga nje.

Nuk te kerkuam te na lesh virgjerine ne deren e forumit, xhanem. Si etape te pare psh. ato tangat e lateksit te leoparduara jane ide e mire.

C'ka Cécé-ja? Kush e ka merzitur?

Postuar nga Eria datë 06 Gusht 2010 - 20:41:

MC. Sa servil ky Glaku mer amani

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 20:44:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

C'ka Cécé-ja? Kush e ka merzitur?

Postuar nga Antip@tre@ datë 06 Gusht 2010 - 22:14:

puc cece qe ti zbresin bubat
kithjuuuuuuuuuu

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 310 311 312 313 314 315 316 317 318 [319] 320 321 322 323 324 325 326 327 328 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.