| Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit » Trego 572 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- "uNe dhe "tI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1026)
plloshtani po ti shif sa mire jane shoket e tu ore tiger_aspect dhe keni, hec hec se ben gjasme ti.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ulur buze detit kete nate magjike'
Nen nje qiell , yjesh vezulluese
Enderoj perhumbur ne kerkim te engjellit
------(engjellit tim shnderuar ne Yll).
Dallget shushurisin, nga endrrat te me zgjojne
Here me lagin kembet, here sterkala leshojne
E une perseri perhumbur, yllin tim kerkoj...
Ti mes yjesh, me sheh, me degjon, e une te pyes: C'fare ben?
Ikjen pse zgjodhe? Kaq larg pse qendron?
Po mbledh shkronjat e para
UNE DHE TI ato krijojne
Jeta mizore vertet na ndau
Por shpirtrat jo,ato bashke jetojne!!!!
((((Une dhe TI))))
Me rrofsh sa Malet e Sharrit! Mona. Te lumte moj e paharruar! Kjo poezi me ka venduar te gjithe nervat e acaruara ne gjume te thelle, dhe qe ne heshtje me pikturon thellesine e shpirtit, me nje joshje te gjalle qe vjen drejtperdrejt nga kopshti i fresket i dashurise. Kur verej me sy artisti, kete poezi me ngjallet bota e nderit, ne iridishence fantastike, qe me perplas ne damare ethet e "plagosura nga...!!!, dhe me ngjyros shpirtin, ashtu si nje dallge qe kur merr vrullin e vet, me plasarit mendjen e kokes, me nje arome te kendshme. Vertet me ben te ta dashuroj poezine deri ne kulm. Kete do ta kisha veçuar si nje magji e cila ec ne kembe te veta, dhe me veçanti pikturon imazhin e kulluar qe ke ne trurin tend kaq artiste. Elozhe te veçanta nga Plloshtani. Ke thyer enigme te erret, dhe ke ngjitur driten, e nates me hene...
Ta kam respektin, dhe sonte te kam veçuar si Engjell i shnderruar ne Yll, qe triumfon para konkurrences se vete...!!! Poezi kolosale qe eshte e kushtezuar me bujen e dyfisht triumfale....
Me ke ngjallur trurin per te te pikturuar prej fillimit e deri ne fund...!!!
Tani ke forcen, dhe ke gjetur, rrugen, dhe shtepine e engjejve.
Emfaze e shpirteruar...
Me respekt
MONA !!!!!!!!
Vargjet, dmth keto vargje jane per mbas vdekjes?
Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
MONA !!!!!!!!
Vargjet, dmth keto vargje jane per mbas vdekjes?
Re: "uNe dhe "tI"
Citim:
Po citoj ato që tha 008
Une the ti, edhe e gjith mota pas nesh!!!
buum buum
Une dhe Ti
Une ne toke e ti ne qiell,
Une shemtire e Ti si diell.
Une dhe Ti
Ne kete jete plot marrezi,
Ne kete toke pa dashuri.
Une ne bore e ti ne shi.
Une dhe Ti
S'na mbetet gje tjeter,
Vec te ikim sa me larg.
Nga kjo bote e papare,
Pa adrese e pa nishan.
Une dhe Ti
Une dhe Ti
Ti dhe une
!!!!!!!!!!!!!!
??????????
bravo mona, hallall ta befte zoti
ku i gjeni gjithe keto frymezime mor amani!
Citim:
Po citoj ato që tha tiger_aspect
bravo mona, hallall ta befte zoti
ku i gjeni gjithe keto frymezime mor amani!
| Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit » Trego 572 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.